16.07.11, 18:19
Właśnie wróciłam z wyprawy po górach smile A zagadka dotyczy słów obcej kobiety do swojego męża o mnie. Tzn: co ta pani powiedziała na głos o mnie (wykonywałam pewną czynność) do swojego męża?
Wylosowałam 2 monet, ale to nie oddaje sedna. Jeśli ktoś chce, to niech wylosuje swoje karty.
Powiem tylko, że się uśmiałam jak usłyszałam to zdanie big_grin
Obserwuj wątek
    • indi12 Re: Zagadka 16.07.11, 22:43
      As Buław - kompletnie nie mam pojecia
      Może powiedziała że chciałaby być tak odważna jak ty?, Albo że ryzykantka z Ciebie ?
      • krolowa.mieczy Re: Zagadka 16.07.11, 22:49
        as kijów! idealna karta! smile
        oddaje sedno.
        ale nie o to chodzi co napisałaś
        • asia.33 Re: Zagadka 17.07.11, 00:12
          przy tasowaniu pokazał mi sie wychylila : 3monet i ryc pucharów

ha obrazkiem mi pokazly : mag i głupiec

glupiec juz idzie w takim otoczeniu jakby skały góry
          ale sadze ze powiedzial ze kobieta energiczna, smiala,ze nie boi sie, spontaniczna , majaca doswiadczenie?? młoda? ze chcialaby byc taka mloda? tak powiedziala? bo glipiec i mag tu mi tak pasuja
          • asia.33 Re: Zagadka 17.07.11, 00:15
            idac tropem kart wysunetych to , ze pewnie w praktyce ta oania bys poderwal lub wybral lub ta pani sie Tobie podoba, czy cos w tym stylu ..w kazdym badz razie cos ze temu Panu spodbałabys sie (bo rycerz puch )
            • algaria Re: Zagadka 17.07.11, 00:36
              "zobacz jaka silna dziewucha pewnie Niemka" smile
              • ulazeta Re: Zagadka 17.07.11, 00:53
                "Atrakcyjna dziewczyna, chciałabym wyglądać tak jak ona" smile
                "Jej dzieci muszą być piękne", "Dobry materiał genetyczny" hehe nie śmiejcie się jestem po 2 lampkach wina smile
                • krolowa.mieczy odpowiedz 17.07.11, 10:04
                  Asia byla blisko z mlodoscia!
                  a pani powiedziala do meza o mnie tak: "zobacz, ta dziewczynka pali papierosy!"
                  big_grin
                  Dodam,ze to bylo w czasie odpoczynku na trasie.
                  • asia.33 Re: odpowiedz 17.07.11, 11:26
                    ale numer ahahhaha! suuuper ja tez kiedys mialam taka sytaucje ..nie palilam ale chcialam kupic w aptece cos majac lat 27 a Pani mnie zapytala czy mamusia wie o tym wink a za moimi plecami stała moja corka 7letnia wink
                    • asia.33 Re: odpowiedz 17.07.11, 11:27
                      Indi chyba as kiji pokazał papierosa wink
                      • algaria Re: odpowiedz 17.07.11, 12:41
                        Ja mieszkałam już w swoim domu byłam w drugiej ciąży jak przyszedł jakiś gostek i zapytał czy ktoś dorosły jest w domu smile
                        Ale ja mam dobre geny obecnie mi dają nie więcej niż 33 lata tongue_out
                        Ale że Ty Królowo Najjaśniejsza palisz - w życiu bym nie zgadła smile
                        • krolowa.mieczy Re: odpowiedz 17.07.11, 15:25
                          Oj, Algario, jaram z przyjemnością od lat big_grin
                          • algaria Re: odpowiedz 17.07.11, 21:43
                            Taka słodka blondyneczka - niegrzeczną dziewczynką?? wink
                      • indi12 Re: odpowiedz 17.07.11, 12:47
                        hej - faktycznie jak bym obrazkowo potraktowała jak nic papieros!
                        A propos , kiedy odczytujecie przekaz wybitnie jako obrazek macie jakis klucz własny ?
                        • asia.33 Re: odpowiedz 17.07.11, 13:00
                          obrazkiem czesto mi ale ja zawyczaj prosze doslownie "pokaz mi " i pokzauje wink tylko nie raz glowie sie czy pokazuje mi obrazkliem czy przesłaniem karty gdy wroze
                        • krolowa.mieczy Re: odpowiedz 17.07.11, 15:27
                          Ja nie mam klucza do odczytu z obrazka. Jakoś sama wiem, kojarzę. Trudno wytłumaczyć.
                          Np kiedyś zapytałam kart jak ocenia moją tuszę. i wylosowałam 5 monet tongue_out Baaardzo sugestywne te monety big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka