Gość: emilciak IP: *.net-com.net.pl 12.08.09, 17:24 Proszę o radę:jak myślicie warto brać sobie rady Satis i przepowiednie przyszłości do serca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mefija Re: wrózka Satis.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 18:28 Są nawet bardzo od serca.Wszystkie związki rozpadną się,a wszyscy męszczyzni to zdrajcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: wrózka Satis.... IP: *.media4.pl 12.08.09, 18:42 Oj taaaaaaaaaaak. Mi napisała ze facet ktorym sie interesuje nigdy nie bedzie moj a jego zwiazek z dziewczyna jest trwaly, uczucie jest mocne i on ja kocha na zaboj.. Dziwne, bo 3 miesiace temu sie poklocili i zerwali.. Bardzo stabily i wspanialy zwiazek!! Poza tym wszyscy faceci sie nieszczerzy i ogolnie bede stara panna. Oto wróżba Pani Satis! Nic tylko pojsc sie upić... Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: wrózka Satis.... 12.08.09, 19:35 Satis ma problemy- przelewa je na klientów. Nie warto się sugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: wrózka Satis.... IP: *.gemini.net.pl 12.08.09, 22:11 To w takim razie to nie jest żadna wróżka, skoro nie umie oddzielić życia zawodowego od życia prywatnego. Poważnie jej/jemu współczuję, że nie radząc sobie ze swoimi życiem pomaga innym. Takim podejściem może wyrządzić więcej krzywdy niż się wydaje. No ale na wyciągu jakieś pieniążki zawsze się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilciak Re: wrózka Satis.... IP: *.net-com.net.pl 13.08.09, 12:42 moje odczucia są zupełnie inne..Satis pozytywnie odniosła się do mego wieloletniego małżeństwa(trafnie odczytała to w kartach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: wrózka Satis IP: *.centertel.pl 28.08.13, 13:30 Nie polecam ! Dzwoniłam przez Viversum, Satis odpowiadała na pytania strzelając, w dodatku nietrafnie. Później zadzwoniłam do wróżki Sybilli przez Ezo Tv, wróżka Sybilla potrafi doskonale odczuć daną sytuację, zdecydowanie muszę przyznać, że Sybilla w niczym się nie pomyliła. Uważam ją za profesjonalistkę. Nie mam na celu robić nikomu reklamy czy antyreklamy, mówię jak było u mnie. Pozdrawiam wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wrózka Satis.... IP: *.devs.futuro.pl 13.08.09, 14:41 Nie warto... Mało co sie pokrywa z przyszloscia..Terażniejszosc moze i trafna ale co do przyszłosci to kula w płot.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika28 Totalna olewka!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 15.08.09, 13:17 Pani Satis to totalna olewatorka!!! Napisałam smsa kilka dni temu o przyszlosc mojego małżenstwa, nic nie raczyła odpisac. Wysłałam po 2 dniach kolejnego smsa z tym samym pytaniem bo myslalam ze tamten nie dotarł i znow zero opowiedzi. Moze dla kogos 2,44 PLN za smsa to nie jest dużo, ale liczy się sam fakt podejscia do klienta. Ta Pani chyba jest zbyt zajęta aby odpisac na smsa. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_hobbystka Re: Totalna olewka!!!!!!!!!! 15.08.09, 13:27 Przy takim podejściu do własnego małzeństwa to już zbieraj na prawnika bo rozwód kosztuje trochę więcej niż 4,88... rozleci się na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika28 do Wiedźmy IP: *.media4.pl 16.08.09, 13:58 Bardzo pouczajace i wzruszajace.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Magia Satis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 14:35 Jezeli Satis jest taka jak opisujecie to dlaczego ma tylu klientow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Magia Satis? IP: *.media4.pl 16.08.09, 14:41 Bo caly czas aiedzi zalogowana na necie 24 h na dobe i nie spi :) Wyscig szczurow. Kto ma wiecej klientow to i kasa wieksza heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Magia Satis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 14:54 Jakos nie moge w to uwierzyc,ze mozna siedziec 24h w necie.Kazdy musi pojsc na zakupy,cos zjesc,wyspac sie,wiec te 24h jest mocno przesadzone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni do ???? IP: *.media4.pl 16.08.09, 16:45 Wróżko Satis stać Cie tylko na ukrywanie się pod 4 znakami interpunkcyjnymi??:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamanka Re: wrózka Satis.... IP: *.devs.futuro.pl 17.08.09, 09:09 U mnie ta Pani trafiła kulą w płot. Zapytałam o moje relacje z kolegą z pracy a ona mi odpisała ze mam pielęgnowac ten związek pomimo ze nie byłam i nie jestem z nim w żadnym związku. Nie polecam! Moze i ma duzo klientow ale nie jest to wynacznikiem trafnosci wrózby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrózka Satis.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 10:11 Ta wróżka zadebiutowała wczoraj w rodintv programie ezoterycznym razem z tarocistką Danutą i czarownicą Joanną Wiśniewską.Obydwie wypadły blado przy pani dyrektor,ta ostatnia nie dopuszczała ich do głosu.Marny ten telewizyjny debiut dla tej pani.Żenada występować w takim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś