dyrgosia 10.03.09, 08:09 miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,6362159,Kosciol_ostrzega_przed_wrozkami.html Ciekay artykuł. Co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 10.03.09, 08:47 Kosciól jest przeciwny i owszem ale 2 miesiace temu stolica papieska przychylila sie do zdolnosci paranormalnych i wykorzystywania ich . Pozowlono wydawac nawet ksiazki o kontaktach z z zaswiatami i miedzy innymi wydal ja ksiadz .stolica papieska jasno przyznala ,ze jest przeciwna tylko ze wzgledu na liczbe oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 10.03.09, 09:41 A moze wrozki tez powinny wydac jakis apel i ostrzegac przed kosciolem xD ktory dzis zamiast byc intytucja milosci do blizniego staje sie dogmatyczna religia terroru i zastraszenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domingo Re: Kosciół ostrzega IP: *.magemar.com.pl 10.03.09, 13:38 och, KK to swego czasu i Biblie wyklął. Generalnie doktryny KK są ponad Biblia - wiedziałaś? I Co? Dla mnie KK nie jest żadnym autorytetem. Jeden papież umarł na dziwce, inny bratał się z Hitlerem. W beatyfikacji Popiełuszki najbardziej przeszkadzał...Glemp. Wysmarzyli pełno ludzi za umysł nieciasny, zrobili z Maryśki dziewice a w trójcy świętej ważniejszy od kobiety jest gołąb. Toż to komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 10.03.09, 14:44 To i prawda. A jako kobieta byla papiezen i urodzila na mszy t oja zabili . zreszta kosciol sam nie wie co w biblii ma i zapodaje na soborach swoje dogmaty. nie wspominajac o tym ile ludzi zginelo w czasach inkwizycji ale przeciez mowi sie ze to byla pomylka kosciola . no coz... jak powiedzial towarzysz stalin : " zabic jednego czlowieka to morderstwo ,milion statystyka " Odpowiedz Link Zgłoś
wiedz-ma13 Re: Kosciół ??? 10.03.09, 20:54 Nie wiem,czy Kościól wie,co w biblii ma,ale chrześcijanin powinien wiedzieć ,że biblia wyraźnie potępia i wrózki,i chodzenie do wróżek.Lecz jakiemu wierzącemu to przeszkadza,hi hi...Wszak każdy z nich lepiej wie,co Bóg mial na mysli.Pozdrowienia od ateistki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Kosciół a wrozki 16.03.09, 13:18 Ale biblia została napisana kilka tysięcy lat temu! I dosłownie nic nie mówi o wrózkach, tylko KK dopasowuje sobie niektóre jej wersety tak, aby miec jakis argument w walce z tymi, którzy nie chcą ślepo słuchac kościelnych nakazów. KK powinien raczej się zastanowic, dlaczego tyle osób szuka odpowiedzi i pomocy poza kosciołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciechowa Re: Kosciół ostrzega IP: *.unitymediagroup.de 10.03.09, 20:12 Tak, tak tylko niech lepiej się przyznają ilu tych księży biega do wróżek. Znam wróżkę co do niej biegają.i to jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Kosciół ostrzega IP: 66.230.230.* 10.03.09, 20:48 Byłem dzisiaj u wróżki w Szczecinie i jest oburzona. Na wróżbitów robią nagonki a sami latają. Średniowiecze sobie robią. Wychodząc z mieszkania wróżki, poczułem ulgę i przypływ optymizmu. Wolę tam wydać niż słuchać fałszu i obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re do wojciechowej IP: 66.230.230.* 18.03.09, 20:46 Ja też znam osobiście takiego gościa księżulka, co chodzi do wróżki. Sama mu aders dałam, więcej nic nie napiszę, ale to święta prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kosciół ostrzega 13.03.09, 18:10 Żadna nowina. Wiele kościołów potępia wróżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 14.03.09, 06:16 Nie kosciolow ale wiar . w sumie nawet nie tak wiele . Jesli chodzi o sam fakt tepienia wrzek to chcialm wam powiedziec ,ze niadawno jedna Pani nie chciala mi wydrukować wizytowek . gdyz uznala ze to jest sprzeczne z bogiem. dziwne bo uosobienie boga na ziemi bylo pochodzenia zydowskiego a zydzi sami sa kabalistami . Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Kosciół ostrzega 05.03.23, 14:08 Dużo rozmyślam ostatnio o tym Odpowiedz Link Zgłoś