nielaik 01.04.09, 18:36 Rozkręcane, dopiero co założone forum zniknęło. Czy ktoś wie co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenaaa7 Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.chello.pl 01.04.09, 19:42 Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Wróżbarstwo i rytuały 01.04.09, 19:46 Dzis dowiedzialam sie od wlascicielki forum, ze je zlikwidowala. O powody mnie nie pytajcie, ja tam tylko bylam adminka a to tyle co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenaaa7 Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.chello.pl 01.04.09, 19:55 Naprawde szkoda, poniewaz osoby, ktore tam pisaly przekazujac swoja wiedze wlozyly w to troche pracy. Dziwny jest ten swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
sw_alia Re: Wróżbarstwo i rytuały 01.04.09, 20:01 Na forum pani lilith666_vip umieściła SKRADZIONY tekst, podpisała go swoim nickiem jakby nigdy nic, a gdy zostało jej udowodnione, ze tekst nie jest jej zwinęła forum. Inna wersja tej historii jest taka, ze administracja forum.gazeta.pl skasowała jej forum za umieszczanie na nim materiałów bez zgody i wiedzy autora. Jak ktos nie wie o jaki tekst chodzi, to był w wątku "rodzaje magii - bo nie wytrzymałam ;)" (cos w tym stylu), orginalny tekst na Templum Irreligiosus miał tytuł "Magia czarna i biała". Dla osób nie wiedzących co to Templum Irreligiosus - była to swojego czasu bardzo popularna strona/portal o okultyzmie, teraz juz istniejąca tylko jako archiwum tekstów (tak i w tym archiwum jest tekst ktory ukradła lilith podpisany nickiem autorki Bast). Hehe, w ogole to fajnie swoich adminów lilith traktuje jak uwazają się za "tyle co nic" Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Wróżbarstwo i rytuały 01.04.09, 20:20 Nie uwazam sie za tyle co nic, lecz na forum tego typu funkcja admina nie jest jakas szczegolnie zaszczytna. Od reszty forumowiczow odroznia admina to, ze ma pare obowiazkow i panel zarzadzania forum- i coz to takiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sw_alia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:27 bardzo Cię proszę napisz dokładnie gdzie mogę znaleź w necie ten drtykuł .przeczytałam go pobieżnie,a dszisiaj kiedy chcę przeczytać dokladnie nie mogę znaleź.Proszę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_wampirow Re: Wróżbarstwo i rytuały 01.04.09, 21:37 To już kolejne forum Lilith zamkniete przez administratorów serwera z powodu kradzieży tekstów. Nie może kobieta zrozumieć, że tak nie wolno. Jak można takiej osobie ufać? Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Wróżbarstwo i rytuały 01.04.09, 22:34 Drogi Watsonie, nie bronie Lil, bo tez ta sytuacja mi sie wydaje curiosum, ale przyjmowanie za pewnik swoich domyslow mnie smieszy. Nie mozesz zaakceptowac tgo, ze ktos skasowal forum? Sadzisz, ze gazeta.pl po kazdym placzliwym mailu pt "czy leci z nami admin?" kasuje fora? ;)) Inna inszosc, ze na forum 90% pracy wlozyla Devilangel a nie Lilith, i nie poinformowanie adminow o kasowaniu (czy nie zostawienie choc nie swojej pracy) uwazam za nieladne. Coz, kolejna nauczka i kolejna lekcja nt wspolpracy miedzyludzkiej. :) > Hehe, w ogole to fajnie swoich adminów lilith traktuje jak uwazają się za "tyle > co nic" Czytaj ze zrozumieniem, sprobuj choc. An na Devilangel ani na mnie wirtualna funkcja nie robi zadnego wrazenia. Za to traktowalysmy ją powaznie i nieraz z nosem przy poduszce sprawdzalysmy co sie na forum dzieje czy szukalysmy jakichs materialow dla kogos, komu latwiej wystukac "poplooose" niz klepnac w google. Nie mowiac juz o wspomnianej pracy Devilangel, ,ktora spedzila nad wzbogacaniem MERYTORYCZNIE forum wiele czasu i dala z siebie wiele serca. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Wróżbarstwo i rytuały 06.04.09, 06:00 po co ci doriel az 3 nicki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlenka Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:56 Zdaje sie ze nie tylko cudze artykuły ta Pani sobie przywlaszcza...do tego to najzwyklejsza kłamczucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 22:03 masz na to dowody????????:| Odpowiedz Link Zgłoś
lord_imperator [...] 02.04.09, 07:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eti_eti Re: Wróżbarstwo i rytuały 01.04.09, 22:06 Marlenka licz sie ze slowami. Wróżbiartswo i rytuały było prywatnym forum i jego właściecielka mogła je zlikwidować w każdej chwili i nikomu się nie musi z tego tytułu tłumaczyć. A ja osobiście sie nie dziwie Lilith bo znowu chciała pomóc i uchylić dzrzwi do ezoterycznego świata a takie typki jak dorrek zaczęły zaśmiecać kolejne forum... szkoda tylko ze przez takich jak dorrek cierpią Ci którzy chcieli się poporstu czegoś o ezo dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip [...] 02.04.09, 01:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 06:55 Nie stworzymy z Vickydt innego forum bo nam sie zwyczajnie nie chce. Wzielysmy te funkcje do ktorej mamy obowiazkowe podejscie ale zadnego znaczenia ambicjonalnego dla nas nie ma, dlatego, zeby pomoc nowemu forum i Tobie Lili bosmy z Vickydt stara gwardia co na niejednym forum bywala. Nie chce nam sie i tyle, dla nas same fora maja marginalne znaczenie, z reguly tam wkladamy prace a korzystaja z niej przewaznie inni.Lili, skasowalas forum bo mialas do tego prawo- Ty zalozylas, Ty zlikwidowalas. Nie dyskutujemy z tym. Ja przepraszam tych, ktorych tam zaprosilam. To na tyle i nie ma o czym mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_imperator [...] 02.04.09, 07:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sw_alia Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 07:36 Po pierwsze jeśli obraziłam którąś z bylych adminek "wróżbiarstwo i rytuały" to przepraszam (nie lilith, Ciebie nie przepraszam) :) Po drugie Droga Lilith :) > Marlenka do Dorrkowa postac .ciagle tu byl wraz z panna i syfarem .przebieranki > za klientow i dziwne sugestie niby to mimo chodem .dobrze eti brawo Nie wiem kto to Marlenka, lecz ani ja, ani Dorrek, ani Syphar nie maja z tym kontem nic wspólnego. Może to dragon?? Tyle wiesz o tej nieistniejącej personie to kazdego można pod niego podciągnac :D Dorr radzi zajrzeć w kryształową kulę po odpowiedz kim jest Marlenka :D > wole wykasowac swoja prace a ty jej nie dosta > niesz ale ladnie cie wkrecili napisz pod tego maila z tego nicby to forum kt > ore ci dali a ty podales . ja napisalam i wiesz hmmm;D przekonaj sie nie robi > z siebie blazna bo dali mi wszystkei twoje i syfara rozmowy na ciemnosci Nie pragniemy TWOJEJ pracy (a raczej nie moge miec pewności czy cokolwiek napisanego przez CIEBIE czytałam). Jak to nazwałas "niby forum" znam od wielu lat, zakonczyło działalność okolo 2002 roku. Wierze ze chciałabys umiec pisac takie teksty jak Bast, ale nie kazdemu to zostało dane. Mail na forum jest prawdopodobnie nieaktualny i dopuki JA nie dostanę z niego odpowiedzi na moj mail to mozesz sobie pisać co chcesz. Bez dowodów nie mamy o czym rozmawiać. >przekonaj sie nie robi > z siebie blazna bo dali mi wszystkei twoje i syfara rozmowy na ciemnosci .wsz > ystkie ;) forum zamnkelam ja co napisalam do devilangel na gg .cale . tak samo > okulte co udowdnilam a za glpoty ciebie i syfarka wywalili z ciemnosic laczn > ie z tym ze zostales ich lolem ;) Lili moze TY masz zwyczaj wypisywania do innych ludzi kompromitujących Cię rzeczy, ale my raczej nie :) Wiec Twoja groźba ze masz WSZYSTKIE rozmowy Dorra z /c/ raczej na nikim nie robi wielkiego wrazenia. Nie wiem jakie masz powiązanie z ekipą /c/ i nie bardzo mnie to obchodzi. Dobrze, ze TY nie zostałas ich lolem Lili :), wróżko za 4k zł na wiecznosć :) Co do wklejonego przez Ciebie fragmentu rozmowy z Luxem to gdzie tu kompromitacja Dorrka? Lux dał sie podpuscić osobom z /c/, zrobił z siebie durnia i wytarł sobie gebe FNORDem, tak Lux sie skompromitował. Aaaa, jak w ogole idzie Ci uczenie go? Zawarłas umowe z nim - naucze cie czarowac za logi z gg?? :D > poki nie pozalatwiam sprawy z dorrkami woel swoj plat > ny seerwer gdzie taki ktoa skakac mi nie moze i sie przebierac . Załatwiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 08:17 sw_alia napisała: > Po pierwsze jeśli obraziłam którąś z bylych adminek "wróżbiarstwo i rytuały" to > przepraszam Nie obrazilas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 08:36 DZIĘKUJĘ ZA LINK!!!!devilangel skoda za ne bedę mogla czytać Twojej wiedz o magii.Bardzo jej potrzebuję.Nie mam pieniedzy i chciała bym trochę poczytać i czegoś się nauczyć i sama przywrócić miłość utraconą.Teraz kiedy mam dostęp do netu niema art.np. laleczkacz,ale może dzieś znajdę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 08:53 Czy na tym forum są tylko dzieci i nie ma osób dorosłych? Przecież każdy właściciel serwera jakiegoś forum nie moze dopuścić, aby gdzieś były kradzione teksty. Regulamin o tym mówi, poza tym może się to skończyć procesem cywilnym o naruszenie praw autorskich. Administratorzy Gazeta.pl więc dobrze zrobili, że usuneli forum na której były złodziejskie teksty i za to im się nalezy ukłon. Co do lilith, to głośno o niej w necie. Założyła sklep z kradzionymi e-bookami - ZAMKNIĘTO Założyła forum Okulta - ZAMKNIĘTO Teraz to zamknęli. To o czymś świadczy. Poza tym w internecie jest bardzo dużo artykułów i wiadomości na tematy ezoteryczne i to nie jest jest szarlataneria jak to próbuje ludziom wciskać Lilith i to za pieniądze. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 09:35 skonczcie Panie te wojny, domysly, szarpaniny. Jak widze na tym forum watek z iloscia 1700 wpisow, to kazdej w nim uczestniczacym dalabym skierowanie na przymusowe leczenie do psychiatry. Za domysly i teorie spiskowe tez. Śmiem wątpic by przez 1 czy 2 teksty zamnieto jakiekolwiek forum. Nie ma na gazecie chyba wiekszego zbiorowiska ludzi, ktorzy nie maja do siebie i do swego hobby dystansu. Walczycie, drapiecie sobie oczy za cos, czego do konca nikt nie dowiodl. Jesli artykuly zostaly przywlaszczone (jesli bo to wie tylko pierwotny autor czy tez osoby, ktore byly przy jego pisaniu) to niech on walczy a nie ktos kto by moze cos widzial. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 10:14 vickydt napisała: > skonczcie Panie te wojny, domysly, szarpaniny. Jak widze na tym forum watek z > iloscia 1700 wpisow, to kazdej w nim uczestniczacym dalabym skierowanie na > przymusowe leczenie do psychiatry. Za domysly i teorie spiskowe tez. mocne slowa, ale cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:09 Ja wojen tu nie widzę, tylko obnażenie kłamstwa i manipulacji. Ktoś chce być okłamywanym? chyba nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 11:16 ale ile mozna ;) To jest nudny ekshibicjionizm, drogie panie. Niedlugo bedziecie pisac o porannym stolcu i jak on sie ma do otrzymanych rytow (pewnie ten post zostanie usuniety, bo kobiety przeciez nie produkuja takich okropienstw, jak ekskrementy ;)) Za to produkuja wiele zbednej paplaniny). Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 12:05 masz racje, to juz ekshibicjonizm:) czy nudny? ale kazdy ma czasem dziwne sny, i nie sadze, ze wszystko mozna podppisac pod ryt. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 12:12 co wiecej, czy sie jest oszukiwanym w sprawie rytow??czy to sie w ten sposob powinno weryfikowac ich skutecznosc? jakies swiadectwo jednej osoby i reszta to dorabianie teorii. Czy dzialaja czy nie? jak ma byc 3 mce to trzeba czekac, anie co 5 minut wpisy dawac, a co z reszta zycia? czasem na prace, przyjaznie, rodzine....ok, zmykam juz, bo to post nie na temat:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 13:32 Ja tego nie rozumiem . wchodzi jakaś banda łebków z nickami róznymi łącznie z niezalogowanymi . a zalogowane wskazują na fascynatów gier komputerowych i robią zamieszanie . To już nie pierwszy raz na tym forum odkąd jestem i ja wcale się Lilith nie dziwie . Na jej miejscu w ogóle bym tu nie pisała , bo niby po co . A admini tak z nią niby zaprzyjaznieni teraz półsłówkami mówią ,że niew ma żalu choc widać ,że jest . skoro to było Lilith forum miała do tego prawo a wasza " stara gwardia " sobie poradzi na pewno . skoro też miałyście admina trzeba było tym nalotom zaradzić bo i taką miałyście funkcje miedzy innymi a jeśli nie mogłyście tymbardziej żalów nie pokazujcie . Jasne ze taki informatyk ten syfar czy ten dorrek mógł zrobić co chciał . Lilith informatykiem nie jest , lae to nie podważa ani jej rytuałów ani jej wróżb .sam wątek ile postów ma tyle ma a wy go czytać nie musicie . i nie rozumiem afery . na pewno gazeta ma co robić a nie zamykać prywatne fora zwłaszcza ,że sama tu miałam kiedyś prywatne forum i wiem ,ze wystarczy wcisnąć jeden guzik by przekazać lub zlikwidowac forum co na pewno Lilith zrobiła nie chcąc się użerać z tymi fascynatami gier a nie gazeta . okultę sama iwdziałam nie raz bo Lilith ją przenosi i czasem otwiera . sklep juz udowadniała ,że od czerwca go sama zablokowała i łatwo to sprawdzić bo gdyby sklep nie istniał to nie byłby zablokowany tylko zwolniona nazwa bo kots na tym traci pieniadze . nazwa jest zajęta więc taka Lilith musi ten sklep opłacać i już z samej ciekawości sobie opłaciłam miesięczna składke i faktycznie jedyna funkcją aby nikt sklepu nie widział do otwarcia jest taka strona jak tam widnieje . kazdy może zrobic t osamo i sprawdzić sobie tak jak ja . a takie trolle internetowe są dziwne. nie mają co robić po calych dniach tylko się przebierać i chodzić za Lilith. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 14:00 kolejna, co czytania ze zrozumieniem sztuka dla niej za trudna. Jest róznica między żalem a niesmakiem -taka podpowiedz. Będąc adminem na czyims forum nie akceptuję z automatu wszelkich poczynan wlasciciela. Albo ktos sie urodzil niewolnikiem i taką ma dusze, albo nie. Co do tego, ze wlasciciel moze wszystko - no moze. Moze tez nie okazac zwyklego szacunku - alez oczywiscie. To niech działa sobie w pojedynkę. Przecież ma takie prawo. Śledźcie sobie dalej te poczynania swoje i sąsiadów. Wymiekam na ten kurnik. Swoja droga jak czytam te wypociny i watki ciągnące sie jak epopeja narodowa nie dziwie sie, ze kobiety tak pozno uzyskaly prawa wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 14:15 Takizwyczajnynicku nie wiem o co Ci chodzi, ja nie mam zalu, nie mam nic, odpowiedzialam tylko ze nie zamierzalysmy ani nie zamierzamy z Vickydt zadnego forum zakladac bo nam sie nie chcialo tego robic ani dalej sie nie chce. A co z nas za adminki? No coz, jak ktos wiecej byl na tym forum to widzial, jak nie byl niech nie mowi, wlozylysmy duzo czasu i pracy skoro sie zobowiazalysmy i tu prosze nas nie punktowac bo nie macie zadnego powodu by tak czynic. Generalnie wisi nam ambicjonalnie taka funkcja jako ze w swiecie realnym nie brakuje nam dowartosciowania. Bylo forum to bylo, nie ma to nie ma, zadnego zalu nikt nie wylewa, ubylo roboty i tyle. A co do niezalogowanych nickow- widac ze nie znasz tamtego forum- tam nikt nie zalogowany nie mogl pisac jako ze bylo to forum prywatne. A trolli nie popieram nigdzie, ani tam, ani tu ani w calej reszcie netu- sa upierdliwe jak mole w szafie i takiez potrzebne jak one.Doprawdy nie szukaj zalow gdzie ich nie ma i nie probuj osadzac kogos wlasnymi kategoriami bo to bez sensu sprawa :)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.tilbu1.nb.home.nl 02.04.09, 14:56 Ja też miałem strony internetowe aż 3 różnego rodzaju i zamknolem je bez tłumaczeń potem usunolem bo musiałem płacić Powód był prywatny i strony z forum też więc nikt nie musiał wiedzieć dlaczego zamknolem Przez pól roku do mnie pisali na meila Różne rzeczy aż w końcu przestali teraz mysle o założeniu strony o wrozbiarstwie i ogólnymi informacjami + forum ale nie wiem czy mi sie chce to wszystko robić Wiedząc ze znalazł bym tutaj kompetentne osoby do pomocy Ale tak jak mówię musiał bym sie zmobilizować i znaleźć trochę wolnego czasu I nikogo nie powinno obchodzić dlaczego lil zamkla lub usunęła coś jej sprawa i ja ja popieram p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:14 z taką ortografią to nie dziwię się że... "zamknołeś", "usunołeś" "zamkła" - aż boli moje oczy. Lepiej nie wypowiadaj się już więcej Odpowiedz Link Zgłoś
robercik.0 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 15:30 No nieźle forum, na którym się śledzi, kto co zamknął czy usunął napisał czy też nie napisał albo wzajemne dogryzanie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
monoral Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 15:49 Dla mnie to też dziwne ,że głównym wątkiewm debat jest właśnie to . To jest Lilith sprawa skoro nie dala rady z nimi i nie chciała się męczyć zrobiła dobrze widać nie otrzymała pomocy a sama nie miała czasu i nie dziwię się jej wcale bo jak ma odbierac telefony ,odpisywać na e-maile , robić rytuały ,wróżyć i jeszcze zyć jednocześnie i się nadal edukować byśmy w końcu my mieli z tego korzyści . I tak dużo robi i chwała jej za to . Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt wchodzenie w ... i puste słowa 03.04.09, 09:11 wiesz, jak juz wchodzisz komus w zadek, to rób to chociaż z sensem. Skoro Lil sama samiutka byla na forum, to czemu nie jej nick byl przy 95% watkow na forum? lepiej sama powiedz, co zrobilas dla Lili- jestes jej klientka, nie zrobila nic tylko korzystalas a teraz nadrabiasz slowami bez pokrycia z rzeczywistoscia i umniejszasz czyjsc wklad. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: wchodzenie w ... i puste słowa 03.04.09, 10:14 Czyj wkład umniejszałam ? I tak apropos to z tego co widziałam żadne 95 procent . Większość pytań była tam do Lilith a Devilangel posty są na internecie bez trudu je odtworzy w godzinę . Skoro miałyście jakąś umowę lub coś tak i Lilith dała wam tam administratora to wasza sprawa . Z tego co widziałam Lilith na początku was przeprosiła i przyznała ,że moralnie nie miała prawa a ty dalej ciągniesz wątek .Jak czujesz żal do Lilith napisz . Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: wchodzenie w ... i puste słowa 03.04.09, 11:53 Ty Dziewczyno nasprawde nie umiesz czytac. zadnego zalu nie mam, przeczytaj to ze 100 razy i wbij sobie do lba. Zamiast snuc domysly czytaj to, co jest napisane. Ja sie nie dziwie, ze macie problemy w zyciu, musicie stosowac ryty i ze tak sie cieszycie, jak chlop do was powroci. Przeciez nikt normalny takiego "duszenia kota" nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 devilangel,dawno Cie nie widziałam:) 02.04.09, 16:07 pozdrawiam Cie...napisz Ci coś na skrzynke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Do zofi IP: *.tilbu1.nb.home.nl 02.04.09, 17:29 Jestem za granicą nie posiadam tutaj komputera Mam tylko Ipoda (ciekawe wogóle czy wiesz jak to wygląda) na dotykowym malutkim ekranie bardzo złe sie pisze ale najważniejsze ze net jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Biedna Lilith666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:41 Biedna Lilith... znikąd pomocy... biedulka... a może nie każdy chce być jej pieskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dody Re:biedna DODZIA IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 17:43 czyżbyś chciała ryt na majdana?????????:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 17:36 zagubiona1978 napisała: > masz racje, to juz ekshibicjonizm:) czy nudny? ale kazdy ma czasem dziwne sny, > i > nie sadze, ze wszystko mozna podppisac pod ryt. Zagubiona, czy miałaś robiony ryt? Chyba nie. Więc nie wiesz, o jakie sny chodzi, nie wiesz, że każdy, kto pisze o takich snach ma porównanie z czasami sprzed rytu i wie, że są one DIAMETRALNIE inne. Czy dziwne? Może i niektórzy mają dziwne. Ale na pewno są inne, jakby to wyjaśnić... Inny sposób śnienia:), np. o wiele bardziej intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 18:14 Raczej Lilith nie chcialaby dodo majana Twojego bo pewnie ma tyle pieniędzy co i on miesięcznia a poza tym jej chlopaka widziałam ostatnio . lilith wpisalam w google " wrozka lilith " wyskoczyło mi Lilith Black moon nie chce Ci robić reklamy bo pewnie sobie nie zyczysz ale piękna strona .Co to za znak tej ręki mnie interesuje ? czy to coś szczególnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith666_vip Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:18 Jestem najlepasza wuzka . A ze zlodziejem jestem, to kazde forum mi zamykają. Ja biedna, litujcie sie nademną, bo puki bede taki zlodziej, to nigdy forum swojego miec nie bede. Moje pieski szczekajcie w mojej obronie, a moze wam lalke jakom posle w podzience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 20:28 komus mocno zal d..e sciska. ogarnij sie czlowieku i zajmij sie czyms konstruktywnym w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:27 nie rob sciemy lilka jedzie na zalogowanym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith666 zlodziej Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 22:56 Taaa ja ukradlam teksty i ja zamknelam forum i co ze kłamię? wolno mi? wolno pieski szczekajcie i broncie mnie hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Wróżbarstwo i rytuały 02.04.09, 22:58 trolizm ponownie włączony.... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 10:09 Mozna miec swoje zdanie na temat kogos i je wyrazic, jednak pisanie pod cudzym nie jest jakby wiarygodne co do osoby piszacej, wrecz odwrotnie wybiela tego kogo sie atakuje. I dobrze!. Prywatnie bardzo szanuje Lilke, zas znacznie mniej tych to oszukuja i podszywaja sie pod kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Wróżbarstwo i rytuały 03.04.09, 10:17 Dokładnie i tu Lilith wybielać nie trzeba do poczatku miała przeciw sobie większość od tej shazzy począwszy jeszcze tych dziwaków na karku i Janson . Fasonu nie straciła a takim podszywaniem się pod nią oraz zakladaniem jakiś nicków pokazuja ja kbardzo mi przeszkadza Lilith. Nie robią tego na pewno dlatego ,że im się podoba lecz dlatego ,że czują zagrożenie oraz zazdrość . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samira Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 11:49 Udowodniono jest złodziejstwo i przepadłą gdzieś. Na miotle może odleciała ? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Wróżbarstwo i rytuały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 16:10 Nie wiecie co się stalo z Lilith, nie odbiera telefonu, nie odpowiada na e-maile, na gg tez cisza. Wyslalam jej 300zl i nie ma z nia kontaktu, co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Wróżbarstwo i rytuały 06.04.09, 05:59 juz masz na wolnym bylam . i jestem na mailu a jesli zamowilas rytula to zorbc co trzeba dzis bo dzis noca bedziesz miec ryt lub paczke dzis juz w domu . i nikt mi nic nie udowodnil . przebierenai sie dorrka i jego lask iwyszlo na jaw do tego stopnia ze pozakladali rozne stale nicki i wieel tyld a jakby ktos mial watpliwosci moze napisac na skrzynke wlasciciela podanego w tym skrypcie jeszcze orsciej mi dac maial do przekazania mu bo moze nie odbrac wiadomosci gdyz ma wlaczny flirt od nieznajomych . i na pewno odpisze wam apropo dorrka fnorda i jego prob szantazu i wprowadzania zametu .dodatkowo dodam ze nie moglam tu nic mowic bo nie jest to nasz forum lecz rozni ludzie tu przychodza o czym dorrek wiedzial i perfidnie wykorzystal to ze nie moge sie bronic .a jeliby zaraz po przeczytaniu tego pisal jakobym ja miala ta skrzynke to dodam ze firma alpha .net nie istnieje od pazdziernika 2008 i skrzynek nie zaklada co mozecie przeczytac na necie . dorrku sam przegrales fonrd. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżbarstwo i rytuały 05.03.23, 13:23 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś