casablanca76 24.03.10, 09:12 od dzisiaj rusza akcja wiosna. Ogólne postanowienia są zawarte w wątku "nareszcie wiosna kochani". Czekamy na pierwszą osobę która zacznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin_25 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 09:21 casablanka moze ty zacznij dla przykladu zebysmy zobaczyly konkretnie co i jak? Odpowiedz Link
casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 09:38 No dobra dzisiaj ja mam wolne a Wy mi powróżycie.... jestem z moim mężem w pięcio-letnim związku małżeńskim, wcześniej znaliśmy się jakieś 3 lata ;D ja jestem zodiakalnym koziorożcem a on lwem ( tym co zajmują się dodatkowo astrologią może to ułatwić sprawę )proszę powróżcie mi na nasze relacje przez te 3 wiosenne miesiące. dodam dla ułatwienia że on-zazwyczaj nerwus i ignorant ostatnio jakby spokorniał i uspokoił się. Nie wiem dlaczego, być może na zawsze a może też być że to "cisza przed burzą";D czekam na Wasze indywidualne rozkłady i interpretacje na mój związek. Odpowiedz Link
casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 10:07 tak sobie pomyślałam że dla zachowania porządku niech każdego dnia będzie tylko jedna osoba dla której wróżymy.Każdy kto chce takiej wrózby jest zobowiązany spojrzeć czy już ktoś się wpisał ze swoją porośbą danego dnia. Więc kto pierwszy ten lepszy Pamiętajmy tylko żeby tej osobie wróżyć tylko w tym dniu i jako zapłatę trzeba się odwzajemnić wróżbą tej osobie w dniu kiedy Ona poprosi o wróżbę może być? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 11:01 To forum służy do wróżenia poprzez uczenie się kart, rozkładów, znaczeń itp. tutaj każdy może poprosić o wróżbę (zgodnie z regulaminem) choćby to było 20 osób w ciagu jednego dnia. Oprócz tego stawiamy sobie same karty, wrzucamy je tutaj gdy mamy wątpliwości, wymieniamy się opiniami, doświadczeniem, uczymy się od siebie. Przyznaję, ze Twoja propozycja jest rewolucją na forum, której regulamin nie przewidział... Można jej się przyjrzeć. Pozdrawiam QMie Odpowiedz Link
casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 11:08 więc proszę królowo mieczy o przyjrzenie się akcji, ma_ewa i jasmin przyłączyły się. Zaznaczam że akcja jest tylko czasowa a zasady obowiązywałyby tylko w tym wątku bo forum jako forum ma już swoje zasady i oczywiśnie w nie nie mam zamiaru ingerować w nie bo jestem tu tylko "szarą myszką" jak wielu innych pomyślałam tylko że to jest fajny sposób na naukę i poszerzanie wiadomości. Odpowiedz Link
misboaa Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 11:26 Niech nadal obowiązuje warunek 25 postów, ale z ustaloną w tym wątku zapłatą jedynie w formie wróżby, nie inną. Warunek 25 postów musi być zachowany bo inaczej zrobi się zamieszanie i napewno pojawią się oboby "z nikąd" a jak wiemy róznie to może być... Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 12:23 z tego co pamietam to ta zabawa miala byc dla tych co ciagle siedza na szkolce, a my tu juz sie znamy wiec tacy z nikad nam sie w ten watek chyba raczej nie wkradna Odpowiedz Link
casablanca76 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 12:36 i dobrze zapamiętałaś to ma być rozrywka dla stałych uczestników forum... ja na jakiś czas wyłaczam kompa bo idę za chwilkę do pracy i wracam wieczorem więc napewno tu spojrzę. Tak dla przypomnienia - na prośbę jasmin jestem dziś pierwszą osobą w kolejce. Poniżej napisałam czego wróżba ma dotyczyć, mam nadzieję że znajdą się chętni i akcja ruszy Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 15:12 Hej casablanka zrobilam rozkladzik tylko,ze on jest troche dziwny i mam problemy z interpretacja. na przeszlosc wyszla 5 kielichow, jakbys byla przez niego bardzo, bardzo smutna..czy moglabys napisac o co mniej wiecej chodzilo, tu albo na priv? pomogloby mi to w interpretacji bo teraz to nie wiem czy mam ja traktowac na plus czy minus Odpowiedz Link
jasmin_25 Casablanca 24.03.10, 19:53 Dobra zaryzykuje,przemyslalam sobie ten rozkladzik raz jeszcze i chyba juz wiem jak go ugryzc, mam nadzieje, ze nie przedobrze Bedzie baardzo wiosennie co jest - 7 kielichow Marzysz o czyms, fantazjujesz i chcialabys zrealizowac te fantazje w rzezywistosci co bylo - 5 kielichow no tu jak wspomnialam maz cie czyms zasmucil, rozczarowal, moze nie mial ochoty na realizacje twoich marzen, nie spelnial twoich oczekiwan co najlepszego cie spotka - diabel oj bedzie gooraco! Poniewaz ta karta jest na miejscu pozytywnym to mysle, ze maz wezmie sie w koncu za realizacje twoich fantazji Wiosna cala para co ci w tym pomoze - 6 bulaw Zeby bylo goraco trzeba meza troche pouwodzic, pokusic, zrobic sie na bostwo, zeby traktowal cie jak ta wisienke na torcie, ktora umila mu zycie dalsza przyszlosc - 6 kielichow Miedzy wami bedzie milusio i cieplusio, nie bedzie juz wiecej zadnych zali, atmosfera sie znacznie poprawi najblizsza przyszlosc: - 2 mieczy - 10 bulaw - rycerz kielichow - krolowa kielichow wydaje mi sie, ze mozesz nie zauwazac, ze twoj maz ciezko sie stara, zeby tobie bylo dobrze, on uczucia do ciebie pokazuje poprzez ciezka prace raczej a nie poprzez mile slowa. A przynajmniej w najblizszym czasie bedzie ci uczucia pokazywal glownie w ten sposob. Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Casablanca 24.03.10, 22:00 dopiero wróciłam z pracy... jasmin powiem Ci że trafiłaś w sedno jeszcze do niedawna mieliśmy ciężkie dni,miesiące, lata....cóż tu dużo mówić - docieraliśmy się jak każde małżeństwo. łatwo nie było bo On lew a ja koziorożec żadne z nas nie ustąpi i basta teraz zaczyna się dopiero wszystko prostować i muszę przyznać że teraz jest coraz lepiej i spokojniej co do całej interpretacji Twojego rozkladu to powiem Ci że jakiś rok temu byłam u wróżki ( jeszcze sama nie miałam kart )i ona powiedziała mi prawie to samo co Ty powiedziała mi też żeby go pouwodzić i pokusić i że mamy szanse przetrwania pod warunkiem że będę się starać o niego... JASMIN JESTEM POD WRAŻENIEM!!! mam nadzieję że reszta Twojej wróżby też się spełni bardzo, bardzo dziękuję!!! Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Casablanca 24.03.10, 22:25 jutro czekamy na kolejną osóbkę chętną na wróżbę Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: Casablanca 24.03.10, 22:37 Super bardzo sie ciesze, ze interpretacja trafiona bo diabelek w pierwszym momencie mnie calkiem zaskoczyl i nie wiedzialam jak podejsc do tego rozkladu. W takim razie zycze, zeby faktycznie wszystko sie ladnie poukladalo miedzy wami tak jak to karty pokazaly Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Casablanca 24.03.10, 22:46 jeszcze raz dzięki...mam nadzieję że będę się mogła zrewanżować Odpowiedz Link
coco_angel Re: Casablanca 26.03.10, 08:31 dzien dobry ja to troche inaczej widze jelsi chodiz o rozklad kart ale nie bede psuc wiosennej aury... Troszke nie rozumiem zasad tej akcji, jedna osoba jeden dzien a nastepnie odwdziecza sie osoba ta ktora wrozyla czy inna ? a osoba poprzdnia ktorej sie wrozylo dopowiada? Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Casablanca 26.03.10, 09:49 coco_angel chodzi o to że np Ty dzisiaj piszesz że chcesz wróżby i oczywiście nakreślasz sprawę tak jak napisała ma_ewa w wątku "nareszcie wiosna"(tam jest większość postanowień)a każda chętna osoba robi swój rozkład i swoją interpretację do rozkladu dla Ciebie... Ty tylko musisz pamiętać że w następnych dniach może o wróżbę poprosić ktoś kto Tobie wróżył i wtedy w ramach zapłaty ty stawiasz karty tej osobie No i obowiązuje zasada kolejności żeby nie zrobić bałaganu tzn. że każdego dnia zgłasza się w tym wątku jedna osoba chętna żeby jej powróżyć. Natomiast wróżących może być wielu to tak ogólnie a szczegóły możesz doczytać w wątku "nareszcie wiosna " Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: do Królowej Mieczy 25.03.10, 07:10 Doczytałam o co wam chodzi. Na początku myślałam, że chcecie kłaść karty wszystkim jak leci - 1 osobie dziennie. ok. juz pojęłam. Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: do Królowej Mieczy 25.03.10, 13:11 Jak nikt sie nie zglasza to ja chce Czy tej wiosny spotkam odpowiedniego dla mnie mezczyzne, z ktorym stworze szczesliwy zwiazek? Jakbym mogla zasugerowac rozklad to ten jest fajny, chyba ze znacie jakis inny ciekawy 1. gdzie spotka partnera 2. kiedy bedzie ku temu sprzyjajacy czas 3. na jaki typ mezczyzny powinna zwrocic uwage 4. na jaki typ mezczyzny nie powinna zwracac uwagi 5. jakie cechy charakteru sa dla niej wazne u mezczyzny 6. w jaki sposob powinna sie zachowac aby on do niej lgnął 7. na co kobieta powinna zwrocic uwage 8. co kobieta chce otrzymac od zwiazku 9. jaki bedzie zwiazek 10.losy zwiazku Odpowiedz Link
ma_ewa01 WIOSNA dla Jasmin 25.03.10, 14:14 - proponuje taki tytuł i przejście do nowego wątku. Zaraz go otworzę . M Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 11:15 Witam To ja poprosze o wróżbę na sprawy uczuciowe) Pytanie:Czy tej wiosny spotkam odpowiedniego dla mnie mezczyzne, z ktorym stworze szczesliwy zwiazek? Bardzo spodobał mi sie rozkład Casablanki i jesli można to poprosze o niego 1) co jest dla Magdaleny ważne - 2) jakie jest życzenie Magdaleny,czego pragnie ? - 3) Czy pozna nowego partnera? - 4) czy będzie zadowolona? - 5)co Magdalena może dobrego zrobić dla tego partnerstwa?- 6) karta- rada - Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
casablanca76 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 11:49 możesz na mnie liczyć postawię Ci karty ale późniejszym wieczorkiem bo treaz muszę szybko skończyć obiadek dla rodzinki i zwijam się do pracy jak wrócę to powróżę Odpowiedz Link
casablanca76 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 11:53 gdyby ktoś chciał stawiać karty w/g mojego rozkładu to wspomnę że to jest rozkład Chmielewskiej i ona zaleca do tego rozkładu stosowanie tylko AW. Odpowiedz Link
casablanca76 wróżba dla magdaleny 27.03.10, 00:52 przepraszam że wklejam tak późno ale nie udało mi się niestety wyjść o normalnej godzinie z pracy i do tego obowiązki w domu.... ale rozkład zrobiłam i wygląda to tak : 1) co jest ważne dla magdaleny? - KOCHANKOWIE pragniesz gorącej,pełnej namiętności i uniesień miłości,takiej która powala.... ;D w związku oprócz tych bardziej duchowych wartości liczy się dla Ciebie dobre dopasowanie seksualne ( a co!!kota w worku się nie kupuje-no nie? )i w tej kwestii musicie nadawać na tych samych falach.... 2) jakie jest jej życzenie - WIEŻA chciałabyś żeby miłość która na Ciebie spadnie była jak grom z jasnego nieba pragniesz jakiejś naglej zmiany w Twoim życiu. Mam wrażenie że chyba spotkały Cię w miłości jakieś nie fajne doświadczenia i teraz chciałabyś tej zmiany żeby znów stanąć na nogi...z pewnością jednak tej wiosny otworzysz się na nowe znajomości 3) czy pozna nowego partnera? - RYDWAN wszystko wskazuje na to że spotkasz swojego faceta będąc w jakiejś podróży.Wygląda na to że On Ci zawróci w głowie ale to Ty będziesz się czuła zwyciężczynią. Będziecie się nawzajem adorować i lgnąć do siebie. 4) czy będzie zadowolona? - KSIĘŻYC będziesz poszukiwać wielkiej miłości,takiej bez tajemnic ale chyba twój mężczyzna będzie miał coś do ukrycia przed Tobą (może będzie żonaty?? )i przez to będziesz miała wrażenie że w tym związku jest coś nie tak...że mało co o nim wiesz...i chyba oboje będziecie tęsknić za czymś więcej... 5)co dobrego może zrobić dla tego związku? - GWIAZDA ta karta to szczęście w związku, miłość ale taka w sam raz na wiosnę...daj jej szansę i pozwól żeby rozwinęła skrzydła... 6) karta-rada -GŁUPIEC- mimo że tak ogólnie to ten rozkład mi wygląda na związek oparty typowo na seksie to chyba jednak powinnaś skorzystać z tego co Ci daje los. Być może po jakiś przykrych doświadczeniach potrzebujesz takiej odskoczni. wygląda mi to na kolejne doświadczenie w życiu,które ma Cię wzmocnić i czegoś nauczyć. Poprostu pozwól sobie popatrzeć przez różowe okulary,ciesz się z tego co Ci oferuje w miłości zycie i bądź niezależna .Zostaw sobie otwartą furtkę żebyś zawsze mogla podjąć decyzję co do tego związku... o kurczaczek ;D tak patrząc na ten rozklad to chyba naprawdę szykuje Ci się jakiś romans z zajętym już facetem. gwiazda i księżyc to noc a noc coś skrywa w ciemnościach...kochanków? Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: AKCJA WIOSNA :) 27.03.10, 07:59 Dziewczynki, zakładajcie nowe wątki dla osób, którym wróżycie w ramach WIOSNY, bo tutaj juz jest wystarczająco dużo postów i wszystko za chwilę przestanie chodzić M Odpowiedz Link