Dodaj do ulubionych

1 karta na pytanie tak/nie

14.12.11, 23:24
9 monet - to tak czy nie?
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: 1 karta na pytanie tak/nie 14.12.11, 23:44
      Tak
    • algaria Re: 1 karta na pytanie tak/nie 14.12.11, 23:45
      tak - tylko albo sprawa jeszcze jest przysłonięta w pełni nieodkryta albo zainteresowana nie dostrzegła nie zauważyła nie skojarzyła że to może być to (pytałam czy w życiu pewnej osoby już pojawiła się energia - pojawił się przeznaczony facet - przyszły mąż). Kobieta mogła go poznać "otrzeć " się o niego i albo on jest jeszcze dla niej niedostępny, albo w ogóle nie brała go pod uwagę.
      • zainteresowany1977 Re: 1 karta na pytanie tak/nie 15.12.11, 10:31
        9 monet nie jest kartą personifikującą, dlaczego więc wnioskować na jej podstawie o mężczyźnie?
        W talii 78 doors na tej karcie kobieta wpuszcza do swojego gustownego domu kobietę i mężczyznę, ja bym ją odczytał, że osoba która chce kogoś poznać powinna korzystać z okazji do spotkań towarzyskich o charakterze kulturalnym, miejsca gdzie się eksploatuje materię, pieniądze, robienie coś dla splendoru, z nadmiaru zasobów i dla sztuki? Co o tym sądzicie?
        • lilka107 Re: 1 karta na pytanie tak/nie 15.12.11, 12:38
          jak dla mnie odp na to pytanie brzmi: nie
          • zainteresowany1977 Re: 15.12.11, 13:24
            Dlaczego?
            • lilka107 Re: 15.12.11, 14:34
              bo w tej karcie nie ma energii 2-giej osoby, jestem tylko ja sama, co nie znaczy ze jest źle, ale mówi o braku partnera.
              gdyby juz zaistniał w jakiś sposob w jej życiu, myslę ze byłaby inna karta, np. as den albo gwiazdka wink
              • hoaxx Re: 15.12.11, 14:52
                Ogólna wymowa 9 Monet jest pozytywna, ale w pytaniu o związek faktycznie zastanawiałbym się.
                • algaria Re: 15.12.11, 15:29
                  Pytanie dotyczyło czy pani już się 'otarła" o energię przyszłego męża tzn czy go poznała czy go spotkała czy rozmawiała np przez internet A nie o związek partnerstwo czy narzeczeństwo.

Bo czasem jest tak że gdzieś kogoś poznaliśmy nie zdając sobie sprawy że to ten, że to ważny człowiek w naszym życiu który odegra w nim dość dużą rolę wink
                  • lilka107 Re: 15.12.11, 16:21
                    ja zrozumiałam za 1-szym razem smile
                    i podtrzymuję swoją zdanie
                    • zainteresowany1977 Re: 15.12.11, 16:59
                      A ja bym był bardziej na tak, na karcie 78 doors jest mężczyzna, więc jeśli jest pytanie o czas przeszły i jest karta spotkania towarzyskiego sprzyjającego rozrywce i ,,eksploatowaniu materii" to ja bym się skłaniał ku temu, że właśnie takie były okoliczności pierwszego kontaktu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka