Dodaj do ulubionych

Jaki rozkład?

22.06.11, 19:06
Zasanawiam się jaki rozkład byłby odpowiedni, zeby sprawdzic czy dana osoba byłaby dobrym partnerem? Czy warto inwestwac w znajomosc, angazowac sie?
Partnerski, wiadomo-co mysli itp. Ale np. jakie ma plany wobec danej osoby lub tez sprawdzic dopasowanie w roznych kwestiach?
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Jaki rozkład? 22.06.11, 19:58
      Znalazłam taki rozkład - Połączenie
      6......3 - umysł ( rozum myśli )
      5......2 - dusza, emocje uczycia
      4.......1 - ciało (fizyczność)

Rozkład ten pozwala wyjaśnić czy kobieta i mężczyzna pasują do siebie Prawa strona to kobieta lewa mężczyzna ale nie jest to konieczne - można rozkładać dowolnie ale parami.
    • coill Re: Jaki rozkład? 23.06.11, 14:42
      znalam taki fajny na 7 karrt. ale nie pamietm dokladnie niestety haha,tyle co pameitma wpisze mozesz sobie modyfikowac przeciezdwink

1 czy to ten na kt.czekalam
      2 co mysli(czy sie podobam?)
      3 czy on ma wobec mnie powazne zamiary
      4 czy bedziemy do siebie pasowali
      5
      6
      7 czy moglby sie poswiecic dla mnie/zwiazku w milosci jezelibylaby taka potrzeba

5 6 bym wpisala np Czego moge oczekiwac, albo Co on moze mi dac A czego napwno od niego nie uzyskam?
      • czu-jka Re: Jaki rozkład? 23.06.11, 15:08
        Dzięki Dziewczętasmile
    • mii.krogulska Re: Jaki rozkład? 24.06.11, 09:09
      Witam,
      polecam Drabinę, to prosty w interpretacji rozkład na 11 kart - daje możliwość porównania dwóch osób i ich zgrania/lub nie ze sobą.

Pozdrawiam, Mii
    • algaria Do Mii 24.06.11, 11:36
      Jak wygląda rozkład "drabina" bo w internecie znaleźć nie mogę lub nie umiem Może byś nam go zapodała wink albo podała stronę z tym rozkładem Pozdrawiam serdecznie
      • felutka Re: rozkład Drabina 24.06.11, 12:23

Nie wiem, czy o ten konkretnie rozkład chodziło Mii ale wklejam smile

Rozkład partnerski Drabina
        ON ONA
        [3] [2]
        [5] [4]
        [7] [6]
        --[1]
    • felutka Re: Zet 24.06.11, 15:39
      Odnośnie certyfikatu tego rozkładu precyzyjnej odpowiedzi udzieliła Mii. Miałam więc wrzuciłam, chętnie się dzielę jeśli mogę smile
      pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka