Gość: martunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 13:13 Czy to coś oznacza jeśli we wróżbie pojawia się jako PIERWSZA karta - Kapłanka? Po niej pokazały się tylko małe arkana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: kapłanka 03.08.09, 22:20 To jedna z kart ochronnych. Co to byl za rozklad, i jakie było pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:08 Zafascynował mnie Tarot. Dotąd stawiałam karty dla siebie, ale teraz postawiłam dla koleżanki, która chce otworzyć własny własny biznes. Zapytałam czy jej się to uda i jako pierwsza wyszła Kapłanka. Pokazało się tak: Kapłanka pr, Umiar pr, królowa miecz pr, rycerz monet pr, 4 buławy pr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:35 Zastanawiam się czy ona mnie nie wkręca i czy w ogóle chce założyć biznes skoro pierwsza wyszła Kapłanka - tajemnica. Ale pozostałe karty wskazywałyby na to, że w przyszłości otworzy /o czym świadczyłby Rycerz pentakli i 4 buławy/. O co chodzi z tą Kapłanką? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: kapłanka 04.08.09, 15:01 to też intuicja isntynkt itp więc chyba idzie za intuicją... t dobra wróżba Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kapłanka 04.08.09, 18:35 ale co to za rozklad? co oznaczalo polozenie ktorej karty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 20:00 Pierwsza karta - przeszłość, druga - niedaleka przeszłość, trzecia - sytuacja obecna czwarta - najbliższa przyszłość piąta karta - przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kapłanka 05.08.09, 06:43 Wygląda na to, że dość długo się zastanawiała nad otwarciem tego biznesu i sprawę ma przemyślaną - mówi Kapłanka. Moim zdaniem nie prędkko, ale jej wyjdzie. Może dostać jakieś dofinansowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:44 Jest jednak ktoś na tym forum na kogo można liczyć, kto chce podzielić się swoją wiedzą. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kapłanka 05.08.09, 21:35 Do usług. Załóż sobie stary nick i w takich sprawach wchodź na Szkółkę Tarota, bo forum jest fajne i ludzie bardzo mili. forum.gazeta.pl/forum/f,46867,Szkolka_Tarota.html Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: kapłanka 13.08.09, 21:21 anahella napisała: > Do usług. > > Załóż sobie stary nick i w takich sprawach wchodź na Szkółkę Tarota, bo forum > jest fajne i ludzie bardzo mili. > > forum.gazeta.pl/forum/f,46867,Szkolka_Tarota.html > :D :* Anahellko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 09:40 Co to znaczy "karta ochronna"? anahella napisała: > To jedna z kart ochronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kapłanka 14.08.09, 01:49 To znaczy, na przykład, że ma więcej blasków niż cieni. Kapłanka to także patronka tarocistów. Medytując tę kartę zdobywa się mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
moje.twoje Re: kapłanka 11.08.09, 19:47 Wartościowy wątek wróżbiarski, wart "przyszpilenia". Odpowiedz Link Zgłoś
a.szia Re: kapłanka 14.08.09, 02:39 Nie znam się na kartach, jestem z tej drugiej strony:) Moja tarocistka mówi że jak kapłanka pierwsza wychodzi to nie wrózy, twierdzi że to jej straznik. Kiedyś spotkałam się z opinią że to serdeczny przyjaciel, który chce cię chronić. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:03 Postawiłam sobie karty na jednej ze stron w Internecie i Kapłanka wyszła mi na końcu. Co oznacza kapłanka na końcu układu? Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: kapłanka 04.09.09, 13:36 To zależy od pytania na jakie odpowiada Kapłanka, od rozkładu itd. Powiedz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 21:18 Pytanie dotyczyło czy w najbliższym czasie znajdę pracę i wyszła 5 pentakli, rycerz mieczy i Kapłanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: kapłanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 13:02 Kapłanka na końcu jest dobrą wróżbą w każdym pytaniu oprócz biznesu. W Twoim przypadku Marzena bądź dobrej myśli. Jesteś zdeterminowana i kobieta Ci pomoże. Znajdziesz pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: kapłanka 05.09.09, 18:19 a.szia napisała: > Moja > tarocistka mówi że jak kapłanka pierwsza wychodzi to nie wrózy, > twierdzi że to jej straznik. Tak, niektórzy tarociści mają strażnika tajemnicy, i czasem bywa nią Kapłanka. Różne też są metody objawiania się strażnika. Ja tez mam swojego strażnika i jest nim Mag, a moja koleżanka ma Głupca. Inna znajoma ma Kapłankę, ale nie wróżymy gdy dana karta wyjdzie z przełożenia, jeszcze przed rozłożeniem, a inna znajoma tarocistka nie wróży, gdy w trakcie tasowania karty jej wypadną i wśród nich jest Kapłanka. Zatem to sprawa między tarocistką a jej talią - którą kartę wybiera na strażnika i jakie ma sposoby jego objawienia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko w gościnie Re: kapłanka IP: *.aster.pl 25.03.10, 17:52 Nie znam się na Tarocie, ale myślę, że to chyba nie ma znaczenia jaka karta jest pierwsza. Co z tego, że ta, czy inna jest pierwsza, chyba ważne od jakiej strony się je czyta i jaki układ. Wróżka do której chodzę, robi układ w 7 kart, ale ta pierwsza wyciągnięta, wcale nie jest odpowiedzią na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś