Dodaj do ulubionych

najtansze talie

10.01.10, 16:56
Zamowilam wczoraj dwie talie i dwie ksiazki na www.amazon.co.uk. Polecam! Ceny sa mniej wiecej o polowe nizsze niz na polskich stronach (przynajmniej tych, na ktorych sprawdzalam), wiec jesli nie pali sie wam i mozecie poczekac na dostawe, amazon jest super strona do zamawiania ksiazek i nie tylko.

Ps. Nie zaplacili mi za reklame, tylko tak sie dziele, bo sama prawie zapomnialam o amazonie i przypomnialo mi sie w ostatniej chwili...
Obserwuj wątek
    • jasmin_25 Re: najtansze talie 10.01.10, 17:06
      a w jaki sposob tam sie placi i ile mniej wiecej kosztuje wysylka? W zyciu
      niczego nie kupowalam za granica.
      • supelek.1 Re: najtansze talie 11.01.10, 17:17
        jasmin_25 napisała:

> a w jaki sposob tam sie placi i ile mniej wiecej kosztuje wysylka? W zyciu
        > niczego nie kupowalam za granica.

Placi sie karta, a wysylka kosztuje 8 funtow czyli ok 36 zl (jesli zamowisz
        kilka ksiazek/talii, to pewnie zaplacisz odrobine wiecej, ale na pewno nie
        wielokrotnosc).

Ja za wyslanie 2 ksiazek i 2 talii zaplacilam 7.5 funta, ale zamawialam do
        Norwegii. Nie rozumiem dlaczego wyslanie z jednego kraju Unii Europejskiej
        (Anglii) do innego kraju UE (Polski) jest drozsze niz wyslanie do Norwegii,
        ktora czlonkiem Uni nie jest. Zdziwilo mnie to juz gdy bylam w Hiszpanii. Paczki
        do Polski byly duzo drozsze niz do Norwegii.
    • anahella Re: najtansze talie 10.01.10, 18:03
      To smutna prawda, że wiele produktów za granicą można kupić taniej niż w Polsce.
      Ale z tego co wiem droga jest wysyłka, moi znajomi kupują różne książki rzadko
      ale za to dużo na raz, aby oszczędzić na wysyłce.

A przy okazji, jakie talie kupiłaś? Pochwal się, tu wszyscy uwielbiają oglądać
      nowe nabytkismile
      • laguz Re: najtansze talie 10.01.10, 19:15
        Odwiedź też www.fraida.pl - polecam. super sklep czarodziejski ; >
        Pracowałem tam kiedyś.
      • supelek.1 Re: najtansze talie 11.01.10, 17:11
        Zamowilam talie Uniwersal Waite i Druid Craft, ta druga razem z ksiazka. Do tego ksiazke "Tarot plain and simple". Zdam relacje po otrzymaniu przesylki. smile

Wysylka do Polski kosztuje 8 funtow czyli 36 zl. Porownalam wlasnie koszt talii Universal Waite + wysylki na www.osiem.com.pl i na www.amazon.co.uk i ten z Amazon byl nizszy.
        • dobema Re: najtansze talie 26.01.10, 13:19
          supelek.1 napisała:

> Zamowilam talie Uniwersal Waite i Druid Craft, ta druga razem z
          ksiazka. Do teg
          > o ksiazke "Tarot plain and simple". Zdam relacje po otrzymaniu
          przesylki. smile
          >
          > Wysylka do Polski kosztuje 8 funtow czyli 36 zl. Porownalam
          wlasnie koszt talii
          > Universal Waite + wysylki na www.osiem.com.pl i na
          www.amazon.co.uk i ten z A
          > mazon byl nizszy.

Supełku jak przesyłka?? dotarła do Ciebie już???
          Ja jestem zainteresowana też tam kupić sobie karty, dlatego napisz
          jak już będzie coś wiadomo??
          No i jak wrażenia z kart???
          • supelek.1 Re: najtansze talie 06.02.10, 23:38

> Supełku jak przesyłka?? dotarła do Ciebie już???
            > Ja jestem zainteresowana też tam kupić sobie karty, dlatego napisz
            > jak już będzie coś wiadomo??
            > No i jak wrażenia z kart???

Dzis odebralam z poczty przesylke. Doszla jakies 3 tygodnie po zamowieniu, a to
            dlatego, ze zamowilam 3 rozne rzeczy i nie wszystkie byly od razu dostepne.
            Wybralam opcje polaczonej i zarazem tanszej wysylki. Przy skladaniu zamowienia
            mozesz wybrac opcje dostawy i widzisz wtedy szacunkowy termin dostarczenia.

Jesli chodzi o same karty - Druid Craft sa wieksze niz myslalam. Nie powinnam
            byc zaskoczona, bo ich rozmiar byl podany w opisie produktu, ale nie
            przykladalam linijki do reki zeby sprawdzic jak sie dopasuja...
            Universal Waite jest talia duzo poreczniejsza.
            Obie sa zrobione ze sliskiego papieru, mam nadzieje, ze beda sie dobrze tasowaly
            i nie beda wypadac z reki. Nie sprawdzilam tego jeszcze.
            Wiecej wrazen po wyprobowaniu kart.

smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka