Dodaj do ulubionych

Prognoza - czyli 7 stref

20.03.11, 20:01
"Prognoza"
Ku czemu zmierzają u mnie strefy do końca 2011?

1 strefa uczuciowa 3 buław, kochankowie, 6 buław - miłość rozterki i powrót kogoś z mojej przeszłości nawet trójkąt romansowy??
2 strefa rodzinna 10 monet, 7 monet, 6 mieczy - by zapewnić rodzinie polepszenie życia wyjadę odejdę z domu?
3 strefa przyjaźni 10 kielichów, księżyc, 6 monet - ja w zasadzie nie mam przyjaciół a jeśli już kogoś darze sympatia do daje mu z siebie jak najwięcej
4 strefa zdrowia słońce, 10 buław, 4 monet - zdrowie w porządku mogę tylko wziąć na siebie za dużo i może być mi ciężko
5 strefa materialna 7kielichów, król monet, siła - mam nadzieję że polepszenie w tej strefie nie będzie tylko moim marzeniem? A może król da mi propozycje nad którą długo sie będę zastanawiać?
6 strefa zawodowa 2 kielichów, 3 kielichów, gwiazda - miło i przyjemnie sukcesy i nadzieje na coś lepszego
7 strefa rozwoju i nauki 9 mieczy, 5 kielichów, 3 monet - nie liczę na rozwój bo w obecnej pracy nić więcej nie osiągnę fakt ze swoimi predyspozycjami i gdzie indziej mogłabym osiągnąć znacznie więcej - tu jestem mistrzem w tym co robię - chyba że 3 monet to zmiana

jakby to tak wziąć w całość to ja to widzę tak - pojawia się król monet daje mi nową pracę gdzie mogę się wykazać spełnić i osiągnąć sukces mam do tego siłę i potencjał praca wiąże się z odejściem od rodziny ale jednocześnie czeka mnie całkiem nowe i miłe uczucie
Czyżby aż tak wielkie zmiany mi się szykują i taka duża rewolta w życiu?? Zaskoczyły mnie te karty wink
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Prognoza - czyli 7 stref 21.03.11, 15:56
      algaria napisała:

> "Prognoza"
      > Ku czemu zmierzają u mnie strefy do końca 2011?
      >
      > 1 strefa uczuciowa 3 buław, kochankowie, 6 buław - miłość rozterki i p
      > owrót kogoś z mojej przeszłości nawet trójkąt romansowy??

Wyjazdy gdzieś na spotkania z panem. Miłe chwile smile 6 kijów na końcu rozkładu pokazuje mi zazwyczaj powracającą osobę (różnie: albo po rozstaniu albo po rozłące).

> 2 strefa rodzinna 10 monet, 7 monet, 6 mieczy - by zapewnić rodzinie p
      > olepszenie życia wyjadę odejdę z domu?

Chyba wszystko po staremu, ale 6 mieczy odbieram jakbyś dusiła się i chciała zmienić coś, wyrwać się, postawić do góry nogami życie rodzinne.

> 3 strefa przyjaźni 10 kielichów, księżyc, 6 monet - ja w zasadzie nie
      > mam przyjaciół a jeśli już kogoś darze sympatia do daje mu z siebie jak najwię
      > cej

Obracasz się wokół domu - 10 pucharów. A może gdzieś jest osoba, której nie bierzesz pod uwagę jako przyjaciela? Albo udzielaj się charytatywnie i tam kogoś poznasz smile Piszę tak, bo dziś pierwszy dzień u nas w osrodku była dziewczyna, z którą zlapałam świetny kontakt i poszłyśmy razem na zakupy (z przygodami - zagadkę zaraz dam o tym wink)

> 4 strefa zdrowia słońce, 10 buław, 4 monet - zdrowie w porządku mogę t
      > ylko wziąć na siebie za dużo i może być mi ciężko

w sumie ok, ale możesz mieć ew. przeciażony kręgosłup i problemy z ukł. pokarmowym (jeśli to ostatnie, to jutro zerknę na nazwę pewnego syropu/płynu który pomaga i napisałabym ci maila.

> 5 strefa materialna 7kielichów, król monet, siła - mam nadzieję że pol
      > epszenie w tej strefie nie będzie tylko moim marzeniem? A może król da mi propo
      > zycje nad którą długo sie będę zastanawiać?

z marzeń w rzeczywistość - dobrze, ze 7 puch masz na początku, a nie na końcu! Pamiętam rozkląd o tym królu monet - może rzeczywiście skorzystasz z jego oferty?

> 6 strefa zawodowa 2 kielichów, 3 kielichów, gwiazda - miło i przyjem
      > nie sukcesy i nadzieje na coś lepszego

spoks smile bardziej atmosfera chyba pokazana i kontakt z ludźmi. Jest super!

> 7 strefa rozwoju i nauki 9 mieczy, 5 kielichów, 3 monet - nie liczę na
      > rozwój bo w obecnej pracy nić więcej nie osiągnę fakt ze swoimi predyspozycjam
      > i i gdzie indziej mogłabym osiągnąć znacznie więcej - tu jestem mistrzem w tym
      > co robię - chyba że 3 monet to zmiana
      >
      boisz sie przekroczyć jakąś granicę? Że cos nie jest dla ciebie i to tylko mrzonki? Jeśli tak, to bezpodstawnie, a 3 monet zachęca do zdobywania nowych kwalifikacji. I nauka nie będzie szła tak trudno jak przy np 8 monet (dziubanie i pamieciówka), a lekko i samo wpada do głowy.
      • mrgodot Re: Prognoza - czyli 7 stref 21.03.11, 17:42
        1 strefa uczuciowa 3 buław, kochankowie, 6 buław
        W twojej sytuacji to jest trójkąt uczuciowy i związane z tym rozterki. 3 Buław skłania do szukania czegoś nowego i eksytującego, jak zaproszenie do podróży w nieznane. Nie wiem jak te rozterki rozwiążesz, ale pomyślnie bo 6 Buław jest bardzo pozytywną kartą. A przy okazji poczujesz się adorowana i podziwiana. U mnie też często 6 Buław wiąże się z podróżą, tryumfalnym powrotem do domu, gdzie jest się witanym z radością. Ładne karty.
        2 strefa rodzinna 10 monet, 7 monet, 6 mieczy
        10 Monet na początku pokazuje, że sytuacja rodzinna jest już w fazie stagnacji i nie ma pola do rozwoju. Jest potrzeba odejścia lub odświeżenia i ona będzie w tobie narastać z czasem. 6 Mieczy na końcu może pokazywać, że dojrzejesz do zmian, odejścia, chęci rzucenia wszystiego albo też ratowania związku poprzez wprowadzenie zmian. Może podróż, przeprowadzka, jakiś wyjazd? Ewidentnie jest pokazana potrzeba zmian i w zyciu uczuciowym i rodzinnym - w obu masz karty-bramy, które wypychają w świat.
        3 strefa przyjaźni 10 kielichów, księżyc, 6 monet
        Tu jest podobnie. Startujesz z 10 Kielichów czyli co było dobre już się znudziło i brak miejsca na rozwój. Księżyc przy 6 Monet to lęki przed szuakniem nowego, przed zaangażowaniem się - czy to przyjaźnie, czy znajomości. W 6 Monet jest tak, że coś trzeba dać żeby dostać i vice versa. I jak to było w "Rejsie" - "na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy".
        4 strefa zdrowia słońce, 10 buław, 4 monet
        Zdrowie jest w porządku. Zwróciłabym uwagę na 10 Buław zarówno jeśli chodzi o kręgosup (bo to dźwiganie) - nie przeciążaj się bo tu może być problem i czasowe unieruchomienie, ale też stres. 10 Buław to takie maksymalne żyłowanie się żeby sprostać wszystkiemu bo nam się wydaje, że tylko my wszystko zrobimy dobrze. Stres jak wiadomo jest podstępny i bardziej szkodliwy niż zakładamy. 4 Monet pokazała mi kiedyś kamyczki ale to w ogóle problemy z ukłądem trawiennym, jakiś zastój w organiźmie. Generalnie jesdnak jest OK bo Słońce to super karta na zdrowie.
        5 strefa materialna 7kielichów, król monet, siła
        7 Kielichów mówi często o konieczności sprecyzowania własnych marzeń i dostosowania do realnych możliwości. A przy okazji uważaj na wydatki bo ta karta skłąnia do nadmiernych wydatków, zupełnie niepotrzebnych bo coś nam się nagle w sklepie spodoba. Może rzeczywiście jakiś Król Monet (lub instytucja) się pojawi w twoim życiu. Ale tak czy inaczej popracuj nad rozsądnym ocenianiem co ci jest potrzebne do życia, a bez czego się obejdziesz.
        6 strefa zawodowa 2 kielichów, 3 kielichów, gwiazda
        Atmosfera jak w domu. Zastanawiam się czy nie pojawi się jakaś nowa osoba, koleżanka może z którą się zaprzyjaźnisz.
        7 strefa rozwoju i nauki 9 mieczy, 5 kielichów, 3 monet
        Teoretycznie 9 Mieczy sprzyja nauce bo to jednak Miecze ale ty się boisz rozstać z tym co masz. 3 Monet to karta awansu, rozpoczęcia czegoś nowego, przejścia na inny poziom ale żeby ją otrzymać musiałabyś zrezygnować z tego co masz, przynajmniej z jakiejś części. A 9 Mieczy nie sprzyja decyzjom bo ty się tego po prostu boisz, nie widzisz szans powodzenia. To siła negatywnych myśli uniemożliwia ci rozwój.
        Algario, masz dużo ładnych kart w tym rozkładzie i wszystkie cię popychają do zmian. Nawet nie są to zmiany drastyczne albo bolesne - bo tu jest 3 Buław, 6 Mieczy, 3 Monet. Nie ma Wieży, nie ma Śmierci, nie ma 8 Mieczy i Kielichów. Raczej powiedziałabym, że się boisz ryzyka - 10 MOnet, 10 Kielichów - masz taki ustalony poziom, który już nie cieszy. W końcu celem człowieka jest rozwój a nie trwanie w miejscu. Dlatego pomyśl o drobnych modyfikacjach, bo ruiny te karty nie przewidują i nie każą ci rzucać wszystkiego.
        Będzie dobrze smile
    • nielaik Re: Prognoza - czyli 7 stref 02.04.11, 16:02
      1 strefa uczuciowa 3 buław, kochankowie, 6 buław
      Szansa poznania kogoś nowego, nie wiem czy będzie to coś trwałego, ale jest radość, nie ma ograniczania się, dobre samopoczucie, zaczerpnięcie świeżego powietrza. Czujesz się wyjątkowo atrakcyjnie, jakbyś mogła zdobyć świat. W tej sferze nie użalania, poczucia klęski. Sama sobie rozdajesz karty. Nie wchodzisz na rynek jako ktoś złamany, podłamany, a podejmuesz ryzyki i świetnie się przy tym bawisz. Mężczyźni powinni zwracać na ciebie uwagę.
      2 strefa rodzinna 10 monet, 7 monet, 6 mieczy
      Zaprzeczenie pierwszych trzech kart, tutaj nic się nie zmienia, dalej jest jak było, z wyjątkiem tego, że 7 monet to nie tylko czekanie, stagnacja, ale jedna z osób zotaje w związku, a druga bierze nogi za pas i jedzie w nieznana. Mężyzna nie jest jakiś taki mało zorientowany w sytuacji, zacznie coś przegladać na oczy, ale generalnie musiało by pożądnie tąpnąć, zanim zorientuje się gdzie jest, co się stało. Refleks facet ma szachisty.
      4 strefa zdrowia słońce, 10 buław, 4 monet
      Może natąpić za duży wydatek energetyczny, małe przeciążenie oragnizmu.
      5 strefa materialna 7kielichów, król monet, siła
      Możesz sobie pozwololić na drogie zakupy.
      6 strefa zawodowa 2 kielichów, 3 kielichów, gwiazda
      Kontakty, umowy, wszytko powinno pójść jak z płatka. Bardzo łatwo będzie się dogać z ludźmi, to dobry czas na nawiązywanie znajomości, które w przyszłości mogą procentować. Ludzie będą bardziej skłonni odkrywać swoje karty, odnośnie tego kim są, jakie mają zainteresowania, z kim się się znają. Te inforamcje mogą również okazać się cenne.
      7 strefa rozwoju i nauki 9 mieczy, 5 kielichów, 3 monet
      Nic związanego z robieniem kursu choćby nie wiem jak pożytecznego i dobrego dla papierka. Wydaje mi się, że takiej nauki masz już po kokardę. Jeżeli miałabyś się czegoś uczyć, to tylko dziedziny, która rzeczywiście cię interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka