Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 02:01 Witam! Chciałabym znaleźć kogoś, kto stworzy dla mnie horoskop urodzinowy. Czy znacie astrologa godnego polecenia (wawa)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: astrogram, horoskop urodzeniowy IP: 212.160.234.* 25.07.09, 10:21 anahella, pisze na tym forum i z tego co wiem jest astrologiem i jest z wawy:-) poszukaj jej postów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: astrogram, horoskop urodzeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 16:49 Dzięki, poszukam. Czy Ty u niej byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: astrogram, horoskop urodzeniowy IP: 212.160.234.* 25.07.09, 17:19 Nie, nie byłam, ale z wypowiedzi na tym forum oraz z jej strony www wynika że to osoba konkretna i znająca się na rzeczy :-)Jednak to tylko opinia na podstawie wypowiedzi z forum i porad dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetha Re: astrogram, horoskop urodzeniowy IP: *.gemini.net.pl 25.07.09, 19:41 Ja polecam Katarzynę Południak. Korzystałam niejednokrotnie i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: astrogram, horoskop urodzeniowy 26.07.09, 02:40 Dziękuję za miłą opinię. Na horoskopy umawiam się tylko ze znajomymi, nie przyjmuję więc nikogo spoza bliskiego grona. W Warszawie jest wielu dobrych astrologów, mam nadzieję że autorka wątku trafi do jednego z nich. Mogę kogoś polecić, ale tylko na priv. Jeśli mogę coś poradzić: zanim zadzwonisz i umówisz się na wizytę, sprawdź, czy znasz swoją godzinę urodzenia. Interpretacja horoskopu to zupełnie coś innego niż wróżba. To opis człowieka i prognoza. Często bywa to też roztrząsanie wydarzeń z przeszłości. Jeśli astrolog ma zrobić prognozę dotyczącą bliskiej osoby (np. matka ma problemy z dzieckiem, lub nie układa się klientowi w małżeństwie) trzeba mieć też dane tej drugiej osoby. No i oczywiście polecam umówić się osobiście, nie mailowo. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: astrogram, horoskop urodzeniowy 05.03.23, 10:53 Warte zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: astrogram, horoskop urodzeniowy 25.04.23, 21:31 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś