Dodaj do ulubionych

uwaga na wróżki z allegro!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 18:38
ja już nie mam słów siły i krytyki do tych cholernych pseudowróżek na allegro,
nacięłam się kilka razy, ale więcej się to nie powtórzy. szczerze wam odradzam
korzystanie z wróżek na allegro, wyłudzają tylko pieniądze i często niemałe
pieniądze. pal sześć, jak wróżka wróży za 5 złotych, ale ja ostatnio nacięłam
się na jedną "gwiazdę", która kasuje po 50 zeta za wróżbę i okazało się, że to
zwykła oszustka, która co jakiś czas, jak już się wydaje prawda o jej
"umiejętnościach" przybiera nowy pseudonim i "wróży" od nowa. nie będę
wymieniała kto to, bo już nie jestem taka, ale naprawdę radzę uważać i dobrze
sprawdzać wróżki tam wróżące. a w ogóle to allegro nie jest chyba dobrym
miejscem na szukanie wróżki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.media4.pl 05.08.09, 18:45
      Mi wrózyła niejaka Pani o nicku "Jooooanna". Takie zagmatwane
      dyrdymaly mi wypisała ze szok, w ogole nic nie trzymało się kupy.
      Jest Pan na Allegro - Paweł, który napisał mi prawde..Pozdrawiam.
      • Gość: Danuta Re:do kaśki IP: *.017-62-6b73642.cust.bredbandsbolaget.se 05.08.09, 20:26
        Kasiu, jeżeli jesteś niezadowolona a masz takie prawo, to żądaj zwrotu kasy. Ja
        tak kiedyś zrobiłam i dostałam kasę. Tylko ja, żenada kupiłam za 35 zł i
        dostałam same bzdety. Musisz uważać bo jak tylko wróży na allegro i nic poza
        tym, to wiadomo co to za wróżba.
        Ja sobie wziełam wróżbę u wróżki osobiście czyli byłam u niej i jestem strasznie
        zadowolona. Nawet nie musiałam klikać. Można jak ktoś chce anonimowo i to jest
        klasa. Nie każdy ma tą szansę bo musi mieszkać tam gdzie Ona. W każdym razie ja
        wydałam 80 zł i dostałam to, czego nie dostałam za 150 u innej. Ceny są różne i
        jakość też różna. Życzę Tobie abyś trafiła na taką swoją prawdziwą.
        • Gość: g.ty Re:do kaśki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 20:34
          Danusiu, to chyba nie jest tak, że zawsze cena wysoka idzie w parze
          ze sprawdzalnościa i zawodostwem. Wielu oszustów, specjalnie zawyża
          ceny żeby naciągnąć ludzi. I nie uwzględniają reklamacji. Napisz mi
          jak udało Ci się otrzymać zwrot pieniędzy? Co trzeba powiedziec, by
          taka wróżka lub wróżbita mnie nie wyśmiał?
          Czy możesz napisać u której Pani wróżyłaś. Bardzo prosze!
          • Gość: Danuta Re:do g.ty IP: *.viol8r.org 07.08.09, 18:55
            Zwyczajnie. Napisałam, że to co mi mapisała zakrawa na kpiny. Nic i co napisała
            nie ma związku ze mną i z moim mężem. Pytałam o powodzenie w pracy i kupno
            mieszkania. Dostałam odpowiedź, że niby mój związek jest szansa uratować i takie
            tam. o mieszkaniu kompletnie nic. Poza tym było kilkanaście cytatów które nie
            wiem po co były,jako złote myśli tam były, oraz wypełniacze strony.....
            Napisałam, że kupiłam wróżbę za 35 zł, zadałam konkretne pytania a dostałam
            mydło i powidło. Rozumiem że to chyba było tak ustawione, aby pasowało dla wielu
            osób. Jednak mnie taki sposób nie satysfakcjonuje i poprosiłam o zwrot
            pieniędzy, ponieważ usługa nie jest uczciwa i na temat. Kupiłam też w ub roku u
            dziadzi i ostatnio u szymare.
            Tutaj mogłam iść do niej do domu i stawiała mi karty normalnie jak super wróżka.
            Przynajmniej wiem że jest prawdziwa i namacalna. Nie wszyscy na allegro są
            oszustami, trzeba tylko dobrze trafić.Dlatego domagaj się zwrotu bo za wadliwy
            towar na allegro nie trzeba płacić. To samo dotyczy wróżby, reklamuj u
            sprzedającego i już.
            Ja jeszcze napisałam w reklamacji, że załatwi to albo natychmiast, albo się
            zwróce do allegro. Powodzenia Tobie życzę.
      • Gość: mmm Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.09, 21:13
        żadna pani o nicku Jooooanna nie sprzedaje wróżb na allegro
        • Gość: Jola idesigo=uczeń gimnazjum gastronomicznego IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.09, 10:34
          Uważajcie na czlowieka który sprzedaje na allegro wrózby spod nicku
          idesigo!!
          Chłopak (nazywa się Kamil P.) jest uczniem gimnazjum
          gastronomicznego w Pile, nie ma nic wspólnego z ezoteryką! zwykły
          oszust i naciagacz! kasuje wprawdzie 3,99 zł, pisze 4 linijki bredni
          które także nie trzymają się kupy ani d..py!
          Zwyczajenie szkoda kasy na tanie wróżby, bo pod pięknym design
          aukcji kryje się zwykły chłoptaś, który dorabia sobie na piwo na
          ludzkiej głupocie...:-/

Na allegro udaje w dodatku dwie osoby - omena i casstylie heheh,
          widać ma rozdwojenie jaźni ;-P
          • Gość: buziak Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:32
            Trzeba uważać! Ludzie myślą, że jak się ma ładny szablon na Allegro
            i ogólnie wygląda to profesjonalnie+ strona profesjonalna, to niby
            jest ok. Tak samo sobie niektórzy kolejkę sami ustawiają i robią
            niby tłok. A naiwni ludzie się na to łapią. Trzeba uważać! Np.
            niejaki Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski, znany też jako Tarocista
            Dawid W. jest na Allegro, a to jeden ze znanych naciągaczy na niby
            profesjonalizm! Specjalnie ma ceny wysokie żeby sie odróżnić od
            tanich naciągaczy. Ludzie się na to łapią!
            Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski, kiedyś działał na Allegro jako
            Wróż Dawid Haidari (loginem Negri77), to zwykły oszust, który na
            wróżbach mało co się zna. Jest studentem dorabiającym sobie w ten
            sposób. Bo musi. Jak żeście korzxystały pare lat temu to sobie
            dziwczyny teraz pomyście jakie byłyście naiwne. Skoro teraz ma ledwo
            co 20pare lat, to ile miał jak zaczynał na Allegro??!

Tarocista Jasnowidz Dawid Wolski vel Tarocista Dawid W. vel wróż
            Dawid Haidari Negrii77 to książkowy przykład naciągacza. Przez pare
            lat udawał że się spotyka na seansach osobistych, a jak zadzwoniłam
            że chce się umówić w Białymstoku to się wykręcił! Chociaż jestem z
            Białego to dziwnym trafem nikt kto chodzi do wróżek, u nim nie
            słuszał, o żadnym gabinecie i w ogóle o seansach osobistych u niego.
            Ze dwa lata temu pojawiały sie tutaj na forum nicki chwalące go, że
            niby się spotyka, że te osoby są z nim zaprzyjaźnione, ale to
            nieprawda, bo potem do tego doszłam. To zwykły oszust, czemu dał
            dowód tym, jak udawał na tym forum swoja rzekomą klientke z USA
            chwalącą go i broniącą, potem odpowiedział "klientce" już jako
            Tarocista Dawid Wolski- dziękował, tylko, że zapomniał wylogować się
            z loginu pod którym pisała niby klientka. Podziękowania dla
            mitycznej klientki, napisał z jej loginu.
            Te posty usunięto. Ale i tak wyszukiwarka je pokazuje. No i ludzie
            pamiętają, że udawał na tym forum swoja niby klientkę i sam siebie
            chwalił.
            • Gość: gosc Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:03
              ja tam jestem zadowolona :) na każde zadane pytanie dokładna
              odpowiedź, nawet podany rozkład kart. i możliwość dopytania :)
              • Gość: Marko Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.08.09, 22:07
                I właśnie na głupocie i naiwności takich frajerek jak Ty, zarabiają
                takie cwaniaczki jak Wolski , idesigo z gastronoma i wielu, wielu
                innych.
                Brawo skarbie, ładuj dalej pieniążkami konta naciagaczy hehehe, to
                tylko o twojej głupocie świadczy :-P

Ja też Ci chętnie powróżkę i dokładnie na wszystko odpowiem, napisz
                do mnie.... cena 200 zł ... wyślę odpowiedzi jakie tylko zechcesz
                hihihi... dostaniesz takie wsparcie duchowe że się nawet
                zapożyczysz, byle kupić u mnie wrózbę ;-PPP hihiihi
                • Gość: Klientka Ale na Allegro jest wróżka Beata IP: 92.244.36.* 08.08.09, 00:34
                  dziadzia z nicka i Joanna Fortuna. I uważam, że nie są oszustkami.
                  Obie mają w dłoniach karty, a Joanna jest w telewizji. Beata zaś uwielbia wróżyć
                  za większą kasę ale mówi takie rzeczy, że nikt nie może tego wiedzieć.
                  Sama nie wiem która lepsza. Moi mili...tylko sprawdzone wróżki i nie na ?.99. Bo
                  już sama cena jest podejrzana.
                  • Gość: kiciula Re: Ale na Allegro jest wróżka Beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 10:55
                    A mi z kolei Dziadzia samych bzdur nagadała, nic a nic u niej nie sprawdziło mi
                    się.
                    Miała tyle pozytywnych komentarzy, więc chciałam uzyskać u niej informacje na
                    moje pytania. A wszystko to bajka ;///
                    Zawiodłam sie
                    • Gość: bluemoon Re: Ale na Allegro jest wróżka Beata IP: *.gemini.net.pl 08.08.09, 11:55
                      Ja nadal nie uwierzę w to, że na allegro są dobre wróżki. Jeśli wróżka jest
                      dobra i ma klientów to spotyka się z nimi osobiście, Może sobie prowadzić też
                      taką działalność za pośrednictwem internetu np.własna strona lub portal
                      wróżbiarski. Pod warunkiem, że na portalu nie wróży za 2 zł :). Ale na allegro
                      szanujących się wróżek nie uświadczy, bo one mają pracę w domu czy jak kto woli
                      w gabinecie. Poza tym wróżki mają też swoje życie prywatne więc to niemożliwe,
                      że kobieta, która ma dużo klientów, prowadzi dom i wychowuje dzieci jest w
                      stanie od razu odpowiadać na maile z wróżbami i jeszcze czekać na zapłatę po
                      wróżbie.
                      • Gość: kaśka Re: Ale na Allegro jest wróżka Beata IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 13:02
                        nie mam pojęcia skąd się wzięła taka fama, że dziadzia zajcew to bardzo dobra
                        wróżka, niemal najlepsza na allegro. akurat też miałam wątpliwą przyjemność
                        sprawdzenia jej usług, jak dostałam wróżbę od niej, to się uśmiałam. takich
                        głupot jak ona żadna wróżka mi nie napisała, kompletnie nic z tego co napisała
                        nie pasowało do rzeczywistej sytuacji, wszystko chybione. podejrzewam, że
                        pochlebne komentarze dla beaty tu na forum to po prostu reklama, albo ona sama
                        siebie wychwala....
                        • Gość: Wiktoria To raczej niemożliwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 15:13
                          Przy tych droższych wróżkach wychwalanie siebie /czytaj: pisanie sobie
                          komentarzy/ chyba się nie opłaca, bo od każdej aukcji pobierana jest przez
                          Allegro kwota wystawienia a później pobierana jest kwota za sprzedanie
                          procentowo od kwoty i według mnie to by się po prostu nie opłacało.
                          Zgodziłabym się z taką możliwością, gdyby wróżba była z tych bardzo tanich i
                          miałaby mało komentarzy - wtedy mogłaby to robić dla reklamy.
                          A jeśli chodzi o dziadzię to nie korzystałam a więc nie mogę wypowiedzieć się co
                          do sprawdzalności wróżby.
                          Natomiast jeśli chodzi o samo ogłaszanie się na Allegro to nie wydaje mi się aby
                          to komuś przynosiło ujmę. Dla mnie to bez różnicy, gdzie wróżka się ogłasza. Ten
                          sam produkt kupiony w luksusowym sklepie będzie nadal tym samym produktem i albo
                          będzie tu i tam kiepski albo tu i tam dobry.
                  • carmilla_vamp Allegro 08.08.09, 15:32
                    Powiem szczerze, że i ja wystawiałam wróżby na aukcje na allegro- bo tam
                    najłatwiej jest mieć pewność, że jak ktoś zakupi, to później nie będzie się
                    kiwał. No i druga strona medalu- można zareklamować usługę...
                    Także jakoś specjalnie nic do takich wróżek nie mam, o ile nie wciskają kitów.
                    • Gość: Olga Re: Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 18:36
                      Allegro jako platforma handlowa nie jest złe do wystawiania wróżb, złe są wróżki które tam działają. Decydując się na wrożenie przez allegro wdeptujesz w niezłe g...wno, trafiasz na celownik róznych typów, zaczynasz być obsmarowywana po forach, podstawiają ci nogę na tysiąc sposobów.
                      Nie zauważysz kiedy staniesz się taka jako oni. Najpierw tylko odpłacasz pięknym za nadobne, później złośliwość wchodzą w krew i już nie potrafisz patrzec na konkurencję bez zaciskania pięści, scyzoryk w kieszeni sam się otwiera.
                      Na portalach chyba jest podobny klimat. Czy to przypadek że dziewięćdziesiąt procent wojen forumowych dotyczy kogoś z allegro albo portalu??
                      • carmilla_vamp Re: Allegro 10.08.09, 19:12
                        Masz rację :) jednak nawet jeśli udzielasz się jedynie przez smsy, to prędzej
                        czy później zostaniesz obsmarowana. jak nie tu, to tam. Więc na dobrą sprawę,
                        trzeba się przyzwyczaić.
    • Gość: Beata20 Felicitas i Paweł Nejman IP: *.devs.futuro.pl 08.08.09, 16:14
      Czesc, czy ktos korzystał z usług tych dwóch tarocistow na Allegro??
      Bardziej interesuje mnie opinia o niejakiej Pani
      Felicitas..Pozdrawiam
      • Gość: życzliwy -bardzo Re: Felicitas i Paweł Nejman IP: *.privacyfoundation.de 10.08.09, 19:01
        Powiem szczerze. tak od serducha.
        Oboje są do d..y.
        Nie korzystaj, kup sobie coś miłego, ale nie wróżbę od nich.
        A zanim kupisz, najpierw zapytaj czy możesz składać reklamacje. Bo dostaniesz
        śmiechu wartą kupę. Życzliwy i szczery.
    • Gość: welonka Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.206.244.1.jpk.pl 10.08.09, 20:06
      Miałam się nie odzywać. Postanowiłam się nie mieszać itd. Ale szczerze mówiąc
      nie wiem o czym piszecie. Wróżyłam w swoim czasie w wielu miejscach - teraz
      został portal. Nigdy , przenigdy nie miałam konfliktów z innymi wróżkami...
      Chyba każdy sądzi po sobie, takie coś ciska się na usta. i właściwie zauważcie
      ile wróżek jest na różnych portalach, Allegro itp, a o ilu się tutaj pisze.
      Tylko o niektórych, ciągle powracają te same imiona. Dla mnie osobiście to
      troszkę podejrzane. I jako osoba z branży powiem tyle - konkurencja nie jest
      okrutna i myślę, że mało kto czyha za rogiem ,żeby kogoś przydybać. podobnie nie
      spotkałam się z obgadywaniem klientów - myślę, że dla większości wróżek jest
      tak, że kończy się wróżba, kończy się więź - inaczej byśmy zwariowały przenosząc
      na siebie problemy innych. Naprawdę nie jest wśród nas tak źle jak by wynikało z
      tego , co tu się dzieje :)
      • Gość: Łukasz Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 20:49
        Jest na allegro tylko jedna wróżka której wróżby się sprawdzają a przynajmniej
        mi się sprawdza i jestem z niej bardzo zadowolony. W przeciągu miesiąca
        sprawdziły się już dwie rzeczy o których ta Pani mówiła, trzecia rzecz też się
        pewnie sprawdzi bo wszystko na to wskazuje (już coś zaczęło się w tym kierunku
        dziać) i mam nadzieje że czwarta rzecz również się sprawdzi. Wypowiem się na ten
        temat pod koniec października ponieważ wtedy już wszystko powinno się sprawdzić.
        Ta Pani to wróżka C. Jeśli ktoś chce pełny pseudonim Tej Wróżki proszę o podanie
        meila to wyślę namiary. Pozdrawiam Panią Pani C. :). Łukasz.
        • Gość: kaśka Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 21:31
          podejrzewam że to wróżka Charlotte...
          • Gość: Łukasz Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 21:45
            Niestety nie znam tej wróżki i to nie o nią chodzi. Nie powiem tu publicznie o
            kogo chodzi bo zaraz ta Pani zostanie przez niektóre osoby z forum zjechana a ja
            Ją szanuje i przez to nie powiem tu Jej pełnego pseudonimu choć były już tematy
            na forum o Tej Pani.
            • Gość: welonka Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.206.244.1.jpk.pl 10.08.09, 22:52
              Jasne , że były - ze 100 pewnie :)Jedna z osób, o której się pisze z małymi
              przerwami. Jak dla mnie to jasne o kim piszesz. Druga literka "o" :)
              • Gość: Łukasz Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:09
                Tak, masz racje, druga literka to "o" tylko mam nadzieje że nie zostane zaraz
                zaszczuty za jakąs reklamę bo ja tu nikogo nie reklamuje i nie polecam. Pisze
                tylko że MI Ta Pani bardzo pomogła i Jej wróżby mi się sprawdzają a jak jest u
                innych tego nie wiem.
        • Gość: mysia Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 22:51
          Prosze o podanie namiarów na tę wrózke
          i.krolik@wp.pl
          • Gość: gość Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: 212.160.234.* 21.08.09, 14:57
            też wątek w dużej mierze o p. Beacie Zajcew dziadzi
        • matylda_4 Do Łukasza 24.08.09, 12:19

Cześć Łukasz,

Prześlij namiary na tę wróżkę na skrzynkę gazetową.

• Gość: Jola Banshee6666 ? IP: *.media4.pl 21.08.09, 23:11
      A Banshee6666 ???? Co o tej Pani sadzicie? Niejaka wróżka Aurelia.
      Sprawdzaja sie jej wróżby? Jolka
      • Gość: gość Re: Banshee6666 ? jak dla mnie oszustka IP: 212.160.234.* 22.08.09, 00:04
        ja zamowiłam wrózbę i dostalam ten sam tekst co moja koleżanka - ten
        sam opis rzekomego portretu charakterologicznego tylko imiona
        zmienione... lanie wody , długie, nudne i pasujące do wszystkich...
        a odpowiedzi na pytania? dwa zdania na każde, nie pasujące
        kompletnie do rzeczywistości...
        cena wtedy była bodajże 29,99 zl

zresztą poczytaj jej komentarze - neutrale i negatywy ... są
        niestety prawdziwe :-(

poza tym pani anielwicz okropnie naciaga na kasę! cenę podaje np.
        29,99 zł a jak się jej wyśle pytania, to potem odpisuje że będzie
        drożej bo sprawa skomplikowana i żąda np. podwójnej zapłaty....

jak dla mnie oszustka ...
        • Gość: ja Re: Banshee6666 ? jak dla mnie oszustka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 08:10
          tak się składa że znam ta Panią i powiem wam tylko tyle, dajcie się oszukiwać
          dalej. Ta kobieta z ezoteryką niema nic wspólnego. Nawet kart w domu nie ma :D.
          Ale jak widać ludzie korzystają i płacą. Naiwniacy ....
    • Gość: Mela Coventina na Allegro IP: *.devs.futuro.pl 22.08.09, 15:07
      Korzystałam kilka razy z usług wrozek na Allegro. DO całej plejady
      gwiad zaliczyc moge: Felicitas, Pawła Nejmana, Pania o
      pseudo "Mojezachcianki", Wróż TOmasz, Pani oszustka Banshee6666 oraz
      niejaka pani Agnieszka. Cała grupa to pseudowróżbici ktorzy niewiele
      znają się na sztuce ezoterycznej. aaaa i jeszcze początkująca
      niewiasta "Elucia" ktora pomimo że miła bardzo nistety nie trafiła w
      sedno. Moge polecic tylko jedna Pania i prosze aby nie było to
      odebierane jako reklama tej osoby. Pani Coventina - jedyna osoba na
      Allegro ktora zna się na rzeczy. Moze ktos ma inne odczucia i
      doswiadczenia..Szanuję to.
      • Gość: gość Re: Coventina na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 16:02
        Znam tą Panią, korzystam z Jej usług i faktycznie jest dobra. Nie potrzebnie tu
        o niej pisałaś bo zaraz zostaniesz posądzona o reklame a ta Pani zostanie
        zaszczuta a naprawde nie zasługuje na to bo zna się na rzeczy i jest dobra w tym
        co robi.
        • Gość: Mela Re: Coventina na Allegro IP: *.devs.futuro.pl 22.08.09, 16:26
          Wiesz kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a głupawe komentarze co
          niektórych ludzi na mnie nie działają :)) Coventina jest w porzadku.
          Trafnie okresla to co jest i nie leje wody. Mi nie słodziła,
          powiedziała gorzką prawdę o wydarzeniach, ktore niestety potem miały
          miejsce..
          • Gość: gość Bucardi w swej pazerności starciła rozum... IP: 212.160.234.* 22.08.09, 16:46
            Niejaka słynna z pisania glupot Bucardi wystawia swoje wróżby na
            Świstaku w cenie 800 i 900 zł :-D
            To jednak prawda, że jak Bozia chce kogoś pokarać to mu najpierw
            rozum odejmuje, a Bucardi jest tego wzorcowym przykładem :-D hihihi.

Tak sie składa że tą Panią Bucardi to co nieco znam. Mieszka w B-B.
            Straconce (w lewo od ulGórskiej), tyle ma z ezoteryką wspólnego co
            nic. Ma tam warsztat samochodowy i komis. Oni i ich sąsiedzi, nie
            chce tu wymieniac nazwisk, ale Bucardi nazywa się Maria K.
            Może jakiś zastój w klepaniu starych fur, że dorabia sobie kobiecina
            wrózbami... hihihi

:-)))
            • carmilla_vamp Re: Bucardi w swej pazerności starciła rozum... 24.08.09, 10:49
              Oj, nie przesadzaj. Cena faktycznie jest przegięta, jednak do samej Marii nic
              nie mam.
              Widziałaś cennik Lilith? ;/ Podobne ceny w niektórych momentach.
      • Gość: gość Re: Coventina na Allegro IP: *.nowiny.net 22.08.09, 18:27
        Wiesz Mela czy jak ci tam "gwiazdeczko" szkoda mi tych wróżów czy wróżek ,które traciły dla ciebie czas bo jeżeli korzystasz z tak wielu doradców tzn ,że masz poważny problem sama z sobą. Nie uwzględniasz tego co ktos widzi tylko to co sama chcesz widzieć ...najlepiej obleć całe Allegro może ktoś jeszcze dołączy do tej twojej plejady gwiazd....,a może ty cała jesteś tak skomplikowana ,że każdy odbiera cie inaczej;)..........."aaaa i jeszcze początkująca niewiasta "Elucia" ktora pomimo że miła bardzo nistety nie trafiła w sedno." urządzasz sobie konkurs na jasnowidzenie? Do kart trzeba zwracać się z konkretnym pytaniem - AMEN
        • Gość: Mela do Goscia IP: *.devs.futuro.pl 22.08.09, 20:24
          P.S. A moze Gosciu drogi Ty jestes Elucią albo oszustką Aurelią lub
          niejakim wrożem Tomaszem ktorego wrózby są warte co kot napłakał????
          Wkurzyłes/as się???? Nie denerwuj się za prawdę. Poprostu z Allegro
          wiekszosc "wrozek" to banda oszustów oprocz Coventiny...
          • Gość: ja Re: do Goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 23:10
            no i co z tego że korzystała z tylu wróżek na allegro?? Ja tez korzystałem i co
            z tego? Czyli twoim zdaniem gościu jeśli wziąłem wróżbe o jednej wróżki i
            powiedziała mi takie bzdury które nie miały wogóle nic wspólnego z
            rzeczywistością i się nie sprawdzały to powinienem do niej wrócić po jeszcze
            jedną wróżbe? no proszę cię, nie rozśmieszaj mnie bo to co mówisz jest żałosne.
            to oczywiste że każdy w takim przypadku idzie do kolejnej wróżki. chyba nikt nie
            jest az takim idiotą żeby brac wróżbę u wróżki która nagadała nam bzdur! ooo
            przepraszam, jest tu jedna osoba której zdaniem tak powinno sie robić. nie
            komentuje tego. a swoje poszukiwania zakończyłem właśnie w momencie gdy trafiłem
            na COVENTINE!!!! jest jedyną osoba której spora część wróżby już mi sie
            sprawdziła. Znalazłem swoją wrożkę i już szukać więcej nie zamierzam bo często
            wracam do tej Pani gdy mam jakis problem. A na Coventine trafiłem właśnie przez
            to forum.
          • Gość: gość brawo dla Coventiny :-) IP: 212.160.234.* 23.08.09, 00:00
            Nie wkurzaj sie na Gościa, ma rację... Nie wolno sobie wrózyc zbyt
            często. Raz na powiedzmy kwartał wystarczy, u jednej wróżki...
            Inaczej karty pokazują glupoty i faktycznie takie wrózby nie
            sprawdzają się.

Przetestowałaś X wróżek na allegro - po co ???? aby znaleźć wreszcie
            taką, ktora cie wyczuje , która jest na tyle sprytna, że
            wreszcie "wywrózy" ci to, czego oczekujesz?
            Trafiłaś na Coventinę, to dobrze trafiłas, wyczuła sie :-) Brawo dla
            Coventiny.

A tak na marginesie - nie ważne czy wrózy Coventina czy inna Coś-
            tam...tina, zasada jest taka sama - nie stawiaj sobie kart tak
            często , bo po czasie karty zaczną zwyczajnie z Ciebie kpić.
            • Gość: Sabka Re: brawo dla Coventiny :-) IP: *.media4.pl 23.08.09, 00:22
              Fakt faktem nie wrozy sie czesto bo karty pokazuja wtedy glupoty.
              Ale co do Coventiny to sie zgodze, jest ok. Poza tym Mela napisala
              ze nie Pani C. nie napisala jej slodkiej wrozby ale taka ktora
              okazala sie gorzka i pewnie wcale tego nie chciala
              uslyszec..Dochodzac do sedna sprawy na Allegro p. Aurelia wywrozyla
              mi same banaluki, to samo Elucia. Nie sprwadzilo sie nic w obu
              przypadkach :(
              • trzykropek.0 do Meli 23.08.09, 15:49

Melu,

Napisz do mnie proszę na priv, na gazetowego.

trzykropek.0@gazeta.pl

Ja również wróżyłam sobie u Cov., chcę się podzielić opiniami.

Pozdrawiam
                • trzykropek.0 Re: do Meli 24.08.09, 09:44

Cześć Melu,

Prośba o kontakt na priv:

trzykropek.0@gazeta.pl

Jeżeli ktoś chce podyskutować na priv, to również zapraszam na
                  mojego maila.

Pozdrawiam
    • Gość: berta Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:43
      Współczuję, znam to! Dla mnie 50 złoty to też dużo pieniędzy! A co
      powiesz na to, że ja dałam się nabrać na "profesjonalizm" i
      zapłaciłam za debilizmy 100 złoty!? Wróżyłam na Allegro u Dawida
      Wolskiego (nick negri77) Najzwyklejszy oszust, który śmie się
      nazywać jasnowidzem! Pospolity naciągacz! "jasnowidz i tarocista"
      podły oszust. Myślałam, że to poważna osoba, że to ktoś dojrzały! A
      gdzie tam! to gnojek, ma 23 lata, a od 2005 roku jest na Allegro i
      podaje się za jasnowidza! Połaszczyłam się na wróżbę u niego, bo ma
      pozytywy z Allegro i wrozbyonline.pl Teraz wiem, że to totalna
      ściema! Na portalu wrozbyonline.pl ludzie wystawiają mu pozytywy, bo
      ich prosi, albo są zachłyśnięci cudownym scenariuszem wróżby,
      znajomi wystawiają. A na Allegro to pewnie boją, się ludzie, złego
      komentarza w odpowiedzi, na ich krytykę. Jednym słowem, nie polecam.
      Trzymajcie się z dala od takich oszustów!
    • Gość: tomka Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:52
      a ja zrobiłam tak: wróżyłam na 0-708, dwa razy. Przyszłościowo już
      mogę jedną rzecz zaprzeczyć, wogóle się nie zgadzało. Na 5
      pozostałych pytań, zobaczymy, ma się sporawdzić w grudniu. Zadałam 6
      pytań. Nagrałam całą rozmowę, tą pierwszą i drugą. Jeśli sprawdzi
      się chociaż jedno, dwa, będzie ok. jeśli nic się nie sprawdzi,
      zarządam zwrotu pieniędzy. mam nagrane te rozmowy, jeśli potoczy się
      inaczej niż pewniki z wróżby, to na podstrawie jego słów, zapewnień,
      pewników, na podstawie tej nagranej rozmowy, zarządam zwrotu
      pieniędzy. uważam, że to jedyny sposób żeby wróżkę zmusić do jakiejś
      odpowiedzialności za słowa. bo potem to takie osoby się wykręcają: a
      to że nie pamiętają, a to, że pewnie nie wróżyłam, potem mówią to
      tylko karty. A Pan Wolski mnie zapewniał, że się sprawdzi co do
      daty, to zobaczymy. wrazie czego zwróci mi pieniądze, nie podaruje.
      Nagrałam rozmowy z dwu powodów, po pierwsze chciałam wszystko
      zapamiętać, co do odpowiedzi na pytania, żeby niczego nie pominąć,
      nie zapomnieć. a po drugie dla dowodu, że w ogóle wróżyłam.
    • Gość: angelbelka Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:20
      Według mnie, Tarocista z darem jasnowidzenia Dawid Wolski - dawniej,
      wróż Dawid Haidari, do swojej wielobranżowości, oraz kolejnych
      wcieleń rynkowych, powinien dodać specjalności: grafoman, lawirant,
      kłamca, plagiator. Marny aktor. Przestrzegam przed tym pospolitym
      oszustem wróżbiarskim!
    • Gość: genia Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:20
      zostawcie ten temat! nie od dziś wiadomo, że wróżbita Wolski, to
      plankton ezoteryczny, a nie poważny i uczciwy człowiek.
      • Gość: mala_wiedzma Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:23
        jak dla mnie ten wróż, to taki "Constar" (jak te wędliny o których
        było głośno) wróżbiarstwa. Zmiany pseudo, cudze teksty, cudze
        zdjęcia kart, wyjaśnianie, promocja. Odświeżanie wizerunku nie
        pomoże. żałosne.
    • Gość: kiciulcia Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:46
      Convertina - niedawno wróżyłam u tej Pani niestety większość rzeczy to bajki.
      Zobaczymy jeszcze jedną kwestię.
      Wolski - oszust.

Jednak wole tylko swojego wróżbite, który przyjmuje u mnie w mieście - prawie
      wszystko sprawdza się.
      • Gość: Gość Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: 83.1.169.* 25.08.09, 13:31
        A mnie się u tego pana nic nie sprawdziło.
        A u tej wróżki się sprawdziło, dodam jest konkretna.
        • Gość: tomi Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: 83.1.169.* 25.08.09, 14:14
          Dodam jeszcze nie biorę pod uwagę opinii które tu są wystawiane,często piszą
          małolaty wcześniej można było to zauważyć i wystawiają mylne i sprzeczne opinie
          dobrym wróżkom i wróżbitom, a także nie które wr.... które są zazdrosne, lubią
          robić takie rzeczy ale to zawsze wraca.
          • Gość: stara.malutka Re: uwaga na wróżki z allegro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 20:38
            Gość portalu: tomi napisał(a):

> Dodam jeszcze nie biorę pod uwagę opinii które tu są
            wystawiane,często piszą
            > małolaty wcześniej można było to zauważyć i wystawiają mylne i
            sprzeczne opini
            > e
            > dobrym wróżkom i wróżbitom, a także nie które wr.... które są
            zazdrosne, lubią
            > robić takie rzeczy ale to zawsze wraca.

Każdy ma swoje zdanie i swoje doświadczenia, ja akurat biorę pod
            uwagę opinie i komentarze z tego forum. Wielokrotnie się
            przekonałam, że posty stąd pokrywają się z prawdą. Dla przykładu,
            Coventina na tak! Joasia Fortuna na tak! Lilith na tak! Dawid
            Wrolski na nie! Wszystko co się tu pisze o Wróżbicie Dawidzie
            Wolskim, to prawda. Komentarze są niekorzystne, dlatego wiele
            wróżek, pod płaszczykiem klientek, zaprzecza. Wcale się nie dziwie.
            A kto lubi czytać o sobie źle?! Pewnie sama bym tak robiła będąc
            wróżką. Nie ma się czym chwalić ale taka jest prawda, reklama
            dźwignią interesu. Przez negatywy gorzej idzie, to co mają
            potwierdzać, że są do niczego!?
            Ja chciałam się przekonać na własnej skórze, bo mam taki charakter,
            że muszę wszystkie dotknąć. No to przekonałam się, zakupiłam wróżbę
            od wróżbity Dawida Wolskiego, na allegro, zapłaciłam 100 zł za e-
            maila. Jestem siedem miesięcy po wróżbie. Nic się nie sprawdziło w
            tym czasie, nic nawet nie poszło w tym kierunku. Ukochany mnie
            zostawił, ma dziecko 3letnie z inną (według wróżby, miał być nasz
            ślub do końca tego półrocza). Miałam w to lato pracować za granicą
            (nawet tego nie planowałam, bo w tym celu nie muszę wyjedżać za
            granice, nawet na wakacjach w tym roku za granicą nie byłam). Moja
            mama rzekomo miała mieć symptomy poważnej choroby (na Boskie
            Szczęście, przebadała się i jest wszystko ok ale co się
            nadenerwowałam to tylko ja wiem). Moja siostra podobno nie miała
            jeszcze wychodzić za mąż, tylko się uczyć i zrobić międzynarodową
            kariere (jest z zawodu fryzjerką, ciekawe jaką kariere miała by
            robić, może czesać gwiazdy?, kariery nie robi, swojej pracy nie
            lubi, zaszła w ciąże i chce urodzić dziecko i wychować je sama, to
            chyba nie ta międzynarodowa kariera). Resztę nie będę pisać dla
            siebie zachowam. Powiem wam tylko jedno, każdy ma swoje zdanie i
            swoje doświadczenia. Z tym, że to co się tu pisze o Dawidzie Wolskim
            i co ten wróżbita wyprawia to jest poprostu skandal! Wierzę w każde
            słowo które napisane jest tu na forum, a w szczególności te poparte
            dowodami jak zrzuty ekranu, daty, relacje wróżek, od których
            splagiatował treści i zdjęcia. Ja ze strony klientki, miałam się
            okazję na własnej skórze przekonać jaki to "wróżbita z darem".
            Absolutnie nie polecam a nawet przestrzegam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka