Dodaj do ulubionych

Podróż Nielaika

02.10.11, 01:08
tu potraktowac mie prosze z przymrozeniem oka, bo mi ostatnio cos karty losowane przeze mnie (na czyjas przyszlosc) dziwnie wyczhodząuncertain

sedno- Q kijow

tak będzie(to moze przyniesc wyjazd)- Moc + Sąd + 2 puchary(Ksiezyc-niechcacy wyjelo mi sie razem)

Moze sie myle, albo nie wiem,..bardzo chcę dobrzewrózyc, ale jak but widac znajomoscsmile Albo znajomosc odgrzewana(bo Sąd wiec moze byc odrodzona) albo porpostu nowa ale sprawi duze zawirowanie w glowie - Sąd to sa takie wsumie duze wydarzenia, ale uwazaj przy Mocy napiecie moze byc zbyt silne i dojdzie do zwary jakiejś i nieporozumien(ksiezyc). Przyszla mi do glowy nawet jakis wyjazd z kims i tam miel chwile kt.moga przyjsc niechcacy ciaze co bedzie takim zbyt duzym wydarzeniem na chwile obecna? Ae to mniej prawdopodobnie mi do kart pasuje. Upieram sie przy romansie, choc wiadomo ze moze to byc cudownie spedzony czas z np przyjacielem dobrym kt.odnowi/odrodzi nastroj lub zdrowie i bedzisz czuc sie stabilnie jak w 2 pucharow. Mysle ze chyba mozna pozytywnie jednak czytac bo w negacji mamy 5 mieczy, a wiec nie powinno byc przykrosci. Tego wyjazd nie przyniesie- 10kijow + 5 mieczy + Cesarz, chyba nie przyniesie faceta kt zrobilby cos niemilego? Lub uczucia takiego zakochania bez wzajemnosci czy ukrywanego,ktore jest ciezarem. Nie wiem jaka masz sytuacje prywatna, ale moze karty tez mowia ze jezeli jest jakis wazny facet to wyjazd nie ma byc z nim?? albo moze, ze on nie bedzie krzyzowac planu wyjazdu?
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Podróż Nielaika 02.10.11, 16:57

> sedno- Q kijów
      >
      > tak będzie(to może przynieść wyjazd)- Moc + Sąd + 2 puchary(Księżyc-niechcący
      > wyjęło mi sie razem)

Nielaik bardzo zależy Ci na tym wyjeżdzie , widać , że chcesz jechać i jakieś palny z tym wiązesz.
      Muisz spokojnie podejść do tej sprawy nie wywoływac wilka z lasu , porozmawiać z kimś bo podejrzewam , że możesz z kims jechać +2 kielichy to dobre porozumienie ale coś między czasie będzie mącone może przez tą drugą osobę .
    • nielaik Re: Podróż Nielaika 03.10.11, 18:26
      Talia Thota?
    • nielaik Re: Podróż Nielaika 03.10.11, 18:59
      A postawiłabyś mi krzyżak na ten wyjazd? wink
      • coill Re: Podróż Nielaika 09.10.11, 23:05
        hej, talia byla llewelyn.
        moge postawic, ale jutro bo mam kacasmile a czy miejsce lub cos tego rodzaju to juz ustalone,w sensie cos konkretnego w planie na co klade karty czy to tak ogolnie? bo nie wiem jak tam te karty sobie odczytywacwink
        • nielaik Re: Podróż Nielaika 10.10.11, 08:33
          Wielką chęć mam na Kraków.
    • nielaik Re: Podróż Nielaika 10.10.11, 08:35
      Ha ha twój Sąd dobrze oddaje to miejsce. Kościoły, zabytki.
    • nielaik Re: Podróż Nielaika 18.10.11, 17:36
      Nie ma jeszcze końca października, ale jedna podróż się nie sprawdziła. Nikogo nie poznałam.
      Nie wiem czy to ma sens. I co do tarot chciał mi powiedzieć, porzez Rydwan Gwiazdę Kochanków.
    • nielaik Re: Podróż Nielaika 19.10.11, 19:44
      Wycieczka komentarz. Karta Mocy, bardzo miło jechało mi się pociągiem, podstawili jeden z tych nowych sponsorowanych przez Unię Europejską. Ogólnie rzecz ujmując aż miło popatrzeć na te "Volva" kolei...Karta Mocy w twojej talii myli mi się z Rydwanem, więc do przemieszczania się pasuje. Nie tylko do tego. W podróży do Krakowa zrelaksowałam się, naładowałam akumulator (nabieranie Mocy), z samej podróży wróciłam dość zmęczona (znowu Moc?).
      Sąd mnie wyjazdy zawsze zmieniają, w jakiejś części już się nie wraca takim samym. Po kilku dniach zmiana powszechnieje, ale przez dobre kilka godzin człowiek czuje się jakoś inaczej.
      Księżyc pewnie nie wypadł przypadkowo do 2 kielichów, może za dużo sobie wyobrażałam?
      Ale jednak zastanawia rozkład październikowy. Myślę, czy aby nie interpretować Kochanków jako rozdroża, a Gwiazdy jako nowego wyznaczonego celu, pomysłu? Który to się nie objawił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka