Dodaj do ulubionych

Partnerski na nowa znajomosc:

29.05.11, 22:52
Poznałam obcokrajowca, dzieli nas bariera językowa, ale to całkiem zabawnesmile:
On/Ja
Co wnosi: Sprawiedliwość/Gwiazda
Co w sercu: Umiarkowanie/Głupiec
Co w głowie: As Buław/4 Denary
Co pokazuje:Q Buław/2 Buław
Wspólna: Rycerz Buław
Przyszłosc: Wieza, 5 Buław, 6 Buław

Prawie same buławy i WA. Ciekawesmile.Sprawiedliwosc w co wnosi i co pokazuje (Spraw+Q.Buł), moze jest zonaty?smile.Wydaje mi się, ze karty sa mocne jak na kilku dniowa znajomosc. Generalnie w sercu u niego spokoj u mnie chyba miejsce na cos nowego (Głupiec), On chyba bardziej otwarty na mnie niz ja na niego?Ale u niego te buławy to chyba bedzie uderzał ostro.
Natomiast Wieza, 5 buł, 6 buł
Ciekawe karty, tak jakby zburzone zostalo co zostnaie wypracowane, by znow walczyc o nowe i poczuc zwyciestwo??
Obserwuj wątek
    • coill Re: Partnerski na nowa znajomosc: 30.05.11, 00:56

co do przyszlosci to ja bym powiedziala tkak - ze moze dojsc do jakiegos zgrzytu, spowodowanego roznica zdań czy podejscia do jakiegos problemu co spowoduje kłótnie oswoje, o to czyje na wierzchy, bo tylko jeden moze byc górą i jego plan lepszyczy jemu przyznac powinno sie racje. choc i przy 5 bulaw 6 i wiezy mozliwe rozmowy o wyjezdzie za granice.

• czu-jka Re: Partnerski na nowa znajomosc: 30.05.11, 08:56
        Pozniej mi przyszlo do glowy, ze Sprawiedl+Wieza-moze on ma jakis wyrok za sobasmile.
        A Wieza- moze chodzi o jakas bariere jezykowa tez i odleglosc, bo on mieszka w Hiszpanii?
    • czu-jka A to znów Ja:) 30.05.11, 13:12
      Tak się zastanawiam nad swoja interpretacja. Bo on taki jakby ruchliwy, ale wydaje mi sie, ze chyba juz ustabilizowany. W kazdym badz razie cos mi sie tu niepodoba.
      Bede ogromnie wdzieczna za Wasza interpretacje.
      Wiec skazaniec czy zonatysmile.?
      • zainteresowany1977 Re: A to znów Ja:) 30.05.11, 16:01
        Rozkład na partnerstwo, moim zdaniem prędzej że żonaty.
        • zainteresowany1977 Re: A to znów Ja:) 30.05.11, 16:02
          Z gwiazdą to mogłaby być separacja?
          • czu-jka Re: A to znów Ja:) 30.05.11, 17:12
            Gwiazda to u mnie jestsmile.
            Układ pionowy ON/JA
            Myslisz, ze Sprawiedliwosc moze oznaczac zonę w tym przypadku? W sumie co pokazuje jest Qbuł, aleo zonie ani innej kobiecie ani slowa wiec chyba trzeba szukac innego znaczenia?
    • zainteresowany1977 Re: A to znów Ja:) 30.05.11, 19:26
      Co wnosi, czyli taki jest jego status na wejściu do tej znajomości prawda?
      Jeśli tak to sprawiedliwość pojąłem w tej sytuacji jako sprawy prawne, umocowania takie jak np. zalegalizowany związek, proces decyzyjny w oparciu o jakieś prawa\ustalone zasady - nie jest to np głupiec ale postać która ma taką jak wiemy postawę, to nie jest dla mnie karta czegoś nowego jeśli wyskakuje na początku. A potem buławy, czyli aktywność, i ta królowa buław czyli Ty jako obiekt starań albo taka jego postawa? Pożyjemy zobaczymy smile
      • czu-jka Czy ktos skusi sie jeszcze, by rozjasnic mi?:) 30.05.11, 20:58
        No właśnie, gdyby to był sąsiad moznaby podpytac czy ma zone czy nie. A tak to pozostaje poobserwowacsmile. Moze mi napisac i powiedziec co ze chce, a moze gdzies w Hiszpani mieszkaja już jego małe latoroślesmile
        • asia.33 Re: Czy ktos skusi sie jeszcze, by rozjasnic mi?: 30.05.11, 21:44
          oj Czujko big_grin znajdziemy sąsiadeczke i wypytamy haahah .... Hiszpania to moj drugi dom (prawie) mam tam mnóstwo znajomych i Polaków i ichniejszych...napisz na priv jaki region provincja co mozesz i co wiesz zbadamy jegomoscia .. popytam znajomych czy znaja kogos takiego , praktycznie w kazej prowincji znam kogos wiec nawet niby przypadkiem podpyta wink
          maa bysc sasiadka z góry czy z dołu czy moze sciane obok wink chyba z dołu najpepiej lepiej słyszy co sie dzieje na górze ahaha
          sadze ze wieza + spr oznacza zburzenie tego co bylo urzedowo czyli rozwód po prostu ale warto dociec jak to jest naprawde
          • czu-jka Re: Czy ktos skusi sie jeszcze, by rozjasnic mi?: 30.05.11, 21:59
            No proszęsmile. Wielki świat kuchenny blatsmile.
            Czyli Ty też Asiu uwazasz, ze moze byc zonaty? A wiem niewiele, naprawde małosmile. Napiszę Ci na priv.
            • czu-jka Re: Czy ktos skusi sie jeszcze, by rozjasnic mi?: 31.05.11, 08:37
              Coś mi się wydaje, ze ta Wieza to takie szybkie zakonczenie znajomosci. A reszta to juz w inna strone. Wczoraj wyczułam, ze chyba nie rozwinie sie. Zaproponowalam przejscie na skypa, a on delikatnie dal do zrozumienia ze moze z czasem.
              Zapytałam dzis kart:
              Co o mnie pomyslal powczorajszej rozmowie: Diabeł
              Czy się odezwie: 9 monet
              Jak to bedzie wygladalo dalej: 3 miecze

No 3 Miecze mowia same za siebie, znajomosc sie nie rozwinie.
    • nielaik Re: Partnerski na nowa znajomosc: 01.06.11, 12:32
      Karta Sprawiedliowści, dwie kobiety, które wyrywają sobie dziecko. On ma jeszcze jakieś zobowiązania nierozstrzygnięte. Nie jest do końca wolny. Umiarkowanie jedną nogą jest na lądzie a drugą w wodzie, czyli nie stoi zdecydowanie po jednej ani po drugiej stronie, w czymś tkwi, al to jest do rozwiązania. As Buław jest zainteresowany, ktoś nowy się u niego pojawił. Rycerz Buław karta wspólna, podróż? Może to, że oboje jesteśie dla siebie z zagranicy?
      Ty podchodzisz do tego ostrożnie, nie chcesz hop siup skakać na głęboką wodę. Najpierw chcesz sprawdzić, a nie od razu się angażować. Królowa Buław czy on już nie składa jakiś obietnic, nie jest za szybki w rozwoju znajomości?
      Przyszłość, coś spadnie jak grom z jasnego nieba, będzie zamieszanie, ale w 6 buław, 5 buław, która wcześniej walczyła, teraz się uspokaja.
      Nie wiem czym mam rację, jak zwyklę podejść z dystansem do wróżby.
      • czu-jka Re: Partnerski na nowa znajomosc: 01.06.11, 13:27
        Dziękuję Nielaik za interpretacje.
        Ja ostrozna jak najbardziej, on wydaje mi sie, ze mimo wszystyko tez. QBuław tez-komplementy w stylu słodki miódsmile.
        Wieza moze swiadczyc o tym, ze dowiedzialam sie, ze on nie jest z Hiszapen, i te przypuszczenia wszelkie. Ale 2 dni sie nie odzywa, wiec zobaczymy czy 5 buł+6 buł to niebedzie poprostu pojscie w inna strone zupelnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka