tu potraktowac mie prosze z przymrozeniem oka, bo mi ostatnio cos karty losowane przeze mnie (na czyjas przyszlosc) dziwnie wyczhodzą
sedno- Q kijow
tak będzie(to moze przyniesc wyjazd)- Moc + Sąd + 2 puchary(Ksiezyc-niechcacy wyjelo mi sie razem)
Moze sie myle, albo nie wiem,..bardzo chcę dobrzewrózyc, ale jak but widac znajomosc

Albo znajomosc odgrzewana(bo Sąd wiec moze byc odrodzona) albo porpostu nowa ale sprawi duze zawirowanie w glowie - Sąd to sa takie wsumie duze wydarzenia, ale uwazaj przy Mocy napiecie moze byc zbyt silne i dojdzie do zwary jakiejś i nieporozumien(ksiezyc). Przyszla mi do glowy nawet jakis wyjazd z kims i tam miel chwile kt.moga przyjsc niechcacy ciaze co bedzie takim zbyt duzym wydarzeniem na chwile obecna? Ae to mniej prawdopodobnie mi do kart pasuje. Upieram sie przy romansie, choc wiadomo ze moze to byc cudownie spedzony czas z np przyjacielem dobrym kt.odnowi/odrodzi nastroj lub zdrowie i bedzisz czuc sie stabilnie jak w 2 pucharow. Mysle ze chyba mozna pozytywnie jednak czytac bo w negacji mamy 5 mieczy, a wiec nie powinno byc przykrosci.
Tego wyjazd nie przyniesie- 10kijow + 5 mieczy + Cesarz, chyba nie przyniesie faceta kt zrobilby cos niemilego? Lub uczucia takiego zakochania bez wzajemnosci czy ukrywanego,ktore jest ciezarem. Nie wiem jaka masz sytuacje prywatna, ale moze karty tez mowia ze jezeli jest jakis wazny facet to wyjazd nie ma byc z nim?? albo moze, ze on nie bedzie krzyzowac planu wyjazdu?