2bieguny
23.10.10, 21:31
1.Osobowość, sposób życia i odbiór wydarzeń – KochankowieNie ukrywam, ze mnie to zdziwiło. W moim życiu, rzeczywiście dużo jest wyborów, co chwilę stawałam przed koniecznością podjęcia decyzji, ale myślę, ze tutaj karta ta pokazała dwoistość mojej natury – jestem taka podwójna osobowością, o dosyć dużym rozrzucie, taki jest mój nick, taki tez jest znak mojego zodiaku. Myślę, ze nie ma to nic wspólnego z uczucie, albo niewiele, a raczej pokazuje dwoistość mojej natury. Czy jestem osobą uczuciową? Trudne pytanie, czasem wydaje mi się, ze bardzo, a czasem mam się za wyrachowaną zołzę.
2.Pieniądze, stosunek do pieniędzy, zabezpieczenie finansowe, dochody, rozchody- As buławNo tak się stało, tak się Zycie potoczyło, ze potrafię zapewnić sama sobie zabezpieczenie finansowe, dosłownie nieomalże mam w rękach umiejętności, które pozwalają mi zarabiac.
3.Życie rodzinne – Król Kielichów- pragnę zwykłej rodziny opartej na miłości i tradycyjnych wartościach, bez fajerwerków, raczej leniwe.
4.Dom – 7 monet- samotna, poukładana kobieta.
5.Co cieszy, kreatywność, rozrywka, zabawa, hobby, miłosne gry – As kielichów- ucieszyło by mnie poukładanie spraw uczuciowych, to mnie zdecydowanie ozywia.
6.Praca – 7 mieczy – atmosfera nieszczerości, nieczystej walki, wymaga czujności. Ostrzega przed nieczystymi intencjami
7.Partnerstwo, miłość, małżeństwo, związek – Arcykapłan – związek taki jak być powinien, bez podbierania komus męża, wszystko zgodnie z zasadami i wewnętrznym głosem sumienia, mów wewnętrzny cenzor, w kontaktach jestem zasadnicza, zmina, poprawna.
8.Tajemnice, kryzysy u ich przezwyciężenie – Rydwan – jak są kłopoty, to zmieniam co mogę, żeby było mi lepiej, szybko, czasem bardzo spontanicznie nie do końca będąc przekonaną o słuszności decyzji. Działanie.
9.Wyjście poznanie, poszerzenie horyzontów- 5 mieczy- osiąganie celów nawet kosztem innych.
Zwycieństwo okupione jednak złymi emocjami, zalem, niepewnością trafności decyzji.
10.Uznanie społeczne, rozwój zawodowy, zawodowa przyszłość - 3 byław – są przesłanki, żeby patrzeć z nadzieją w przyszłość. Jest szansa na dobre jutro.
11.Przyjaciele, przyjaźń, ideały, gościnność, spotkania – 5 buław – ludzie pracy, z którymi raczej zawodowo się spotykam, z którymi łaczą mnie bardziej stosunki zawodowe, niż prywatne.
12.Ukryte nadzieje, obawy, tęsknoty – Q kielichów – tęsknie za miłością
Znowu jest tak, ze ja w większości o tym wiem, karty oceniły bardzo trafnie sytuację, a co dalej?