Dodaj do ulubionych

Dobra energia

25.03.11, 22:37
Proszę wyślijcie dobrą energię w moją stronę, bardzo teraz tego potrzebuję. Zrobiłam głupotę i nie wiem czy da się ją naprawić sad
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Dobra energia 26.03.11, 00:01
      Ulazeto tylko nieliczne błędy są nie do naprawienia więc bądź dobrej myśli. Zależy ci na tym czymś więc działaj. Trzymam kciuki smile
      • ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:26
        Dziękuję, trudno jest znaleźć odpowiedni sposób na naprawienie swoich błędów.
    • krolowa.mieczy Re: Dobra energia 26.03.11, 09:26
      wysyłam smile
      • ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:25
        Dziękuję serdecznie.
    • zainteresowany1977 Re: Dobra energia 26.03.11, 10:18
      Dlaczego szukasz wsparcia dla głupoty o nieznanym komuś ciężarze i gatunku? Ja go nie udzielę zanim się nie dowiem w czym rzecz.
      • ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:25
        Nie zrozumiałeś. Nie szukam wsparcia dla głupoty, tylko zrobiłam głupotę, której bardzo żałuję i bardzo chciałabym ją naprawić i dlatego prosiłam o wysłanie dobrej energi, która pomogłąby mi znaleźć najlepszy sposób na naprawienie sytuacji.
    • algaria Re: Dobra energia 26.03.11, 10:21
      Nie ma takiej rzeczy którą nie dałoby się naprawić - ale niektóre sprawy są łatwiejsze a niektóre trudniejsze do odbudowy Wysyłam energię (pozytywną oczywiście)
      • ulazeta Re: Dobra energia 26.03.11, 13:27
        Dzięki, może jakoś pomalutku z Waszą energią uda się to jakoś naprawić, ale potrzeba na to czasu.
    • czu-jka Re: Dobra energia 26.03.11, 13:28
      Ja dziś mam minimum energii, bo nie dam rady wstać z łóżka, ale mimo to podzielę sięsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka