krolowa.mieczy 13.04.13, 12:15 Wczoraj późno bardzo (chyba po 23.00 już było) zapukał ktoś do moich drzwi. Kto? I dlaczego? I jaka była moja reakcja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Zagadka :) 13.04.13, 13:02 kto zapukał do Królowej? Sedno - 10 mieczy To nie jest ta osoba - 7 kielichów To była ta osoba - 4 monet wynik - 2 kielichów Po 1 to on nie ona po 2 to ktoś zraniony przez Ciebie wiedzący że jest w zamkniętej sytuacji i że dalej tak być nie może jak jest do tej pory - Facet się wreszcie zdecydował i przybył Spotkanie było bardzo udane - Ja podejrzewam że przyjechał A - albo to był któryś były Tak Królowa zareagowała na odwiedziny późną nocą? Wypadła mi Gwiazda - ucieszyłaś się i wiążesz z tą wizyta jakieś nadzieje ale... Sedno Eremita Tak nie zareagowałaś Wieża Tak zareagowałaś 10 mieczy wynik 8 buław No reakcje były skrajne od zamurowania po zamieszanie i zamęt przez ból i zaskoczenie ale bez zawalenia życia - Podejrzewam że z owym panem odbyłaś dość burzliwą rozmowę może nie kłótnie i awanturę ale rozmowa była konkretna i dosadna, raniąca ale oczyszczająca atmosferę - A Twoje emocje od zaskoczenia przez chęć rzucenia się na szyję, po kopnięcia pana w jajka I tak nadal obstaje w przekonaniu, że przybył Książę A. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Zagadka :) 13.04.13, 13:35 To nie A., bo ja wyjeżdżam w przyszły wtorek za 3 dni do Niemiec. Tarot Ci naokoło pokazał kurde. W 1szym rozkłądzie masz wynik 2 puch! Bardzo znaczące jeśli chodzi o ilość pukających osób. Drugi rozkłąd już mówi więcej o powodzie wizyty. I ta 10 mieczy nie wiem czemu... Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka :) 13.04.13, 14:21 Kto-10 buław dlaczego-as mieczy reakcja-królowa buław suma-śmierć myślę że ktoś potrzebował pomocy.. Ktoś zmęczony przepracowany szukali być może kwatery i zapukali by zasięgnąć informacji. Nie byłaś jakoś specjalnie zaskoczona byłaś skora do pomocy mimo późnej godziny.. Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka :) 13.04.13, 14:27 Czyli były 2 osoby - może to Świadkowi czy inni domokrążcy - a może bezdomni? Odpowiedz Link
1alaska Re: Zagadka :) 13.04.13, 15:10 kto - królowa monet po co - 8 mieczy, wypadła 10 buław reakcja - 5 mieczy Jakaś dobrze ubrana babka, która łomotała do drzwi, co o tej porze wbiło Cię w podłogę, przyszła z jakimiś ciężkimi przedmiotami, nie byłaś zadowolona, przepędziłaś kobietę. Ups. Odpowiedz Link
1alaska Re: Zagadka :) 13.04.13, 15:17 Dwie osoby... to musiało być coś naprawdę ciężkiego Odpowiedz Link
anuszzka Re: Zagadka :) 13.04.13, 16:15 kto 10bulaw po co 7 kiel, krol bulaw reakcja swiat, 6bulaw wynik 4miecze osoby byly z walizkami lub ciezkimi siatami i pomyliły drzwi? odprawiłas je, udzielajac im jakies informacje? bardzo mozliwe, ze oni tez na impreze szli Odpowiedz Link
krolowa.mieczy odpowiedź 13.04.13, 19:35 To było 2 policjantów. Młodzi, mili, sympatyczni Zapukali (nie dzwonili), ja otworzyłam i... zdziwiłam się. Zapytali mnie czy ja zrobiłam zgłoszenie. Totalnie zaskoczona spytałam się "czego zgłoszenie?" Zakłócanie ciszy nocnej. Ktoś z mojego bloku zgłosił na policję ten fakt (sąsiedzi pode mną imprezowali rzeczywiście głośno, dzieciaki się darły, muzyka grała itp). Spytali się mnie czy to u mnie może. Powiedziałam im że jestem sama i nie u mnie. Skierwoałam ich piętro niżej. No i teraz tak do końca nie wiem: czy jakiś sąsiad specjalnie podał moje namiary jako zgłaszającego czy pomylił się, że to u mnie impreza. Ale mówię wam: dawno tak zaskoczona nie byłam! Odpowiedz Link