Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o karty - chodzi o konkurs.

28.01.13, 23:47
Czy ktoś z Was miałby ochotę wyciągnąć dla mnie karty ? Obiecuję podać czy wróżba się sprawdziła jak już poznam odpowiedź, mogę się również odwdzięczyć postawieniem kart ( tylko proszę, żeby sprawa nie była bardzo trudna, bo wciąż się uczę ) lub przesłać coś innego na maila.

Konkretniej chodzi o konkurs fotograficzny w którym wzięłam udział, tzn. przesyłałam swoją pracę. Konkurs podzielony jest na 2 etapy w pierwszym spośród nadesłanych zdjęć jury wybierze 100 zdjęć i one przejdą do kolejnego etapu, pierwszego zwycięzcę z tej setki wybiorą internauci, a drugiego zwycięzcę wybierze organizator konkursu.

Pytanie jest następujące : czy zrobione przeze mnie zdjęcie dostanie się do drugiego etapu konkursu ? smile

Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Bardzo proszę o karty - chodzi o konkurs. 29.01.13, 09:00
      Jaki będzie wynik dla zdjęcia getdance pierwszego etapu konkursu fotograficznego?
      Z przełożenia: 4 miecze, 5 mieczy, 4 kijów
      taki będzie wynik: Słońce, Gwiazda, Król denarów
      taki nie będzie wynik: Diabeł, As kielichów, Król mieczy
      w efekcie: Kapłan, As denarów, 9 kielichów

Wydaje mi się, że tak. Może jakieś problemy ze spełnieniem warunków konkursu się pojawią?
      Poproszę karty na moje finanse na najbliższe pół roku smile
      • getdance Re: Bardzo proszę o karty - chodzi o konkurs. 29.01.13, 12:05
        Bardzo dziękuję, dam znać jak dowiem się czegoś w sprawie wyniku czyli za jakiś tydzień.

Karty dla Ciebie położę dziś - późnym wieczorem.
      • getdance dla Anny151sx 29.01.13, 20:23
        Finanse Anny151sx na najbliższe 6 m-cy.

Tak będzie : Rycerz Buław, 7 Denarów, 10 Buław

Tak nie będzie : Królowa Mieczy, Księżyc, Król Buław

Wynik/Podsumowanie : 8 mieczy, 4 miecze, Giermek Mieczy

Nie wiem czy to wchodzi w grę, ale Rycerz Buław kojarzy mi się ze zmianą miejsca, albo zamieszkania, albo pracy,z jakąś ofertą, a jeśli nie ma takiej opcji to pojawi się tu jakieś zamieszanie. Jednocześnie sporo rozmyślań, marzeń o pieniądzach, zachęta do działania, do nieodkładania na później. To może Cię przytłaczać, że nie realizujesz się, nie robisz tego o czym marzysz, że jest "coś" co nie pozwala Ci ruszyć do przodu, że stale ma nad Tobą kontrolę i Cię blokuje.
        Nie znam Twojej sytuacji, ale sporo tu negatywnego nakręcania się, obaw przed niepowodzeniem, zamykania się w sobie. Myślę, że może mogą trudności, ale wydaje mi się, że wiele z nich tworzysz sama, a jak wiadomo myśli prowadzą do uczuć, uczucia prowadzą do działań, a działania prowadzą do wyników smile .

Będę wdzięczna jak ktoś jeszcze zerknie na te karty...
        • anuszzka Re: dla Anny151sx 29.01.13, 20:33
          getdance napisała:

> Finanse Anny151sx na najbliższe 6 m-cy.
          >
          > Tak będzie : Rycerz Buław, 7 Denarów, 10 Buław
          >
          > Tak nie będzie : Królowa Mieczy, Księżyc, Król Buław
          >
          > Wynik/Podsumowanie : 8 mieczy, 4 miecze, Giermek Mieczy
          >
          Widac plynny przeplyw pieniedzy, powolnie rosnaca ale stała suma no i jakies należnosci, zobowiazania do splacenia. Na wyniku 8mieczy, 4miecz, walet mieczy- cos moze kuleć, mimo wszystko stres sie pojawil, nie wiem moze na l4 pojdziesz na jakis czas i mniej na konto wplynie? Albo jakies wieksze wydatki na leki pojda?
          • anna151sx Re: dla Anny151sx 29.01.13, 20:45
            Tak, mam niestający stres wynikający z opieki nad mama z demencją. Nie mogę myśleć przyszłościowo, żyję dniem dzisiejszym. Czuję się zablokowana. Jakieś dochody mam, ale wydaje mi się, że nie mogę zrobić żadnego ruchu, ani żadnych planów. Zapewne sama też się napędzam i niepotrzebnie tak wszystko przeżywam. Brak mi dystansu do sytuacji i luzu. Wszystko to trafnie zdiagnozowały Wasze karty. Dzięki dziewczynki smile
    • getdance Re: Bardzo proszę o karty - chodzi o konkurs. 04.02.13, 14:48
      Niestety, nie moje zdjęcie nie zostało zakwalifikowane do 2 etapu. sad Wielka szkoda. sad
      • getdance Re: Bardzo proszę o karty - chodzi o konkurs. 04.02.13, 14:50
        Zjadłam słowa tam miało być " niestety, nie udało się, moje zdjęcie... "

• anna151sx Re: Bardzo proszę o karty - chodzi o konkurs. 04.02.13, 15:41
          Szkoda, ale nie zrażaj się. W rozkładzie miałaś Gwiazdę, ona długo sie realizuje. Wyślij na inny konkurs smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka