Dodaj do ulubionych

Czarnowidztwo

08.11.11, 11:47
Czy zdażyło Wam się pytać o coś i wychodziły Wam fatalne karty, a generalnie sprawa miała pozytywny finał w rzeczywistości? Albo różnice między kartami, które ktoś dla Was stawia a własnymi?
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Czarnowidztwo 08.11.11, 11:49
      czu-jka napisała:

> Czy zdażyło Wam się pytać o coś i wychodziły Wam fatalne karty, a generalnie sp
      > rawa miała pozytywny finał w rzeczywistości? Albo różnice między kartami, które
      > ktoś dla Was stawia a własnymi?

Czasami, kiedy mam bardzo emocjonalny stosunek (obawy) do problemu.
      Np. karta na dziś - Wieża.
      • lilka107 Re: Czarnowidztwo 08.11.11, 12:42
        tak, zawsze gdy złe emocje towarzyszą danej sprawie, wtedy wychodzą te lęki i obawy. dlatego nie stawiam sobie sama kart na bardzo wazne dla mnie sprawy, albo czekam dlugo az emocje we mnie opadną
    • zainteresowany1977 Re: 08.11.11, 16:57
      Raz mi takie wyszły że aż mnie oblało potem, a potem zrozumiałem, że w życiu nie wolno tak skrajnie reagować bo to jest niezdrowe smile
      • czu-jka Re: 08.11.11, 17:36
        Mi tak wychodzi w kwestii Pana. Zreszta wczoraj na prawo jazdy tez wypadło mi 8 Mieczy.
        A na Pana 9 Mieczy,10 Mieczy smile.
        • hoaxx Re: 08.11.11, 17:42
          czu-jka napisała:

> Mi tak wychodzi w kwestii Pana. Zreszta wczoraj na prawo jazdy tez wypadło mi 8
          > Mieczy.
          > A na Pana 9 Mieczy,10 Mieczy smile.

Czasami jak za bardzo męczysz temat wychodzą dziwne rzeczy, jakby Tarot chciał powiedzieć "daj mi spokój".
          I Ching w takich sytuacjach pokazuje heksagram czwarty.
          • czu-jka Re: 08.11.11, 17:45
            A który to 4?smile
            • hoaxx Re: 08.11.11, 18:44
              czu-jka napisała:

> A który to 4?smile

Ten który mówi:

Nie ja zmierzam ku młodzieńczo niedojrzałym, lecz oni zmierzają ku mnie.
              Pierwsza wróżba - zawyrokuję.
              Powtórna wróżba i trzecia - nadmiar. A jeśli nadmiar - nie zawyrokuję.

• czu-jka Re: Czarnowidztwo 08.11.11, 19:33
      Faktycznie brzmi to jak przewrózeniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka