mala1116 10.02.13, 20:18 Witam bardzo prosiła bym o interpretacje rozkładu miał on pokazać najbliższą przyszłość,pierwsza karta to wieża którą przykryło 8buław ,nastepnie była śmierć-sąd lub sprawiedliwość-rycerz mieczy dalej nie pamietam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: interpretacja 10.02.13, 20:45 ale jaki był rozkład? jakie pytania w rozkładzie - te karty były tak luźno wyciągane? co to znaczy "przykryły" i był tam Sąd czy Sprawiedliwość - bo to różne karty - a skoro reszty nie pamiętasz a zwykle wynik jest na końcu rozkładu - to jak mamy Ci pomóc? Odpowiedz Link
mala1116 Re: interpretacja 10.02.13, 21:22 Pytania nie było żadnego miał pokazać najbliższą przyszłość,układ był w formie krzyża chociaż nie bardzo (nie znam się na tym),pierwszą wyciągnietą kartą czyli środkową była ta nieszczęsna wieża,nastepnie przykryła ją ta 8buław z prawej strony ta śmierć i obok śmierci rycerz mieczy poniżej rycerza sprawiedliwość,pojawiła sie równiez taka kobieta z monetami (królowa denarów?) nad kartą wieży na górze chyba ostatnią było słońce.Napisałam to chaotycznie ale może chociaż trochę Pani zrozumie,z góry dziekuje za pomoc Odpowiedz Link
algaria Re: interpretacja 10.02.13, 22:00 Krzyż celtycki - tak nazywa się ten rozkład - każda karta ma w tym rozkładzie swoje miejsce to nie są luźno wyciągane karty - musiałabym znać wszystkie występujące karty by móc coś powiedzieć - jest ich co najmniej 10 kobieta z monetami może być i królowa monet i 9 monet... A kto Ci stawiał ten rozkład i dlaczego nie zinterpretował? Odpowiedz Link
mala1116 Re: interpretacja 10.02.13, 23:01 stawiała mi pewna kobieta ale ona sama tak dziwnie się zachowywała wystraszyła się tej wieży i w sumie to nic mi nie powiedziała,tak bez ładu i skladu,że będe mieć kłopoty ,z ciekawosci w domu zerknełam do neta i też się zdziwiłam,czy to może być przepowiednia śmierci? Odpowiedz Link
algaria Re: interpretacja 11.02.13, 11:47 Bzdury - żadnej śmierci nie ma w kartach Krzyż celtycki bardzo szybko się realizuje a Wieża na początku rozkładu mówi że coś się skończyło załamało gwałtownie runęło bez zapowiedzi ale czas to odbudować albo na zgliszczach albo zupełnie gdzie indziej. Po przejściu wieży w życiu nic nie będzie takie samo i tak samo ale do śmierci fizycznej jej bardzo daleko - musiałaby być w towarzystwie innych kart ... By dobrze zinterpretować musiałbym znać cały rozkład i karty w rozkładzie - bo to że jakaś karta jest pod czy nad to nic mi nie mówi. Przepraszam że tak powiem a co to za wróżka która boi się kart o gorszym znaczeniu i panikuje na sam ich widok?? Właśnie takim zachowaniem można zrobić komuś więcej szkody niż pożytku... przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link
mala1116 Re: interpretacja 11.02.13, 12:43 Dziękuje za odpowiedź ,może poprostu wieża ukazała stan depresyjny i terapie? DZIĘKUJE JESZCZE RAZ. Odpowiedz Link