czu-jka 08.11.11, 11:47 Czy zdażyło Wam się pytać o coś i wychodziły Wam fatalne karty, a generalnie sprawa miała pozytywny finał w rzeczywistości? Albo różnice między kartami, które ktoś dla Was stawia a własnymi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoaxx Re: Czarnowidztwo 08.11.11, 11:49 czu-jka napisała: > Czy zdażyło Wam się pytać o coś i wychodziły Wam fatalne karty, a generalnie sp > rawa miała pozytywny finał w rzeczywistości? Albo różnice między kartami, które > ktoś dla Was stawia a własnymi? Czasami, kiedy mam bardzo emocjonalny stosunek (obawy) do problemu. Np. karta na dziś - Wieża. Odpowiedz Link
lilka107 Re: Czarnowidztwo 08.11.11, 12:42 tak, zawsze gdy złe emocje towarzyszą danej sprawie, wtedy wychodzą te lęki i obawy. dlatego nie stawiam sobie sama kart na bardzo wazne dla mnie sprawy, albo czekam dlugo az emocje we mnie opadną Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 08.11.11, 16:57 Raz mi takie wyszły że aż mnie oblało potem, a potem zrozumiałem, że w życiu nie wolno tak skrajnie reagować bo to jest niezdrowe Odpowiedz Link
czu-jka Re: 08.11.11, 17:36 Mi tak wychodzi w kwestii Pana. Zreszta wczoraj na prawo jazdy tez wypadło mi 8 Mieczy. A na Pana 9 Mieczy,10 Mieczy . Odpowiedz Link
hoaxx Re: 08.11.11, 17:42 czu-jka napisała: > Mi tak wychodzi w kwestii Pana. Zreszta wczoraj na prawo jazdy tez wypadło mi 8 > Mieczy. > A na Pana 9 Mieczy,10 Mieczy . Czasami jak za bardzo męczysz temat wychodzą dziwne rzeczy, jakby Tarot chciał powiedzieć "daj mi spokój". I Ching w takich sytuacjach pokazuje heksagram czwarty. Odpowiedz Link
hoaxx Re: 08.11.11, 18:44 czu-jka napisała: > A który to 4? Ten który mówi: Nie ja zmierzam ku młodzieńczo niedojrzałym, lecz oni zmierzają ku mnie. Pierwsza wróżba - zawyrokuję. Powtórna wróżba i trzecia - nadmiar. A jeśli nadmiar - nie zawyrokuję. Odpowiedz Link