Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 18:07 Jakie macie zdanie na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka.6 Re: olga szeptunka 25.06.09, 12:44 Gość portalu: zainteresowana napisał(a): > Jakie macie zdanie na jej temat? Powiem szczerze, że niedawno koleżanka powiedziała mi bym weszła na forum i z ciekawości zobaczyła co piszą na temat p. Olgi. Weszłam na forum już po wizycie u Olgi. Ja osobiście cieszę się z wizyty u tej Pani :) Bardzo mi pomogła już poprzez samą wizytę, pomału sprawdza się to, o czym mi mówiła. Powiedziała wiele osobistych spraw, o których wiem tylko ja i druga osoba. więcej nie chcę pisać na ten temat. Odnośnie pieniędzy o których mowa na forum, to dziwię się ludziom, idą do kogoś by im pomógł (np. lekarza, serwisu komputerowego, psychologa) to płacą za wizytę lub naprawę, to dlaczego ludzie dziwicie się, że kobieta która poświęca swój czas i energię, modlitwy i nie wiem co jeszcze- ma to robić za darmo???? Na zdrowy rozum, czy każdy z Was spotykałby się z obcymi ludźmi, chciał im pomagać za darmo??? Jeżeli tak, to dlaczego lekarzom płacicie, dlaczego my za swoją pracę w firmie chcemy wynagrodzenie???-może róbmy wszystko za darmo....a co... Zainteresowana: Olga jest kobietą specyficzną, można się jej troszkę przestraszyć, ale to tylko na pierwszy rzut oka. Mi z chęcią pomogła, zainteresowała się moją sytuacją, jeszcze kilka razy telefonicznie z nią rozmawiałam i zdawałam relacje jak się wszystko zmienia. Ja osobiście polecam, a kto ma inne zdanie na tego typu POMOC, niech po prostu nie udziela się na ten temat i nie chodzi do takich osób-wolność Tomku w swoim domku, każdy robi jak chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: olga szeptunka-odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 13:11 Uważaj na tą szeptunke!Nie polecam!!!Byłem bardzo rozczarowany..... Polecam szeptunke w orli. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: olga szeptunka 25.04.23, 23:54 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś