Dodaj do ulubionych

opinia o wróżce

IP: *.152.153.224.dsl.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 20:31
Co sądzicie o tej wróżce, która się tu pojawiła wczoraj? Tej
Carmilli? Jakie są jej wrózby? Sprawdzają się? Ile kosztują?
Obserwuj wątek
    • Gość: czlowiek_malomowny Re: opinia o wróżce IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.09, 21:35
      witam,
      podchodziłem do tego nieco sceptycznie... ale skorzystałem i jestem
      miło zaskoczony. Póki co wróżba się sprawdza... ale jako, że
      długoterminowa ona była, to jeszcze czekam na ten finał :)
      POLECAM
      • Gość: ... Re: opinia o wróżce IP: 188.33.79.* 21.07.09, 21:43
        a no tak, i zaraz carmilla tadam tadam wyskoczy jak królik z kapelusza jako
        lilith black moon albo ewa j. hehe :P
        • Gość: Carmilla Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 22:05
          nie, niestety daleko mi do naszej "bogini mhroku". Nie lubię Lilith....
    • Gość: o rany Re: opinia o wróżce IP: *.anonymouse.org 22.07.09, 12:50
      w wątku o teściowej napisała "wiem, że jestem zła jako człowiek"?
      no to chyba tylko samobójca takiej osobie odda się w ręce.
      Skoro jesteś zła Carmilo to napraw siebie i nie oferuj innym pomocy
      bo ich tylko swoim złem nakarmisz.

• Gość: Carmilla Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 17:14
        Widzisz, jako dobra wróżka oddzielam moje życie prywatne od pracy.
        Moi klienci zasługują na opiekę i pomoc- a ja im ją daję.
        Jeśli proszą o coś innego- też to dostają.
        A przemówienie do rozsądku czyjejś teściowej, to raczej dobry uczynek ;)
    • Gość: Lestat Re: opinia o wróżce IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.09, 17:20
      Niekiedy trzeba poznać zło by potem lepiej przed nim chronić. W tym przypadku
      ochrona polega na wróżbie i dobrej radzie. Jeśli ktoś tego potrzebuje to lepszej
      wróżki nie znajdzie
      • Gość: Ewelina Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:51
        No to się zachwalajcie sami.
        Uważam że jeśli jesteś nowa - to nie przedstawiłaś się z dobrej
        strony. Straszyć teściową, jestem zła prywatnie ale dobra jako
        wróżka... mnie nie przekonałaś.

pan lester??? znajomy naganiacz forum się pojawił???
        • Gość: Carmilla Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 19:58
          Lestat. To mój stały klient.
          Dobra wróżka oferuje wszytko- również przekonanie teściowej. To, że nazwałam to
          "straszeniem" to inna sprawa. Sądzi pani, że logiczne argumenty, że szkodzi tym
          sobie i swojej rodzinie pomogą? Ja sądzę, że jeśli taka kobieta jest w stanie
          wypytywać o wszystko, to trzeba powiedzieć, jakie będą tego konsekwencje- prosto
          z mostu, nie owijając w bawełnę.
          Nie będę głaskała i mówiła "ja wiem, że pani ma dobre intencje". Powiem " Robi
          pani źle i może to doprowadzić do poważnych problemów, jeśli się pani nie weźmie
          w garść i nie przestanie działać w taki sposób".
          To proste.

"In blood we trust"- Mitadel
          • Gość: Aga Re: opinia o wróżce IP: *.infocoig.pl 29.07.09, 09:52
            mnie ta Pani powróżyła. jest szczera i nie owija w bawełnę, mówi
            wszystko tak jak jest. ja jestem zadowolona. moje wrażenia są
            pozytywne. co do sprawdzalności to napiszę w póżniejszym terminie
            ponieważ wróżbę dostałam w zeszłym tygodniu. pozdrawiam
    • ilona177 Re: opinia o wróżce 29.07.09, 11:22
      Osobiście moge wystawić tej wróżce pozytyw.Profesjonalna , szybka odpowiedz i mam nadzieje,że wróżba się sprawdzi.
      • Gość: gosc Re: opinia o wróżce IP: 212.160.234.* 29.07.09, 14:24
        Możecie podać jakiś adres www tej wrózki (blog nie działa) , kim
        jest, czym się zajmuje, co dokładnie oferuje, gdzie przyjmuje
        (miasto) itd... bo jak na razie wiadomo tylko że ma
        pseudo 'carmilla' :-)
        • Gość: Carmilla Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:03
          Witaj, zapraszam do mnie- mój mail to silence@plusnet.pl
          Przyjmuję w Zduńskiej Woli, to niedaleko Sieradza, jednak są też możliwe seanse
          on- line :)
          pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: anna Re: opinia o wróżce IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 18:32
            korzystałam z darmowej porady, odpowiedzi krótkie, ale konkretne, na temat, moim
            zdaniem pokrywały się z rzeczywistością, a na przyszłość trzeba będzie poczekać
            :) pozdrawiam
      • Gość: Ann Re: opinia o wróżce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 23:18
        Ludzie, nie dajcie się zwariować! Przecież to na odległość śmierdzi oszustwem!
        Nieznana nikomu pseudowróżka nagle ma tylu klientów, wszyscy u niej brali
        wróżbę, wszystkim się sprawdza, ba, nawet już u niej kupowali na Allegro?
        Myślcie trochę! Przecież teraz zmienienie adresu IP to tyle, co nic! Są do tego
        specjalne strony i programy!
        A wszystkie chwalące ową "wróżkę" posty są napisane podobnym stylem.

Ot, kolejna forumowa "gwiazda" w typie Lilith czy Ewy J. - narobi zamieszania,
        wypromuje się, by jak najwięcej nałapać klientów, póki się nie poznają, że nic
        nie potrafi i nie zażądają zwrotu pieniędzy... A potem zniknie.
        • alienka_x Re: opinia o wróżce 03.08.09, 09:02
          Ach, zawiść aż kapie ;] Opanuj się moja droga, powtarzasz się..
    • Gość: Marta Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:36
      Pani godna polecenia. Naprowadziła mnie na właściwa ścieżkę, mam nadzieję, że
      jej wróżba się spełni. Poki co jestem zadowolona:)
    • Gość: sonia Re: opinia o wróżce IP: *.propsychology.cz 31.07.09, 12:06
      No to ja jestem rozrzutna kobietka. Wróżba za 5 złotych a ja za papier toaletowy
      dałam 6,70 zł. O kurczę.
      • Gość: Carmilla Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:52
        Oferuję także inne rzeczy :) np. pełny horoskop za 30 zł.
      • Gość: Lilka Re: opinia o wróżce IP: *.anonymouse.org 31.07.09, 13:03
        Faktycznie dobry uszczypliwy komentarz
        wróżba za 5zł - hehehe
        szkoda marnować swój wolny czas za 5zł...
        za parking więcej płacę - niestrzeżony!!!
        • Gość: Dominika Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 13:24
          Carmilla jest moja znajoma i przed chwila mi wrozyla . Wrozy bardzo dobrze a to
          , ze tanio to dodatkowy plus , poniewaz jest nastawiona na klientow niezaleznie
          od stanu ich majatku :)
          pozdrawiam serdecznie i polecam ! jej wrozby zawsze sie spelniaja :D zazdrosna
          konkurencja niewiele moze zdzialac .
          • Gość: nie wróżka Re: opinia o wróżce IP: 212.160.202.* 31.07.09, 14:15
            Carmilo idź chociaż na miesięczny kurs marketingu, bo idzie ci
            fatalnie. Sama o sobie tu piszesz i to widać. Wróżby za 5zł się
            spawdzają zaraz po wróżbie, wcale mnie to nie dziwi. Za 5zł to o
            wróżbie się nie pamięta już za godz. Strata czasu na taką reklamę.
            Masz zadowolonych klientów niech cię polecają znajomym a nie
            zaśmiecają forum.
            Nie myślałaś żeby za 1zł? może kogoś też nie stać na taką za 5zł?
            • Gość: C Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:32
              Niestety, mylisz się ;) jednak z kart da się wyczytać także obecną sytuację- nie
              sądzisz? Przeszłość także. Więc oczywiste, że zaraz wszystko jest jasne. Są
              osoby,które zatajają przede mną pewne fakty. Dopiero później się przyznają, gdy
              kończę wróżbę. To jest sprawdzanie, jednak karty jeszcze nigdy się nie pomyliły.
              A mam sporą praktykę.
              Cóż, zdarzało mi się wróżyć za piękny uśmiech, grosika na szczęście albo dobrą
              kawę- nie sądzisz, że to wystarczające? Ja sądzę, że tak.
              Jeśli ktoś wróży, żeby się dorobić, świadczy to tylko o braku profesjonalizmu i
              zrozumienia do klienta.
              Marketing nie jest potrzebny,jeśli rozumiesz człowieka.
              Wróżba się spełni, jeśli wróżka jest dobra- niezależnie czy zapłacisz grosik "na
              szczęście" czy 150 zł.
              • Gość: ... śmiechu warte IP: 212.160.202.* 31.07.09, 16:00
                Skoro to nie zarobkowe, to po co alegro, po co 5zł, po co 30? rób to
                za darmo sąsiadom znajomym przypadkowym na ulicy i bądź szczęśliwa.
                Po co szukasz tu klientów i piszesz o sobie jaka jesteś dobra we
                wróżbach, skoro nie zależy ci na zarobku ??? mało logiki w twej
                dobroduszności, ale jak dobrze pamiętam chciałaś komuś teściową
                załatwić więc ja dobroci w tobie nie szukałabym na próżno.
                • Gość: Ann Re: śmiechu warte IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.09, 23:23
                  Ludzie, nie dajcie się zwariować! Przecież to na odległość śmierdzi oszustwem!
                  Nieznana nikomu pseudowróżka nagle ma tylu klientów, wszyscy u niej brali
                  wróżbę, wszystkim się sprawdza, ba, nawet już u niej kupowali na Allegro?
                  Myślcie trochę! Przecież teraz zmienienie adresu IP to tyle, co nic! Są do tego
                  specjalne strony i programy!
                  A wszystkie chwalące ową "wróżkę" posty są napisane podobnym stylem.

Ot, kolejna forumowa "gwiazda" w typie Lilith czy Ewy J. - narobi zamieszania,
                  wypromuje się, by jak najwięcej nałapać klientów, póki się nie poznają, że nic
                  nie potrafi i nie zażądają zwrotu pieniędzy... A potem zniknie.
                  • Gość: gosc Re: śmiechu warte IP: 212.160.234.* 01.08.09, 10:04
                    ktoś kupował na allegro? tutaj jakaś rosalie podaje link to aukcji
                    carmilli:

forum.gazeta.pl/forum/w,468,98113057,98464295,Re_opinia_o_wrozce.html

nie wiem tylko po co go podaje, jak i tak kupić wrózby się nie da,
                    bo konto nie działa..... chyba że to nie to.
                  • ewajanson_live annvellilithveltakizwyczajnynik 01.08.09, 18:25
                    odczep się dziewczyno, carmilo. no przepraszam, może niechcacy źle napisałam
                    imię nowej niby wrózki lilith czyli ann czyli "tzn".

trochę luzu, wakacje są!

a dane osobowe sprawdzę w przekazach, bo gdzieś są.

• Gość: karol Re: annvellilithveltakizwyczajnynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:58
                      ja polecam jasienieckiego krzysztofa on jest ok
                    • carmilla_vamp Do Ann 02.08.09, 20:02
                      Ann, masz spore kompleksy jak widzę. Może pora wybrać się do terapeuty, a
                      nie truć i plotkować? Jak wiadomo, to zazwyczaj wynika z niskiej samooceny...

Jednak, żeby nie było, że mówię złośliwie, postanowiłam zobaczyć, co na
                      Twój temat mówią karty.

Mimo, że posiadasz jakąś wiedzę i mogłabyś śmiało z niej korzystać, rozwijając
                      swoje umiejętności, to uparcie stoisz w miejscu, pozbawiona jakichkolwiek chęci
                      do zmian- a jak wiadomo, to co stoi w miejscu, bezpowrotnie ginie.
                      Bardzo chcesz się wybić, jednak więcej mówisz niż robisz, a co za tym stoi- nic
                      się nie zmienia, a Ty ciągle marzysz o wielkości. Plotkujesz, przekręcasz
                      fakty... Czy taki żywot Ci odpowiada?
                      Zamknęłaś się na rozwój, kolejna karta to potwierdza. Siedzisz przyczajona jak
                      pies, który się boi, że odbierze mu się kość...
                      Ciągle masz nadzieję, że Twoje nadzieje, marzenia się spełnią. Szukasz
                      duchowości, tam gdzie jej brak, czcisz samą siebie, co zaciemnia Ci zmysł
                      poznania. Uparcie żyjesz złudzeniem- obrazem, który sama sobie wykreowałaś w
                      swojej podświadomości.
                      Przez to zdarza się, że cierpisz. Jesteś zbyt zwrócona w stronę materialnego
                      dostatku, by dostrzec, że być może szczęście jest na wyciągnięcie ręki.

Przykre. Współczuję Ci z całego serca, Ann...Niestety, to od Ciebie
                      zależy, czy ruszysz z miejsca.
                • Gość: N.... Re: śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 23:20
                  Wrózba to tez praca .
                  Tylko osoby znjace temat wiedzia ile to kosztuje.
                  poz a tym wrózki tez ludzie i zyc z czegos musza . Preciez
                  nie pójdzie do urzadu czy gdzies tam i nie powie nie
                  zapłace rachunku bo ja robie w szysko za darmo .
                  Ludzie logiki troche
                  jak ktos chce to niech zarabiam tak
                  Jestem przeciwniczka naciagaczy ale nie prawdziwych wrózek .
                  Docenima prace tych osób
                  a tak na marginesie nikt nikogo nie zmusza do korzystanai z
                  płatnych wrózek
              • Gość: 123 Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 14:36
                A z rytów tej Pani ktoś skorzystał?
        • alienka_x Re: opinia o wróżce 03.08.09, 09:06
          "za parking więcej płacę - niestrzeżony!!!"

To niech Ci parking powróży ;] Światu byłoby lżej gdybyś wróciła skąd wypełzłaś Liluś ;> ewentualnie do naszego wspólnego znajomego. Ukrywanie IP nic Ci nie da.
    • Gość: Carmilla Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 05:54
      Dobrze, zostawię więc propozycję ;) powróżę 3osobom, które się zgłoszą, za
      opinię na temat usługi i symboliczny grosik na szczęście.
      PS- niebawem, bo za 2-3 miesiące zarejestruję się na astrolinii.
      • Gość: Oli Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 18:34
        A to jeszcze aktualne - ja poproszę wróżbę:)))
    • Gość: Róża Re: opinia o wróżce IP: *.aster.pl 01.08.09, 11:44
      Sądże ze to jest dobrze wykwalifikowana wróżka o potężnej wiedzy która z chęcia
      każdemu pomaga Jej wrózby dotycza wsyztskiego włącznie z Horoskopami, Tarotem i
      oczyszczen wszelkich oraz problemów zyciowych sercowych i duchowych,
      najprawdopodobniej nie ma ograniczen co do danego problemu. Co do sprawdzania
      się, jestem pewna ze tak... Wiele razy brałam od niej wszekie porady i za kazdym
      razem byłam zadowolona z efektów, a koszt naprawde nie drogi ponieważ bierze max
      30 zł co nie jest drogo jak na dobra Wróżkę. Pozdrawiam i poleca ją.
    • alienka_x Re: opinia o wróżce 03.08.09, 09:12
      Cóż, jak do tej pory nie narzekam na sprawdzalność. Carmilla jest bardzo dobra w tym, co robi - dziwię się, że wciąż ma tak niski cennik. To pewnie letnia promocja ;p
      Krótkoterminowe się sprawdziły, została jeszcze jedna, ważniejsza.. Ale jestem pewna, że spełni się już wkrótce ;>
      • takizwyczajnynick Re: opinia o wróżce 03.08.09, 10:32
        Ja polecam jak zawsze lilith black moon a ty Ewo choć rozumiem ,że Lilith tak jak ty nie widzi aniołów to jednak radze ci wybrać sie w miejsce gdzie spokojnie będziesz się jako samotna matka mogła zająć swoimi dziećmi zamiast przebierać się za innych i innym obrabiać tyłek bo Ci się w życiu nie powiodło .Czekam też na swoje pieniądze.
        • Gość: ja Do zwyczajnej nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 18:35
          Jestes tyle samo warta co te znamienite wróżki, przestań tu zaglądać
          lepiej, bo nic ciekawego nie wnosisz!
        • alienka_x Re: opinia o wróżce 05.08.09, 15:28
          Hahaha śmieszna jesteś ;] Sprawdź informacje zamiast paplać, bo nie trafiłaś.
          A skoro tak lubisz naszą Lilusię, to może kupisz ją sobie na własność? Z tego, co wiem, oferuje taką opcję :D
    • Gość: Ania Re: opinia o wróżce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:11
      Tej Carmili to nie znam. Ale powiem wam...
      Najlepsza jest wróżka E. poszukajcie a znajdziecie!!! ;DDD
      • aniela3232 lilith 09.08.09, 14:16
        A mi się Lilith bardzo podoba . Zrobiła mi rytuał na konkretnego człowieka i mimo ,że byłam sceptycznie nastawiawiona o czym wam pisałam wrócił po 3 miesiącach rozłąki .Zaczynam poważnie w to wierzyć .
        • carmilla_vamp Re: lilith 09.08.09, 14:58
          Zadziwiające, że aż tyle wątków o Lilith Black Moon wypłynęło.
          Znam tą panią. Bała się ze mną pod Stodołą spotkać, wysuwając prostacki
          argument, że Stodoła jest dla pospólstwa.
          • carmilla_vamp Re: lilith 09.08.09, 14:59
            Prosiłabym więc, by nie pisać w tym wątku o niej, bo nie jest do tego przeznaczony.
            Odrobinę szacunku należy wykazać.
          • takizwyczajnynick Re: lilith 10.08.09, 20:43
            Widać jest poza tym ja wam napiszę co sądze o carmilli .Carmilla wraz z małoletnimi koleżankami po prostu ma żal do Lilith i przyszły tu za nią .Ma żal ponieważ Lilith wyśmiała ich gdy przyszły pod link ,który carmilla podała sama . Wróżka z niej marna bo ją sprawdziłam ,ale za to znalazły zarobkowy sposób .Brawo .Ucz się od osób tu będących .Niedługo jak Lilith znajdzie czas wezmie Cie do loli lolkultyzmu bo uśmiała się przednio wraz z tym chłopakiem którego chciałaś zarwać gdy jej skopiowałam Twoje posty . Było miło carmilla .Skorzystaj teraz z tego co każdy z będących tu robi i zacznij pisać pod innym nickiem. Powodzenia.
            • carmilla_vamp " O blasku próchna mówić "dnieje" " 10.08.09, 21:00
              Niestety, nie jestem ani Tobą, ani Lilith, by pisać pod kilkoma nickami :)
              Sprawdzać niestety, mnie nie sprawdzałeś/aś :) W Twoim wypadku, nawet o płeć
              trudno, jak widzę.
              Małoletni, to masz niestety Ty rozum.
              A Twoje zachowanie dobitnie świadczy o znajomości zarówno "magi" jak i
              "okultysmu", jak to zazwyczaj pisze uroczo i jakże mądrze wielka widząca Lilith.
              Po drugie- nie jestem nią. A dlaczego? Po 1- nie robię literówek w każdym
              zdaniu. Po 2- nie oszukuję klientów. Po 3- nie oferuję czegoś, o czym nie mam
              zielonego pojęcia.
              Już sobie wyjaśniliśmy? ;) uroczo.
              A teraz wracaj do swoich kolegów z SangRosi, pijawko za trzy grosze :)

" O blasku próchna mówić "dnieje", o blasku słońca nie mówić nic".
              • takizwyczajnynick 0 19-letnich wróżkach mówić córeczki 10.08.09, 21:09
                Droga Carmillo nie wiem kim jesteś ,ale wiesz co to i-pod i jak się z niego pisze?

Nie jestem Lilith lecz jej byłym zadowolonym klientem w wcześniej rownież Pani Janson co udowodniłam .Sprawdziłam ,bo chciałam i raczej do 30 paro letniej kobiety 19-latka nie powinna mówić w ten sposób .Napisz do Lilith jeśli czujesz do niej żal a nie rób sobie problemów ,bo po co wkurzać innych . I przestań naciągać ludzi tak jak każdy na tym forum .
                • carmilla_vamp Re: 0 19-letnich wróżkach mówić córeczki 10.08.09, 21:15
                  Nie mam do niej żalu, po prostu widzę, co robi. Nie mam zamiaru korzystać także
                  z jej usług.
                  Są wróżki wiarygodne i są pseudo-wróżki, które boją się pokazać choćby twarzy.

Może masz drobne braki w edukacji, jednak proponuję wpisać w Google hasło, które
                  rzuciłam :) Uzupełnić wiedzy nie zaszkodzi.
                  Zwłaszcza, jeśli znajomość ezoteryki kończy się na prehistorycznym "uga-buga" :)
                • illuminante ależ drogie panie 10.08.09, 21:29
                  Lili jest bardzo dobrą wróżką..zwłaszcza wykupiona na własność - w lot odgadywała o czym myślałem ;>

salve crvx!
                  • takizwyczajnynick Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:35
                    Następny zadowolony klient oj Carmillko mała chyba nie powinnaś chodzić za starszymi .Napytasz sobie biedy .
                    • carmilla_vamp Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:38
                      Illuminante- dobra była w łóżku? ;) zastanawiałam się nad wykupieniem "widzącej"
                      na własność.
                    • illuminante Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:43
                      > Następny zadowolony klient oj Carmillko mała chyba nie powinnaś chodzić za sta
                      > rszymi .Napytasz sobie biedy .

Heheheh nie ma to jak inteligencja i czytanie ze zrozumieniem - typowa kobieta ;>
                      Tak Bea, była...
                      • takizwyczajnynick Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:46
                        Ty byłeś jej kochankiem ?
                        • carmilla_vamp Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:47
                          Skądże.
                          Kupił widzącą na własność ;>
                        • illuminante Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:49
                          ;> zostawmy to jako inteligentne niedopowiedzienie. Tak, kupiłem ją na własność to co miałem robić - pić jej krew? heheh bo wróżyć niespecjalnie umie ;>
                    • illuminante Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:47
                      a tak przy okazji, panno zwyczajnynicku - ironia, sarkazm, cynizm - zadanie domowe do odrobienia, do słownika marsz ;>
                      • carmilla_vamp Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:49
                        Ależ Illu!
                        Kto z kim przestaje takim się staje.
                        Nie wymagaj za dużo od koleżanki ;>
                        • illuminante Re: ależ drogie panie 10.08.09, 21:52
                          hmmm... więc może Ty też oferujesz się "na własność"? Chętnie się przerzucę.
                      • takizwyczajnynick Illuminante 10.08.09, 21:51
                        Nadawca: "Black Moon" <lilith666_black_moon@okulta.pl> do książki adresowej
                        Adresat: "Wiktoria";
                        Temat: dupa wielka
                        Data: 2009-08-10 21:29
                        Rozmiar: 1,1 kB

Hehehe przekaż mu:

Illu pomażyć dobra rzecz ;) a wasze kłotnie z Beatrycze przenieś na niepuliczny i nie pisz o mnie w ten sposób .

Black Moon
                        • illuminante Re: Illuminante 10.08.09, 21:53
                          ooo... to może pofatygujesz swoją śliczną dupcię zamiast używać dziewczynek na posyłki? ;> marzę..tak...A z Beatrycze chwilowo rozejm ;>
                          • takizwyczajnynick Re: Illuminante 10.08.09, 21:55
                            To chyba facet powinien przychodzić do kobiety a nie kobieta do faceta . Może Lilith ma racje i zejdzicie sobie na poziom prywatny zamiast przychodzić i o niej pisać.
                            • carmilla_vamp Re: Illuminante 10.08.09, 21:59
                              Skoro już piszemy o Lilith, to dlaczego mamy przestać?
                              Należy uczcić "wiedzę widzącej"
                              • takizwyczajnynick Re: Illuminante 10.08.09, 22:02
                                Jasne dlateog jako klent mówię ,że jest super i jej klienci tak twierdzą a opinie zazrosnych pseudo ezoteryków nie są wiele warte .
                            • illuminante Re: Illuminante 10.08.09, 22:01
                              takizwyczajnynick napisała:

> To chyba facet powinien przychodzić do kobiety a nie kobieta do faceta . Może
                              > Lilith ma racje i zejdzicie sobie na poziom prywatny zamiast przychodzić i o
                              > niej pisać.

Chyba walczyłyście o równouprawnienie, czyż nie? A Ty co - jej piesek? Możemy się pobawić kochanie, czemu nie ;>
                              A poziom prywatny..przecież ona lubi ekshibicjonizm..pamiętam jak...no dobrze, nie tym razem ;>
                              • takizwyczajnynick Re: Illuminante 10.08.09, 22:03
                                Chyba jak Lilith pisała w marzeniach . Nie wiem musisz jej zapytać czy jest za równouprawnieniem ,nie każda jest może ,albo Lilith po prostu nie ma ochoty i zajmij się koleżanką Beatrycze.
                                • illuminante Re: Illuminante 10.08.09, 22:05
                                  Zajmę się kim będę chciał. A "koleżanka Lilith" może się pofatygować jeśli ma mi coś do powiedzenia. Zwierzaczka ma słodkiego ale nudnego. A co do pozytywów - obawiam się, że jesteś w mniejszości.
                                  • takizwyczajnynick lilith_Black_Moon 10.08.09, 22:07
                                    A ty co sądzisz ? Jesteś jej klientem ? Jej klienci obliczyli ze na 642 ryty nie wyszło jje 13 to sukces a wasze sprawy możecie przenieść na inne fora . Lilith czeka na was w pokoju na okulta.pl mam wam przekazać.
                                    • carmilla_vamp Re: lilith_Black_Moon 10.08.09, 22:10
                                      Przestała uciekać?
                                      O, proszę.
                                      Sukces...
                                    • illuminante Re: lilith_Black_Moon 10.08.09, 22:13
                                      "hau hau" grzeczna psina ;>
                                    • Gość: sisi Re: lilith_Black_Moon IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 10.08.09, 22:15
                                      Uważaj na liczby, ponieważ masz o nich gó...ane pojęcie, już zebrała
                                      się spora grupa osób, którzy wydali olbrzymie pieniądze i będą się
                                      domagali ich zwrotu-każdym sposobem. Więc tą głupią statystyką nie
                                      machaj nam pod nosem.
                                      • takizwyczajnynick Re: lilith_Black_Moon 10.08.09, 23:02
                                        Jasne jasne sisi ;> A jednak Illuminante poszłeś ;>
                                        • takizwyczajnynick carmilla 11.08.09, 02:29
                                          To 19 letnia pseudowróżka ,której nie spotkacie osobiście . Możecie to sprawdzić pisząc do niej i próbując umówić się na wróżbę albo seans ,który oczywiście zerżnęła od Lilith Black Moon
                                          • carmilla_vamp Re: carmilla 11.08.09, 07:50
                                            Kłamać każdy może, jak widzę.
                                            Nie spotkałaś się ze mną, Weroniczko :) nawet ochoty nie zgłosiłaś.
                                            Przecież nie jestem Lilith- pewnie bym się zgodziła :>

Proponuję uwzględnić opinie osób, które spotkały się ze mną.

PS- jeśli jest ktoś z Łodzi o okolic, to przyjmuję w piątki w Zduńskiej Woli, na
                                            Placu Wolności. Na witrynie wywieszone jest ogłoszenie ;)
                                            Gwarantuję też spotkania vis a vis, w innych miejscach.
                                            W październiku będę w Poznaniu.
                                            Przekonajcie się.
                                        • illuminante Re: lilith_Black_Moon 11.08.09, 08:04

> Jasne jasne sisi ;> A jednak Illuminante poszłeś ;>

"Poszedłeś" jeśli już, dziecko ;>
                                          A co, miałem z Tobą siedzieć? Nie ma z kim.
                                    • Gość: ona Carmilla IP: 80.50.236.* 11.08.09, 10:04
                                      Spotkałam się z Carmillą, jeszcze zanim zaczęła udzielać się społecznie. Jej wróżby spełniły się w 90 %. Widzę, że Lilith i jej sfora próbuje nawet takie dobre wróżki pogrążyć.
                                      • takizwyczajnynick Re: Carmilla 11.08.09, 10:07
                                        OOO Carmilla sposobem tu piszących wzięła swojego kolege ,który z tym ip udziela się na Praca sezonowa sposobem na wakacje - epoznan.pl bosko po prostu .

Illuminante jeśli rozmowa była satysfakcjonująca to bardzo się cieszę Lilith często można tam spotkać więc szukaj jej tam nie na gazetowym forum ;)
                                        • carmilla_vamp Re: Carmilla 11.08.09, 10:12
                                          :) jesteś nudna i przewidywalna.
                                          Niewiele wiesz i mówisz, co Ci ślina na język przyniesie.
                                          No jak? Kiedy się widzimy? Powróżę Ci ;>
                                          • takizwyczajnynick Re: Carmilla 11.08.09, 10:25
                                            Podaj adres zarejestrowanej działalności gospodarczej ustawię nas w kolejce ;)
                                            • takizwyczajnynick Re: Carmilla twój adres podany przez Ciebie 11.08.09, 10:39
                                              Niestety pracuję w takiej firmie gdzie mam dostep do danych . Na placu wolnosci znajduje sie Punkt Przyjmowania Zakładów Profesjonał Sp. z o.o. Filia w Zduńskiej Woli. Zduńska Wola, pl. Wolności 21,. KRS Stowarzyszenie Abstynentów Klubu "Wola" . !9 latko czy zdajesz sobie sprawę co Cię będzie czekać jeśli wezwę urząd skarbowy ? To zły pomysł na wakacyjną pracę sezonową.
                                              • illuminante Re: Carmilla twój adres podany przez Ciebie 11.08.09, 11:00

> Niestety pracuję w takiej firmie gdzie mam dostep do danych . Na placu wolno
                                                > sci znajduje sie Punkt Przyjmowania Zakładów Profesjonał Sp. z o.o. Filia w Zdu
                                                > ńskiej Woli. Zduńska Wola, pl. Wolności 21,. KRS Stowarzyszenie Abstynentów Klu
                                                > bu "Wola" . !9 latko czy zdajesz sobie sprawę co Cię będzie czekać jeśli wezwę
                                                > urząd skarbowy ? To zły pomysł na wakacyjną pracę sezonową.

nieładnie tak grozić Weroniko...ciekawe.. jaki Ty miałaś problem w dzieciństwie? ;>
                                                • takizwyczajnynick Re: Carmilla twój adres podany przez Ciebie 11.08.09, 11:02
                                                  Nie miałam po prostu jestem tu od 1,5 roku i mam dość takich osób jak małoletnie pseudowróżki czytające gazetowe horoskopy . Idz lepiej do Lil może się Tobą zajmie skoro tak sie bezwiednie tu przewijasz hehe
                                                  • carmilla_vamp Re: Carmilla twój adres podany przez Ciebie 11.08.09, 11:07
                                                    Nigdy nie powiedziałam, ze to mój adres ;) powiedziałam, że tam przyjmuję.
                                                    Widać, osoby bez kwalifikacji też znajdują pracę w tym kraju. Nie dziwota, że
                                                    większość polityków nie zna ortografii, skoro zwykły człowiek czytać ze
                                                    zrozumieniem nie potrafi.
                                                    Marsz do podstawówki.
                                                  • takizwyczajnynick Głubszemu trzeba ustąpić 11.08.09, 11:10
                                                    I odstępuję Ci Droga Carmillo niech się Tobą już zajmie fiskus . Radzę Ci powściagnąć język zanim inni chronienie prawami coyright pozwą Cie za narażanie firmy na straty finansowe .Więcej małolato z wakacyjna pracą wróżki dyskutować z Tobą nie zamierzam .Jako wróżka i tak już nie zarobisz i cokolwiek nie powiesz na Lilith nie zrobisz jej krzywdy publicznie . Jesteś skończona .
                                                  • carmilla_vamp Re: Głubszemu trzeba ustąpić 11.08.09, 11:16
                                                    no, skoro piszesz "głubszy", to już wiemy, kto ma luki w edukacji ;)
                                                  • Gość: 123 Re: Głubszemu trzeba ustąpić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 14:41
                                                    A z rytów tej Pani ktoś korzystał ?
    • agrentowy4321 Re: opinia o wróżce 05.03.23, 10:57
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: opinia o wróżce 25.04.23, 21:37
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka