31.05.12, 22:37
czy zdam egzamin na prawo jazdy? (mam zamiar sie teraz zapisac, przed jazda jeszcze potrenowac, tj. moje pierwsze podejscie)

sedno- 5bulaw
tak nie bedzie- krolowa monet
tak bedzie- krolowa bulaw
przeszkoda- 6kielichow
sprzyja mi- 3mieczy
wynik- 3bulaw (dociagnelam 2bulaw, kaplan)
rada-rydwan

Rada- potrenuj jazde,bo czeka cie jeszcze duzo nauki, praktycznej jazdy. Ciezko bedzie zdac, najlepsi przejda, reszta odpadnie. W przeszkodzie 6kielichow, moze powinnam bardziej sie skupic, uwazac na pasy, albo ta karta mowi, ze odwlekam ten zapis na egzamin? Nic mi nie sprzyja, chyba tylko hart ducha, moje zaciecie. W wyniku 3bulaw, nie wiem czy sa to dobre dla mnie wiadomosci ale ten kaplan moze mowic o dalszej nauce, jezdzie? Ze nie zdam za pierwszym razem?
A co robi tutaj ta krolowa bulaw?
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: egzamin 03.06.12, 19:12
      Moj instruktor nalega, abym w koncu zapisała sie na ten egzamin. Mowi, ze długo sie czeka-takie są odlegle terminy. A ja sie bojeuncertain Po kartach widze, ze nie zdam, no i nie jestem pewna swoich mozliwosci. Mowi, ze zanim zacznie sie egzamin to spokojnie, do tego czasu, zdobede te umiejetnosci i zdam.
      Nie wiem co robicsad Zaryzykowac?uncertain
    • niwa1 Re: egzamin 03.06.12, 23:31
      Q Buław z 3 Buław sugeruje mi, że czekają Cię jeszcze kolejne jazdy w kolejnym egzaminie.
      Ale nie stracisz energii i sobie doskonale poradzisz.
      Teoria w 3 Mieczy pójdzie ok.
      6 Puch to moim zdaniem po prostu powtórka, a Rydwan tak jak piszesz, koniecznie Cwiczyć jazdy, bo tutaj mogą być jakieś braki.
      Ale 2 Buł z Kapł widzę, że zdasz za drugim razem- to chyba super jak słyszę co się teraz wyrabia, jak podchodzą po 5,6 razy!
      Powodzenia, zapisuj się !
      Pozdrawiam
      • anuszzka Re: egzamin 05.06.12, 21:54
        Dziekujęsmile Jakbym zdala za drugim razem to byloby superbig_grin Odwlekam ten moment zapisu jak moge, bo sie boje samego egzaminu, paraliz mam w sobie a jezdzic naprawde lubie. Jutro kolejna jazda i juz sie nie moge doczekacwink
        • anuszzka Re: egzamin 11.06.12, 22:51
          wynik- 3bulaw (dociagnelam 2bulaw, kaplan)

Egzamin i nauke musze odlozyc, reke zlamalamsad Pewnie dopiero w sierpniu podejde uncertain
          • anna151sx Re: egzamin 12.06.12, 08:33
            Wsółczuję smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka