Dodaj do ulubionych

czyje wróżby się sprawdzają?

• iciacho35 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 03.04.09, 22:11
      Jak najbardziej już to robię\.
      Wróżka Beata i Joanna Fortuna.
      Właśnie ich wróżby się sprawdziły.
      Beata była dla mnie konkretniejsza. Obie są na allegro i powiem wam, że wróżki z
      allegro nie są złe. Tam też można znaleźć perły.
    • Gość: samaja takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.09, 19:42
      a propo sprawdzalności, powiedzcie proszę, byłoby super, gdyby
      odpowiedział ktoś z ezoteryków.

Na pytanie u wróżki, kt pare miesiecy temu cos wywróżyła,
      obiecała..nadal cisza i zero sprawdzalnosci..więc n ato pytanie ,
      czemu się to coś nie sprawdza, przecież robie wszystko, żeby się
      sprawdzuło dostaję odpowiedź : BO ZA BARDZO CHCESZ !
      ciekawa odpowiedź, ja od dziecka wem, że wierzyć, że coś można to
      móc,że wiara dodaje skrzydeł itd..
      Wg mnie odpowiedź jest absurdalna, ale może ktoś z ezoteryków się
      odezwie, czy kiedykolwiek dalisice taką odpoweidź swoim klientom?

Czy jest może w tym jakieś ziarnko prawdy ? To, co to nie chcieć
      czegoś wcale, to wtedy się ziści ? bez sensu...!

bardzo prosze o jakieś konskrutywne wypowiedzi .

NIE CHODZI O NIKOGO Z FORUM, wiec wszelkie SPEKULACJE KTO TO są
      zbyteczne .Liczy sie odpowiedź , odpowiedź jaka padła od wrozki,
      uważającej się za profesjonalistkę...
      i co ?
      • lucil Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 16.04.09, 18:24
        Może tak być że gdy się za bardzo o czymś rozmyśla, analizuje, za
        bardzo "chce", to "chciejstwo" staje się natręctwem i sprawia że
        paradoksalnie nic z zamiaru nie wychodzi...
        Nie chodzi o to aby nic nie robić , nie! Robić, ale spokojnie i z
        umiarem, delikatnie i cierpliwie, z wiara że się spełni.
        Unikac natomiast torpedowania problemu, unikać postawy
        roszczeniowej, że nam się nalezy i koniec!unikać postawy duchowego
        młota pneumatycznego, bo zepsujemy to co wymaga koronkowej roboty.
        • Gość: była klientka Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 09:57
          Dobrze Lucil napisałaś... Tak to chyba właśnie jest.
    • Gość: samaja Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 07:21
      Lilith dzieki za odpowiedz...
    • lucil Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 28.04.09, 09:22
      Skoro tylko 30% wróżb nie da się zmienić, to jednak te 70%
      sprawdzalności zależy w większości od nas (chciejstwa, działań,
      decyzji itd...).

Z tym "chciejstwem" to jednak coś jest - ja tak mam że gdy za bardzo
      czegoś pragnę, to jak na złość wychodzi dokładnie odwrotnie :-)

Pozdrówka :-)
      • takizwyczajnynick Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 28.04.09, 15:54
        To raczej zależy od wyboru drogi a nie od tych złych cech nas samych .
        • takizwyczajnynick Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 01.05.09, 14:57
          Sobie wzięłam ta 10 dniowkę u Lili chyba to coś podobnego do Randiego ale sprawdziło się 9 dni oprócz jednego.
          • meliska34 Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 01.05.09, 16:24
            Ja nie wiem jeszcze nic o sprawdzalności Lilith bo miałam wprawdzie zamówioną kabałę ale niedawno . Powiem ,że trafnie oceniła moją bierzącą sytuacje .Może dobrych nowin nie miała ale ja wiedziałam o tym . Potwierdzenie mi było potrzebne tylko...
    • meliska34 Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 01.05.09, 18:50
      Rownież właśnie czytałam ,że Pani Joanna Fortuna jest dobra i Lilith Black Moon tak ja nazwali ,ale osobiscie nie byłam tylko mm zamiar się wybrać . U Pani Joanny nie byłam u Lilith to tak jak powyżej . Trafnie na pewno oceniła to co jest teraz a czy się sprawdzi kabała poczekam i zobaczę . A jakie jeszcze są dobre wróżki?
    • Gość: wrozka Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:12
      Moja droga piszesz,ze wrozki ktore nie przyjmują prywatnie nie umieją wróżyć,a
      nie przyszlo Ci do głowy,ze wróżki ktore nie przyjmują prywatnie nie mają na to
      odpowiednich warunków lub poprostu nie mają założonej działalnosci gospodarczej?
      • takizwyczajnynick Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 01.05.09, 21:52
        zyszło .Gorzej ,że mówią o przymowaniu a okazuje się potem ,że nigdy nie mogą w dodatku nikogo z jakiejś dziwnej przyczny.
    • monoral Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 04.05.09, 11:20
      U mnie też się sprawdza Lilith , ale jestem ciekawa co to za wróżka z tego wątku bo to bardzo interesujące?
      • takizwyczajnynick Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 04.05.09, 13:00
        U mnie też ale nie będe tego powtarzać w koło bo zaraz będzie że reklama a co do tematej wróżki nie wiem bo dziewczyna z tamtego wątku nie napisała .
        • niemo-ralny Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? 06.05.09, 12:14
          Mam pytanie do wróżek . W jaki sposób sprawdzacie działanie rytuału?
          • Gość: Mańka Re: takie sobie tam pytanko....?sprawdzalnosc ? IP: *.pureserver.info 19.05.09, 06:57
            Nie wydaje mi się, żeby po skasowaniu klienta ktoś się tym dalej przejmował.
            Chyba może jakieś jednostki w co też śmiem wątpić. Może się mylę?
    • Gość: BENEK Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.dc.dc.cox.net 16.06.09, 11:13
      SPRAWDZAJA SIE WROZBY RYTY LILITCH, ALE TYLKO CO DO CENY I SCIEMY. DLATEGO
      POLECAM ISC PO ROZUM DO GLOWY BO JA JUZ TO ZROBILEM. WYDALEM KUPE KASY I SIE
      OSMIESZYLEM. PISZE TO KU PRZESTRODZE INNYCH NAIWNYCH I ZDESPEROWANYCH. ECH......
      • takizwyczajnynick Re: czyje wróżby się sprawdzają? 23.06.09, 11:08
        O tak .Pochodzcie za nią . Nie ma tu wróżki już piszacej ktorej wróżby sie sprawdzaja . Zsotali sami z allegro ktorzy wam przeczytają horoskop z gazety . Poczytajcie wątek .
        • Gość: monika Do Anahelli i Takizwyczajnynick IP: 195.205.44.* 23.06.09, 12:43

Anahello i Takizwyczajnynick,

Sorry, że się powtarzam, Anahello, masz duże doświadczenie
          astrologiczne.
          Takizwyczajnynick - często bywasz na Forum.

Kogo w takim razie polecacie? Jasnowidz Aminę? Beatę Kalinowską?
          Piotra Gibaszewskiego? Jaką opinię macie o Conventinie? Napiszcie
          proszę na Forum lub na mój e-mail:
          monika4124@onet.eu
          Jestem na pewnym zakręcie życiowym. Nie zależy mi na poradzie
          psychologicznej, a stricte na przewidywaniu przyszłości.

Czekam na poradę na Forum lub na mail.
          Z góry dziękuję i pozdrawiam,
          Monika
          • takizwyczajnynick Re: Do Anahelli i Takizwyczajnynick 24.06.09, 10:28
            Jestem tu od dawna i poleciłabym z nich Conventinie .
            • Gość: monika Re: Do Takizwyczajnynick IP: 195.205.44.* 24.06.09, 11:05

Dziękuję za odpowiedź.

Conventina brzmi sensownie, natomiast ciekawa jestem, jak jej wróżby
              sprawdzają się w czasie? Czy mozna ufać tym wróżbom?
              • takizwyczajnynick Re: Do Takizwyczajnynick 24.06.09, 11:10
                Posłuchaj wątku odpowiedznio .Ja chodzę do Lilith ale nie jestem tu dla reklamy jej .Po prostu się przekonałam i ta osoba nie potrzebuje reklamy . Chcesz to jak wpiszesz Wróżka Lilith Black Moon w google powinno Ci wyskoczyć . Natomiast Pani C , wiem ,że tu pisał chłopak , który był u niej i był u Lilith i podobno wróżby się pokryły. Rozawiałam z Łukaszem i miały racje obie , więc też jest dobra . To co mało komercyjne w tych sprawach zazwyczaj jest dobre . Nie daj się im nabierać .
                • Gość: monika Re: Do Takizwyczajnynick IP: 195.205.44.* 24.06.09, 11:20

Witaj,

Miałam też ochotę powróżyć sobie u Jasnowidz Amina, ale nie mam do
                  niej kontaktu.

Pozdrawiam
                  • takizwyczajnynick Re: Do Takizwyczajnynick 24.06.09, 11:23
                    O niej nie słyszałam opinii od nikogo sprawdzonego niestety . To nie oznacza ,ze jest zła tylko po prostu jej nie znam .
                    • Gość: monika Re: Do Takizwyczajnynick IP: 195.205.44.* 24.06.09, 11:29

OK, dzięki za zainteresowanie i za pomoc!

Monika
                      • takizwyczajnynick Re: Do Takizwyczajnynick 24.06.09, 12:42
                        Nie ma problemu . To pomoc szczera więc skorzystaj .
                        • Gość: monika Re: Do Takizwyczajnynick IP: 195.205.44.* 26.06.09, 10:06

Pytanie, czy sprawdzalność wróżb Lilith oceniasz po pewnym czasie?

Ja miałam u niej 10 pytań i dała mi bardzo optymistyczną wróżbę,
                          właściwie każde pytania na TAK, po mojej myśli.
                          Nie chce mi się wierzyć, żeby wszystko w moim życiu miało się to
                          potoczyć AŻ tak dobrze . . . Dlatego sceptycznie podchodzę do jej
                          wróżby i szukam ludzi, którzy mogą ocenić to po upływie czasu.
        • Gość: Wróż z Allegro Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 213.199.218.* 28.06.09, 23:40
          Witam. Włączę się w tą dyskusję. Na Allegro też można kupić
          dobrą,konkretną wróżbę,która się sprawdza. Wiem to z komentarzy
          moich klientów z All. i nie tylko. Nie mam zamiaru sie tu reklamować-
          nie mam takiej potrzeby. Powiem tylko,że nie jestem wróżem Tomaszem-
          choć muszę przyznać,żę bardzo go cenię.
          • Gość: gosc Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 212.160.234.* 23.07.09, 15:59
            Hm, mam nadzieję że nie chodzi o tego wróża który szantazuje ludzi i
            straszy ujawnieniem treści wrózby??... mam nadzieje że nie chodzi Ci
            o wróza Tomasza vel mag1310??? brrr...
            watek o nim:
            forum.gazeta.pl/forum/w,468,95697123,95697123,Wroz_oszust_i_szantazysta.html
    • Gość: mała Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.privacyfoundation.de 26.06.09, 13:44
      Po co chodzicie a potem się naśmiewacie. Zupełnie nie rozumiem. Wychodzę z
      założenia że sam fakt brania wróżby to Wasza wolna wola. Więc po co to wszystko?
      • Gość: xyz Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.acn.waw.pl 26.06.09, 22:11

Czy ktoś wróżył sobie u Piotra Gibaszewskiego?

Na swojej stronie internetowej pisze wkółko to samo.

I roztacza czarne wizje?

Wierzyć mu?
    • Gość: Ella Re: A ja uważam... IP: *.aster.pl 25.08.09, 16:05
      Ja również polecam Irmę i Panią Marię. Bardzo duża sprawdzalność.
    • Gość: Stella Re: A ja uważam... IP: *.aster.pl 28.09.09, 15:18
      chodzi o wrozke Marie ze strony www.magicznemandale.com Tobie chyba
      chodzi o inną Marię
      • Gość: Agusia Re: A ja uważam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 21:40
        Wróżyłam ponad rok temu u Marii Hagimes i mi się sprawdziło.
    • joleczka.jola Re: czyje wróżby się sprawdzają? 25.01.10, 17:47
      dlugie lata chodzilam po wrozkach , niektore byly totalna klapa.
      szkoda ze tylu ludzi zajmuje sie tymi sprawami nie majac zielonego
      pojecia a chca tylko wyludzic pieniadze.
      Pare miesiecy temu ok 3, powrozyla mi dziewczyna , gdzie teraz 90%
      sie spelnilo , wiem ze kazdy jest kowalem swojego losu , wtedy
      mialam ciezka sytuacje , oraz stan moj psychiczny byl w
      katastrofalnym stanie, zadnych perspektywn na przyszlosc, zwiazek-
      problemy, brak pieniedzy ,poprostu kisza .
      Wtedy skonsultowalam sie z owa dziewczyna, powrozyla mi , wrozba
      byla trafna, ale sama chcec rozmowy,powiedziec co lezy na sercu ,
      czasem czlowiek tego potrzebuje .
      Taki balsam na serce.
      • aniela3232 Re: czyje wróżby się sprawdzają? 20.05.10, 07:26
        To jest prawda .Dobrze mieć sprawdzona wróżkę .Taką ,że masz pewność znajomości sprawy i rzeczy. Wróżka bywa najlepszym psychologiem.
    • Gość: viva Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:13
      aniolka dano temu czytalam, ona za LILKA byla
      • 2_nowamoda Re: czyje wróżby się sprawdzają? 22.04.10, 07:32
        Jackowski i Lilith Black Moon
        • Gość: Łucja Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:10
          Te z dkładnością co do dnia u Lilith Black Moon się sprawdzają .Mial ktoś u niej robioną wróżbę na rok ?
        • Gość: q Lilith - oszustka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:01
          Lilith to złodziej i oszustka
          • Gość: q Re: Lilith - oszustka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:30
            Raczej q to konkurencja i próbuje po sobie mówić . 2 rok z rzędu biorę u niej wróżbę na rok to o czymś świadczy . Przestańcie tu na forach pisać bzdety i robotą się zajmijcie zamiast zerować na nieszczęściu innych.
            • Gość: Sisi Re: Lilith Black Mon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:22
              Słyszałam ,że ma umowę z jakims portalem . Na wp widzę hroskopy jej a czy gdzieś wróżby indywidualnie za darmo ?
              • Gość: Ovo Re: Lilith Black Mon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 10:53
                Wziałem na 10 dni zobaczymy czy się sprawdzi
                • Gość: Anazja Re: Lilith Black Mon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.10, 08:33
                  Bardzo trafna prognza 10 dniowa a roczna zobaczymy . Moge określic skuteczność 10 dniowej na hmmm 95 procent.
                  • Gość: dżemik Lilith skuteczna? Tak! W okradaniu ludzi haha IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.10, 11:32
                    No rewelacja Ten tlusty smierdziel lilith black moon jedynie co bardzo
                    skutecznie robi to....okrada ludzi i wciska im na kazdym kroku tony kitu
                  • Gość: gosc Re: Lilith Black Mon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 13:56
                    haha, to wpadłeś/aś w kanał :D ja roczną prognozę wielkiej wrózki
                    Lilith znalazłam na anglojęzycznej stronie z horoskopami :D przez
                    wstyd, że dałam tak się wpuścić w maliny zapomniałam adresu tej
                    strony spisać :/
                    • Gość: kkkkk Re: Lilith Black Mon IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.10, 14:37
                      widze ze to nie pierwszy raz kiedy ta sciemniara lilith wykorzystuje czyjes
                      teksty jako swoje np do jej niby wrozb . zenada . tepic takie scierwa jak ona
                      • Gość: Sem Re: Lilith Black Mon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.10, 07:48
                        To dziwne bo wrożyła przy mnie . A potrafisz podać stronę i jakis print z wróżbą od niej bo to ,że printy umiesz robić już widzieliśmy . Mogę się założyć ,że nie możesz . Ponieważ widziałem osobiście ,że tka dziewczyna wróżyć potrafi , wróży skutecznie i od pół roku biorę u niej wróżby . Print ze strona razem się nie pojawią .Lilith Black Moon nie jest wami i nie musi tego robić . Dlatego to ona tworzy hroskopy do wp czy wieszjak.pl a nie wy :)
                        • Gość: Renata Re: Lilith Black Mon IP: 67.159.45.* 05.05.10, 18:55
                          Dajcie już sobie spokój z tą kobietą. Tutaj piszemy czyje się sprawdzają, a mi się wcale od niej nie sprawdziła, kabała też nie.Załóżcie sobie nowy wątek i wychwalajcie do woli.
                          • aniela3232 Re: Lilith Black Mon 20.05.10, 07:27
                            A ja już drugi raz byłam u niej na kabale i drugi raz już ta roczna zaczyna się sprawdzać .
                            • lastmonika_p Re: Lilith Black Moon 06.06.10, 22:48
                              Ja również polecam Lilith . Na razie jedynie na 10 dniowce bylam bo po co inneog przyszłam ale bardzo profesjonalnie i sprawdziło sie co do dnia !
                              • Gość: jk Re: Lilith Black Moon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 23:03
                                jasieniecki i olszewski...
                                oni walcza obaj ze zlem
                                i ich polecam
                                jesli masz problem po wizycie u nich miec ne bedziesz juz problemow
                                wyszukaj w google
                                nawet pierwsze spotkanie darmo
                                • meri-dian Re: Lilith Black Moon 07.06.10, 20:23
                                  Mi się niespodziewanie sprawdziło u Lilith Black Moon . Bo pytałam o chłopaka którym się interesowałam ale on mna nie bardzo . W odpowiedzi dostalam ,że znajdzie sobie niestety inna dziewczyna i nasze drogi się rozejdą na dobre . Na poczatku w to nie wierzylam bo gostek nie interesował się kobietami tak ,że można było go spotkać z kimś . Ale faktycznie od dwoch dni wiem ,że ma dziewczynę . Tak więc wróżbę mimo ,że nie była dobra dla mnie okazała się trafna
                                  • szark-0 Re: Lilith Black Moon 08.06.10, 14:27
                                    A to było na jedno pytanie ?
    • instalar Re: czyje wróżby się sprawdzają? 12.06.10, 14:09
      Dla mnie najbardziej celne są wrózby od Agafi, nie zawsze mówi to co
      chce sie usłyszeć ale mówi prawdę.

Pozdrawiam
    • Gość: Lulka Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.10, 13:51
      ja polecam pewna wrozke, z ktorej uslug korzyta takze moja babcia, jest
      wiarygodna. Jelsi ktos chce kontakt do niej to moge podac
      agim@buziaczek.pl
    • aga2_dwa Re: czyje wróżby się sprawdzają? 29.06.10, 07:43
      Bede samochwala,ale moje tez sie sprawdzaja i nie mam takiego doswiadczenia jak osoby ,o ktorych tu mowa,Mysle ze o sprawdzalnosci wrozby decyduje uczciwosc wrozbity (jak mniej serca wlozy i nastawi sie tylko na zysk to pozniej pisza ze mala sprawdzalnosc).
      P.S.nie pisze zeby sie zareklamowac bo nie potrzebuje reklamy.Pozdrawiam wszystkich,ktorym sie sprawdzilo i nie.
      • Gość: Magda Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 10:49
        Cześć wszystkim. Jestem tu nowa i u wróżki też byłam tylko raz w
        życiu tak z rok temu. Nie wiem dlaczego tak jest ale chyba nie
        wszystkim da się powróżyć. Wróżkę u której byłam wszyscy zachwalają
        i wszystko to co powiedziała mi o moim życiu jest szczerą prawdą.
        Ale jeżeli chodzi o przyszłość to niestety nie sprawdziło się a
        szkoda bo bardzo bym chciała takich rozwiązań jakie mi wywróżyła.
        • Gość: karola Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 94.254.201.* 29.06.10, 14:44
          Do Magdy A mozesz napisac u kogo bylas albo jakies namiary bo moze
          znam A trudno cos powiedziec jak niewiadomo o kim piszesz Pozdrawiam
          • Gość: Magda Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:53
            Byłam u Pani Ani w okolicach Żelechowa
    • Gość: Marusia Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.147.169.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.08.10, 10:20
      lilith Black Moon polecam z pewnością . Ja na początku przed urokiem brałam
      wróżbę z dokładnością co do dnia ,żeby sprawdzić zdolności i sprawdziła się
      więc jest to osoba godna polecenia.
      • Gość: . lilith to smierdzaca oszustka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.10, 20:17
        ile jeszcze będziemy czytać tych bzdetów o tej
        oszustce lilith która sama lub namawiając innych wypisuje farmazony jaka to ona
        skuteczna jest - chyba tylko w wyciąganiu od naiwnych ludzi pieniędzy
        • Gość: xxx Re: lilith to smierdzaca oszustka IP: *.wapgw.era.pl 08.08.10, 20:28
          Chca byc naciagnieci, prosze bardzo. Kazdy wie, ze jest skonczona.
    • klaudia3a Re: czyje wróżby się sprawdzają? 17.09.10, 12:42
      nikogo xd
      to wszystko ściemy !! :P
    • Gość: Beata67788 Elenoi z allegro jest dobra IP: 193.138.241.* 01.10.10, 13:47
      Niedawno zamówiłam sobie u niej wróżbę i jak do tej pory wszystko mi się sprawdziło, bardzo miła osoba
    • Gość: gość Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: 77.236.26.* 04.10.10, 15:39
      Najbardziej sprawdza się korzystanie ze swojego rozumu. Nikt nie powie na 100% co się wydarzy albo nawet jeśli ktoś powie raz , to nie znaczy , że ma patent na prawdę- sama się o tym przekonałam. Strata czasu na korzystanie z wróżb.
      • Gość: ] Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 17:35
        Która wróżka jest skuteczna?
        • czarny.roxio Re: czyje wróżby się sprawdzają? 04.10.10, 19:49
          Gość portalu: ] napisał(a):

> Która wróżka jest skuteczna?

Wróżka której na imię TWÓJ ROZUM Jak sama nie będziesz kombinować i działać, to nikt za ciebie życia nie zaczaruje ;-)
    • Gość: Arabeska567 Re: Elenoi z allegro jest dobra IP: 193.138.241.* 11.10.10, 16:07
      Wróżyłam sobie u elenoi i naprawde wszystko sie sprawdzilo, przewidziała wiele rzeczy, jestem pod wrażeniem
    • Gość: rosario Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:24
      mnie sie sprawdziło u;
      Akimy
      Beaty Kalinowskiej
      Wrózki Alicji
      wrózki Ami
      jasnowidz Donny
      Edyty Ostrowskiej
      wrózki Sybili
      wrózki Doroty
      • niemo-ralny Re: czyje wróżby się sprawdzają? 30.11.10, 10:56
        A dawno sobie u nich wróżyłaś? Mi niestety nie Pani Beaty się nie sprawdziło, ale podobno każdy musi swoją wróżkę znaleźć
    • Gość: gosc ale czy musza IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 16:59
      kolezanka mi wywrozyla ze bede za meza miec chlopaka ,ktorego nie lubie
      czy to musi sie spelnic
      • znamwrozke Re: ale czy musza 02.12.10, 17:07
        Moim zdaniem nie , ale musisz wróżki pytać .
        • niemo-ralny Re: ale czy musza 13.03.11, 08:22
          Wydaje mi się, że nie muszą i to od ciebie zależy. Chciałem zapytać głównie dziewczyny czy Eugenia z Opaki też wróży? Dzwoniłem 2 dni temu do Wiery w sprawie mojej mamy bo troszkę zdrowie szwankuje to prawda, że nie przyjmuje klientów na razie czy powiedziała tak mi by dać jej spokój?
          • angela-live Re: ale czy musza 13.03.11, 12:31
            W wątku o Lilith piszesz ze korzystasz z jej usług wszystko ci sie sprawdza i wychwalasz jaka ona och i ach to czemu mamy tam nie zaprowadzisz tylko szukasz wrózki od zdrowia sa lekarze.
            • niemo-ralny Re: ale czy musza 13.03.11, 12:57
              Angela i odpisałem ci w tym wątku jeśli nie rozumiesz wrożko Angelo powtórze. Moja mam wybiera się to szeptunki z problemem zdrowotnym i zapytałem czy któraś z nich przy okazji też wróży. Zapytałem o Eugenię.
    • Gość: x Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 17:29
      Kiedy będzie reportaż?;>
    • Gość: ola Re: czyje wróżby się sprawdzają? IP: *.wapgw.era.pl 21.03.11, 20:13
      mi sprawdzila sie wrozba 3 wrozek.
      • pikapikapikaczu Re: czyje wróżby się sprawdzają? 21.03.11, 21:24
        a jakich Ola?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka