30.04.13, 19:53
Co o Freyi myśli pan K?

Sygnifikator pana K.: 8 buław.
To myśli o Freyi: królowa pucharów.
Tego nie myśli: Pustelnik.
To do niej czuje: 6 denarów.
Tego nie czuje: 2 buław.
Tego od niej chce: 4 mieczy.
Tego nie chce: rycerz mieczy.
Podsumowanie: Wieża.
Rada: 9 buław.

Pojawia się i znika. Wygląda na to, że Wasza relacja nie ma charakteru ciągłego. Spotykacie się, potem tracicie kontakt, potem znów go nawiązujecie. 8 pucharów może też mówić, że ma rodzinę albo inne zobowiązania, które mu utrudniają tę znajomość. Uważa Cię za kobietę czułą, wrażliwą i uczuciową, ale wolałby, żebyś swoje emocje wyrażała spokojniej, bo chyba masz skłonność do wybuchania. Chce relacji opartej na jasnych, sprawiedliwych zasadach, ale raczej nie romantycznej czy erotycznej. Wieża mówi, że może dojść między Wami do większej utarczki, ale z kolei 9 buław radzi, żebyś nie forsowała swoich racji za wszelką cenę i pozostawiła sprawy własnemu biegowi.
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Dla Freyi 30.04.13, 20:40
      Faktycznie nie ma ciągłości czasami jest kilka miesięcy przerwy a czasami widujemy się częściej zobowiązań nie ma ale to taki typ że wszędzie go pełno tylko nie tam gdzie trzebatongue_out że wylewna to napewnowink jemu jeszcze bardziej się rzuca to w oczy on skorpion ja wodnik więc różnica ogromnatongue_out ale nie jest źle rozkład mnie satysfakcjonujesmile dziękuje śliczniekiss
    • freya_v Informacja zwrotna 07.06.13, 12:43
      Dokładnie miesiąc od tej wróżby zrealizowała się wieża. Tak nagle ni stąd ni z owąd relacja się rypłatongue_out wieża u mnie to zawsze doznanie szoku i tutaj tak było.. Dowiedziałam się o czym co mnie bardzo zaskoczyło jednocześnie zburzyło wszystko to co było do tej poryuncertain (pan był przyjacielem nie partnerem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka