Dodaj do ulubionych

Tajemice losu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 04:17
Tajemice Losu na Polsacie to żenada. Dzisiaj Jakowaś Słynna wróżka Laura
Dorota Powiedziała obliczjąc numerologią dziecka z której wyszło jej 2 i
stwierdziła że to zwycięzca, przebojowiec, pomylilo się kobiecinie z
jedynką.to nie jedyna wpadka, bezczelnośc i brak kompetencji. Wcześniej były
wróżki z EZo dlaczego zniknęły?
Obserwuj wątek
    • aniazpznania Re: Tajemice losu 25.07.09, 09:12
      Prawda.Teraz to jakaś łapanka. Siedzi wątpliwej jakości gwiazda którą widzę po
      raz pierwszy na oczy i udaje wróżkę. Żenada pełna. Wcześniej były znane nazwiska
      nawet Stawińską tam widziałam. Beznadziejny program.Z numerolog Doroty się
      uśmiałam. Nie znam się na numerologii kompletnie ale tak podstawowe wiadomości
      to posiada większość. Nie wiem na co liczyła wciskając Ci taki kit.
      • Gość: widzka Re: Tajemice losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 12:45
        Od pewnego czasu oglądam tvn7 i ich "Wróżki", doszła do nich Edyta Ostrowska z
        EZo więc mam dwie fajne wróżki do oglądania druga to Magdalena Liwińska albo
        pierwsza zależy jak spojrzeć na temat.
        Poziom tego programu bardzo się podniósł tylko za dużo jest reklamy tej ich
        strony. Tajemice losu zeszły na psy.
      • Gość: zosia z warszawy Re: Tajemice losu IP: *.centertel.pl 24.10.09, 14:42
        drogie panie osobiście poznałam wróżkę Laure Dorote i jest to bardzo
        sympatyczna kobieta wiele mi pomogła rozwiązać problemow, niestety sama
        jest nie zadowolona z konstrukcji programu tajemnice losu gdyż nie mogła się wypowiedzieć tak jak by chciała. dlatego zrezygnowała z
        uczestnictwa w nim.A program twożony na styl col tvi nie zatrzyma
        żadnych wrożek na dlużej,bo niema on nic wspólnego z ezoteryką tylko
        robieniem wynikow przez jakiegoś malo ambitnego edytora!
        • Gość: T Re: Tajemice losu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 18:01
          Pani Zosiu!Ma Pani namiary do Laury Doroty, ponieważ chce koniecznie
          się do niej dostać, i nie mogę nigdzie Jej znaleźć. Ew. mogę podać
          prywatnego meila. Pozdrawiam Ciepło.
    • aniazpznania Re: Tajemice losu 25.07.09, 14:09
      Też oglądam dzwoniłam nawet do Liwińskiej o której mówisz ale niestety
      kompletnie nie trafiła z wróżbą. Moja znajoma też dzwoniła do niej i następne
      pudło. Może ona i sympatyczna ale jako wróżka marna.
      Jak teraz czasem ją oglądam to odpowiedzi ma nie konkretne nie wiem o co jej
      chodzi. Wiecznie zaspana.
      • Gość: zosia z warszawy Re: Tajemice losu IP: *.centertel.pl 25.10.09, 00:15
        wiecie co od kiedy wy się znacie tak na wróżbach??? nic tak naprawdę
        nie wiecie, wielkie mi znawczyni. wróżka Laura Dorota mówi to co widzi
        w kartach a nie to co ma ktos zyczenie uslyszec!!!
    • aniazpznania Re: Tajemice losu 25.07.09, 14:36
      Widziałam też Ostrowską to specjalistka od run nie wiem dlaczego Liwińska
      zabiera się też za runy na których za dobrze nie zna powinna zostawić to
      Ostrowskiej.
      • Gość: widzka Re: Tajemice losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 17:32
        No widzisz jak ludzie różnie widzą sprawę? Sądzę że jej nie lubisz, znasz się na
        runach? ostro reagujesz,Jesteś wróżką?
        Mam inne zdanie,moja siostra kilka razy dzwoniła do M. Liwińskiej na infolinię i
        jest zachwycona trafnością,nie znam się na runach ale widzę że ona je czuje,
        poza tym Ostrowska tam jest od niedawna a Liwińska od początku więc o co Ci
        chodzi?Poza tym Liwińska ma gigantyczną wiedzę, zawsze powie coś mądrego,dlatego
        ją oglądam, Ostrowską też lubię ale moim zdaniem Liwińska jest lepsza. Nie chcę
        wchodzić z Tobą w konflikt ale coś wyczuwam osobistą niechęć do tej wróżki.
        • Gość: anetha Re: Tajemice losu IP: *.gemini.net.pl 25.07.09, 19:17
          Czyż nie jest tak, że oglądamy te programy i filmy, które lubimy? To samo tyczy
          się wróżek. Edytka Ostrowska jest super runistką i fajna babką. Co, do
          Liwińskiej byłam u niej jakiś czas temu, wywaliłam 120 za wizytę i kasę na
          dojazd, bo wydawało mi się, że ma wiedzę. Wydawało mi się. W rzeczywistości
          wielka porażka. Jak znajdę chwilę czasu, to pooglądam inne wróżki. Tej Laury nie
          widziałam. Jaske mi się obiło o uszy, ale nie pamiętam dokładnie. Z tego, co się
          orientuje to ta pani występuje czesto w tego typu programach.
        • Gość: Paola Re: Tajemice losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 21:00
          Oj pani Liwińska czy to ładnie tak chwiali sama siebie. Matko te
          wróżki to już przechodzą ludzkie pojęcie. Gigantyczna wiedza no
          spłakałam się ze śmiechu.
          • Gość: widzka Re: Tajemice losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 22:19
            Wiecie co? myślalam że pogadamy o programach ezoterycznych ale chyba nie, nie
            mam w planie być adwokatem liwiskiej, mnie się podoba i wasze ataki nie zmienią
            mojej opinii jak macie coś do niej to sobie ulżyjcie ale beze mnie.
            Paola mnie posądziła że to ja jestem Liwińska ,ha,ha nie jestem, kiedyś
            zaglądałam na to forum i przypominam sobie że każda dobra opinia o kimś budziła
            wściekłość.
            Nudziło mi się i rozpoczęłam ten wątek, żałuję.
            • e.l.k.a Re: Tajemice losu 27.07.09, 02:04
              Warto przeczytać i obejrzeć.
              forum.gazeta.pl/forum/w,468,97655384,97655384,Wrozenie_w_tv_a_dzwonienie_do_tv_od_kuchni.html
              a tu link do filmiku www.youtube.com/watch?v=D5TpSWKPt7Y

Wstaje ok. 7.15 chodzę na 9.00 do pracy, więc w środku nocy nie
              oglądam telewizji. Nie ma różnicy, czy Tajemnice losu, czy Wróżki,
              według mnie, takie to wszystkie gwiazdy, jaka pora ich emisji.
              Niszowa/e.
    • martatatama Re: Tajemice losu 27.01.11, 22:04
      ja widziałam w tym programie bardzo profesjonalne wróżki
      • Gość: Ellya Re: Tajemice losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 18:25
        Powiem tak. Wierzę, że są wróżki które umieją przewidzieć przyszłość, uważałam także, że panie z "tajemnic losu" takowe są. Często oglądałam w nocy ich program aż w końcu zdecydowałam się napisać smsa co mnie czeka i czy moja obecna sytuacja się poprawi. Jedna z wróżek napisała mi, że w najbliższych dwóch miesiącach wygram prawie pół miliona złotych w multi lotka. Tak mnie to ucieszyło, że postanowiłam tydzień później zapytac kiedy wyprowadzę się od rodziców wraz z meżem i synem to otrzymałąm odpowiedź, że przez najbliższe 10 lat będę z nimi mieszkać i że ogólnie polepszy mi się gdzieś w odległej przyszłości. Dowiedziałam się równiez ze kilka kobiet zagraza mojemu malzenstwu a tydzien temu jeszcze wszystko bylo w porządku. Napisałam tej pani ze tydzien wczesniej moja przyszlosc miala byc bardzo rozowa i otrzymałam bardzo wymijającą i zawiłą odpowiedź a także sprostowanie iż runy mówię że do 40 dni jakaś osoba z rodziny wyciagnie do mnie rękę i dostanę nową pracę. Nie doczekałam się ani fortuny ani nowej prracy tak wiec moja przygoda z wróżkami i tajemnicami losu się skończyła definitywnie. Sami jesteśmy kowalami własnego losu ;)
        • Gość: Ellya Re: Tajemice losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 18:26
          Aha zapomniałam napisać że ta druga wróżka napisała mi że syn ma problemy z nauką i trzeba mu pomóc, kit, że on ma dopiero 3 miesiące ;)
          • Gość: beata Re: Tajemice losu IP: *.ists.pl 27.08.11, 20:41
            A czego ty się spodziewałaś po wróżbie na sms-a? Masz żal do wróżek? przecież chciałaś się zabawić.
    • Gość: mirek Re: Tajemice losu IP: *.kpsi.pl 03.01.12, 11:28
      moje zdanie jest takie kiedys pani laura dorota przepowiedziala ze cracowia wygra traf chcial ze zgadla dzis patrze na stronie ze takich wynikow ni wrozy to dlaczego ludziom takie kity wciska inne wrozyly z tajemnice losu ze teraz jestem w tyl oszustki nie dzwoncie kiedys bylem u pana ryszarda zawadzkiego [powiedzial osoba ktora znajduje sie ze m,na zostanie moja zona wszystko sie sprawdza nie reklamuje ale jest dobry bardzo
    • roby143 Tajemnice losu 24.09.15, 02:05
      Wielka sciema i wyciąganie pieniędzy od ludzi...nie dajcie sie wciagnac...stracicie tylko pieniadze...Nie mam czasu ,ale powinno sie ich pozwać do sądu za oszustwo w związku z wyłudzaniem pieniędzu ponieważ rozłaczaja sie w trokcie rozmowy.Wiem bo kilkakrotnie to sprawdzilem. Nie polecam.
    • agrentowy4321 Re: Tajemice losu 05.03.23, 10:53
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: Tajemice losu 25.04.23, 21:30
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka