Dodaj do ulubionych

Wróżba miłosna na 2015 rok

29.12.14, 23:47
Krótki rozkład, na pytanie czy poznam w roku 2015r. partnera życiowego ?

2 kielichy, Rydwan, Król Kielichów

dobrane: Królową Buław, 7 denarów, Kapłan.

Szansa jest chyba? aczkolwiek ja Króla Kielichów kojarzę jako faceta z przeszłości, ale Rydwan jako dynamiczna karta, oznacza raczej,że ktoś nowy może pojawić się w moim życiu. 2 kielichy to moje oczekiwania, gotowość do związku. Rydwan może być nowym początkiem związku.
Królowa Buław- może przez jakąś kobietę poznam, 7 denarów-spokojny rozwój znajomości, Kapłan...nie wiem.

Jakieś podpowiedzi?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 30.12.14, 08:29
      Partnera życiowego????????
      Tak! Może nawet dwóch!!! big_grin
      Rozumiem że chodziło tobie o przyszłego męża. Na niego będziesz jeszcze musiała poczekać.
      Spotkasz kogoś kto poruszy twoje serce, ale facet będzie tak opieszały, że nerwami ci poruszy he he. Nie zachęcaj go za mocno. Tylko troszkę smile Sam niech się odważy.
      Emocji przed tobą co nie miara smile
      • carolina-8 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 30.12.14, 09:35
        Tak, tak-pytanie dot. partnera życiowego smile
        Ach, Misboaa..nie będę przesadzać- jeden mi starczy tongue_out
        to 7 denarów oznacza oczekiwanie?
        Król pucharów to dla mnie introwertyk trochę, i wiem,że on musi działać w swoim tempie. Ponaglanie tylko go wkurza smile
        Ach, jak fajnie by było smile
        • misboaa Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 30.12.14, 10:36
          carolina-8 napisała:

> to 7 denarów oznacza oczekiwanie?

Niestety tak. Niestety, bo chciała byś już! big_grin "Już" to możesz mieć niezły sex!!! big_grin Tylko że nie o to pytasz tongue_out
          > Król pucharów to dla mnie introwertyk trochę, i wiem,że on musi działać w swoim
          > tempie. Ponaglanie tylko go wkurza smile
          Nie wiem czy wkurza go to, często raczej ośmiela bo on taki jest że można nawet nie zauważyć, że czuje mięte. Tak to w sobie trzyma. Wtedy dobrze jest mu dodać troszeczkę odwagi. Ciupinkę (!!!) mówie bo ty w niezłych kartach wychodzisz. Podrywu się nie boisz co???? big_grin Sama byś go złowiła byle tylko się pokazał he he Rydwan zaś radzi by troszkę przystopować aby (sorry) nie okazywać desperacji.
          Podejrzewała bym że on przyjedzie skądś (ew. ty pojedziesz). Może nawet pojawić się jużza chwilkę. Cały "rozwój" jednak będzie się ciągnął jak flaki tongue_out Nerwy na postronkach trzymaj big_grin

• carolina-8 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 30.12.14, 14:35
            No ciekawe ciekawe, dam znać jak coś się wydarzy hi hi
            • misboaa Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 31.12.14, 10:16
              Czekam na love newsy smile
    • beata25_84 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 31.12.14, 12:31
      2 kielichów, to dobrze piszesz, ze to Twoja gotowość na związek, rydwan to ruch - czyli tak jak by droga, kroki podjęte do poznania partnera - Króla Kielichów (najpewniej to będzie ktoś o jasnych włosach). Karty dobrane: Królowa buław - albo, że jakaś kobieta pomoże Ci poznać partnera zyciowego, albo to Twoja karta (kobieta z jasnymi włosami, najczęściej blondynka), 7 denarów - czas dojrzewania tematu, oczekiwanie na rezultat podjętych wysiłków (może to być jak najbardziej spokojny rozwój znajomości tak jak piszesz, albo poprostu oczekiwanie na ruch ze strony partnera). Kapłan - pytałaś się o partnera życiowego, więc myślę, że karta ta potwierdza rangę osoby, ze nie będzie to przelotna znajomość, możliwe, że nawet przyszły mąż.
      • carolina-8 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 31.12.14, 12:56
        Dzięki dziewczyny za interpretację!
        Na pewno dam znać, jak coś się rozpocznie smile

Tymczasem Szczęśliwego Nowego Roku życzę!
        • konsta-is-me Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 01.01.15, 01:21
          Nie wiem jaki rozklad i to.miesza.
          Ale moze oznaczac tyle ze facet ma kobiete (Q Bulaw) i Papiez na koncu.
          • misboaa Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 01.01.15, 15:23
            Kurczę! A ja dopiero teraz zwróciłam uwagę na "dobrane". Dobrane do czego??? Myślałam że to drugi rząd, drugie pytanie.
            To jest ciąg z pierwszym?
      • beata25_84 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 01.01.15, 16:24
        Również Szczęśliwego Nowego Roku 2015! smile
        Mam nadzieję, że nasze opisy coś pomogły, bo co "wróżka", to inny pomysł na interpretację. wink
        • carolina-8 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 05.01.15, 19:28
          Misboaa, tak drugi rząd to dobrane karty - czyli ciąg dalszy..Umawiam się z kartami, kiedy nie do końca jest coś jasne dla mnie, aby rozwinęły swoją odpowiedź, więc ja to traktuję jako uzupełnienie tych 3 kart głównych 1- przeszłość, 2-teraźniejszość, 3-przyszłość
          • magdalena.1230 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 14.01.15, 21:04
            2 kielichy, Rydwan, Król Kielichów

Moja Drogasmile bardzo ładne masz karty na miłość tutaj nie widzę przeszłości - Faceta z przeszłości o , którym piszesz wręcz przeciwnie widzę przyjażń ,mężczyznę o ciemnych włosach , może być starszy od ciebie , emocjonalny facet .
            Fizycznie będziecie się ze sobą dobrze czuć , bezpiecznie . Ta znajomość rozpocznie się przez wyjazd, spotkanie z kimś gdzieś , wycieczkę .
            • carolina-8 Re: Wróżba miłosna na 2015 rok 14.01.15, 22:46
              Dziękuję Magdalenosmile dam znać, jak coś się wyklaruje! z tym wyjazdem jestem ciekawa..może w nowej pracy na jakieś szkolenie wyjadę?
              Ćwiczę ostro pozytywne myślenie-do końca lutego muszę znaleźć nową pracę i przy okazji myślę o tym przyszłym facecie, bo wiem,że szczęście lubi chodzi paramismile
              złożyłam dzisiaj zamówienie do Wszechświata na te dwie sprawy-zaznaczając terminy.
              Dla tych co chcieli by pomóc sobie w przyciągnięciu pewnych rzeczy polecam, bo już kiedyś mi się udało, a teraz przypomniałam sobie o tej technice katalogwszechswiata.wordpress.com/zloz-zamowienie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka