meggg2000 08.08.09, 12:06 witam serdecznie, mam pytanie: czy ktoś z Was korzystał z konsultacji telefonicznych pani "Satis"(pracuje na Viversum,Kosmica...)Jestem ciekawa opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Co sądzicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 20:03 A co ty sądzisz o Satis? Odpowiedz Link Zgłoś
meggg2000 Re: Co sądzicie??? 08.08.09, 21:00 To inteligentna kobieta umiejąca słuchać klienta i chcąca pomóc.W moim przypadku trafnie odczytała ważne wydarzenie z przeszłości(byłam zaskoczona....).Trafnie określiła teraźniejszość.Czekam natomiast na spełnienie wróżby dotyczącej najbliższej przyszłości,jeśli się spełni nie będę miała wątpliwości,że konsultacja z nią jest bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Co sądzicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:02 To po co pytasz???Chcialaś zrobić show czy reklamę Satis??? Odpowiedz Link Zgłoś
meggg2000 Re: Co sądzicie??? 08.08.09, 21:45 pytam po to żebyście się zapytali:dlaczego pytam????bardzo smieszne no nie??/ Odpowiedz Link Zgłoś