Dodaj do ulubionych

Godna polecenia wróżka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:43
Witam serdecznie, czy znacie może godna polecenia wróżkę z którą
moge skontaktować się jedynie za pomocą maila? Oczywiście chodzi o
taką której wróżby faktycznie sie sprawdzają. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: bandi Re: Godna polecenia wróżka IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 11:52
      ja już się przekonałam, że nie warto tutaj się pytać i radzić o dobrą wróżkę,
      zaraz zaczną się tutaj reklamować same wróżki, abyś tylko skorzystała z ich
      propozycji
      • Gość: szukająca Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 12:09
        Też jestem zainteresowana wróżką, która wróży przez maila. Podajcie namiar na którąś, której wróżby Wam się sprawdziły.
    • Gość: joannag81 Re: Godna polecenia wróżka IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 02.12.09, 15:55
      Polecam Ci wrozke mailowa: tarot88888@wp.pl.
      Dzis otrzymalam wrozbe ....i jestem zachwycona. Stan terazniejszy
      okreslony prawidlowo, a przyszlosc....czas pokaże.
    • gosialska Re: Godna polecenia wróżka 02.12.09, 18:40
      Ja szczerze polecam Pania tw_tc.
      I wiele innych nie polecam - znanych tutaj na forum rowniez, ale nie
      bede robila antyreklamy (bo to tez reklama;-)
    • laguz Re: Godna polecenia wróżka 02.12.09, 23:10
      Pozwól, że powiem o sobie, bo nigdy do tej pory nie udzielałem się na tym forum,
      ale zacznę puki co.

Zapraszam na runy i tarota.

Mój email:tremalosh@interia.pl

Opinie: www.ahunwar.pl - księga gości ; >
      • Gość: Meredith Re: Godna polecenia wróżka IP: *.chello.pl 02.12.09, 23:52
        Czytam to forum już ok. 2 lata i reklamowanie się tutaj niestety nie
        jest mile widziane. Zaraz pojawi się stado wilków i rozerwie na
        strzępy ;)
        • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 23:59
          A ja polecę pana Laguza:)Dobrze tłumaczy, bardzo cierpliwy i ma niewiarygodną
          intuicję.Poleciła mi go gość B. i jestem bardzo zadowolona.
          • Gość: Meredith Re: Godna polecenia wróżka IP: *.chello.pl 03.12.09, 00:07
            Napisałam tylko o tym co tu zaobserwowałam. Tak się składa, że i
            mnie wróżył i jestem pod wrażeniem :)
            • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 00:25
              Są ludzie, którzy przyszli się wyżyć i oczerniać innych, są i tacy, którzy
              naprawdę szukają pomocy.Mnie pana Laguza poleciła B., teraz ja go polecam innym:)
    • laguz Re: Godna polecenia wróżka 03.12.09, 00:08
      Dla mnie, to nie wielka strata to forum. Nic ono nie wnosi pozytywnego.
      Ciekawi mnie tylko, po co pytacie więc po wróżbitów, jeśli chcecie ich rozerwać
      na strzępy? Paranoja! ; >
      Ale ja się wcale nie przejmuje ; > A rozrywajcie sobie.
      • Gość: Meredith Re: Godna polecenia wróżka IP: *.chello.pl 03.12.09, 00:34
        Rozrywa zwykle zawistna konkurencja ;)
      • utka65 Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 00:43
        laguz napisał:

> Dla mnie, to nie wielka strata to forum. Nic ono nie wnosi
        pozytywnego.
        Acha:-)) Czyli w swojej obecnosci na forum nie widzi Pan niczego
        pozytywnego i traktuje je jak typowy,darmowy bilboard reklamowy?Dośc
        to powszechne niestety
        • laguz Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 11:15
          Moja obecność na forum jest umotywowana tym, że czasami interpretuje rozkłady
          różnych ludzi.

A samo forum nie wnosi wiele pozytywów z prostej przyczyny: jak tylko pojawi się
          tutaj jakiś konkretniejszy ezoteryk, to od razu jest atakowany i wieszają na nim
          psy. Jakby było to konkretne forum, to było by tutaj wielu różnych ezoteryków i
          nie musieliby się ukrywać pod dziwnymi pseudonimami.

Dajcie powód, aby ludzie którzy coś wiedzą pisali, to się pojawią.

To samo ja, jeśli zauważę, że jest tu sympatyczna atmosfera, to napiszę kilka
          ciekawych postów.

A co do reklamy, to nie widzę w tym nic złego. W końcu to forum o wróżbiarstwie.
    • Gość: Krysia Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 01:55
      Tak bardzo chciałabym polecić Wam wróżkę, której wróżby u mnie i moich znajomych
      sprawdzały się, ale nie zrobię tego więcej, bo poprzednio jak ją pochwaliłam to
      od razu została skrytykowana, a kobieta ta daje z siebie tyle serca i ciepła, że
      naprawdę na to nie zasłużyła...
      • laguz Re: Godna polecenia wróżka 03.12.09, 11:48
        Ale jak widać, jak ktoś ma serce do klientów, to trzeba go przecież obrzucić
        błotem.

Co do wyżywania jest jeden dobry sposób stadion lub siłownia, jak ktoś woli
        krzyczeć i tłuc, to las i drzewa. Tak więc polecam! Zwłaszcza głową ; >

A tak poważnie! Ja osobiście uważam, że każdy, kto wybiera kontakt z klientem,
        powinien być miły i pomocny. Czy jest to wróżbita/ka czy sprzedawca w sklepie.
        Kultura osobista podstawą.
    • Gość: anna Tarocistka Kirke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 11:32
      Rzetelnie, sprawnie, na wysokim poziomie
    • Gość: Jadzia Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 13:38
      Podajcie jakąś godną polecenia wróżkę, ale nie z portali
      • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 13:48
        Pan Laguz jest spoko.Poczytaj wątek o nim:)
        • Gość: Jadzia Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:07
          A czemu Ty go tak namolnie reklamujesz!
          Poza tym pisałam, że nie chcę z nikogo z portali viversum, wróżbyonline, kosmiki
          itd.
          • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:09
            Bo pan Laguz nie jest na viversum.Korzystałam z niego normalnie przez jego
            stronę internetową.Pytasz kogo polecamy, to ci odpowiadam, kogo ja polecam.Nie
            pasuje Ci, to nie korzystaj.
            • ollaboga77 Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:16
              Bosze, po co to robisz! Sądzisz, ze są tu na forum same półgłówki?!!!

Zacznij szanować siebie a wtedy będziesz szanował Panie Ł. innych! Docenisz
              ludzi, że też swój rozumek maja i z niego korzystają !

życzę wiele światła a z nią mądrości.
              • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:20
                Nie uważam żeby na tym forum były same półgłówki, ale patrząc na twój styl
                pisania na pewno jest sporo zwichrowanych ludzi.
                • ollaboga77 wróż ktory sam się poleca.... 04.12.09, 14:26
                  ale patrząc na twój styl pisania na pewno jest sporo zwichrowanych ludzi.

jakoś nie zauważyłam by z moim stylem było bardzo źle, czy był zwichrowany!???
                  może jakieś przykłady? będe wdzieczna i zapewne da to mi do myślenia, ale jak
                  narazie ZERO konkretów!
            • ollaboga77 Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:30
              Pan L(ł.) jest bardzo podobny do Pana S. algiza9... ciekawe komu obaj służą ???

• laguz Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:38
                Służą ; >
                Nie uważam się za niczyjego sługę.

A co do Viversum, to przestałem się tam udzielać i jak ktoś mi napisze
                stamtąd, to odpisuje, że zapraszam na priv lub gg lub osobiście.
                Z prostych przyczyn - Viversum zabiera z tego co płaci klient sobie 60%, resztę
                dostaję ja czyli nie całe 40. Dlatego wolę rozmawiać nie prze ten portal i
                ewentualną cenę uzgodnić z klientem bezpośrednio.

Uważam, że to ja wróżę a nie Viversum, zwłaszcza, ze umowa, którą dają jest po
                prostu zabawna.

Viversum przesunęło mnie na tył bo nie ma mnie tam od jakiś 4 miesięcy i już.
    • Gość: Jadzia Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:23
      A co Laguza też wurzucili z viversum?
      Był tam www.viversum.pl/berater_profil.php?seid=257981#ratings
      • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:26
        Nie wiem, ja korzystałam ze strony:)
        • Gość: Jadzia Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:29
          Lilith wyrzucili z viversum. Laguza wyrzucili z viversum to teraz musisz
          reklamować prawda?
      • laguz Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:28
        Po prostu nie udzielam się na Viversum i tyle. Nie rozumiem natomiast jednego.
        Po co robicie takie nagonki. Wszyscy ezoterycy uciekają a później szukacie
        pomocy. Dajcie na luz.
        • Gość: Jadzia Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:37
          Widać mało klientów miałeś i teraz musisz się reklamować na forum...
          • laguz Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:41
            Na tym forum jestem od tygodnia jakoś i już tego żałuję. Pojawiłem się bo
            ciekawiły mnie zapytania ludzi i odpowiadałem na ich posty.

A co do klientów to wielu z nich odradzało mi pisanie tutaj i słusznie.
            • Gość: 1500 Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:45
              Kłamiesz
              • ollaboga77 Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:50
                Zabawiasz się Laguz w tym wątku.. i próbujesz zwodzić ludzi.. po co?

Nie traktuj ludzi jak bydło, które możesz sobie paści jak Ci pasi!!
                • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 15:02
                  Kobieto zamilcz, bo się śmiać chce!Zajmij się może tym swoim Markiem, który nie
                  chce odejść dla ciebie od żony.Nie dziwię się, że ludzie cię ignorują.
              • happyy1 Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:57
                Ludzie czy tu już na forum nie może wejść żaden wróżbita żebyście go nie
                opluwali swym jadem ? Tak samo nie można napisać i polecić żadnej wróżki bo
                zaraz niektórzy piszą ze się sama reklamuje .
                • Gość: :):) Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 15:04
                  Zgadzam się.Założyłam wątek panu Laguzowi, bo jest dobry, a sama bym do niego
                  nie trafiła.Poleciła mi go jakaś B. z forum, za co jestem jej wdzięczna.Jeśli
                  ktoś nie chce korzystać, niech tego nie robi.
    • laguz Re: Godna polecenia wróżka 04.12.09, 14:53
      Ehhh... szkoda czasu : >

Miałem po zamieszczać kilka artykułów, ale już tego nie zrobię. Bye...
    • Gość: Wiktoria Re: Godna polecenia wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 15:05
      Polecam dziadzię
    • agrentowy4321 Re: Godna polecenia wróżka 05.03.23, 10:58
      To ciekawe pytanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka