25.03.11, 17:30
Jak opalanie w solarium wpływa na moje znamie? Chodziło mi o to czy mogę się teraz opalać.

sedno - Król Mieczy
tak wpływa - Król Buław
tak nie wpływa - Król Monet
wynik - Głupiec
rada - 3 Mieczy (Królowa Pucharów, Księżyc

Myyślicie, że moje obawy są przesadzone? Same Króle wyszły więc nie wiem
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Opalanie 25.03.11, 17:32
      Chociaż Buławiany to może mieć skłonność do ryzyka. Sama już nie wiem. Moze jak je zakryję to będzie ok?
      • ma_ewa01 Re: Opalanie 25.03.11, 17:39
        Dokładnie tak pomyślałam - zakryj !!!
        Msmile
    • instalar Re: Opalanie 25.03.11, 18:29
      sedno to jest to, że opalanie poprostu jest takie sobie
      raczej jakoś wpływa, bo buławiany jest bardziej aktywny niz monetowy
      • misboaa Re: Opalanie 25.03.11, 19:48
        Teraz dopiero widzę jak źle zadałam pytanie. Logiczne jest, że przecież wpływa tongue_out Mi chodziło o to czy splarium nie stanowi jakiegoś zagrożenia. Nie zdążyłam pójść do lekarza by o to zapytać, a chciałam się troszkę poopalać.
        Myślicie, ze 3 Mieczy wskazuje by to wyciąć operacyjnie czy tylko w sensie zasłonięcia tej części ciała?
        • lilith-2 Re: Opalanie 25.03.11, 20:05
          Moim zdaniem tak, 3 mieczy mówi o tym żeby wyciąć, sedno - król mieczy - to lekarz/specjalista. nie wiem, może faktycznie źle postawiłaś pytanie, ale król buław oznacza że wpływa dość niepokojąco, w końcu to tyran (z mojego doświadczenia) więc wpływ jest duży.
          • instalar Re: Opalanie 25.03.11, 20:14
            ja lubie buławianego, ale jego działanie daje efekty, on zawsze dziala skutecznie, więc tu pewnie też, a jakie to dzialanie jest to nie wiemy, nie zapytałaś wprost
    • ma_ewa01 Re: Opalanie 25.03.11, 20:11
      Jak opalanie w solarium wpływa na moje znamie? Chodziło mi o to czy mogę się teraz opalać.

sedno - Król Mieczy
      tak wpływa - Król Buław
      tak nie wpływa - Król Monet
      wynik - Głupiec
      rada - 3 Mieczy (Królowa Pucharów, Księżyc

W sprawie znamienia konieczna jest konsultacja lekarska ( K mieczy). Solarium może istotnie wpłynąc na znamię,ale nie wartościuję, ze żle czy dobrze. Monetowy raczej nieskory jest więc potwierdzenie, ze wpłynie istotniesmile
      Balansujesz Miss na krawędzi !
      Rada- jednak chyba trzeba będzie wyciąć. Ale pucharowa sobie życzy poopalać- więc póki co niech zasłoni ( księżyc)
      Ja bym jednak nie lekceważyła, pokazał się KMieczy, 3 miecze i Księżyc a w opozycji Głupiec.
      Więc tak czy owak tezeba pokazać lekarzowi.
      Msmile
      • misboaa Re: Opalanie 25.03.11, 20:59
        Tak, mam zamiar pokazać to lekarzowi tylko nie wiem do którego się udać żeby wiedzieć co to jest a nie latać tygodniami do różnych. Pojawiło się to nagle i nie wiem co to jest/ w internecie też nie znalazłam niczego podobnego więc się martwię
        Dam sobie chyba spokój z opalaniem dopóki lekarz się nie wypowie bo strach mnie obleciał.
        • misboaa Król Buław 25.03.11, 21:04
          Dociągnęlam na niego 7 Buław, As Monet
          Podrażni znamię (As Mon)

Król Monet - 4 Buław, 5 Monet
          nie wiem

wynik: Głupiec - Cesarzowa, 6 Mieczy
          może to zmiana decyzji? Wyniki w Głupcu jako nowy pomysł czyli to co teraz pomyślałam żeby się wstrzymać

• krolowa.mieczy Re: Opalanie 25.03.11, 21:48
      Idź do chirurga i wytnij. Serio.
      Ja miałam na ramieniu z 15 lat temu COŚ (w miejscu gdzie ramiączko), poszłam na konsultacje i... od razu mi wycięli. Zbadali potem, że niegroźne było i jest spokój.
      3 mieczy skojarzyła mi się z blizną. A król mieczy z lekarzem.
      • misboaa Re: Opalanie 25.03.11, 22:04
        krolowa.mieczy napisała:

> Idź do chirurga i wytnij. Serio.
        > Ja miałam na ramieniu z 15 lat temu COŚ (w miejscu gdzie ramiączko), poszłam na
        > konsultacje i... od razu mi wycięli. Zbadali potem, że niegroźne było i jest s
        > pokój.
        > 3 mieczy skojarzyła mi się z blizną. A król mieczy z lekarzem.

Ja też już miałam dwa razy wycinane więc mnie to nie przeraża, ale tym razem to jest inne. Pojawiło się nagle i od razu duże. Nie wiem teraz do jakiej specjalizacji się udać żeby nie krążyć po wszystkich świętych. Zaraz zrobię sobie karty na to konto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka