Dodaj do ulubionych

Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzystał?

IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 21:42
Czy ktoś korzystał z tej wróżki-jest na allegro.Jakie opinie??
Obserwuj wątek
    • nicolabeauty Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy 18.03.09, 22:49
      Ja kupiłam wróżbę i mi się już z polowa sprawdziła. Nie jest źle.
      Bernardetta nie jest taka zła, nie reklamuje się tu ale robi swoje i
      jest fachowcem.
    • Gość: poszukująca Re: Porażka IP: *.wsisiz.edu.pl 22.03.09, 13:01
      To co, myślicie że Coventina lepsza? Bo też poszukuje wróżki, dobrej i
      sprawdzonej i tyle tu naczytałam na temat tej Pani Coventiny że chyba dziś do
      niej napisze jeśli rzeczywiście taka świetna jest :).
      • nicolabeauty Re: Porażka 23.03.09, 10:06
        Ups, to tylko mnie się wrózba u Bernatki sprawdziła?? ale numer! ale
        chyba tomasz ma racje - pytanie było o zwiazek i B.
        najwyraźniej "utrafiła" ;-)

Coventina - korzystałam z jej usługi przez telefon. Rozmowa była
        bardzo miła, nie powiem... Jednak pani Coventina bardzo szczegłowo
        mnie o wszystko wypytywała - o moją przeszlość, o związek, o relacje
        z partnerem, niby ot tak w "luźnej" rozmowie ale zadała mnóstwo
        pytanek o detale mojego życia... ;-) Potem niby stawiała karty i
        rzeczywiście wszystko potwierdziło się w 100% hihihi.

• Gość: Coventina Re: Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 15:09
          Jestem w szoku. Bo to niemożliwe aby o wszystko wypytywała. Naprawdę u mnie
          brała Pani wróżbę??? :| Jeżeli ktoś np. bierze wróżbę na maila, to nie chce aby
          ktoś za bardzo opisywał sytuację, bo nie chcę się sugerować. Może pomyliła Pani
          osoby? Bo nikt mi jeszcze czegoś takiego nie zarzucił. Jestem poważną osobą i po
          co miałabym wypytywać, a potem stawiać karty?
          • nicolabeauty Re: Porażka 23.03.09, 16:04
            Pani Coventino, to nie jest żaden zarzut wobec Pani - nie mam
            pretensji, ani żalu o nic, toteż tłumaczenie z Pani strony jest moim
            zdaniem na wyrost. Nie wiem dlaczego to Pani odebrała jako...
            obrazę?? Eeeeeeee, ok...mój błąd: nie pochwaliłam a powinnam
            była ... ;-)

No to jeśli Panią wolno tylko chwalić, to niech będzie - chwalę: nie
            mam wróżbie nic do zarzucenia, coś z przyszłości też zaczyna się
            sprawdzać :-) A co do pytań to wiem że umiejętnie zadane pytanie
            daje nam już przynajmniej połowę wiedzy odnośnie odpowiedzi... :-)
            To bardziej świadczy o przenikliwości i sporym doświadczeniu, a nie
            o czyimś braku powagi.
            Pozdrawiam :-)

• wiedz-ma13 Re: do nico... 23.03.09, 16:24
              Dziwisz się,ze wrózka sie tłumaczy,że poczyla się urażona????Noo,ja bym też sie poczyła,jakby ktos o mnie napisał,że wypytuję,a potem tylko to przetwarzam umiejętnie.
              A co do chwalenia-jakos nie zauważylam,by ta wróżka tego się domagala,więc po co piszesz na wyrost???
              Nic wrózbie nie masz do zarzucenia,nawet zaczyna się sprawdzać.?..Litości!A obsmarowałaś wróżkę,chyba nawet niezłą,pskudnie...I żadnych wyrzutów sumienia????
              Od takich osób ustrzeż nas....
              • nicolabeauty do wiedz-ma13 23.03.09, 16:55
                Guzik Cię obchodzą moje relacje i sprawy z Panią Coventiną. Nos w
                sos.
            • Gość: Coventina Re: Porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:37
              Oczywiście, że nie oczekuję tylko pochwał. Nie jestem wyrocznią i zdaję sobie z
              tego sprawę, że bywam omylna. Może odniosła Pani wrażenie, że pytam, bo gdy
              rozkładam karty i widzę np. przeprowadzkę, to pytam "czy mąż się wyprowadził" bo
              chcę wiedzieć czy dobrze odczytuję karty na ten moment, bo jeżeli Pani
              stwierdziłaby, że mąż nadal mieszka z Panią, to powiedziałabym zapewne, że
              niebawem się wyprowadzi. Pozdrawiam forumowiczów.
              • nicolabeauty Re: Porażka 23.03.09, 17:00
                Ale ja na prawdę nie mam żalu, pretensji ani nic z tych rzeczy.
                Proszę sie nie przejmować :-) Nie będę też dalej polemizować bo
                widzę że psy się już rozszczekały (wiedz-ma13) :-///
                Pozdrawiam i szacunek dla Pani :-)
                • Gość: Coventina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 17:02
                  Ok :) Pozdrawiam ciepło.
                  • nicolabeauty Re: :) 23.03.09, 17:08
                    ... a jeśli jakimkowiek słowem uraziłam - przepraszam. Bo nie taki
                    cel był tego wszystkiego aby komukolwiek ubliżać :-)
                    • wiedz-ma13 Re: :) 23.03.09, 21:11
                      Naszczekała,poszczekala,ogon podkuliła i udaje,że to nie ona.A jak piszesz na ogolnym forum to licz sie z tym,że inni skomentowac mogą te twoje...uwagi.
                      • nicolabeauty Re: :) 23.03.09, 22:28
                        Co ty jesteś alter ego Coventiny żeś się tak tym zdenerwowała?
                        hihihi ;-) Komentuj sobie do woli, pisz, pisz! Robisz z siebie tu
                        niezłe widowisko. Nie ma nic bardziej komicznego niż wiedz-ma co ma
                        muchy w nosie ;-)
    • Gość: klientka Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.gprs.plus.pl 31.03.09, 13:20
      Po pierwsze Droga Pani mama wróżki Bernadetty ,nie wrózy.Salon prowadzi tylko
      Ona, więc skąd ma Pani takie bzdurne informacje.Jeśli była Pani u niej osobiście
      to powinna Pani wiedzieć.
    • Gość: c2nnib2l Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.dsl.pipex.com 31.03.09, 14:40
      Z tego co ja wiem to jej mama nie wrozy oO chyba ze mowiac iz jest dobra mialas
      na mysli pomoc przy zakupie stolika ogrodowego w Ikeii.
      Korzystalem z uslug wrozki Bernadetty wiele razy i nigdy sie nie pomylila.
      Kobieta mila, wyrozumiala bardzo przyjaznie nastawiona do klienta cena tez jest
      bardzo przystepna. Mowisz ze nagadala Ci bzudr moze zwyczajnie zle
      zinterpretowalas jej wrozby pomysl zanim cos powiesz.

Pozdrawiam
      • rosa-anna Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy 21.01.15, 10:28
        Jak Tobie na imię ? ...
    • Gość: Nicka nie podam Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.chello.pl 14.04.09, 19:38
      Ja korzystałam, ale nie sprawdziło się dokładnie nic.
      Wywróżyła mi szczęśliwy związek i ślub z moim ówczesnym facetem.
      No co prawda on się żeni, tyle że nie ze mną....
      A poza tym wiele innych mi napisała. No ale zawsze można powiedzieć,
      że to moja wina, bo nie wykorzystałam szansy od losu etc... ;-)
      Generalnie nie polecam
      • tiggs Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy 14.04.09, 21:25
        Czyli wynika z postów że babka ogólnie trafia kulą w płot. To
        dlaczego ma salon wróżbiarski , dlaczego ma klientów, nawet kupują u
        niej przez internet???? gdyby była taka całkiem do d... , to na
        pewno nie utrzymałaby salonu wróżb na piotrkowskiej w Łodzi , gzdie
        wiele osób zagląda...
        • Gość: kkiki Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 10:19
          To proste bo do niej przychodza tylko osoby 1 raz. Ja u niej byłam osobiście w
          Łodzi wzieła 50 zł a takich bajek nasłuchałam sie że szkoda było kasy.
          Powiedziała mi że bede miała nieślubne dziecko w wieku 20 lat, to juz powinno
          miec z 5 lat a tego dziecka nawet nie ma, a tym bardziej faceta ;D i wiele
          innych bajek, szkoda czasu i kasy na nią
          • Gość: kasia Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 14:33
            To musi być wrózką z której usług korzystała już cała Łódź jak tylko
            raz sie do niej idzie,bo 50 zł brała 3 lata temu a salon nadal stoi
            i działa .Ja chodzę co roku i moje koleżanki tez i nie żałuje.Chyba
            lubisz ją oczerniać bo Twój IP jest w kilku komentarzach o niej..
          • Gość: znajoma Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: 217.205.160.* 03.09.09, 14:36
            Tak sobie mysle ze albo z matemetyka u ciebie kiepsko albo
            troszke ‘oszukalas’. Bernadetta ma salon od ponad 3 lat…wiec nie ma
            fizycznie mozliwosci zeby wywrozyla ci dziecko 5 lat temu…
            • Gość: inq Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:42
              czy doprawdy nie ma takiej możliwości "znajoma" ?;)
              mojej Mamie wróżyła ok 15 lat temu...
              nie trzeba mieć salonu, by być specjalistą...
            • Gość: anna Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.pai.net.pl 08.05.12, 17:53
              Salon na Piotrkowskiej jest na pewno od 2006 roku
        • Gość: kkiki Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 10:21
          z allegro tylko 1 osoba mi powrózyła tak jak trzeba, choć z początku myslałam że
          gada bzdury bo miesiącu okazało sie że miała racje :( smutna prawda. Nie powiem
          kto to taki, zeby nie było reklamy .
    • Gość: agniecha Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.range81-153.btcentralplus.com 05.05.09, 01:48
      Pani jest "dobra" wrozka bo widzi wszystko optymistycznie. tak sadze. wrozyla mi
      na zwiazek 2 lata temu, za kilka miesiecy mialo sie poprawic nie poprawialao
      sie, nic nie zmierzalo do dobrego, zapytalam wiec o opoznienia. podobno z
      jakichs tam wzgledow byly, ale juz za 3 miesiace mielismy byc razem. Po czym po
      2 miesiacach on wyjechal, rezem z byla, zamieszkali razem, a miedzy nami sie
      skonczylo.
      Generalnie - kula w plot. nie sprawdzilo sie NIC.
      pisze, bo zaluje poltora roku czekania w nadziei, ktora mi sprzedala ta Pani
      (stosowalam sie do zalecen).
      Na koncu, kiedy zarzucialm jej ze zadna z jaj teorii sie nie prawdzila,
      stwierdzila, ze to moja wina.
      Nie dajcie sie zwiesc. Raz sie uda - 10 razy nie.

• Gość: gość Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:32
        Czy komuś z Was ta Pani wrozyła przez gg? Korzystałam kiedyś z jej usług właśnie
        przez ten komunikator i odniosłam wrażenie jakby ta Pani wogóle nie rozkładała
        kart. Przecież na każdy problem trzeba robić nowy układ, sprawdzać a ja bez
        względu o co bym nie zapytała to miała odpowiedź natychmiast. Na 99% jestem
        przekonana że ta Pani pisze wszystko sobie z głowy. A co do trafności jej wróżb
        to oceniam je na 0%. Niestety kilka rzeczy których ta Pani powiedziała już w
        pierwszym tygodniu okazało się wielebną bzdurą dlatego korzystałam raz i napewno
        więcej nie skorzystam. Może jak ktoś idzie do niej do salonu, rozkłada przy nim
        karty to jest ok ale jeśli chodzi o wrózbę przez internet u tej Pani to odradzam
        zdecydowanie!!
        • Gość: eve Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.multimo.pl 03.09.09, 18:40
          Ja kiedyś, dawno temu, wróżyłam sobie u niej na aukcji. Pytałam o kilka rzeczy,
          spełniła się jedna z nich, natomiast inne rzeczy, równie ważne, nie. Pamiętam
          jednak tę Panią jako osobę sympatyczną i empatyczną, jednakże nie o to (nie
          tylko o to...) we wróżeniu przecież chodzi.
    • Gość: inq Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:28
      nie wiem czy mowa o tej samej osobie...
      Jej Mama nie wróży...:|
    • Gość: japineksaaaa Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:52
      nie lubie takich rakingów
      bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne
      • Gość: gość Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: 109.207.96.* 03.01.11, 11:27
        Mam do łodzi niedaleko -ta wróżka jest jeszcze przy Piotrkowskiej?
    • Gość: serwantka Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.204.42.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.11, 09:17
      Radzę trzymać się jak najdalej. Ponieważ mam trudności z chodzeniem poprosiłam o tarota i dwie porady drogą mailową. W sumie 220 zł. Po pogonieniu wróżki, dowiedziałam się, że powinnam się więcej uśmiechać i wtedy wszystko będzie dobrze (stałe zwyrodnienia mi miną? od uśmiechu? muszę powiedzieć lekarzom!!!) i że pieniążki mnie lubią - tak dosłownie napisała. No ją chyba też! To za 100 zł. Za dalsze 60 zł po podaniu naszych dokładnych dat urodzenia do wróżby partnerskiej, dowiedziałam się, że w ciągu 10 lat wszystkie problemy zostaną rozwiązane. No ja myślę, biorąc pod uwagę, że mamy po 70 lat (ja trochę mniej) i że związek nie do końca spełnia moje oczekiwania (jakby spełniał to po co mi porada!). Za kolejne 60 zł poradziła mi, żebym nie ztrzymywała córki na siłę w Polsce, bo ona sobie w świecie poradzi. Jajo polega na tym, że to ja chcę, żeby córka wyjechała! W sumie gąbrowiczowskie "ja ci dobrze radzę, ty rób jak uważasz". Tylko, że książki Gąbrowicza są tańsze...
      • Gość: ODRADZAM Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 17:08
        Wydaje mi się, że ta pani była jedną z pierwszych wróżek na Allegro. Nie wiem czy wróży tam nadal, ale chyba nie, w każdym razie nie widziałam jej na Allegro od dawna. Cóż, to by świadczyło tylko o tym, że rynek i klienci weryfikują wróżkę...
        Nie wiem, jaka ta pani jest "na żywo", ale jako wróżka internetowa jest TRAGICZNA! Wróżyłam sobie u niej kilka lat temu, jako młoda dziewczyna:). Takich banałów i oczywistości, które można podciągnąć niemal pod KAŻDĄ młodą dziewczynę w życiu nie czytałam. Odniosłam wtedy wrażenie, że ta pani nawet kart nie rozłożyła, tylko wymyślała i pisała same ogólniki, które w moim przypadku nie miały nic wspólnego z rzeczywistością. Oczywiście było o tym, że już zaraz spotkam wieeelką miłość (która dosłownie miała tuż za rogiem na mnie czekać...), że wyjadę za granicę (to były czasy, gdy mnóstwo młodzieży wyjeżdżało do Anglii) i inne głupoty (nie pamiętam wszystkiego dokładnie). Oczywiście się NIE SPRAWDZIŁO. Owej wielkiej miłości wtedy przez dłuuugi czas nie spotkałam, a za granicą w celach zarobkowych nigdy nie byłam.
        Ech, pozostał niesmak. Szczerze ODRADZAM pseudowróżkę Bernadettę...
        • Gość: jola Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy IP: *.centertel.pl 10.11.11, 20:20
          Ale bzdury,Wrózka Bernadetta ma się dobrze nie wróży na allegro bo nie ma czasu i jak narazie rynek jej nie "zweryfikował" jak piszesz, bo na wizyte osobista trzeba czekac nawet tydzień bądz dwa.Pozdrawiam wszystkich zawistnych ...
    • agrentowy4321 Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy 05.03.23, 13:49
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Wróżka Bernadetta-Witchcraft-Swiat-ktoś korzy 26.04.23, 00:56
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka