krolowa.mieczy 09.07.11, 18:38 Co takiego zrobił dziś pies moich rodziców? Miało to związek z moim tatą. Najpierw wylosowałam 4 kijów i to chyba za mało. Więc dolosowałam 3 karty jako opis wydarzenia: 8 mieczy, as pucharów, 5 mieczy Powiem wam, że pięknie pokazały te 3 karty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: zagadka :) 09.07.11, 18:58 Pogryzł mu buty wciągnął tatę do kałuży ochlapał błotem osikał Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka :) 09.07.11, 19:00 nic z tych rzeczy. 4kijów - w domu sie stało. Odpowiedz Link
indi12 Re: zagadka :) 09.07.11, 19:14 hej! mam wraże nie że bardzo Was swoim postepowaniem zaskoczył ( miecze ) takie rozumne ludzkie myslenie, a związne z powrotem taty do domu i zazdrością może o członaka rodziny ? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka :) 09.07.11, 19:31 Indi, zazdrość u zwierząt istnieje i to dobry trop W tym wypadku nie chodzi o zazdrość psa rodziców o tatę, a zazdrość o coś co miał tata. I od tego zaczęło się... Odpowiedz Link
mrgodot Re: zagadka :) 09.07.11, 20:22 Osaczył twojego tatę, albo żebrał jak ten skazaniec na twojej karcie o coś co twój tata miał w ręku. As Kielichów trzyma w ręku przedmiot pożądania, może o loda albo coś płynnego. I to coś się rozbiło, upadło, przepadło. W 5 Mieczy to jest ostateczna klapa, pogrzebane nadzieje i tak naprawdę nikt z tego nie mógł do końca skorzystać. Odpowiedz Link
2bieguny Re: zagadka :) 09.07.11, 20:24 Myslę, ze chodzic może o cos do jedzenia, co dla psa nie było dostepne, bo np. za wysoko, pies sie skradł jednak i rozlał , nie wiem może cos płynnego tak mi sie kojarzy i dlatego 5 mieczy, bo niby cel osiagnął, ale przez rozlanie niewiele skorzystał. Tak mi przyszło na mysl. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Brawo! 09.07.11, 20:39 Pies ukradl tacie kanapke a cala sytuacja wygladala tak: tata odebral komorke i zostawil kanapke w przedpokoju na stoliku. ja w tym czasie szlam do kuchni i ze zdziwieniem powiedzialam: a kto dal psu chleb z dzemem? na to tata w krzyk na psa ale jak sie domyslacie wszystko ekspresowo zostalo zjedzone. wylizal do czysta podloge z dzemu i masla! i tak sobie mysle ze 8mieczy to zakrecenie taty i zajecie sie czyms innym, as puch moze kanapka z dzemem a na pewno lakomy kasek dla psa, a 5mieczy to zlapanie go na goracym uczynku. I jako tlo powiem wam ze ja z mama smialysmy sie do rozpuku z wrzaskow taty bo on sie wkurzyl mimo ze wie, ze nasz pies to lasuch i jadlby 24h na dobe. Gratulacje! Odpowiedz Link
coill Re: zagadka :) 10.07.11, 12:17 lieheheh czyli pies wykorzystal sytuaacje - 5 mieczy Odpowiedz Link