Dodaj do ulubionych

pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże?

30.09.09, 09:41
błagam o odpowiedź!!
Od wielu lat (10)staramy się z mężem o dziecko ,niestety bez rezultatu,a tak
bardzo bym chciała zostac mamą sad Moje
pytanie brzmi-czy uda mi się zajśc w ciążę ,jeśli tak ,to ile to jeszcze potrwa?
Z góry bardzo dziękuję!!

ps. moja data ur. 27.01.1979 ,męża -14.08.1978
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 19:32
      Agusiu, to bardzo poważne pytanie, a za odpowiedź na nie trzeba wziąc
      ogromną odpowiedzialnośc. to forum jest dla osób uczących się dopiero
      stawiania kart. z takim pytaniem radziłabym udac się do
      profesjonalnej tarocistki smile
      Jeśli któraś z dziewczyn zechciałaby wziąc tą odpowiedzialnośc na
      siebie to oczywiście, masz wystarczająca ilośc postów aby prosic o
      przepowiednię.

Ze swojej strony zadałabym inne pytanie: co może zrobic Agusia aby
      zajśc w ciąże, gdzie leży przyczyna itp. Wiąże się to z bardzo dobrą
      znajomością "zdrowotnej" strony kart.
      • chmurka_257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 20:03
        No to może zadam to pytanie inaczej smile
        Nie mamy dzieci biologicznych ,ale mamy dziecko adoptowane i teraz chcielibyśmy
        miec drugie dziecko, lecz nie wiemy co robic ,czy adoptowac kolejne ,czy czekac
        na własne ?
        • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 20:05
          chmurka_257 to oczywiście ja ,czyli agusia257,przepraszam za pomyłkęsmile
          • indi12 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 20:18
            Agusia a czy gdyby zdazyło sie tak, że bedziesz miała 3 dzieci? Czy
            będziesz szczęśliwa ? Zapewne tak! Więc nie czekaj i daj oparcie i
            miłość potrzebującej istocie, juz raz przez to przeszliście, a w
            cudownej sypialni bez stresu może zjawi się jeszcze jedna istotka.

Choć troszkę krytyki musze wlać w tego posta wpisałaś że bardzo byś
            chciała zostać mamą .Ty jesteś mamą! Nie zapominaj o tym!
            Nie biologia u człowieka czyni osobę matką, a serce i umysł smile)
            • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 20:30
              > Choć troszkę krytyki musze wlać w tego posta wpisałaś że bardzo byś
              > chciała zostać mamą .Ty jesteś mamą! Nie zapominaj o tym!
              > Nie biologia u człowieka czyni osobę matką, a serce i umysł smile)

już tłumaczę ,nie chciałam wspominac nic o adopcji bo moje pytanie na początku
              tyczyło się ciąży ,dlatego tak napisałam smileJa wiem ,że jestem mamą i czuję się
              nią w 100%,jestem dumna ze swojej córki!!

> Agusia a czy gdyby zdazyło sie tak, że bedziesz miała 3 dzieci? Czy
              > będziesz szczęśliwa ? Zapewne tak! Więc nie czekaj i daj oparcie i
              > miłość potrzebującej istocie, juz raz przez to przeszliście, a w
              > cudownej sypialni bez stresu może zjawi się jeszcze jedna istotka.

no niestety nie mamy odpowiednich warunków mieszkaniowych na 3 dzieci, bo mamy
              tylko 2 pokoje i stąd ten mój dylemat ,co robic aby było dobrze ,bo jeśli
              zaadoptujemy kolejne dziecko,a po roku pojawi się następne ,to będzie nam ciasna
              w tym naszym mieszkankusad
              • indi12 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 20:38
                Kochanie - to będzie większe mieszkanie , lepsza praca ,czy nie
                zauważyłać ze jak przyjmujemy lol z pokorą i spokojem to się samo
                klaruje? A dzieciom nie sa potrzebne pokoje komputery, super nie
                wiem co - tylko miłość.!
                Nie ma cudownieszego daru niż dzieci, a jeśli Bóg da to zapewniam
                Cię że Cie nie zostawi wink)
                A adoptując maleństwo robisz tyle dobrego! Podziwiam sznuję i
                pozdrawiamwink)
                • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 30.09.09, 20:41
                  odczekam jeszcze 2 lata i jeśli nic z tego nie wyjdzie ,to zabieramy się za
                  kolejną adopcjesmile
                  Dziękuję indi12 kiss
                  • imagine.inc Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 01.10.09, 09:29
                    Słuchajcie postawilam agusi karty,ale za bardzo nie wiem jak sie zabrac za
                    interpretacjęsad Liczę na to,że ktoś kto sie lepiej zna na kartach sprobuje je
                    zinterpretowac>

Dlaczego agusia nie moze zajsc w ciązę:
                    2 monet,Krol mieczy,4 mieczy

Przyczyna podświadoma niemoznosci zajscia w ciąże:
                    8 mieczy,walet mieczy,10 mieczy

Co moze zrobic,zeby zajsc w ciązę:
                    Kaplanka,10 monet,2 kijow,6 pucharow

Czy w najblizszych 2-3 latch zajdzie w ciązę:
                    9 mieczy,Rycerz kijow,As monet,10 pucharow

Agusiu czy nie jest tak,że jestes trochę zamknięta na zajscie w ciążę...i chcesz
                    i boisz się. Co innego zaadoptowac dziecko,a co innego chodzic 9 msc. w ciąży,a
                    potem je urodzic...może trochę boisz się ciąży,porodu i utworzyłaś podswiadomie
                    taką blokadę psychiczną.Jak myslisz? Oczywiscie mogę się mylic,bo jestem
                    początkująca,ale tak mi przyszło na myśl,że to właśnie taka psychiczna blokada.

Dalej karty mówią,że jest szansa na zajście w ciążę.
                    • tommy994 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 01.10.09, 10:31
                      Chętnie pomogę smile ale sprawa jak widzę jest bardzo delikatna. Jeżeli chcesz to
                      po za forum napiszę Ci dokładniej co nie które karty oznaczają. Widać, że sprawa
                      jest bardzo osobista i nie wiem czy mogę o takich rzeczach pisać z szacunku dla
                      Twojej osoby.

Droga Agusiu!

Dlaczego nie możesz zajść w ciąże?
                      Ja to widzę w ten sposób:
                      Ty i Twój mąż jesteście prawdziwie kochającą się parą (2 monet). Królowa Mieczy
                      sugeruję kobietę, która jest doświadczona życiowo (jak również wycierpiała
                      sporo) i sądzę, że te doświadczenia, cierpienie czyni ją zamkniętą (4 mieczy).
                      Podświadomie nie dopuszczasz do zajścia w ciążę.

Przyczyna podświadoma:
                      8 mieczy sugeruję kobietę, która nie wie co zrobić. Życie wystawiło ją na próbę,
                      a ta nie wie gdzie i jak iść. Czuje się samotna. Walet mieczy to jakaś młoda
                      osoba (chłopiec lub dziewczynka) dziecko, które ucierpiało w jakiś sposób.

Co może zrobić by zajść w ciążę:
                      Kapłanka sugeruje cierpliwość, Kapłanka to też matka smile (10 monet) Masz już i
                      tak szczęśliwą rodzinę, nie brakuje Wam pieniędzy i cieszycie się sobą. Doceń to
                      smile (2 kijów) to znak, że pora zdecydować się, za plecami masz poprzednie
                      doświadczenia, jak poweźmiesz decyzje, to nic nie stanie na przeszkodzie. (6
                      pucharów) Obdarz siebie też uczuciem, mimo że karty sugerują wielkie cierpienie,
                      zaufaj sobie, daj szansę.

Czy w najbliższych 2-3 latach zajdzie w ciążę:

(9 mieczy) Będziesz się bać, koszmary senne Ciebie nie opuszczą, myślę, że
                      podświadomość przypomni Ci dawne rany. (Rycerz Kijów) Nie bój się, to tylko
                      ostrzeżenie. Bądź otwarta i odważna. (As monet) przejdźcie do rzeczy, starajcie
                      się o to dziecko smile (10 pucharów) rodzinka za pewne się powiększy, i będzie
                      równie szczęśliwa smile

Mam nadzieję, że pomogłem. Odwagi Agusiu smile masz kochającą rodzinkę, dbaj o nią.
                      Mężuś Ciebie kocha smile
                      • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 01.10.09, 13:26
                        dziewczyny ,bardzo Wam dziękuję!
                        To prawda ,wiele w życiu się już wycierpiałam i może faktycznie jest we mnie
                        jakaś psychiczna blokada ,która blokuje u mnie zajście w ciążę ,ale ja tego nie
                        czuję,nie boję się ciąży ,nie boję się bólu ani porodu ,marzę o tej ciąży,jedyne
                        co mnie męczy ,to to czy damy sobie radę finansowo ,boję się też tego ,że kiedyś
                        zostanę sama z dziecmi po mimo tego ,że bardzo się z mężem kochamy ,ufamy sobie
                        ,to jednak boję się sad

tommy994 napisał:

> Chętnie pomogę smile ale sprawa jak widzę jest bardzo delikatna. Jeżeli chcesz to
                        > po za forum napiszę Ci dokładniej co nie które karty oznaczają. Widać, że spraw
                        > a
                        > jest bardzo osobista i nie wiem czy mogę o takich rzeczach pisać z szacunku dla
                        > Twojej osoby.

poproszę jeśli nie sprawi Ci to większego problemu,proszę napisz mi na
                        agusia257@gazeta.pl
                        • krolowa.mieczy Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 01.10.09, 14:09
                          agusia257 napisała:

> dziewczyny ,bardzo Wam dziękuję!
                          > To prawda ,wiele w życiu się już wycierpiałam i może faktycznie jest we mnie
                          > jakaś psychiczna blokada ,która blokuje u mnie zajście w ciążę ,ale ja tego nie
                          > czuję,nie boję się ciąży ,nie boję się bólu ani porodu ,marzę o tej ciąży,jedyn
                          > e
                          > co mnie męczy ,to to czy damy sobie radę finansowo ,boję się też tego ,że kiedy
                          > ś
                          > zostanę sama z dziecmi po mimo tego ,że bardzo się z mężem kochamy ,ufamy sobie
                          > ,to jednak boję się sad
                          >
                          > tommy994 napisał:
                          >
                          > > Chętnie pomogę smile ale sprawa jak widzę jest bardzo delikatna. Jeżeli chce
                          > sz to
                          > > po za forum napiszę Ci dokładniej co nie które karty oznaczają. Widać, że
                          > spraw
                          > > a
                          > > jest bardzo osobista i nie wiem czy mogę o takich rzeczach pisać z szacun
                          > ku dla
                          > > Twojej osoby.
                          >
                          > poproszę jeśli nie sprawi Ci to większego problemu,proszę napisz mi na
                          > agusia257@gazeta.pl

Własnie tego się obawiałam. Aguś, zadając takie pytanie liczyłas się z
                          obnażeniem intymności?

Tommy, jestes początkujący jak pisałeś i osobne znaczenia kart mają inny wymiar
                          niż w grupie.

Sytuacja jest niekomfortowa dla Agusi - Tommy, zdecyduj sam CO napisać na forum.
                          nie na priv.
                          • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 01.10.09, 14:26
                            > Własnie tego się obawiałam. Aguś, zadając takie pytanie liczyłas się z
                            > obnażeniem intymności?

Oczywiście ,że się liczyłam .Możecie śmiało pisac wszystko tu na forum ,nie
                            musicie się niczego obawiac smiletommy994 wyczytał z kart ,że miałam poronienie
                            ,uznał to za bardzo delikatną i intymną sprawę więc chciał mi to napisac na
                            priva i bardzo to ładne z jego strony ,bo są osoby ,które mogłyby poczuc się
                            urażone gdyby o takich sprawach ktos napisał na forumsmile
                            • tommy994 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 01.10.09, 20:44
                              Zdaję sobię sprawę, że jestem początkujący, ale nie na tyle by nie umieć
                              interpretować kart z rozkładu, nie mniej jednak sprawa śmierci, tym bardziej
                              dziecka, wymaga delikatności i poszanowania. Nie chciałem tego pisać gdyż Agusia
                              wtegy nie wyraziła zgody na zamieszcanie takich informacji po za tym nie chcę
                              szokować innych Czytelników Forum. Nie chcę być osobą posądzaną o brak kultury,
                              tym badziej wiem jakie to bolesne (moja chrzestna poroniła). Z szacunku do
                              każdego takich rzeczy na forum się nie pisze (bez zgody). Tarocista powinien być
                              wyrozumiały i współczujący. Zależy mnie by pomóc a nie dobijać klienta.

Aguś mam nadzieję, że spełni się Twoje marzenie. Pozdrawiam serdecznie Tommy smile
    • anahella Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 16:14
      Założyłaś to samo pytanie na trzech forach.
      • imagine.inc Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 16:32
        A chociaż jednej osobie zapłaciła za wróżbę??
        • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:27
          imagine.inc napisała:

> A chociaż jednej osobie zapłaciła za wróżbę??

gdybyś sprawdziła pocztę to byś tak nie pisałasmile

• agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:29
        anahella napisała:

> Założyłaś to samo pytanie na trzech forach.

A czy to jest zakazane??Bo w regulaminie nic na ten temat nie pisze??Zależało mi
        bardzo na odpowiedzi to założyłam w kilku miejscach.
        • imagine.inc Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:31
          agusia sprawdzałam pocztę i...nicsad
          • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:33
            nie możliwe,wysłałam wczoraj kartkę z podziękowaniami na adres
            imagine.inc@gazeta.pl
        • kirke-tarot Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:40
          Pewnie nie ale to tak jakbyś zadawała to samo pytanie 6 wróżkom a wtedy nie
          otrzymasz prawdy tylko to co chcesz usłyszeć i nic z tego nie będzie. Możesz na
          każdym forum dostać inną odpowiedź.
          • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:45
            Nie znam się na wróżbach, więc proszę mi wybaczyć,jestem tu pierwszy raz , więc
            miałam prawo tego nie wiedziećsmileAle na szczęście tylko na tym forum uzyskałam
            pełną odpowiedź na moje .
            • imagine.inc Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 17:54
              Nic nie dostałam ani wczoraj ani dziś
              • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 18:42
                wysłałam jeszcze raz,mam nadzieję,że tym razem dojdziesmile

tommy994,a Ty otrzymałeś wczoraj ode mnie zapłatę czy też nie doszła??
                • tommy994 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 20:25
                  Niestety nie dostałem.
                  Uważam, że to imaginec.inc zasługuję na prezent, niż ja ponieważ to Ona
                  rozłożyła dla Ciebie karty. Ja tylko pomogłem w interpretacji.
                  • agusia257 Re: tommy994 02.10.09, 21:30
                    Wysłałam jeszcze raz ,mam nadzieję ,że tym razem dojdziesmile
        • anahella Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 20:53
          agusia257 napisała:

> anahella napisała:
          >
          > > Założyłaś to samo pytanie na trzech forach.
          >
          >
          > A czy to jest zakazane??Bo w regulaminie nic na ten temat nie
          > pisze??

W sumie nie wiem czy jest zakazane... ale zakazy a dobre maniery to dwa różne
          światy. Zanim dostałaś odpowiedź na Wróżbiarstwie przyszłaś tu. Czekasz na
          dziecko 10 lat, a nie możesz poczekać na wróżbę dwóch dni? Przecież za nią nie
          płacisz pieniędzmi, więc czemu ten pośpiech?

Poza tym zakładanie takich samych tematów na kilku forach to spam.

No i jeszcze to, co napisała Kirke - zgadzam się z jej wypowiedzią:

kirke-tarot napisała:

> Pewnie nie ale to tak jakbyś zadawała to samo pytanie 6 wróżkom
          > a wtedy nie
          > otrzymasz prawdy tylko to co chcesz usłyszeć i nic z tego
          > nie będzie. Możesz na
          > każdym forum dostać inną odpowiedź.
          • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 02.10.09, 21:21
            > W sumie nie wiem czy jest zakazane... ale zakazy a dobre maniery to dwa różne
            > światy. Zanim dostałaś odpowiedź na Wróżbiarstwie przyszłaś tu. Czekasz na
            > dziecko 10 lat, a nie możesz poczekać na wróżbę dwóch dni? Przecież za nią nie
            > płacisz pieniędzmi, więc czemu ten pośpiech?
            >
            > Poza tym zakładanie takich samych tematów na kilku forach to spam.
            >
            > No i jeszcze to, co napisała Kirke - zgadzam się z jej wypowiedzią:
            >

Prosiłam o wybaczenie i wytłumaczyłam się z tego,ale jak widac anahella ,nie
            wystarczy to chyba Tobie sad
            Więc droga anahella PRZEPRASZAM ALE NIE WIEDZIAŁAM !!!
            • imagine.inc Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 03.10.09, 04:59
              Agusiu nie chce byc upierdliwa,ale w dalszym ciągu nic nie dostalam.
              • agusia257 Re: imagine.inc 03.10.09, 08:25
                nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje ,wysyłam Wam kartki internetowe z
                podziękowaniami ,ale jak widzę nie dochodząsad
                imagine.inc,proszę sprawdź czy aby na dobry adres wysyłam kartkę-
                imagine.inc@gazeta.pl ??
                • agusia257 Re: imagine.inc i tommy994 03.10.09, 08:42
                  w poniższym linku znajdziecie podziękowaniesmile
                  • agusia257 Re: imagine.inc i tommy994 03.10.09, 08:43

• tommy994 Re: imagine.inc i tommy994 03.10.09, 10:08
                      Dziękuje. Dotarła też do mnie na poczte smile
                      • imagine.inc Re: imagine.inc i tommy994 03.10.09, 11:50
                        Agusia dzięki za kartę,takiej jeszcze nie widziałamsmile
            • anahella Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 08:07
              agusia257 napisała:

>
              > Prosiłam o wybaczenie i wytłumaczyłam się z tego,ale jak widac anahella ,nie
              > wystarczy to chyba Tobie sad
              > Więc droga anahella PRZEPRASZAM ALE NIE WIEDZIAŁAM !!!

Nie rób afery, proszę. Najpierw napisałam, potem przeczytałam, że coś o tym
              napisałaś.
              • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 09:01

> Nie rób afery, proszę. Najpierw napisałam, potem przeczytałam, że coś o tym
                > napisałaś.

Aferę to Ty tu zrobiłaś i nadal robiszsmilePozdrawiam serdecznie i życzę więcej luzusmile
                • okwilk Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 09:05
                  agusia257 napisała:

>
                  > > Nie rób afery, proszę. Najpierw napisałam, potem przeczytałam, że coś o t
                  > ym
                  > > napisałaś.
                  >
                  >
                  > Aferę to Ty tu zrobiłaś i nadal robiszsmilePozdrawiam serdecznie i życzę więcej lu
                  > zusmile

A ja życzę więcej szacunku do osób które mogłyby Ci pomóc i świadomości tego że
                  takie zachowanie jakie w tej chwili prezentujesz sprawia że większości wróżek z
                  tego forum zapewne odechce się współpracować z Tobą.

W dodatku - gdybyś choć chwilę posiedziała na tym forum i poczytała, to
                  wiedziałabyś że nie powinno się prosić o wróżbę na kilku forach na raz... widać
                  zbyt duży pośpiech w klikaniu.

Życzę powodzenia i pozdrawiam,
                  Oktawiusz Wilk
                  • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 09:19

regulamin przeczytałam ,za wróżbę zapłaciłam, więc w czym problem ,bo nie
                    rozumiem?Gdzie tutaj brak szacunku do innych osób??Przecież przeprosiłam za moją
                    niewiedzę,ale nadal jestem za to linczowanasad Jestem tylko człowiekiem i mam
                    prawo do pomyłek ,w dodatku umiem za nie przeprosic .Co jeszcze można zrobic ??
                    • okwilk Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 09:29
                      > regulamin przeczytałam ,za wróżbę zapłaciłam, więc w czym problem ,bo nie
                      > rozumiem?
                      Do tego nie mam zastrzeżeń.

> Gdzie tutaj brak szacunku do innych osób??
                      Przeczytaj swój przedostatni post tak jakby zaadresowany był do Ciebie...

> Jestem tylko człowiekiem i mam
                      > prawo do pomyłek ,w dodatku umiem za nie przeprosic .Co jeszcze można zrobic ?

Dobra rada - Zakończyć ten temat.

Pozdrawiam,
                      Oktawiusz

Ps. Dla mnie EOT, przedostatniego posta odebrałem w sposób bardzo lekceważący
                      dlatego się odezwałem.
                      • agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 09:39
                        > Ps. Dla mnie EOT, przedostatniego posta odebrałem w sposób bardzo lekceważący
                        > dlatego się odezwałem.

post anahelli był również lekceważący moją osobę ,a już w szczególności moje
                        przeprosiny sadPrzeprosiłam ,a ona nazwała to robieniem aferysad

> Dobra rada - Zakończyć ten temat.

temat był już dawno zakończony ,dostałam wróżbę ,podziękowałam i koniec tematu
                        ,no ale pojawiła się anahella ...co z tego wynikło to już można doczytacsad

pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłam!!

• agusia257 Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 10:04
                    > W dodatku - gdybyś choć chwilę posiedziała na tym forum i poczytała, to
                    > wiedziałabyś że nie powinno się prosić o wróżbę na kilku forach na raz... wida
                    > ć
                    > zbyt duży pośpiech w klikaniu.

szukałam pomocy na innych forach ,bo dostałam taką podpowiedź od samej moderatorki
                    ,która radziła mi szukac pomocy u bardziej profesjonalnych osób ,bo tu jest
                    tylko szkółka ,a moje pytanie było bardzo poważne .Więc szukałamsmile

• okwilk Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże 04.10.09, 18:16
                      > szukałam pomocy na innych forach ,bo dostałam taką podpowiedź od samej moderato
                      > rki
                      > ,która radziła mi szukac pomocy u bardziej profesjonalnych osób ,bo tu jest
                      > tylko szkółka ,a moje pytanie było bardzo poważne .Więc szukałamsmile
                      >

profesjonalista = osoba która żyje z tego, zęby na tym zjadła i może poprzeć
                      swoje racje wieloletnim doświadczeniem w fachu. Czytaj dobra profesjonalna
                      (PŁATNA) wróżka wink

To tak na tyle jeśli chodzi o nasz moderatorski slang smile.

Pozdrawiam
                      Wilk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka