ulazeta 25.03.11, 22:37 Proszę wyślijcie dobrą energię w moją stronę, bardzo teraz tego potrzebuję. Zrobiłam głupotę i nie wiem czy da się ją naprawić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: Dobra energia 26.03.11, 00:01 Ulazeto tylko nieliczne błędy są nie do naprawienia więc bądź dobrej myśli. Zależy ci na tym czymś więc działaj. Trzymam kciuki Odpowiedz Link
ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:26 Dziękuję, trudno jest znaleźć odpowiedni sposób na naprawienie swoich błędów. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Dobra energia 26.03.11, 10:18 Dlaczego szukasz wsparcia dla głupoty o nieznanym komuś ciężarze i gatunku? Ja go nie udzielę zanim się nie dowiem w czym rzecz. Odpowiedz Link
ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:25 Nie zrozumiałeś. Nie szukam wsparcia dla głupoty, tylko zrobiłam głupotę, której bardzo żałuję i bardzo chciałabym ją naprawić i dlatego prosiłam o wysłanie dobrej energi, która pomogłąby mi znaleźć najlepszy sposób na naprawienie sytuacji. Odpowiedz Link
algaria Re: Dobra energia 26.03.11, 10:21 Nie ma takiej rzeczy którą nie dałoby się naprawić - ale niektóre sprawy są łatwiejsze a niektóre trudniejsze do odbudowy Wysyłam energię (pozytywną oczywiście) Odpowiedz Link
ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:27 Dzięki, może jakoś pomalutku z Waszą energią uda się to jakoś naprawić, ale potrzeba na to czasu. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Dobra energia 26.03.11, 13:28 Ja dziś mam minimum energii, bo nie dam rady wstać z łóżka, ale mimo to podzielę się. Odpowiedz Link