23.02.11, 23:58
Umiarkowanie

w sumie pasuje. Ale spodziewalam sie zupelnieinnych kart, nie takichh wink
Obserwuj wątek
    • ivana Re: ORGAZM 23.02.11, 23:59
      Coil bo moze nie stosujesz kart odwroconych a odwrocona karta Umiarkowania to.......?wink
      • coill Re: ORGAZM 24.02.11, 00:32
        nie wiem co bo nie odwracam. Ale pasuje mi to co wyszlo. tylko sie nie spodziewalamwink
        • faucon6 Re: ORGAZM 24.02.11, 07:51
          jasne, ze pasuje, tylko nie wiem czy pownno sie to tlumaczyc. Ale super ekstra pasuje, zwlaszcza do meskiego.
          • lilka107 Re: ORGAZM 24.02.11, 13:39
            tak, Umiarkowanie to też seks, a orgazm wynika z seksu...
            mi często Umiar mowi o seksie, choc wolę Diabła tongue_out
            • czu-jka Re: ORGAZM 24.02.11, 16:32
              Jestem zaskoczona tym znaczeniem. Robiłam kilka miesięcy temu rozkład jaki on jest w łóżkusmile. I w pozycji jak będzie w trakcie wyszło: Umierkowanie. Pomyślalam, ze pewnie on jest do niczego, albo taki bez rewelacji. A tu proszęsmile.
    • asia.33 Re: ORGAZM 24.02.11, 19:53
      a ja zapytam przewrotnie i z góry przepraszam ale miało byc smiesznie " a jaki ten pochwowy czy łech***" :p hihi ....no umiar to karta dochodzenia do czegos do zdrowia lub rownowagi i potrzeba czasu...zapytam dochodziłas do siebie po? sorry ale fajnie to karty pokazały...mmmm :
      • mar.tis Re: ORGAZM 26.02.11, 17:10
        Powiem wam, że mnie zaskoczyło to umiarkowanie jeśli chodzi o sex no ale fajnie się dowiedzieć. A powiedzcie jak to jest jeśli chodzi
        o atrakcyjność fizyczną(ciało)danej osoby? umiarkowanie oznacza, że nie robi na nas żadnego wrażenia czy wręcz odwrotnie? Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że umieszczam to w tym wątku zamiast założyć nowy... jeśli tak to przepraszam.
        • lilka107 Re: ORGAZM 26.02.11, 17:32
          seks jako wymiana plynow.. wink tak jak na anioł na karcie Umiarkowanie przelewa wodę z jednego dzbana w drugi.. smile
          jesli chodzi i fizycznosc to osboa która ma "wszytko na swoim miejscu", proporcjonalną budowę, ładna, ale bez szału, nie od razu jakas tam piękność, Gwiazda to jest piękno, duza uroda..
          • lilith-2 Re: ORGAZM 26.02.11, 18:54
            Zgadzam się z Lilka107, umiarkowanie to seks dla samego seksu, ogólnie bez szału... Nawiasem mówiąc umiarkowanie pokazało mi kiedyś: antykoncepcję, homoseksualizm, ale również niedopasowanie fizyczne w związku, w sensie że pan tej pani nie pociągał, nie było chemii ...była pańszczyzna smirk
          • czu-jka Re: ORGAZM 26.02.11, 19:29
            A o płynach nie pomyślałamsmile. Faktyczniesmile. Zawsze widziałam ją zupełnie aseksualnie.
    • niwa1 Re: ORGAZM 26.02.11, 17:44
      Umiarkowanie i seks? no jakoś jak dla mnie to aseksuakna karta, raczej okres wstrzemiężliwości wogóle w każdej dziedzinie, w niej nie ma działania, no chyba że
      Umiarkowanie jako planowana prokreacjasmile
      • asia.33 Re: ORGAZM 26.02.11, 19:17
        ja gdzies czytalam wlasnie ze sama karta umiaru pokazuje akt seksualny wlasnie owo przelewanie plynow ustrojowych
        • niwa1 Re: ORGAZM 26.02.11, 21:25
          Tak, i to mi pasuje - akt seksualny ale w celach prokreacji ale nie jako upajanie się seksem z kimś. Mogą to być też stosunki małżeńskie, no takie już bez uniesień i specjalnych emocji.
          No bywa i taksmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka