"Prognoza"
Ku czemu zmierzają u mnie strefy do końca 2011?
1 strefa uczuciowa 3 buław, kochankowie, 6 buław - miłość rozterki i powrót kogoś z mojej przeszłości nawet trójkąt romansowy??
2 strefa rodzinna 10 monet, 7 monet, 6 mieczy - by zapewnić rodzinie polepszenie życia wyjadę odejdę z domu?
3 strefa przyjaźni 10 kielichów, księżyc, 6 monet - ja w zasadzie nie mam przyjaciół a jeśli już kogoś darze sympatia do daje mu z siebie jak najwięcej
4 strefa zdrowia słońce, 10 buław, 4 monet - zdrowie w porządku mogę tylko wziąć na siebie za dużo i może być mi ciężko
5 strefa materialna 7kielichów, król monet, siła - mam nadzieję że polepszenie w tej strefie nie będzie tylko moim marzeniem? A może król da mi propozycje nad którą długo sie będę zastanawiać?
6 strefa zawodowa 2 kielichów, 3 kielichów, gwiazda - miło i przyjemnie sukcesy i nadzieje na coś lepszego
7 strefa rozwoju i nauki 9 mieczy, 5 kielichów, 3 monet - nie liczę na rozwój bo w obecnej pracy nić więcej nie osiągnę fakt ze swoimi predyspozycjami i gdzie indziej mogłabym osiągnąć znacznie więcej - tu jestem mistrzem w tym co robię - chyba że 3 monet to zmiana
jakby to tak wziąć w całość to ja to widzę tak - pojawia się król monet daje mi nową pracę gdzie mogę się wykazać spełnić i osiągnąć sukces mam do tego siłę i potencjał praca wiąże się z odejściem od rodziny ale jednocześnie czeka mnie całkiem nowe i miłe uczucie
Czyżby aż tak wielkie zmiany mi się szykują i taka duża rewolta w życiu?? Zaskoczyły mnie te karty