Dodaj do ulubionych

Czy bedzie reaktywacja?

15.10.10, 20:41

Czy nasze relacje maja szanse sie reaktywowac?

kochankowie- sprawiedliwosc- 9 pucharow

zostanie dokonany wybor i trzeba bedzie poniesc tego konsekwencje, mysle ze nasza znajomosc nie odnowi sie...9 pucharom brakuje tego dziesiątego..aby nie czuly sie samotne..
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Czy bedzie reaktywacja? 15.10.10, 20:44
      napewno nie
      • lukrusia Re: Czy bedzie reaktywacja? 15.10.10, 23:32
        kochankowie- sprawiedliwosc- 9 pucharow

Ivanko jeżeli to są trzy karty to zinterpretuje je czasowo :
        Był związek ,porozumienie między wami ZAKOCHANI.
        Obecnie oceniacie się surowo a nawet zbyt oschle ważycie słowa jakie sobie powiedzieliście wszytko oceniacie SPRAWIEDLIWOŚĆ
        Znajomosć zostanie odnowiona bo kobieta na 9kielichów jest zadowlona przyjażn będzie napewno miedzy wami 9KIELICHÓW.

smile
      • misboaa korekta 16.10.10, 00:28
        myślałam, że jest 9 Monet, nie 9 Pucharów
        • ivana do Misboa 16.10.10, 11:11
          Misboa czy Ty nie jestes zakochana ?wink Lubie Twoje delikatne korektywink
          Dziekuje dziewczyny
          • misboaa Re: do Misboa 16.10.10, 12:32
            ivana napisała:

> Misboa czy Ty nie jestes zakochana ?wink Lubie Twoje delikatne korektywink
            > Dziekuje dziewczyny

Sorry kochana
            wybacz smile
            Tak to jest jak się nie wiedzi kart.
            Przekonałam się też nie raz jak ważne jest to by widzieć jaką talią posługuje się osoba bo niewielki szczegół może nadać zupełnie inny kierunek wróżbie.
            W pomyłce po prostu nie chciałam dawać złudnych nadziei bo to nikomu nie jest potrzebne.
            Kolejna lekcja o tym jaka odpowiedzialność spoczywa na wróżce.
            • dobema Re: do Misboa 16.10.10, 13:30
              misboaa napisała:

> Przekonałam się też nie raz jak ważne jest to by widzieć jaką talią posługuje s
              > ię osoba bo niewielki szczegół może nadać zupełnie inny kierunek wróżbie.
              > W pomyłce po prostu nie chciałam dawać złudnych nadziei bo to nikomu nie jest p
              > otrzebne.
              > Kolejna lekcja o tym jaka odpowiedzialność spoczywa na wróżce.

Dziewczyny
              W regulaminie nawet jest taki warunek z tego co pamiętam!
              Należy podać czy stosujemy karty proste, odwrócone i jaką talię używaliśmy do rozkładu.
              Ja mam kilka talii i każda jest inna, stąd taki a nie inny zapis w regulaminie, ale ... dlaczego tego nie stosują??
              • dobema Re: do Misboa 16.10.10, 13:32
                Znalazłam. Może to nie warunek, ale ...

"II. Proszenie o pomoc w interpretacji.
                1. Osoba prosząca o pomoc w interpretacji powinna zamieścić:
                - krótki opis sytuacji,
                - jakie pytanie zostało zadane,
                - jakie karty zostały wyciągnięte (wraz z opisem znaczeń, pytań na które odpowiadają poszczególne karty rozkładu oraz tym czy stosujemy karty odwrócone),
                - mile widziana jest informacja z jakiej talii korzystamy,
                - własną interpretację kart,
                2. Podanie własnej interpretacji jest warunkiem do otrzymania pomocy, forum ma na celu wymianę doświadczeń i opinii oraz zachęcenie do samodzielnych prób interpretowania kart. W związku z tym, że jest to miejsce nauki Tarota, nie ma powodu do obaw przed popełnianiem błędów w interpretacji. Każdy czuje karty inaczej i jest to szanowane przez wszystkich użytkowników tego forum. Wymiana zdań ma być swobodna i oparta na życzliwości.
                3. Za pomoc w interpretowaniu nie ma obowiązku wysyłania zapłaty, wystarczy podziękowanie."
    • coill Re: Czy bedzie reaktywacja? 16.10.10, 19:33
      aja uwazam ze maja szanse. SzANSE. Ale trzeba teraz pomyslec co ijak, jak Sprawiedliwosc, ze bedzie mozna decyzje znow podjac..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka