Dodaj do ulubionych

Kosciół ostrzega

10.03.09, 08:09
miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,6362159,Kosciol_ostrzega_przed_wrozkami.html

Ciekay artykuł. Co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 10.03.09, 08:47
      Kosciól jest przeciwny i owszem ale 2 miesiace temu stolica papieska przychylila sie do zdolnosci paranormalnych i wykorzystywania ich . Pozowlono wydawac nawet ksiazki o kontaktach z z zaswiatami i miedzy innymi wydal ja ksiadz .stolica papieska jasno przyznala ,ze jest przeciwna tylko ze wzgledu na liczbe oszustow.
      • lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 10.03.09, 09:41
        A moze wrozki tez powinny wydac jakis apel i ostrzegac przed kosciolem xD ktory dzis zamiast byc intytucja milosci do blizniego staje sie dogmatyczna religia terroru i zastraszenia ?
    • Gość: Domingo Re: Kosciół ostrzega IP: *.magemar.com.pl 10.03.09, 13:38
      och, KK to swego czasu i Biblie wyklął. Generalnie doktryny KK są ponad Biblia -
      wiedziałaś? I Co? Dla mnie KK nie jest żadnym autorytetem. Jeden papież umarł na
      dziwce, inny bratał się z Hitlerem.
      W beatyfikacji Popiełuszki najbardziej przeszkadzał...Glemp. Wysmarzyli pełno
      ludzi za umysł nieciasny, zrobili z Maryśki dziewice a w trójcy świętej
      ważniejszy od kobiety jest gołąb. Toż to komedia.
      • lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 10.03.09, 14:44
        To i prawda. A jako kobieta byla papiezen i urodzila na mszy t oja zabili . zreszta kosciol sam nie wie co w biblii ma i zapodaje na soborach swoje dogmaty. nie wspominajac o tym ile ludzi zginelo w czasach inkwizycji ale przeciez mowi sie ze to byla pomylka kosciola . no coz... jak powiedzial towarzysz stalin :

" zabic jednego czlowieka to morderstwo ,milion statystyka "
        • wiedz-ma13 Re: Kosciół ??? 10.03.09, 20:54
          Nie wiem,czy Kościól wie,co w biblii ma,ale chrześcijanin powinien wiedzieć ,że
          biblia wyraźnie potępia i wrózki,i chodzenie do wróżek.Lecz jakiemu wierzącemu
          to przeszkadza,hi hi...Wszak każdy z nich lepiej wie,co Bóg mial na
          mysli.Pozdrowienia od ateistki:-))
          • merlinka99 Re: Kosciół a wrozki 16.03.09, 13:18
            Ale biblia została napisana kilka tysięcy lat temu! I dosłownie nic
            nie mówi o wrózkach, tylko KK dopasowuje sobie niektóre jej wersety
            tak, aby miec jakis argument w walce z tymi, którzy nie chcą ślepo
            słuchac kościelnych nakazów. KK powinien raczej się zastanowic,
            dlaczego tyle osób szuka odpowiedzi i pomocy poza kosciołem...
    • Gość: Wojciechowa Re: Kosciół ostrzega IP: *.unitymediagroup.de 10.03.09, 20:12
      Tak, tak tylko niech lepiej się przyznają ilu tych księży biega do wróżek. Znam
      wróżkę co do niej biegają.i to jest prawdą.
      • Gość: Magik Re: Kosciół ostrzega IP: 66.230.230.* 10.03.09, 20:48
        Byłem dzisiaj u wróżki w Szczecinie i jest oburzona. Na wróżbitów robią nagonki
        a sami latają. Średniowiecze sobie robią. Wychodząc z mieszkania wróżki,
        poczułem ulgę i przypływ optymizmu. Wolę tam wydać niż słuchać fałszu i obłudy.
      • Gość: Zuzanna Re do wojciechowej IP: 66.230.230.* 18.03.09, 20:46
        Ja też znam osobiście takiego gościa księżulka, co chodzi do wróżki. Sama mu
        aders dałam, więcej nic nie napiszę, ale to święta prawda.
    • anahella Re: Kosciół ostrzega 13.03.09, 18:10
      Żadna nowina. Wiele kościołów potępia wróżenie.
      • lilith666_vip Re: Kosciół ostrzega 14.03.09, 06:16
        Nie kosciolow ale wiar . w sumie nawet nie tak wiele . Jesli chodzi o sam fakt tepienia wrzek to chcialm wam powiedziec ,ze niadawno jedna Pani nie chciala mi wydrukować wizytowek . gdyz uznala ze to jest sprzeczne z bogiem. dziwne bo uosobienie boga na ziemi bylo pochodzenia zydowskiego a zydzi sami sa kabalistami .
    • agrentowy4321 Re: Kosciół ostrzega 05.03.23, 14:08
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: Kosciół ostrzega 26.04.23, 01:17
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka