Dodaj do ulubionych

Karta dnia 2 denarów

25.10.10, 17:08
2 denarów
Kupiłam rarytasy, które cieszą podniebienie. Czasem nie chce mi się sięgac do przepisów, wrzucam na ruszt to co aktulanie mam i na tym koniec, ale dzisiaj miłam dokładna wizje co będę robić w kuchni. Musli domowe, jest naprawde pyszne, można samemu skomponować zestaw. Morele suszone, ananas, rodzynki, cynamon, czipsu bananowe i płatki błyskawiczne podsamzane na maśle z miodem. Przedemną jeszcze sałatka. Chce mi się pracować, do zadań zabieram się z przyjemnością. Jak wyglądają wasze dni z 2 denarów? Może ktoś ma 78 drzwi i napisze, jak to u niego wyglada? U mnir tak jak na karcie dogadzanie sobie. Co ciekawe jakbyś karty nie obrócił to i tak będzie pozytywnie...trudno tutaj górę od dołu odróżnić. Czy to ma znaczenie?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Karta dnia 2 denarów 25.10.10, 17:52
      Oooooooooo jaka fajna karta smile Która to talia?
      Kręcisz się, robisz raz to raz to, coś się dzieje. Odprężona obracałaś też pieniążkami i nie żałowałaś sobie big_grin
      • nielaik Re: Karta dnia 2 denarów 25.10.10, 19:13
        78 drzwi. Karta jest magnetyczna, to jedna z moich ulubionych w tej talii. Hawaje, palmy i bryza oceanu...
        • misboaa Re: Karta dnia 2 denarów 25.10.10, 19:44
          Śliczna big_grin Dobrze oddaje charakter, niczym nieskrępowana dowolność
      • zainteresowany1977 Re: Karta dnia 2 denarów 25.10.10, 22:31
        Crowley, wersja poprawiona smile
    • niwa1 Re: Karta dnia 2 denarów 25.10.10, 22:07
      Zgadza się, Denary to przecież nie tylko kasa ale codzienne życie związane z jej wydawaniem, choć niekoniecznie...To potrzeba zaspokojenia swoich potrzeb w codziennym życiu.

Sprawiam sobie frajdę egzystencjonalną? Sprawiam sobie przyjemność poprzez wykorzystanie swoich możliwości jakby nie patrzeć materialnego podejścia do życia?,
      Korzystam z takich możliwości jakie posiadam,mogę sobie zrobić sałatkę? - więc robię i jest fajnie, rozważam inne możliwości i wybieram.
      Gorzej jak stykam się z decyzją jakie wyjście będzie optymalne aby nie zaprzepaścić szansy dalszej egzystencji? dokonam złego wyboru i trach!!!
      musli? ..... teraz nie ma chleba i schodzimy na ziemię,dotykamy znów materii...
      • misboaa niwa 25.10.10, 22:29
        Jak ty opisujesz kartę to ja klękam. Bez namuchania, bez patosu, dla człowieka.
        Mam nadzieję, że będziesz się dopisywać do wszystkich wątków karcianych big_grin
        • zainteresowany1977 Re: niwa 25.10.10, 22:34
          Właśnie, że z wypasem, lekko i gładko pisze smile
          • misboaa Re: niwa 25.10.10, 22:35
            toż to gadam big_grin
    • zainteresowany1977 Re: Karta dnia 2 denarów 25.10.10, 22:32
      Życie to zabawa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka