Dodaj do ulubionych

AKCJA WIOSNA :)

24.03.10, 09:12
od dzisiaj rusza akcja wiosna. Ogólne postanowienia są zawarte w
wątku "nareszcie wiosna kochani".
Czekamy na pierwszą osobę która zacznie smile
Obserwuj wątek
    • jasmin_25 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 09:21
      casablanka moze ty zacznij dla przykladu zebysmy zobaczyly konkretnie co i jak?
      • casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 09:38
        No dobra smile dzisiaj ja mam wolne a Wy mi powróżycie....
        jestem z moim mężem w pięcio-letnim związku małżeńskim, wcześniej
        znaliśmy się jakieś 3 lata ;D
        ja jestem zodiakalnym koziorożcem a on lwem ( tym co zajmują się
        dodatkowo astrologią może to ułatwić sprawę wink )proszę powróżcie mi
        na nasze relacje przez te 3 wiosenne miesiące.
        dodam dla ułatwienia że on-zazwyczaj nerwus i ignorant ostatnio
        jakby spokorniał i uspokoił się. Nie wiem dlaczego, być może na
        zawsze a może też być że to "cisza przed burzą";D

czekam na Wasze indywidualne rozkłady i interpretacje na mój związek.
        • casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 10:07
          tak sobie pomyślałam że dla zachowania porządku niech każdego dnia
          będzie tylko jedna osoba dla której wróżymy.Każdy kto chce takiej
          wrózby jest zobowiązany spojrzeć czy już ktoś się wpisał ze swoją
          porośbą danego dnia. Więc kto pierwszy ten lepszy smile Pamiętajmy
          tylko żeby tej osobie wróżyć tylko w tym dniu i jako zapłatę trzeba
          się odwzajemnić wróżbą tej osobie w dniu kiedy Ona poprosi o
          wróżbę smile może być?
          • krolowa.mieczy Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 11:01
            To forum służy do wróżenia poprzez uczenie się kart, rozkładów, znaczeń itp.
            tutaj każdy może poprosić o wróżbę (zgodnie z regulaminem) choćby to było
            20 osób w ciagu jednego dnia.
            Oprócz tego stawiamy sobie same karty, wrzucamy je tutaj gdy mamy wątpliwości,
            wymieniamy się opiniami, doświadczeniem, uczymy się od siebie.

Przyznaję, ze Twoja propozycja jest rewolucją na forum, której regulamin nie
            przewidział...
            Można jej się przyjrzeć.

Pozdrawiam
            QMie
            • casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 24.03.10, 11:08
              więc proszę królowo mieczy o przyjrzenie się akcji, ma_ewa i jasmin
              przyłączyły się. Zaznaczam że akcja jest tylko czasowa a zasady
              obowiązywałyby tylko w tym wątku bo forum jako forum ma już swoje
              zasady i oczywiśnie w nie nie mam zamiaru ingerować w nie bo jestem
              tu tylko "szarą myszką" jak wielu innych smilepomyślałam tylko że to
              jest fajny sposób na naukę i poszerzanie wiadomości.
            • misboaa Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 11:26
              Niech nadal obowiązuje warunek 25 postów, ale z ustaloną w tym wątku
              zapłatą jedynie w formie wróżby, nie inną.
              Warunek 25 postów musi być zachowany bo inaczej zrobi się
              zamieszanie i napewno pojawią się oboby "z nikąd" a jak wiemy róznie
              to może być...
              • casablanca76 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 11:56
                jestem za smile
              • jasmin_25 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 12:23
                z tego co pamietam to ta zabawa miala byc dla tych co ciagle siedza na szkolce,
                a my tu juz sie znamy wiec tacy z nikad nam sie w ten watek chyba raczej nie
                wkradna smile
                • casablanca76 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 12:36
                  i dobrze zapamiętałaś smile to ma być rozrywka dla stałych uczestników
                  forum... ja na jakiś czas wyłaczam kompa bo idę za chwilkę do pracy
                  i wracam wieczorem więc napewno tu spojrzę. Tak dla przypomnienia -
                  na prośbę jasmin jestem dziś pierwszą osobą w kolejce. Poniżej
                  napisałam czego wróżba ma dotyczyć, mam nadzieję że znajdą się
                  chętni i akcja ruszy smile
                  • krolowa.mieczy Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 14:13
                    Aha.
                    rozumiem.
                    • jasmin_25 Re: do Królowej Mieczy 24.03.10, 15:12
                      Hej casablanka zrobilam rozkladzik tylko,ze on jest troche dziwny i mam problemy
                      z interpretacja. na przeszlosc wyszla 5 kielichow, jakbys byla przez niego
                      bardzo, bardzo smutna..czy moglabys napisac o co mniej wiecej chodzilo, tu albo
                      na priv? pomogloby mi to w interpretacji bo teraz to nie wiem czy mam ja
                      traktowac na plus czy minus uncertain
                      • jasmin_25 Casablanca 24.03.10, 19:53
                        Dobra zaryzykuje,przemyslalam sobie ten rozkladzik raz jeszcze i chyba juz wiem
                        jak go ugryzc, mam nadzieje, ze nie przedobrze wink Bedzie baardzo wiosennie wink

co jest - 7 kielichow
                        Marzysz o czyms, fantazjujesz i chcialabys zrealizowac te fantazje w rzezywistosci

co bylo - 5 kielichow
                        no tu jak wspomnialam maz cie czyms zasmucil, rozczarowal, moze nie mial ochoty
                        na realizacje twoich marzen, nie spelnial twoich oczekiwan

co najlepszego cie spotka - diabel
                        oj bedzie gooraco! Poniewaz ta karta jest na miejscu pozytywnym to mysle, ze maz
                        wezmie sie w koncu za realizacje twoich fantazji big_grin Wiosna cala para wink

co ci w tym pomoze - 6 bulaw
                        Zeby bylo goraco trzeba meza troche pouwodzic, pokusic, zrobic sie na bostwo,
                        zeby traktowal cie jak ta wisienke na torcie, ktora umila mu zycie

dalsza przyszlosc - 6 kielichow

Miedzy wami bedzie milusio i cieplusio, nie bedzie juz wiecej zadnych zali,
                        atmosfera sie znacznie poprawi

najblizsza przyszlosc:
                        - 2 mieczy
                        - 10 bulaw
                        - rycerz kielichow
                        - krolowa kielichow

wydaje mi sie, ze mozesz nie zauwazac, ze twoj maz ciezko sie stara, zeby tobie
                        bylo dobrze, on uczucia do ciebie pokazuje poprzez ciezka prace raczej a nie
                        poprzez mile slowa. A przynajmniej w najblizszym czasie bedzie ci uczucia
                        pokazywal glownie w ten sposob.

smile
                        • casablanca76 Re: Casablanca 24.03.10, 22:00
                          dopiero wróciłam z pracy...
                          jasmin powiem Ci że trafiłaś w sedno smile jeszcze do niedawna mieliśmy
                          ciężkie dni,miesiące, lata....cóż tu dużo mówić - docieraliśmy się
                          jak każde małżeństwo. łatwo nie było bo On lew a ja koziorożec żadne
                          z nas nie ustąpi i basta smile teraz zaczyna się dopiero wszystko
                          prostować i muszę przyznać że teraz jest coraz lepiej i spokojniej smile
                          co do całej interpretacji Twojego rozkladu to powiem Ci że jakiś rok
                          temu byłam u wróżki ( jeszcze sama nie miałam kart )i ona
                          powiedziała mi prawie to samo co Ty smilepowiedziała mi też żeby go
                          pouwodzić i pokusić i że mamy szanse przetrwania pod warunkiem że
                          będę się starać o niego... JASMIN JESTEM POD WRAŻENIEM!!! smilemam
                          nadzieję że reszta Twojej wróżby też się spełni smile bardzo, bardzo
                          dziękuję!!!
                          • casablanca76 Re: Casablanca 24.03.10, 22:25
                            jutro czekamy na kolejną osóbkę chętną na wróżbę smile
                          • jasmin_25 Re: Casablanca 24.03.10, 22:37
                            Supersmile bardzo sie ciesze, ze interpretacja trafiona bo diabelek w pierwszym
                            momencie mnie calkiem zaskoczyl i nie wiedzialam jak podejsc do tego rozkladu. W
                            takim razie zycze, zeby faktycznie wszystko sie ladnie poukladalo miedzy wami
                            tak jak to karty pokazaly kiss
                            • casablanca76 Re: Casablanca 24.03.10, 22:46
                              smilejeszcze raz dzięki...mam nadzieję że będę się mogła zrewanżować smile
                        • coco_angel Re: Casablanca 26.03.10, 08:31
                          dzien dobrysmile
                          ja to troche inaczej widze jelsi chodiz o rozklad kart ale nie bede
                          psuc wiosennej aury...
                          Troszke nie rozumiem zasad tej akcji, jedna osoba jeden dzien a
                          nastepnie odwdziecza sie osoba ta ktora wrozyla czy inna ? a osoba
                          poprzdnia ktorej sie wrozylo dopowiada?
                          • casablanca76 Re: Casablanca 26.03.10, 09:49
                            coco_angel chodzi o to że np Ty dzisiaj piszesz że chcesz wróżby i
                            oczywiście nakreślasz sprawę tak jak napisała ma_ewa w
                            wątku "nareszcie wiosna"(tam jest większość postanowień)a każda
                            chętna osoba robi swój rozkład i swoją interpretację do rozkladu dla
                            Ciebie...
                            Ty tylko musisz pamiętać że w następnych dniach może o wróżbę
                            poprosić ktoś kto Tobie wróżył i wtedy w ramach zapłaty ty stawiasz
                            karty tej osobie wink
                            No i obowiązuje zasada kolejności żeby nie zrobić bałaganu tzn. że
                            każdego dnia zgłasza się w tym wątku jedna osoba chętna żeby jej
                            powróżyć. Natomiast wróżących może być wielu smile
                            to tak ogólnie a szczegóły możesz doczytać w wątku "nareszcie
                            wiosna "
                    • krolowa.mieczy Re: do Królowej Mieczy 25.03.10, 07:10
                      Doczytałam o co wam chodzi.
                      Na początku myślałam, że chcecie kłaść karty wszystkim jak leci - 1 osobie dziennie.
                      ok. juz pojęłam.
                      • casablanca76 Re: do Królowej Mieczy 25.03.10, 09:59
                        więc kto następny? smile
                        • jasmin_25 Re: do Królowej Mieczy 25.03.10, 13:11
                          Jak nikt sie nie zglasza to ja chcesmile
                          Czy tej wiosny spotkam odpowiedniego dla mnie mezczyzne, z ktorym stworze
                          szczesliwy zwiazek?
                          Jakbym mogla zasugerowac rozklad to ten jest fajny, chyba ze znacie jakis inny
                          ciekawy smile

1. gdzie spotka partnera
                          2. kiedy bedzie ku temu sprzyjajacy czas
                          3. na jaki typ mezczyzny powinna zwrocic uwage
                          4. na jaki typ mezczyzny nie powinna zwracac uwagi
                          5. jakie cechy charakteru sa dla niej wazne u mezczyzny
                          6. w jaki sposob powinna sie zachowac aby on do niej lgnął
                          7. na co kobieta powinna zwrocic uwage
                          8. co kobieta chce otrzymac od zwiazku
                          9. jaki bedzie zwiazek
                          10.losy zwiazku
                          • ma_ewa01 WIOSNA dla Jasmin 25.03.10, 14:14
                            - proponuje taki tytuł i przejście do nowego wątku.
                            Zaraz go otworzę .
                            Msmile
                            • casablanca76 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 08:08
                              zapraszamy kolejną osobę smile
                              • magdalena.1230 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 11:15
                                Witam smileTo ja poprosze o wróżbę na sprawy uczuciowesmile)
                                Pytanie:Czy tej wiosny spotkam odpowiedniego dla mnie mezczyzne, z
                                ktorym stworze szczesliwy zwiazek?
                                smile
                                Bardzo spodobał mi sie rozkład Casablankismile i jesli można to
                                poprosze o niegosmile

1) co jest dla Magdaleny ważne -

2) jakie jest życzenie Magdaleny,czego pragnie ? -

3) Czy pozna nowego partnera? -

4) czy będzie zadowolona? -

5)co Magdalena może dobrego zrobić dla tego partnerstwa?-

6) karta- rada -

Pozdrawiam wiosenniekiss
                                • casablanca76 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 11:49
                                  możesz na mnie liczyć smile postawię Ci karty ale późniejszym
                                  wieczorkiem bo treaz muszę szybko skończyć obiadek dla rodzinki i
                                  zwijam się do pracy smile jak wrócę to powróżę smile
                                  • casablanca76 Re: WIOSNA dla Jasmin 26.03.10, 11:53
                                    gdyby ktoś chciał stawiać karty w/g mojego rozkładu to wspomnę że to
                                    jest rozkład Chmielewskiej i ona zaleca do tego rozkładu stosowanie
                                    tylko AW.
                                    • casablanca76 wróżba dla magdaleny 27.03.10, 00:52
                                      przepraszam że wklejam tak późno ale nie udało mi się niestety wyjść
                                      o normalnej godzinie z pracy i do tego obowiązki w domu....

ale rozkład zrobiłam i wygląda to tak :

1) co jest ważne dla magdaleny? - KOCHANKOWIE

pragniesz gorącej,pełnej namiętności i uniesień miłości,takiej która
                                      powala.... ;D
                                      w związku oprócz tych bardziej duchowych wartości liczy się dla
                                      Ciebie dobre dopasowanie seksualne ( a co!!kota w worku się nie
                                      kupuje-no nie? wink )i w tej kwestii musicie nadawać na tych samych
                                      falach....

2) jakie jest jej życzenie - WIEŻA

chciałabyś żeby miłość która na Ciebie spadnie była jak grom z
                                      jasnego nieba smile pragniesz jakiejś naglej zmiany w Twoim życiu. Mam
                                      wrażenie że chyba spotkały Cię w miłości jakieś nie fajne
                                      doświadczenia i teraz chciałabyś tej zmiany żeby znów stanąć na
                                      nogi...z pewnością jednak tej wiosny otworzysz się na nowe
                                      znajomości smile

3) czy pozna nowego partnera? - RYDWAN

wszystko wskazuje na to że spotkasz swojego faceta będąc w jakiejś
                                      podróży.Wygląda na to że On Ci zawróci w głowie ale to Ty będziesz
                                      się czuła zwyciężczynią. Będziecie się nawzajem adorować i lgnąć do
                                      siebie.

4) czy będzie zadowolona? - KSIĘŻYC

będziesz poszukiwać wielkiej miłości,takiej bez tajemnic ale chyba
                                      twój mężczyzna będzie miał coś do ukrycia przed Tobą (może będzie
                                      żonaty??uncertain )i przez to będziesz miała wrażenie że w tym związku jest
                                      coś nie tak...że mało co o nim wiesz...i chyba oboje będziecie
                                      tęsknić za czymś więcej...

5)co dobrego może zrobić dla tego związku? - GWIAZDA

ta karta to szczęście w związku, miłość ale taka w sam raz na
                                      wiosnę...daj jej szansę i pozwól żeby rozwinęła skrzydła...

6) karta-rada -GŁUPIEC-

mimo że tak ogólnie to ten rozkład mi wygląda na związek oparty
                                      typowo na seksie to chyba jednak powinnaś skorzystać z tego co Ci
                                      daje los. Być może po jakiś przykrych doświadczeniach potrzebujesz
                                      takiej odskoczni. wygląda mi to na kolejne doświadczenie w
                                      życiu,które ma Cię wzmocnić i czegoś nauczyć.
                                      Poprostu pozwól sobie popatrzeć przez różowe okulary,ciesz się z
                                      tego co Ci oferuje w miłości zycie i bądź niezależna .Zostaw sobie
                                      otwartą furtkę żebyś zawsze mogla podjąć decyzję co do tego
                                      związku...

o kurczaczek ;D tak patrząc na ten rozklad to chyba naprawdę szykuje
                                      Ci się jakiś romans z zajętym już facetem. gwiazda i księżyc to noc
                                      a noc coś skrywa w ciemnościach...kochanków?
    • ma_ewa01 Re: AKCJA WIOSNA :) 27.03.10, 07:59
      Dziewczynki, zakładajcie nowe wątki dla osób, którym wróżycie w ramach WIOSNY,
      bo tutaj juz jest wystarczająco dużo postów i wszystko za chwilę przestanie
      chodzićsmile
      Msmile
      • casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 27.03.10, 08:36
        ok smile
        • casablanca76 Re: AKCJA WIOSNA :) 28.03.10, 08:15
          czekamy na następną osóbkę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka