cimera 09.03.06, 14:49 Czy ktoś może mi polecić jakiś dobry film sf. dawno nic nie oglądałam dobrego z tego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riese44 Re: Film sf. 09.03.06, 15:00 Event Horizon - chyba tak brzmi tytul, a polskie tlumaczenie to Ukryty wymiar czy jakos tak. Niezly SF z elementami dreszczowca. Dla mnie fajowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Re: Film sf. 09.03.06, 15:23 riese44 napisał: > Event Horizon - chyba tak brzmi tytul, a polskie tlumaczenie to Ukryty wymiar > czy jakos tak. > Niezly SF z elementami dreszczowca. Dla mnie fajowy. > To oglądałam niezły choć nie koniecznie musieli lecieć w kosmos by go otkryć, ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Film sf. 09.03.06, 15:28 Przypomnial mi sie jeszcze jeden!! GATTACA chyba tak sie to pisze. Naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Film sf. 09.03.06, 15:05 Przeciez zasnelas...:) dzis dokonczysz!!! :-* Odpowiedz Link Zgłoś
anna_karenina1 Re: Film sf. 09.03.06, 15:20 dzis to ja się bedę godzinę kąąąpaććććć Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Film sf. 09.03.06, 15:29 "ring ","ring 2", "Daj małpie cukierka","urodzona by walczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Ring 09.03.06, 15:53 Ring jest dobry ale tylko w orginale amerykanie nie powinni pewnych filmów poprawiać ani przerabiać. Z tego co piszecie to chyba nic nowego i dobrego na razie nie wyszło no to może jakąś książkę polecicie tylko błagam nie grubą bo jak mnie wciagnie to muszę odrazu skończyć a nie chcę wypaść znów na dwa dni z świata żywych tak jak ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Ring 09.03.06, 16:13 Zastanawiam sie nad jednym... Zakladasz watek z prosba o tytuly filmow. Dobrych filmow SF jak na lekarstwo. Chyba wiekszosc jezeli nie wszystkie juz widzialas! O co tu chodzi? Rozmowe zagaic probujesz?? Siegnij moze po inny gatunek to i szanse potencjalnych pomocnikow wzrosna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Re: Ring 09.03.06, 16:48 nie chcę tylko zagaić naprawdę szukałam czegoś nowego,fakt że to wąski gatunek i może dlatego nie łatwo mi coś znaleźć to chyba nie zbrodnia pytać o takie sprawy? A przy okazji ogladał ktoś Blade Trynity znalazłam na satelicie hiszpańskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Ring 09.03.06, 17:07 jak nie wiesz co oglądać kup sobie "film" i tam masz wszystkie nowośći albo do wypożyczalni idz Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Film sf. 09.03.06, 16:59 i..:) Star Trek:) Hop siup tralala M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Re: "autostopem przez galaktyke" 09.03.06, 17:19 Dobra,dziękiza pomoc.Pytałąm was bo media nie koniecznie polecają to co dobre tyko to co trzeba sprzedać Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: "autostopem przez galaktyke" 09.03.06, 17:27 to jest nawet fajny film a o filmach lubie rozmawiać więc dałam kilka rad nie wiem jakie filmy lubisz wiec pisałam to co ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
cimera Re: "autostopem przez galaktyke" 09.03.06, 17:41 Jeszcze raz dzięki po to pytałam . Odpowiedz Link Zgłoś