Dodaj do ulubionych

Satis najlepsza!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:52
Skorzystalam z wrozb Satis i jak ktos szuka dobrej wrozki to szczerze
zachęcam.Ma tez i swoją strone internetową.to doskonała jasnowidz i wrozka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 11.08.09, 19:40
      witam,
      Niedawno również miałam przyjemność rozmawiać z Satis.jestem pod wrażeniem,tym
      bardziej,że sceptycznie podchodzę do wróżb przez telefon.Rozmowa z nią dodała mi
      energii,poza tym umie słuchać i trafnie oceniła moją przeszłość.Czekam na
      spełnienie przyszłości,ma to nastąpić w ciągu kilku
      tygodni-zobaczymy..Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: julcia Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 11.08.09, 19:45
        czy komuś sprawdziły si e przepowiednie Satis?
        • Gość: Magda S. Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:48
          I padlo dobre pytanie.Satis chciala mnie zniechęcic do mężczyzny ktorego
          kocham.Mowiła,ze będzie mnie zdradzał,oszukiwał,kłamał ,że jak będe z nim to
          czeka mnie tylko ból i cierpienie.Jednak zaryzykowalam i sprobowalam .Jestem z
          nim 6 miesięcy.Jest cudownie,a słowa Satis nie miały pokrycia,ani w 1%.Podczas
          rozmowy miałam takie odczucie jakby Satis sama miała jakieś przykre przeżycia
          związane z meżczyzną.Tym jednak razem jestem wdzieczna ,że wrozba sie nie
          sprawdzila i nie skorzystam już nigdy z porad wróżek.
          • Gość: ANNA Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.media4.pl 11.08.09, 20:53
            A mnie sie sprawdzilo to co Satis napisała w sms do mnie..Szacuje ze
            w 80 % to prawda. Opisala pewnego czlowieka jakby go osobiscie
            znala. Przepowiedziala rozpad zwiazku faceta w ktorym jestem
            zakochana. Mysle, ze jest wiarygodna.
          • Gość: julcia Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.net-com.net.pl 11.08.09, 21:00

Bo tak to już jest,że gdy usłyszymy o pozytywnych wróżbach to warto na nie
            czekać,dodaje nam to motywacji i energii,natomiast,gdy słyszymy o przykrych
            rzeczach wówczas lepiej nie brać sobie tego do serca i kierować się swoją własną
            drogą, bez pomocy wróżek.Szczególnie kobiety posiadają silną intuicję,co bardzo
            pomaga w sprawach uczuciowych-ona nas na pewno nie zawiedzie!
            • Gość: pomylka chyba jednak nie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.08.09, 21:21
              Trafnie odczytala terazniejszosc ale co do przyszlosci sie
              pomylila. Co wiecej jak zadzwonilam znowu po 3 miesiacach co sie
              dzieje, to karty powiedzialy cos zupelnie innego.... jak jej
              powiedzialam ze 3 miesiace temu mowila co innego to sie zmieszala i
              cos tam tlumaczyla
              • Gość: jh Re: chyba jednak nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:47
                lobby dziala i tyle
    • Gość: Ja Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.autocom.pl 11.08.09, 22:05
      U mnie jak w 50% się pokryło... ogólnie drugi raz bym nie powróżyła sobie, bo
      trochę mi namieszała w życiu uczuciowym. Mam radę dziewczyny, jeśli poznacie
      jakiegoś mężczyznę i czujecie że jest fajnie, nie kuście losu i nie
      wydzwaniajcie po wróżkach,pytając " czy to moja druga połówka" itp., ja tak
      zrobiłam i teraz żałuję.bo było naprawdę fajnie a ja zasugerowałam się wróżbami,
      dodam że z perspektywy czasu nietrafnymi, tylko jedna Coventina była najbliżej
      prawdy.
      • Gość: hsdgdba Re: Satis najczęsciej zalogowana wrozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:22
        Czy najlepsza nie wiem,ale najcześciej zalogowana wrozka to prawda
        • Gość: Tessa Re: Satis najczęsciej zalogowana wrozka IP: *.aster.pl 28.09.09, 11:42
          Satis to jedna z najgorszych wróżek.Skorzystałam raz i więcej już tego nie
          zrobię.Zgadzam się z twierdzeniem ,że jest zalogowana najczęściej.
    • Gość: CzarnyKruk Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.media4.pl 11.08.09, 23:26
      Nie wiem, ale co do mnie to nie za bardzo trafione te odpowiedzi
      były. Wszystko własciwie było na "nie" z jej strony tak jakby była
      pesymistycznie nastawiona do świata i ludzi, u mnie sie nie
      sprawdziło a wróżyłam u niej ok rok temu...Pozdr.
      • Gość: olena Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 00:19
        TAK!!!!!!!!!!!
        testowalam ja, Komorowskiego Klaudie..
        Nie trafione, a moze nie tedy droga, moze z wrozb zyc moze kazdy, no prawie kazdy?
        • witka55555 Re: Satis najlepsza!!!!!!! 16.08.09, 11:07
          Nie sprawdza mi się wróżba u Satis . W ogole jest problem z wysyłaniem sms .... ta Pani olewa klientów.....
          • Gość: Monika Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 12:47
            Ja nie wiem co o tym wszystkim sądzic.Powiedziala mi,że nie bedę z tym mężczyzną
            z ktorym obecnie jestem,że zdradzi mnie.Czy jest najlepsza?Tego nie wiem,nie
            korzystałam z wszystkich doradców.Ma miły głos i mowi z pewnoscią w
            głosie,jednak jak dla mnie jest zzbyt pewna,a informacje którą otrzymałam ktoś
            inny moglby sie zalamać.Nie mam zdania jednak
    • Gość: MonikaWaw Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.media4.pl 16.08.09, 13:56
      najlepsza?????????????? To chyba jakies kpiny! Wyslalam kilka
      tygodni temu smsa z pytaniem o przyszlosc mojego zwiazku z mężem,
      mamy obecnie maly kryzys. Nic nie odpowiedziala. Myslalam ze sms nie
      dotarl wiec wyslalam kolejnego z tym samym pytaniem po kilku dniach.
      Zero odpowiedzi. Ta Pani nie szanuje klientow i ich pieniedzy!! O
      taka Pani Satis jest!
      • Gość: Aga Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 12:52
        Niestety, bardzo psychologiczne podejscie, z wrozba ma niewiele
        wspolnego.
        • Gość: też Agnieszka Re: Satis najlepsza!!!!!!! nie jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 16:02
          Korzystałam jakiś czas temu.Super głos,piekna barwa,brzmienie.Jednak wrózby
          niestety nie pokryly sie z rzeczywistością.Jeżeli ktos potrzebuje
          psychloga,kogos kto raczej doradza,niz wróży to tak.Ta Pani nazywa sie
          tarocistką,na kosmice wystepuje jako runistka i jasnowidz,a o tarocie nie ma ani
          wzmianki.Dziwne i zaskakujące.Myslalam,że bedac tak wysoko na pozycji viversum
          jest rzeczywiscie najlepsza,ale przekonałam sie,że po czasie spedzonym tam musi
          byc wysoko,bo moze miec najwiecej klientow.
          • Gość: magda Ona nie nadaje sie na wrozke IP: *.range86-166.btcentralplus.com 21.10.10, 16:53
            Skorzystalam kilka razy, kompletnie nie pokrylo sie z rzeczywistoscia.Jest psychologiem i to nie za dobrym bo nie umie analizowac problemu z roznych punktow widzenia.Nie za dobre prezycie mialam, wkurzyla mnie swoja wrozba a potem okazala sie ona zupelnie nietrafiona.Ona wogole mam wrazenie jakby byla nastawiona negatywnie do swiata i do ludzi, ale coz jak siedzi 24/7 udajac wrozke.Te oceny na viversum wystawia jej chyba rodzina,.
    • buballa Re: Satis najlepsza!!!!!!! 21.05.10, 08:37
      Ja też polecam, zawsze wszystko się sprawdza.
      • Gość: gość Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 13:33
        widocznie potrzebowalas porady psychologa.Jako psycholog jest rewelacyjna,wie
        jak zrobic pranie mózgu.
        • Gość: bell Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.aster.pl 07.09.10, 23:30
          Zanim skorzystam z wróżki, to przewalam sieć w poszukiwaniu tego jaka wróżka jest, jaką jest osobą, co oferuje, czy szanuje klientów. Doszłam do wniosku, że wróżka Satis jest niewiarygodna.
          Moje skromne zdanie: uważam, że wróżka Satis jest niewiarygodną osobą. Dlaczego? Gdzie nie spojrzeć w necie, czy to w katalogach gdzie ma wpis, czy na jej stronie nie ma numeru komórkowego, ani stacjonarnego. Na stronie swojej ma tylko 0-708 i adres banku. Znalazłam taki katalog, w którym są adresy i telefony do wróżek i wróżbitów - jest i Satis i "spotkania" numer do kontaktu 0-708 czyli płatna słono infolinia. Trochę to dziwne. Wszyscy co tam się ogłaszają podają numery komórkowe, stacjonarne - normalne, a Satis wszędzie ten numer 0-708. To co, żeby się umówić, mam zadzwonić na 0-708, zapłacić prawie 5 zł za minutę żeby się umówić na spotkanie?
          Niepoważne i niewiarygodne!
          • ewa3222 Korzystałam i... 07.10.11, 19:07
            Witam korzystałam raz ponad rok temu z porady Satis. Mówi konkretnie, chodż sprawdziła mi się tylko jedna rzecz, że wrócę w tym roku do pracy.

Nie sprawdziły mi się dwie kolejne przepowiednie: związane ze sprawami uczuciowymi (Satis twierdziała, że do 2 miesięcy rozstanę się z partnerem, minął rok,a nasz związek nadal trwa i jest dobrze, oraz ze sprawą u mojej matki, że wyjedzie (jednak nie wyjechała w terminie jaki powiedziala). Pozdrawiam.
            • Gość: . Re: Korzystałam i... IP: *.aster.pl 07.10.11, 22:02
              czytając wasze wypowiedzi, mam wrazenie ze ta pani widzi w kartach tylko rozpad związku...brr koszmar.
          • pawel28tn Korzystałem. 14.10.11, 15:51
            Miałem 2 pilne sprawy, więc skorzystałem z porad Satis, z perspektywy czasu niestety się nie sprawdziły. Cieszę się, że nie potoczyło się tak jak Satis wytypowała wtarocie, gdyż były to dość ponure perspektywy. Pozd.
    • Gość: nina Re: Satis najlepsza!!!!!!! IP: *.superkabel.de 01.12.10, 10:53
      bardzo fajna jest ta Pani
    • agrentowy4321 Re: Satis najlepsza!!!!!!! 05.03.23, 10:20
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Satis najlepsza!!!!!!! 25.04.23, 21:01
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka