Dodaj do ulubionych

Proszę o wróżbę na znajomość z P.:)

17.01.15, 21:51
Poznałam fajnego chłopakawink P. czy coś z tego wyjdzie , jak się ta znajomość ułoży ?

w zamian mam piosenkę lub karty smile
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 18.01.15, 11:14
      Mozna tu zastosowac Krzyz Celtycki, czyli rozklad przeznaczenia smile Kto chetny?
    • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 18.01.15, 19:32
      Cześć,
      Jeśli chcesz, to mogę Ci powróżyć, tylko że ja takim tarotowym samoukiem jestem, zajmuję się tym już wiele lat, ale nadal się uczę.
      Zastosowałabym inny rozkład, niż krzyż celtycki.
      Czekam na odpowiedź smile
      • magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 18.01.15, 19:40
        Beatko , dobrze wybierz rozkład wg siebiesmile A ja piosenkę mam przygotować czy karty mogę dzisiaj postawić ?

smile)
        • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 19.01.15, 00:11
          magdalena.1230 napisała:

> Beatko , dobrze wybierz rozkład wg siebiesmile A ja piosenkę mam przygotować czy
          > karty mogę dzisiaj postawić ?
          >
          > smile)
          >

Jak znajdziesz chwilę, to poproszę karty na sytuację finansową/pracę na ten rok. Wróżbę możesz wrzucić na szkółkę.
    • beata25_84 Wróżba dla Magdaleny 19.01.15, 00:04
      magdalena.1230 napisała:

> Poznałam fajnego chłopakawink P. czy coś z tego wyjdzie , jak się ta znajomość uł
      > oży ?
      >
      > w zamian mam piosenkę lub karty smile

Cześć,
      Użyłam kart odwróconych i prostych,AW + AM.
      Rozkład wyglądał tak:
      2------------5
      3-----1------6
      4------------7
      ----8-9-10----
      ------11------
      ------12------

Gdzie:

Jak wygląda znajomość między Magdaleną i P.

Karta nr 1: Co między wami? - odwr.Cesarz
      Okoliczności Wam nie sprzyjają, P. nie jest dobrze nastawiony do Ciebie, on Tobą manipuluje.

Karta nr 2: Co ona ma w głowie? 6 buław - prosta
      Uważasz,ze to może być taki Twój "rycerz na białym koniu", jesteś zapatrzona w niego jak w obrazek.
      Karta nr 3: Co ona ma w podświadomości? - odwr.6 kielichów
      Obawiasz się,że sytuacja między Wami w żaden sposób się nie rozwinie.
      Karta nr 4:Co ona pokazuje na zewnątrz? odwr.7 monet
      Na tą chwilę wstrzymujesz się z okazywaniem uczuć, uważasz,ze obecnie jest na to za wcześnie.

Karta nr5: Co on ma w głowie? odwr.Diabeł
      Czy ten człowiek lubi jakieś używki? Cos Ci wiadomo na ten temat? On tak jak by w głowie miał właśnie takie rzeczy, a nie poważne związki lub jak by uważał,że przez te sprawy jest "byle kim" i bardziej wartościowa dziweczyna nie zwróci na niego uwagi; tak jak by on pochodził z jakiegoś nieciekawego środowiska.
      Karta nr 6: Co on ma w podświadomości? odwr.As mieczy
      On na zimno ocenia swoje korzyści, kłamie,kombinuje, byleby uzyskać swój cel.
      Karta nr 7: Co on pokazuje na zewnatrz? 5 monet - prosta
      On na zewnatrz pokazuje,że dobrze mu jest tak jak jest, nie chce niczego zmieniać. (Chodzi o jego styl życia. Jeśli już jakoś się spotykaliście, to on weźmie co będzie mógł, ale związać się nie zechce).

Karty nr 8,9 i 10: Czy coś z tego wyjdzie?
      odwr.Siła,Paź monet (Giermek monet) - prosty, odwr.Arcykapłanka
      On nie umie budowac trwałych związków z kobietami, jest niedojrzały emocjonalnie, samolubny. Zabawa jest OK, obowiązki są "be". Myśli tylko o własnej przyjemności i wygodzie.
      Jak zobaczyłam odwróconą Arcykapłankę, to pomyśłałam od razu o tym,że on może rónież coś kręcić na boku z inną kobietą.

Karta nr 11: Czy coś z tego wyjdzie? odwr.8 monet
      Wszelkie wysiłki pójdą na darmo/

Karta nr 12 (dociągnięta): Czy P.ma ucziwe zamiary? odwr.10 buław
      Moim zdaniem odpowiedź brzmi NIE.

Skojarzenie, które mi się pojawiło od razu po rozłożeniu kart - babiarz, podrywacz, wykorzystuje, chce szybkiej, niezobowiązującej przyjemności.
      On wcale nie jest taki fajny, na jakiego pozuje, dobry z niego "czaruś".
      On jest za cwany dla Ciebie. Twoje kalkulacje (karta nr 4) są bardzo niewinne, a on działa z wyrachowaniem. Poczułam,że to zły człowiek, który bawi się kobietami.

Moja rada - karty nie wyrocznia, Tobie na nim zależy, poprostu dobrze go poobserwuj, spróbuj się dowiedzieć jaką opinię ma w towrzystwie, nie spiesz się. Im dłużej to potrwa, tym trudniej bedzie mu ukrywać prawdziwą twarz.
      • beata25_84 Re: Wróżba dla Magdaleny 19.01.15, 01:15
        Wkradł się mały błąd - karty 8,9,10 to odpowiedź na pytanie: Jak się ta znajomość ułoży?

> Karty nr 8,9 i 10: Czy coś z tego wyjdzie?
        > odwr.Siła,Paź monet (Giermek monet) - prosty, odwr.Arcykapłanka
        > On nie umie budowac trwałych związków z kobietami, jest niedojrzały emocjonalni
        > e, samolubny. Zabawa jest OK, obowiązki są "be". Myśli tylko o własnej przyjemn
        > ości i wygodzie.
        > Jak zobaczyłam odwróconą Arcykapłankę, to pomyśłałam od razu o tym,że on może r
        > ónież coś kręcić na boku z inną kobietą.
        • magdalena.1230 To ja wrzuce też interpretację :) 19.01.15, 19:03

Jak wygląda znajomość między Magdaleną i P.

Karta nr 1: Co między wami? - odwr.Cesarz
          >Okoliczności Wam nie sprzyjają, P. nie jest dobrze nastawiony do Ciebie, on Tobą >manipuluje.

Odpowiedz:

Relacja jest świeża , znajomość na razie nie rozwija się , ja nic nie proponuję nie wchodzę w rolę Cesarza - który wszystko zagarnia do siebie. Między nami sytuacja nie idzie ku lepszemu chyba ; na to wygląda- Akurat taka sytuacja iż pan miał mi pożyczyć płytę z wesela naszych znajomych i tak czekam ...i czekam na odpowiedz. Głupotki sympatycznesmile mi wypisuje .A właśnie ta płytka była by możliwością spotkania się , choć była taka możliwość ale ja nie wyszłam z inicjatywą spotkania a on tylko dał znak na chęć spotkania ale konkretami nie wyszedł.
          Cesarz odwrócony to nieumiejętność w dążeniu do celu takie liczenie na drugą osobę .

mam dobry cytat do sytuacji: ''jednak Cesarz to w działaniu za mocny nie jest
          bardziej w głowie ma coś ułożone na temat przyszłości do działania mu daleko w tej kwestii liczy na druga osobę''.

Karta nr 2: Co ona ma w głowie? 6 buław - prosta
          >Uważasz,ze to może być taki Twój "rycerz na białym koniu", jesteś zapatrzona w niego jak w >obrazek.

Fajny chłopak taki do pokazówki przed znajomymiwink , ale jako mąż to raczej faktycznie nie..

Karta nr 3: Co ona ma w podświadomości? - odwr.6 kielichów
          Obawiasz się,że sytuacja między Wami w żaden sposób się nie rozwinie.

Karta nr 4:Co ona pokazuje na zewnątrz? odwr.7 monet
          >Na tą chwilę wstrzymujesz się z okazywaniem uczuć, uważasz,ze obecnie jest na to za >wcześnie.

Piszemy ze sobą , ja pokazuje sympatię , chęć rozwoju znajomości ale uczucia jeszcze . Przy pozycji 7 monet normalna - to ja bym się zatrzymała i myslała czy zrobić krok , czekała bym . A ta pozycja jest odwrócona - i dla mnie to nie jest wstrzymywanie się z działaniem ja to utrzymuję kontakt, dzialam czyli pozycja ''- '' trochę innego nabiera znaczenia .

Karta nr5: Co on ma w głowie? odwr.Diabeł
          Czy ten człowiek lubi jakieś używki? Cos Ci wiadomo na ten temat? On tak jak by w głowie >miał właśnie takie rzeczy, a nie poważne związki lub jak by uważał,że przez te sprawy jest >"byle kim" i bardziej wartościowa dziweczyna nie zwróci na niego uwagi; tak jak by on >pochodził z jakiegoś nieciekawego środowiska.

Wiesz on może mieć coś ''z deklem ''z powodu pracy pracuje w więziennictwie jako strażnik , także nie dziwiła bym się , że coś się z głową robi w takim otoczeniu ;.
          W głowie - Diabeł dobry jest tylko do seksu, pieniędzy , to zazwyczaj relacja toksyczna .

Karta nr 6: Co on ma w podświadomości? odwr.As mieczy
          >
          >On na zimno ocenia swoje korzyści, kłamie,kombinuje, byleby uzyskać swój cel.

Wiesz miecze to rozum - A jak rozum działa to serce się wyłącza . Ludzie , którzy słuchają tylko rozumu są zimni , zgorzkniali tak z moich obserwacji to wynika,
          Podświadomie on wie , że z tego raczej nic nie wyjdzie . małe szanse na związek as mieczy nie daje szans na uczucia .

Karta nr 7: Co on pokazuje na zewnatrz? 5 monet - prosta
          >
          >On na zewnatrz pokazuje,że dobrze mu jest tak jak jest, nie chce niczego zmieniać. (Chodzi >o jego styl życia. Jeśli już jakoś się spotykaliście, to on weźmie co będzie mógł, ale związać >się nie zechce).
          >

5Monet to karta bankructwa emocjonalnego, uczuciowego ...Co może mi ofiarować kiedy sam jest pusty w środku . A więc on wiele nie daje znaków na coś między nami , ale wyczuwam , że gdyby go zachęcić to Obudziłby sie z tego stanu.
          Bo 5 monet - to taka karta destrukcyjna kiedy można wszystko
          od nowa zaczynać też

Karty nr 8,9 i 10: znajomość ?
          odwr.Siła,Paź monet (Giermek monet) - prosty, odwr.Arcykapłanka

>On nie umie budowac trwałych związków z kobietami, jest niedojrzały emocjonalnie, >samolubny. Zabawa jest OK, obowiązki są "be". Myśli tylko o własnej przyjemności i wygodzie.
          >Jak zobaczyłam odwróconą Arcykapłankę, to pomyśłałam od razu o tym,że on może rónież >coś kręcić na boku z inną kobietą.

OdwróconaSiła , Paż monet, odwró.Kapłanka
          Znajomość jest ciekawa dla nas i będzie jeszcze ten kontakt w jakimś momencie będzie między nami Paż Monet , Moc odwróc.to brak wiary w własne możliwości , jakieś przeszkody ale nie zewnętrzne tylko wewnętrzne dotyczące mnie lub niego . Kapłanka to brak chęci na stworzenie związku małżeńskiego , to ukrywanie czegoś przed sobą - czyli nie wszystko o sobie będziemy wiedzieć bo znajomość nie znajdzie się na takim etapie można powiedzieć znajomość lekka a nie przyjażń ciepła.

Karta nr 11: Czy coś z tego wyjdzie? odwr.8 monet
          >
          >Wszelkie wysiłki pójdą na darmo/
          >

Odwrócona 8monet - to rzeczywiście dużo roboty przy tym , tyle się dzieje a wynik zerowy .

Karta nr 12 (dociągnięta): Czy P.ma ucziwe zamiary? odwr.10 buław
          >Moim zdaniem odpowiedź brzmi NIE.

Gdyby 10 buław była w pozycji prostej - to było by że znajomość go przerasta i nie może sobie poradzić z tym , chce aby druga osoba wzięła choć połowę ciężaru na siebie - Razem rażniej i łatwiej. Natomiast 10 odwrócona to chyba umiejętność poradzenia sobie ze wszystkim ale tak miło jest gdy kobieta zabiegać może o mnie...Czyli trochę w tym matactwa może być .

Ps: Napiszę dzisiaj rozkład na Szkółce smile
          • beata25_84 Re: To ja wrzuce też interpretację :) 19.01.15, 23:14
            Karta nr 1.
            Cesarz, to czasami karta partnera życiowego,męża.
            Dla mnie w pozycji odwróconej to poprostu brak zainteresowania Tobą na poważnie. Nie czuję tego jako liczenie na inną osobę.
            Dla mnie Cesarz w w pozycji prostej to nie osoba, która liczy na innych,a silna, stanowcza,mądra - rozum, ale i silna osobowość.
            Karta nr 4.
            Ogólnie 7 monet to karta czekania na owoce pracy, w przypadku odwr.7 monet ten czas się jeszcze wydłuża. Może Tobie się wydaje,że dajesz jasne sygnały, a on to inaczej odczytuje?
            Karta nr 5.
            No faktycznie coś może mieć z deklem przy takiej pracy. To bardzo dobre wytłumaczenie tej karty, tak czy inaczej niezależnie od powodów emocjonalnie nie wygląda to dobrze. To co w głowie, to karta tego co on sobie uświadamia. A może on jakoś ten stres z pracy zapija alkoholem? Może w zyciu prywatnym jest tyranem, takim trochę socjopatą?
            Tak jak piszesz Diabeł, to tylko do energii seksualnej jest dobry i to tez nie zawsze. wink
            Karta nr 6.
            właśnie tak jak się na zimno wszystko ocenia, to nie ma uczuć, a jak nie ma uczuć to i nie ma empatii,więc będzie myślał tylko o sobie.
            Karty 8,9,10.
            On chce żeby to tak ładnie wygladało, ale nie ma ochoty się wiązać, tak jak Ci wcześniej pisałam, zabawa jest dla niego przyjemna, zobowiązania już nie. Własnie jak to piszesz taka bardzo lekka znajomość, bez traktowania drugiej osoby na poważnie.
            Karta nr12
            Co do tej karty 10 buław (opieram się na Podstawach Tarota Kolesowa) to w pozycji odwróconej mówi o przeszacowaniu, przecenianiu swoich sił i w efekcie braku sukcesu,więc nie pasuję mi to do umięjętności poradzenia sobie ze wszystkim.

W każdym bądź razie co do jednego jesteśmy zgodne - szanse,zeby coś z tego wyszło są marne, a człowiek raczej nie do poważnego związku.
          • misboaa Re: To ja wrzuce też interpretację :) 27.01.15, 16:25
            Może on po prostu jest przemęczony swoją pracą, odpowiedzialnością, myśleniem a nie rozczulaniem się i dlatego tak trudno mu się przestawić na stan emocjonalny????
            Spędza wiele godzin w innym świecie. W świecie innych wartości i zachowań i nie nauczył się "przestawiać"? Ciężko mu, wychodząc z pracy zrobić "pstryk" i usiąść w kapciach do herbatki i ciasteczek z ukochaną.
            On nie musi mieć coś z głową bo XV jest odwr. tylko w głowie się nie rozluźnia. W podświadomości ma AMi! Też odwr. Spędza wiele godzin kierując się zasadami i regułami od których nie ma odstępstwa. Będąc z kobietą będzie czujny na zboczeńców i wszelkie zło jakie jej może potencjalnie zagrażać. Trudno z nim może być, ale z drugiej strony ten facet wie o czym myśli, wie że świat nie jest kolorowy, a każdy może być podejrzany.
            Nie powiedziałabym że znim jest coś nie takbo te karty są odwrócony, tylko, że jego myślenie jest tak nastawione, jest na to wyczulony bo zna życie, ma doświadczenie a kobiecie która jest od tego daleko może to sprawiać trudność. Poza tym on będzie kontrolę miał niejako we krwi. To nie jest zazdrosny, zakompleksiony facet który węszy wszędzie kochanków tylko facet który ma świadomość i "niestety" taki zawód. Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam co mam na myśli.
            Szkoda że tak na zimno kalkuluje dziewczynę. Nie potrafi się rozkręcić.
            Jeśli ci zależy w jakiś sposób na nim to zrób sobie rozkład który odpowie na pytanie jak masz postępować w stos. do niego, co możesz zrobić by popchnąć relacje, czego on oczekuje od ciebie, czego by chciał, co mu sprawia trudność itp. Chodzi o to by zobaczyć czy on olewa ciebie czy to przez ten jego charakter/styl tak się zachowuje.
            • magdalena.1230 Re: To ja wrzuce też interpretację :) 02.03.15, 22:03
              Dziękuję za interpretację kiss dziewczyny , szkoda , że z tej znajomości nic nie wyjdzie bo chłopak mi się podoba .
              Spotkaliśmy się parę razy , dostałam prezent ale jakieś zimno od niego odczuwam to i ja jestem ostrożna bo nie chce się ośmieszyć , że mi bardziej zależy . Kurcze chodziłam już z innymi chłopakami od razu widać było , że im zależy na maksa do całowania się brali , a Ten jakiś dziwny pisze piękne słowa ale nie potrafi mnie pocałować coś jest nie tak z tą znajomością . 8Monet - to się sprawdza odwrócona - wszelkie wysiłki idą na marne ..

Brakuje tej podstawy aby coś wyszło .
              Beatko bardzo ciebie proszę zobacz mi w czym jest problem we mnie czy w nim czy wogóle w obojgu , czy to nie jest tak że jedno chce a drugie nie ojjj już sama nie wiem co jest nie tak Proszę o wróżbę postawienie a ja w najszybszym czasie powróżę Tobie .
              • beata25_84 Wrózba cz.2 03.03.15, 00:30
                Jak zawsze AW + AM, karty prsote i odwrócone.

1. Jak P.widzi Magdę - 10 Monet - prosta

On postrzega Cię jako osobę dojrzała emocjonalnie, stałą w uczuciach, ciepłą, opanowaną, świadomą tego co jest ważne w życiu.

2. Co go wstrzymuję przed rozwijaniem relacji - As Kielichów - odwrócony
                On albo nie potrafi, albo nie chce kochać, powstrzymuje go brak uczuć do Ciebie.

3. Co by pomogło mu rozwijać relację - Sąd - odwrócony

Aby relacja się rozwijała musiałby dokonać zmian w swoim wnętrzu, bo na razie jest to wszystko zablokowane u niego. On nie uczy się na błedach, to co go blokuje to czuję,że są to jakieś jego stare doświadczenia, traumy wyniesione z życia (może nawet coś z dzieciństwa), to jego własne problemy, z którymi musiałby się najpierw uporać, bo na razie nie jest zdolny do stworzenia związku, bliskich relacji z drugą osobą.

Zarówno karta na pozycji 2, jak i 3 mówi o zablokowaniu uczuć, odcinaniu się, zamykaniu w sobie, braku otwartości. Jednoczesnie Ciebie postrzega za całkiem rozsądną kobietę, taką co by dbała o ciepło rodzinne, chociaż badziej to praktyczne podejście z jego strony, a nie szał emocji, namiętności. On już poprostu jest taki zblokowany. Myślę,że wymagałby terapii, albo chociaż własnej, świadomej pracy nad tym wszystkim, bo ma duże problemy ze sobą.

4. Na czym mu zależy - 2 Miecze - prosta

Zależy mu na tym,żeby nadal mógł mieć takie zamknięte wnętrzne,żeby nie musiał okazywać emocji, żeby nie musiał podejmować trudnych decyzji. Pragnie nadal żyć w błogiej nieświadomości, bo poruszenie czego kolwiek budzi w nim przykre emocje z którymi nie ma ochoty się zmierzyć, łatwiej mu żyć w stanie dotychczasowego znieczulenia i zamrozenia emocji, niż ich doświadczać.

5. Jak Magda widzi P.- 8 Monet - prosta

Dużo pracy wymaga znajomość z nim.

6. Co ją wstrzymuje - As monet - prosta

Uważasz,że z nim nie zbudujesz dobrego domu, nie uda Ci się przy nim osiągnąć dobrobytu.

7.Co jej pomaga - 9 Monet - odwrócona
                Dobra materialne stawiasz ponad uczucia, w relacji z tak mało wylewną osobą jak P. może to być atut, bo prędzej zapewni Ci pieniądze, da jakiś prezent,niż okaże uczucia.

8. Na czym jej zalezy - Cesarzowa - odwrócona
                Zależy Ci na tym,zeby stać się bardziej kobieca, bardziej atrakcyjna.
                Uwaga, bo odwrócona Cesarzowa to może być również brak talentu do gospodarowania pieniędzmi, wynagradzanie sobie dobrami materialnymi tego co brakuje na poziomie emocjonalnym, nieumiejętnośc okazywania uczuć, więc tak jak byś chciała umieć być bardziej otwarta, mieć więcej spełnienia na polu emocjonalnym, bo kasą tylko to uciszasz.

Madziu rada dla Ciebie - nie skupiaj się tylko i wyłącznie na kasie i naucz się rozsądniej wydawać pieniądze (obie wiemy czemu Ci to piszę, bo nie pierwszy raz to widzę). Wiem,że chcesz stabilizacji, ale podchodząc czysto materialnie i interesownie do potencjalnego partnera będzie trudno wybrać Ci tego właściwego.

Karty dociągnięte:
                9. Jaki finał znajomości - 7 buław - odwrócona
                Niestety nadal uważam,że nic z tej znajomości nie wyjdzie, a wręcz w pewnym momencie możecie zacząć być wrogo nastawieni do siebie.

10. Co teraz między nimi - 4 Mieczy - odwrócona

Brak działania, a w wyniku brak rozwoju znajomości i frustracja.

Madziu pytałaś się gdzie leży problem, więc jeszcze kilka słów ode mnie na sam koniec.
                Ponieważ jesteś bardzo skoncentrowana na dobrach materialnych, patrzysz na potencjalnych partnerów pod względem tego czy byt zapewnią rodzinie, zupełnie zamykasz się na uczucia, za dużo kalkulujesz, a przez to ładujesz się w niedokońca właściwe związki.
                Co do P. - to jak się zachowuje wobec Ciebie, to nie Twoja wina, ale jego wewnętrzne traumy. On nie stworzy związku do czasu, aż tego nie przepracuje, naprawdę uważam,że terapia by mu nie zaszkodziła, bo to bardzo zraniony wewnętrznie człowiek, a przez to zamroził emocje, wrażliwość, empatie i stał się zimny i cyniczny.
                • magdalena.1230 Re: Wrózba cz.2 03.03.15, 21:50
                  beata25_84 napisała:

> Jak zawsze AW + AM, karty prsote i odwrócone.
                  >
                  > 1. Jak P.widzi Magdę - 10 Monet - prosta

> On postrzega Cię jako osobę dojrzała emocjonalnie, stałą w uczuciach, ciepłą, o
                  > panowaną, świadomą tego co jest ważne w życiu.

Ładna karta lubię ludzi z 10 monet to są spokojni i ogólnie można z nimi o wszystkim pogadać , i stali w słowach co najważniejsze . Pan zaczął we mnie inwestować smile co ja bardzo lubię bo widzę , że jemu zależy .
                  >
                  > 2. Co go wstrzymuję przed rozwijaniem relacji - As Kielichów - odwrócony
                  > On albo nie potrafi, albo nie chce kochać, powstrzymuje go brak uczuć do Ciebie
                  > .
                  Widzę , że inwestuje we mnie ale nie dostrzegam uczucia miłości w nim - tak jakby chciał ale nie mógł .Szkoda bo bardzo mi się podobał . Pierwszy raz zobaczyłam jak wygląda w realnej sytuacji As Kielichów u faceta odwrócony - dziwne uczucie ...

>
                  > 3. Co by pomogło mu rozwijać relację - Sąd - odwrócony

> Aby relacja się rozwijała musiałby dokonać zmian w swoim wnętrzu, bo na razie j
                  > est to wszystko zablokowane u niego. On nie uczy się na błedach, to co go bloku
                  > je to czuję,że są to jakieś jego stare doświadczenia, traumy wyniesione z życia
                  > (może nawet coś z dzieciństwa), to jego własne problemy, z którymi musiałby si
                  > ę najpierw uporać, bo na razie nie jest zdolny do stworzenia związku, bliskich
                  > relacji z drugą osobą.
                  >

Myślę , że on nie potrafi sie otworzyć bo nie miał ojca , wychowywała go sama matka i jest do niej bardzoooo przywiązany .. Także nawet chyba ja nie jestem w stanie oderwać go od ''cycka mamusi '' Poprzedni związek jego też się rozłożył a miał większe szanse bo kobieta z którą chodził pracuje z nim w jednym miejscu .

> Zarówno karta na pozycji 2, jak i 3 mówi o zablokowaniu uczuć, odcinaniu się, z
                  > amykaniu w sobie, braku otwartości. Jednoczesnie Ciebie postrzega za całkiem ro
                  > zsądną kobietę, taką co by dbała o ciepło rodzinne, chociaż badziej to praktycz
                  > ne podejście z jego strony, a nie szał emocji, namiętności. On już poprostu jes
                  > t taki zblokowany. Myślę,że wymagałby terapii, albo chociaż własnej, świadomej
                  > pracy nad tym wszystkim, bo ma duże problemy ze sobą.
                  >
                  > 4. Na czym mu zależy - 2 Miecze - prosta

> Zależy mu na tym,żeby nadal mógł mieć takie zamknięte wnętrzne,żeby nie musiał
                  > okazywać emocji, żeby nie musiał podejmować trudnych decyzji. Pragnie nadal żyć
                  > w błogiej nieświadomości, bo poruszenie czego kolwiek budzi w nim przykre emoc
                  > je z którymi nie ma ochoty się zmierzyć, łatwiej mu żyć w stanie dotychczasoweg
                  > o znieczulenia i zamrozenia emocji, niż ich doświadczać.

W zasadzie to przerwał się między nami kontakt od paru dni. Jak by to ując znajomość chyba nie ma podstaw do związku

>
                  > 5. Jak Magda widzi P.- 8 Monet - prosta

> Dużo pracy wymaga znajomość z nim.
                  Zgadzam sie
                  >
                  > 6. Co ją wstrzymuje - As monet - prosta

> Uważasz,że z nim nie zbudujesz dobrego domu, nie uda Ci się przy nim osiągnąć d
                  > obrobytu.
                  >
                  Boję się , że tej stabilizacji nie będę odczuwać /
                  > 7.Co jej pomaga - 9 Monet - odwrócona
                  > Dobra materialne stawiasz ponad uczucia, w relacji z tak mało wylewną osobą jak
                  > P. może to być atut, bo prędzej zapewni Ci pieniądze, da jakiś prezent,niż oka
                  > że uczucia.
                  >
                  To prawda
                  > 8. Na czym jej zalezy - Cesarzowa - odwrócona
                  > Zależy Ci na tym,zeby stać się bardziej kobieca, bardziej atrakcyjna.
                  > Uwaga, bo odwrócona Cesarzowa to może być również brak talentu do gospodarowani
                  > a pieniędzmi, wynagradzanie sobie dobrami materialnymi tego co brakuje na pozio
                  > mie emocjonalnym, nieumiejętnośc okazywania uczuć, więc tak jak byś chciała umi
                  > eć być bardziej otwarta, mieć więcej spełnienia na polu emocjonalnym, bo kasą t
                  > ylko to uciszasz.
                  >
                  > Madziu rada dla Ciebie - nie skupiaj się tylko i wyłącznie na kasie i naucz się
                  > rozsądniej wydawać pieniądze (obie wiemy czemu Ci to piszę, bo nie pierwszy ra
                  > z to widzę). Wiem,że chcesz stabilizacji, ale podchodząc czysto materialnie i i
                  > nteresownie do potencjalnego partnera będzie trudno wybrać Ci tego właściwego.
                  >
                  > Karty dociągnięte:
                  > 9. Jaki finał znajomości - 7 buław - odwrócona
                  > Niestety nadal uważam,że nic z tej znajomości nie wyjdzie, a wręcz w pewnym mom
                  > encie możecie zacząć być wrogo nastawieni do siebie.
                  >
                  > 10. Co teraz między nimi - 4 Mieczy - odwrócona

> Brak działania, a w wyniku brak rozwoju znajomości i frustracja.

Wkurzona chodzę i zfrustrowana bo nic się do przodu nie upycha , z jego strony to zupełnie brak oznak kontaktu jak by się zapadł pod ziemie !
                  >
                  > Madziu pytałaś się gdzie leży problem, więc jeszcze kilka słów ode mnie na sam
                  > koniec.
                  > Ponieważ jesteś bardzo skoncentrowana na dobrach materialnych, patrzysz na pote
                  > ncjalnych partnerów pod względem tego czy byt zapewnią rodzinie, zupełnie zamyk
                  > asz się na uczucia, za dużo kalkulujesz, a przez to ładujesz się w niedokońca w
                  > łaściwe związki.
                  > Co do P. - to jak się zachowuje wobec Ciebie, to nie Twoja wina, ale jego wewnę
                  > trzne traumy. On nie stworzy związku do czasu, aż tego nie przepracuje, naprawd
                  > ę uważam,że terapia by mu nie zaszkodziła, bo to bardzo zraniony wewnętrznie cz
                  > łowiek, a przez to zamroził emocje, wrażliwość, empatie i stał się zimny i cyni
                  > czny.
                  • beata25_84 Re: Wrózba cz.2 04.03.15, 01:30
                    Madziu może znajdę jutro chwilę to się dopytam kart, a jak nie to dopiero w weekend. Dziś już niestety padam na pyszczek, a w takim stanie to ja do kart nie podchodzę, bo jak im się nie chce poświęcić całym sercem przy wróżbię, to focha na mnie mają. wink
                  • misboaa Re: Wrózba cz.2 04.03.15, 09:35
                    Najwazniejsze w tym przypadu sa trzy rzaczy i naich nalezy skupic wzrok a reszta kart to tylkob dopowiedzenia. Facet ma odwroconego Asa Puch! Nie ma sensu naciagac, dociagac i rozbierac na inne czynniki interpretacji. Jest zamkniety na uczucia. To nie musi byc twoja wina, ze cos z toba jest nied tak, ze za brzydka, za gruba, za niska i inne bzdury. On ma zamkniete serce, niczego jie jest w stasnie wykrzesac choc probowal. Odwr. Sad to nie mama, a zalamane plany rodzinne. Z tym musial by sie uporac bo to wielki mur odgradzajacy was od siebie.
                    On ma trudna sytuacje wewnetrzna. Widac ze chcialby by to sie skonczylo bo meczy go bardzo. Probuje ukladac sobie zycie ale to co w sercu mu na to nie pizwala. Staral sie od strony nazwijmy to materialnej czy tez organizacyjnej ale srce nie sluga. On to zauwazyl. Nie wie teraz co ma zrobic. Widzi w tobie ladna, stateczna panne, taka nadajaca sie na jego kobiete i to mu odpiwiada, ale nie moze przeskoczyc tej blokady a to taki facet dla ktorego uczucia tez sa istotne. Ty chyba za wczesnie pojawilas sie w jego zyciu. Jeszcze nie przepracowal tamtego. Zorientowal sie jak to wyglada miedzy wami, ze w naturalny sposob trzeba by to rozwijac, a on dalej nie moze. Nie wie jak z tego teraz wybrnac by bylo fair wobec kazdego z was. Moze liczy ze samo sie rozwiaze? Nie wie jak ci o tym powiedziec. Nie wie co ma robic. Brak uczuc mu przeszkadza.
                    • beata25_84 Re: Wrózba cz.2 04.03.15, 10:57
                      Tak, zdecydowanie facet ma problemu w odczuwaniu uczuć ogólnie, nie jest to wina Magdaleny, a jego wewnętrznych problemów. Nie powiedziałabym,że to nadopiekuńcza mamusia jest problemem, ale już nieodpowiednie wzorce z dziećiństwa (brak pełnej rodziny), tłumienie emocji od małego mogły to spowodować. On nie potrafi stworzyć związku. To co formalne, zwyczajowo ustalone - kwiaty, czekoladki, kino itp.,łatwo mu udawać, ale to co na poziomie emocji już nie. To trochę jak autystyczny dorosły, który mimo,ze nie potrafii odczuwać emocji, to uczy się dostosowywać swoje zachowania do sytuacji (tacy ludzie są bardzo inteligentni) i radzi sobie do czasu kiedy są one powtarzalne, bo na spontaniczne, nietypowe zachowania nie umie zareagowa.
                      Co do przyjaźni to w wolnej chwili dociągne karty, ale zastanawia mnie ta odwrócona 7 buław z ostatniego rozkładu, tak jak by się wszystko skończyło jakąś kłótnią, a wtedy to i o przyjaź zazwyczaj ciężko.
                    • beata25_84 Re: Wrózba cz.2 04.03.15, 10:58
                      Tak, zdecydowanie facet ma problemu w odczuwaniu uczuć ogólnie, nie jest to wina Magdaleny, a jego wewnętrznych problemów. Nie powiedziałabym,że to nadopiekuńcza mamusia jest problemem, ale już nieodpowiednie wzorce z dziećiństwa (brak pełnej rodziny), tłumienie emocji od małego mogły to spowodować. On nie potrafi stworzyć związku. To co formalne, zwyczajowo ustalone - kwiaty, czekoladki, kino itp.,łatwo mu udawać, ale to co na poziomie emocji już nie. To trochę jak autystyczny dorosły, który mimo,ze nie potrafii odczuwać emocji, to uczy się dostosowywać swoje zachowania do sytuacji (tacy ludzie są bardzo inteligentni) i radzi sobie do czasu kiedy są one powtarzalne, bo na spontaniczne, nietypowe zachowania nie umie zareagowa.
                      Co do przyjaźni to w wolnej chwili dociągne karty, ale zastanawia mnie ta odwrócona 7 buław z ostatniego rozkładu, tak jak by się wszystko skończyło jakąś kłótnią, a wtedy to i o przyjaźń zazwyczaj ciężko.
                  • beata25_84 Re: Wrózba cz.2 - uzupełnienie 05.03.15, 00:07
                    Madziu to już masz w gratisie ode mnie, bo w sumie to tylko drobna konsultacja do części drugiej. wink
                    Oczywiście standardowo jak karty proste i odwrócone, AW + AM.

1. Czy między Magdaleną, a P. utrzyma się przyjaźń - Siła - prosta.

Myślę,że jak najbardziej przyjaźń może być utrzymana.

2. Czy P. do końca 2015r.będzie miał stałą partnerkę - Sąd - odwrócony.

Czyli nadal to samo, do czasu jak się nie odblokuje, to nie będzie umiał stworzyć stałej relacji. Cały czas czuję,że nie jest to blokada wynikająca ze zranionego serca, ale z wewnętrznych traum, czyli cos znacznie poważniejszego kalibru.

To, aż niewiarygodne, jak uparcie karty to pokazują, aż się uśmiech pojawił mi na twarzy z konsekwencji kart, wiesz takie westchnienie "no nie", z kiwaniem głową ze zrozumieniem. wink Nie zrozum mnie źle, wolałabym,żeby całość wróżby była pozytywniejsza dla Ciebie, ale to nie ode mnie zależy, co karty pokażą, w sumie to nigdy nie wiem nim ich nie rozłoże. Czasami takie rzeczy wypływają, których bym się w życiu nie spodziewała. Tego typu sytuację jednak mnie upewniają,że te karty mają moc,że to nie przypadek, a wcześniejsza wróżba nie była "przekłamana", karty nadal chcą ze mną gadać. W ten sposób na przestrzeni lat nabierałam do nich zaufania i szacunku. Niech mi ktoś powie,że tarot to bujda. wink

3.Czy P.spotykając się z Magdaleną jednocześnie spotykał się (randkował) ze swoją byłą - 4 Kielichy - prosta
                    Raczej sam inicjatywy nie wykazywał i nie nawiązywał z nią kontaktu, duma w jakiś sposób mu na to nie pozwalała.
                  • beata25_84 Wrózba cz.2 - uzupełnienie 05.03.15, 00:07
                    Madziu to już masz w gratisie ode mnie, bo w sumie to tylko drobna konsultacja do części drugiej. wink
                    Oczywiście standardowo jak karty proste i odwrócone, AW + AM.

1. Czy między Magdaleną, a P. utrzyma się przyjaźń - Siła - prosta.

Myślę,że jak najbardziej przyjaźń może być utrzymana.

2. Czy P. do końca 2015r.będzie miał stałą partnerkę - Sąd - odwrócony.

Czyli nadal to samo, do czasu jak się nie odblokuje, to nie będzie umiał stworzyć stałej relacji. Cały czas czuję,że nie jest to blokada wynikająca ze zranionego serca, ale z wewnętrznych traum, czyli cos znacznie poważniejszego kalibru.

To, aż niewiarygodne, jak uparcie karty to pokazują, aż się uśmiech pojawił mi na twarzy z konsekwencji kart, wiesz takie westchnienie "no nie", z kiwaniem głową ze zrozumieniem. wink Nie zrozum mnie źle, wolałabym,żeby całość wróżby była pozytywniejsza dla Ciebie, ale to nie ode mnie zależy, co karty pokażą, w sumie to nigdy nie wiem nim ich nie rozłoże. Czasami takie rzeczy wypływają, których bym się w życiu nie spodziewała. Tego typu sytuację jednak mnie upewniają,że te karty mają moc,że to nie przypadek, a wcześniejsza wróżba nie była "przekłamana", karty nadal chcą ze mną gadać. W ten sposób na przestrzeni lat nabierałam do nich zaufania i szacunku. Niech mi ktoś powie,że tarot to bujda. wink

3.Czy P.spotykając się z Magdaleną jednocześnie spotykał się (randkował) ze swoją byłą - 4 Kielichy - prosta
                    Raczej sam inicjatywy nie wykazywał i nie nawiązywał z nią kontaktu, duma w jakiś sposób mu na to nie pozwalała.
              • beata25_84 Re: To ja wrzuce też interpretację :) 03.03.15, 00:35
                magdalena.1230 napisała:

> Brakuje tej podstawy aby coś wyszło .
                > Beatko bardzo ciebie proszę zobacz mi w czym jest problem we mnie czy w nim czy
                > wogóle w obojgu , czy to nie jest tak że jedno chce a drugie nie ojjj już sama
                > nie wiem co jest nie tak Proszę o wróżbę postawienie a ja w najszybszym czasie
                > powróżę Tobie .
                >
                Madziu wrózba dla Ciebie jest, a ja się muszę zastanowić nad pytaniem do wróźby dla mnie. Nie chcę pochopnie zadać pytania, więc pewnie dam Ci znać w przeciągu kilku dni. smile
                • beata25_84 Co ja bym chciała ;) 05.03.15, 00:16
                  Madziu zastanawiałam się, myśłałam i już wiem czego chciałabym się dowiedzieć. Stabilizacja to chyba rzecz na której obecnie najbardziej mi zależy.
                  Proszę powróż mi na to czy w ciągu najbliższych pięciu lat moje życie ustabilizuje się, ruszy do przodu, przestanie być taką tymczasową prowizorką - w sensie czy będę miała dziecko (dzieci), mieszkanie, stabilną sytuację finansową, męża?
                  Żeby było Ci łatwiej interpretować - jestem w długoletnim związku, ale bez ślubu, cały czas na wynajmie, praca jest (nawet na umowę o pracę na czas określony), ale finansowo bez szału, zwłaszcza ostatnio.
    • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 10.03.15, 21:59
      Madziu kiedy mogę spodziewać się wróżby? smile
      • magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 16.03.15, 22:05

Co powinnaś robić as kijów . Przed czym ostrzegają 5 monet

Karty pokazują abyś ruszyła do działania(as kijów) nie patrzyła aż panowie sami zagadają lub rozpoczną relację myślę , że na tym polu możesz mieć popis , także drobne flirciki nie zaszkodząsmile waszemu związkowi .
        Ja widzą waszą relację jako relację wolną nieformalną do 5 lat . Teraz nadszedł czas kiedy zaczyna ci coś doskwierać w waszym związku Sprawiedliwość chciała byś nazwania tego co jest między wami inaczej ustalenia co was łaczy co dzieli jakie relacja ma możliwości na przyszłość .
        Zastanawiasz sie bo sprawa jest poważna chciała byś sformalizowania związku (as kijów) , ale boisz się , że większe kroki mogą okazać się destrukcyjne dla was i zostaniesz sama , na razie możesz podjąć kroki , które dadzą twojemu partnerowi do myślenia jakie miała byś życzenia odnośnie waszej relacji /związku - skieruj jego na myśli na małżeństwo poprzez delikatną rozmowę , wzorowanie się na jakiejś parze - oczywiście jeżeli chcesz tego bo możesz mieć inne nastawienie, ale Beata przyszła mi myśl bo George Clooney długo nie chciał zmienić swojego statusu wolnego ptaka , a przez pare Jolie i Pitt jego znajomi podjął kroki i jest w związku i to całkiem fajnym bo oboje świetnie się prezentują .

Was łaczy 2 Kielichów Bardzo fajna karta 2 kielichów taka romansowo - przyjacielska karta kiedy czujecie do siebie przywiązanie i bardzo ciepłe uczucia was łączą.

Tak znajomi was widzą : 3kije
        Patrzycie i zapatrujecie się na innych , rozmyślacie może by już może by za chwilkę , znajomi już są w związkach a wy chyba jeszcze nie jesteście gotowi aby stworzyć taki stały związek.

Co będzie się dzieło w sprawach uczuciowych 7 Kijów
        W pewnym momencie poczujesz, że musisz działać w sposób obrony lub ataku , gdyż będą osoby , które będą się wtrącać w twoje sprawy uczuciowe , sprawdzać co się dzieje z twoim życiem uczuciowym .
        Relacje uczuciowe będziesz chciała sprawdzać , analizować czy oby wszystko jest dobrze czy nikogo nie ma kto chce namieszać między wami również . Jest to karta kiedy musimy zmierzyć się z własnym życiem , sprawami , które mogłaś odkładać , zostawiać na póżniej .
        Nie oznacza to , że jestes na przegranej pozycji , ale podejście aseratywne i trwanie przy swoim - to znaczy trwanie i bycie pewnym wyznaczonego celu i tego czego od życia naprawdę pragniesz .
        Nad czym powinnaś pracować Moc
        Moc - to praca nad własnymi słabościami - panowanie nad sobą . Nie denerwuj sie gdy coś będzie nie szło po twojej myśli , ale próbuj nad sytuacją panować , wykrzesaj z siebie wewnętrzną siłę poprzez spokój jeżeli partner cię zdenerwuje lub powie coś co może pójść w pięty mocno - nie reaguj tym samym tylko ucisz emocje , z poziomu 10 wróć na poziom 0 uspokój się i próbuj działać przed sytuacyjne zastanów się co możesz zrobić , jak przebiec sytuację ,ominąć abyś jednak to ty kierowała wszystkim .

Ogólny wgląd na rozkład :rycerz monet Myślę , że masz bardzo zaradnego partnera , który może nie porywa się do małżeństwa , ale to dlatego iż najpierw chciałby zadbać o sprawy materialne dla was . Jeżeli już patrzeć na sprawy uczuciowe to myśle , iż dużą rolę ogrywają sprawy materialne dla ciebie również , zwracasz na to uwagę , pragniesz mieć coś własnego tylko dla siebie i powoli dążysz do celu małymi kroczkami ale solidnie kolejnymi etapami zdobywasz przy tym doświadczenie i wiedzę .
        Jeżeli już biorę pod lupę waszą relację to jesteście gotowi na wzięcie kredytu , pracę nad wspólnym dziełem .Rycerz Monet to ludzie , którzy planują i realizują wspólne plany - jest między wami zdrowy podział ról .

Przyszłość uczuciowa : Wisielec karty dołożone co dalej na sprawy uczuciowe ? Sąd ,Królowa kielichów, Paż monet , 3 kielichy ,Śmierć.
        Dobrane karty : Pustelnik paz mieczy Rydwan król monet 8 mieczy 9 mieczy Cesarz ,Mag.

Wisielec : Zawieszeniu relacja ulega , ale później już na innych zasadach zostaje wznowiona . Jest wznowienie znajomości bardzo miło sie rozpoczyna , jesteś zadowolona emocjonalnie i uczuciowo , znajomość będzie ciekawsza , wspólne wyjścia ,ale bardziej typu rozrywkowego niż randkowe bo 3 kielichów to zazwyczaj pokazuje mi sytuacje spotkania miłe przy drinku , rozluźnienie i kazdy czuje się dobrze i sympatycznie .
        Śmierć , Pustelnik , paż mieczy To już konkretne karty brak uczuć między wami , Rozum przejmuje kontrolę uczucia zostają zagłuszone . Paż mieczy to rozmowy , które mogą was dzielić - inne poglądy .
        Szukasz gdzie indziej uczuć , ale przyblokujesz się nie będziesz wiedziała jak działać 8 Mieczy , potem nerwy dadzą znać o sobie i łzy po nocach w poduchę i wtedy gdy będzie się zamartwiać co dalej wkroczy pan stabilny , pewny siebie noo będzie miał w sobie coś Magik , i myśle , że ten cesarz to obecny pan , z którym jesteś związana , który będzie chciał wtedy zmienić coś między wami - dojdzie do wniosku , że chce założyć rodzinę . Lub - ten Cesarz , Mag - to twoje chęci na stworzenie związku bardzo ! z owym Magiem przeuroczym facetem .

Tak dla uzasadnienia pytania zadałam pytanie czy twoim mężem zostanie pan z , którym obecnie jesteś związana ? Paż mieczy - Pustelnik - Królowa Monet

Długo zastanawiałam sie nad tymi wszystkimi kartami gdyby tutaj było 4 buław przy Pustelniku to była by poważna relacja a do tego król monet to już pewne jak kawa na ławę , że pan ma stałe chęci na zawarcie związku i myśli poważnie o was , ale tutaj sa inne karty jest Paż mieczy to zimna karta na uczucia rozumowa bardziej , a gdzie rozum tam serce jest zagłuszone obok Pustelnik to zmiana poglądów na sprawę , szukanie dróg wyjścia , znalezienia wyjścia sytuacji , zazwyczaj pustelnik nie wskazuje na relację gdzie dwie osoby idą ręka w rękę , ale osobno się kierują w każdym razie przy Pustelniku jest Królowa Monet czyli wskazuje na ciebie .
        Myślę , że to twoje rozmyślanie próbowanie dojścia do sedna aby jednak stworzyć związek dojrzały bo ty już jesteś osobą dojrzałą uczuciowo - dojrzałą do bycia , zawarcia związku myślenia nie o Ja , ale o My .
        Wiesz zdaje mi sie , że nie będziecie jednak razem , sytuacja sama sie rozwiąże skieruje na inne tory . jeszcze będą na twojej drodze inni mężczyzni.
        W następnych kartach pojawiali się dla ciebie panowie w tym Mag - a ten to potrafi kobiecie zawrócić w głowie , że aż dech zapiera z hormonów zakochania hi hi smile , ma w sobie to ''coś '' co kobiety doceniają i bardzo ci ten pan przypadnie do gustu możliwy będzie flircik z nim .
        • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 16.03.15, 23:02
          Madziu dziękuję za wrózbę kiss Bardzo fajnie to wszystko opisałaś i wszystko jest dla mnie jasne.
          Trafnie to ujęłaś - sprawy materialne są ważne, bo blokują wiele spraw. Nie jestem osobą, która porywa się z motyką na słońce, tylko lubię mieć zawsze zabezpieczoną sytuację. To fakt,że umiarkowanie rozrywkowi jesteśmy. Te 3 buławy - może to jakaś presja z otoczenia, w sensie,że ostatnio jest taki etap ślubów, dzieci wśród znajomych, ale jeszcze u nas nie ta chwila, bo brak odpowiedniego zabezpieczenia finansowego. Reszte też dobrze napisałaś. Zastanawia mnie tylko ta przyszłość. Tak jak by coś miało się popsuć, jak ja bym chciała czegoś innego, a partner czegoś innego i drogi zaczną się gdzieś rozjeżdzać... Świetna rada z tym panowaniem nad emocjami, czasami rzeczywiście daję się im ponieść i się ściekam, a zauważyłam,że czasami spokojem jestem w stanie więcej zdziałać. wink
          A czy ten Paź monet to np. może być dziecko w przyszłości, później powiększenie rodziny - 3 Kielichów, Śmierć jako zakończenie jednego etapu (życia we dwoje) i rozpoczęcia następnego (życie jako rodzina), konsekwencje tego to jakaś moje osamotnienie, zmartienia, nim partner w końcu nie dorosnie do roli i nie stanie na wysokości zadania? Wiem,że może trochę zakoloryzowałam, ale jestem ciekawa co o tym myślisz. smile Na chwilę obecną poprostu nie wydaję mi się,żebym miała zamiar zmieniać partnera, co mieliśmy przejść, to już chyba przerobiliśmy... Tak mi się przynajmniej na chwilę obecną wydaję. wink
          Jeszcze z ciekawoći jedno pytanie, dlaczego jak by przed Pustelnikiem i Królową Monet była inna karta to traktowałabyś to jako stałość relacji? Pustelnik zawsze z samotnością mi się kojarzył, nie znałam takiego zestawienia. Czy ten paż mieczy w tym zestawieniu mógłby wskazywać np. na to,że ja gdzieś w tym związku góruje, np.dojrzałością emocjonalną?
          Jak forum będzie jeszcze istniało za 5 lat i uda mi się ten post odkopać, to dam znać jak się wszystko potoczyło. wink
          • magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 17.03.15, 00:16
            Beatko no myślałam ,że bachnełam a długo sie zastnawiałam jak to wszystko ogarnać do kupki i tak sprawy materialne wychodzą mi na pierwszą linie , ale nie ma sie co dziwić bo jednak wazne jest aby mieć gdzie mieszkać i za co oraz co do garnka włożyć . Dużą wagę oboje do tego przykładacie . Moc mówi o tym abyś w siebie uwierzyła bo chyba nie dostrzegasz w tym codziennym natłoku zdarzeń i pracy , że już wiele osiągnełaś! Proszę uwierz w siebie i zacznij swojego partnera prowadzić tak delikatnie MOC - kobieta wie jak wykorzystać wszystkie swoje talenty , spryt aby stało się ''mężczyzna jest głową , ale to kobieta jest szyją i nią kręci '' .
            Wisielec - na przyszłosć to zawieszenie relacji , to będzie taki okres między wami gdy wszystko z jakiegoś powodu ucichnie , zatrzyma się znajomość to będzie czekanie na kontakt , a tego kontaktu nie będzie między wami zawieszenie broni jak to się mówi w relacjach .
            Jednak to zawieszenie nie będzie trwało długo bo wisielec jest poza zasięgiem ale potem się odwiesza i rusza i spójrz jest Sąd - odnowienie relacji , odżyje kontakt między wami , będą rozmowy spotkania . Nadal u ciebie widać uczucia do pana , tylko na innej zasadzie już ta relacja będzie działać , spotkania przy alkoholu , zabawa ,ale 3 kielichów to nie jest poważna relacja to chwilę potrwa a następnie wiesz tak jakby twoje uczucia wyparowują , to będzie decyja podjęta .
            Putelnik szuka nowych dróg idzie z latarenką i szuka nowego , no trochę cię to będzie bolało i przeżywać będziesz , ale poradzisz sobie , lekcje przerobisz na doświadczenie . Relacja będzie nie tak do końca zakończona bo jednak sporadyczny kontakt będzie Rydwan .
            Potem pojawiają się panowi Cesarz Mag - no wtedy zaczniesz mysleć poważnie o związkach bo gdy Cesarza widzę to panie chcą bardzo tworzyć z tym panem związki bo jest już uporządkowany , flirt , będzie fajny , Magik - dodaje kobiecie uroku takiego pozytywnego , że czuje się zadowolona i seksowna .

Pytasz o pazia mieczy - wiesz dojrzałość to monety - doświadczenie , żywioł ziemi , stabilizacja a paż mieczy raczej wskazuje tutaj na odmiennośc zdania między wami , inne nakierowanie myśli na sprawy - inaczej na sprawy będziesz patrzeć i to może powodować wymianę zdań .

Napisz prosze jak widzisz bo ja się jeszcze zastanowię i dam znać może coś chcesz dodatkowo wiedzieć ? kiss
            • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 17.03.15, 01:28
              Madziu dziękuję Ci za szczegółowy opis. smile Super to wszystko w słowa ujełaś. Dobrze się czyta Twoje interpretację, łatwo do głowy przekaz wchodzi. smile
              Masz rację z kasą, bo chociaż nie jest najważniejsza, to jednak potrzebna do osiągnięcia stabilizacji, budowania "domu", a że raczej do większych celów jej brakuje niż jest w naddatku, to i częściej się o niej myśli. Nic się przy tym nie machnełaś. smile
              Hmm, dałas mi do myślenia z tym niedostrzeganiem własnych osiągnięć. Fakt,że większośc rzeczy do których doszłam osiągnęłam własną ciężką pracą tak jak pisałaś wcześniej, pomocy od rodziny miałam niewiele, a czesto i gesto wręcz brak. Mam doświadczenie życiowe, umiem w niejdenej sytuacji sobie poradzić, raczej mam wszystko dobrze zorganizowane i zaplanowane, osiagnęłam samodzielność... Tyle,że w pewnym momencie chciałoby się więcej i moze dlatego to już tak bardzo nie cieszy jak na samym początku i przestałam to doceniać, postrzegać jako swój atut. Wiem,że dobrze to w kartach wyczułaś, że własnie w tym codziennym natłoku zdarzeń, pracy, chceń na przyszłość przestałam to dostrzegać.
              Te sprytne prowadzenie partnera to też bardzo mądra rada, zwłaszcza,że mój partner bywa uparty jak osiołek. wink
              Co do takich rozstań, powrotów, to miałam nadzieję,że już wyczerpaliśmy limit. wink Bardzo długo już ze sobą jesteśmy i niejedno przeszliśmy razem. Może jesli będzie tak jak w kartach Ci się pokazało, to poprostu stracę cierpliwośc i z tego powodu mogłyby nastąpić ewentualne zmiany...
              Cóż karty nie wyrocznia, a jedynie ostrzezenie, wiec wiem nad czym mam pracować, a w razie czego (chociaż bym tego nie chciała, bo kocham obecnego partnera), to najgorzej na tym wszystkim i tak nie powinnam wyjść...
              Dzięki Madziu raz jeszcze. kiss
              • magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 17.03.15, 20:45
                Proszę ślicznie Beatko bardzo sie starałam aby wszystko ująć jasno bo nie zawsze mi to wychodzi . Nie martw się będzie dobrze przez chwilę będą nerwy , ale to nie będzie długo trwało nastąpi resetowanie i idziesz dalej.
                Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to ja postawię karty , daj znać , aha pamiętaj o MOCY - zobacz ją w sobie , nie daj ciągnąć za nos przez partnera , działaj sprytem i spokojem , bądz zawsze krok przed nim - nie wędruj myślami tylko działaj będzie oki .
                • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 17.03.15, 21:29
                  magdalena.1230 napisała:

> Proszę ślicznie Beatko bardzo sie starałam aby wszystko ująć jasno bo nie zawsz
                  > e mi to wychodzi . Nie martw się będzie dobrze przez chwilę będą nerwy , ale to
                  > nie będzie długo trwało nastąpi resetowanie i idziesz dalej.
                  > Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to ja postawię karty , daj znać , aha pamięt
                  > aj o MOCY - zobacz ją w sobie , nie daj ciągnąć za nos przez partnera , działaj
                  > sprytem i spokojem , bądz zawsze krok przed nim - nie wędruj myślami tylko dzi
                  > ałaj będzie oki .
                  >

Dzięki Madziu za ciepłe słowa smile Będę miała na uwadzę tą MOC big_grin
                • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 17.03.15, 21:30
                  magdalena.1230 napisała:

> Proszę ślicznie Beatko bardzo sie starałam aby wszystko ująć jasno bo nie zawsz
                  > e mi to wychodzi . Nie martw się będzie dobrze przez chwilę będą nerwy , ale to
                  > nie będzie długo trwało nastąpi resetowanie i idziesz dalej.
                  > Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to ja postawię karty , daj znać , aha pamięt
                  > aj o MOCY - zobacz ją w sobie , nie daj ciągnąć za nos przez partnera , działaj
                  > sprytem i spokojem , bądz zawsze krok przed nim - nie wędruj myślami tylko dzi
                  > ałaj będzie oki .
                  >

Dzięki Madziu za ciepłe słowa smile Będę miała na uwadzę tą MOC big_grin
    • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 18.03.15, 20:40
      jan.krason napisał:

> a jak wróżka pomoże mi w przypadku nieetycznego postępownia komornika? www.youtube.com/watch?v=p48jhBg77d8

Wróżka to nie egzorcysta ani szaman,zeby pogonić nieuczciwego komornika, tak jak wygania się złe duchy. ;p
      Natomiast karty są w stanie pokazać sytuację i czasami bywa to pomocne w jej rozwiązaniu lub złagodzeniu konsekwencji.
    • beata25_84 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 26.03.15, 22:01
      Madziu dziś postawiłam sobie rozkład na związek, bo bardzo fajny znalazłam i chciałam go przetestować - temat "Związek - fajny rozkład".
      Wiesz wyszło mi też w rozrachunku ogólnym 2 Kielichów, ale że związek będzie trwały, chociaż momentami burzliwy, ale że tak jak byśmy mieli żyć do końca bez ślubu, mimo ze ma być dziecko z tego związku. Może dlatego takie negatywne karty Ci się pojawiały na pytanie, czy obecny pan będzie moim mężem.
      Co o tym myślisz?
      • magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę na znajomość z P.:) 27.03.15, 00:05
        wklej go tutaj , zobaczę co ci wyszło
        • beata25_84 Rozkład związek 27.03.15, 12:53
          magdalena.1230 napisała:

> wklej go tutaj , zobaczę co ci wyszło

========================================

Przyszłość mojego obecnego związku, małżeństwo, dzieci - rozkład zaczerpniety ze strony tarot-doradca.pl, którą poleciła mi Hania

1.Związek będzie trwały? - Rycerz (Walet) Mieczy - prosta

Ogólnie Rycerz mieczy to osoba szczera i uczciwa, czasami emocjonalnie zdystansowana, wykazująca brak cierpliwości, czułości, ma cięty język i słowami potrafi ranić, ale jednocześnie to dobry partner na którym można polegać.

Tak więc ja to odczytuje tak,że związek będzie trwały, chociaż momentami może być burzliwy i bywać trudny,a nawet chwilami chłodny emocjonalnie. Może brakować nam cierpliwości i z tego powodu kłótnie, ostra wymiana zdań. Ogólnie możemy jednak na sobie polegać.

2.Związek zakończy się małżeństwem? - Wisielec - odwrócona

Hmm, tak jak by do małżeństwa nie doszło, jak byśmy mieli być ze sobą, ale bez formalizowania tego związku.

3.Czy z tego związku narodzi się dziecko? - Paź (Giermek) Buław - prosta

Wygląda na to,że tak, bo paziowie kojarzą mi się z dziećmi, zwłaszcza paziowie buław i kielichów. Paź Buław oznacza też pozytywne dla nas wiadomości, a nawet może bezpośrednio ozaczać narodziny dziecka.

4.Będzie to związek udany w ogólnym zyciowym bilansie? - 2 Kielichów - prosta

Tak będzie to bardzo udany związek w ogólnym bilansie. Da nam dużo szcześcia, miłości, dobre porozumienie.

5.Mocne strony związku - 8 Mieczy - prosta
          Hmm, o i tu mnie na chwile zamórowało, początkowo w ogóle nie miałam pomysłu jak tą kartę zinterpretować...
          Wydaję mi się,ze skoro ma to być mocna strona związku, to fakt,że mamy w nim dużo wolności, bardziej to sami jakieś sztuczne ograniczenia sobie narzucamy, bo z zewnątrz nic nas nie blokuje, możemy robić co chcemy i sami poprostu sobie jakieś hamulce wewnętrzne ustalamy, żeby nie przegiąć.

6.Słabe strony związku - Królowa Buław - prosta
          Kolejna karta, która wzbudziła moje wątpliwości, zwłaszcza,że to nie jest moja karta. Pomyślałam o innej kobiecie, ale dociągnięta karta nie potwierdziła mi tego, więc chyba chodzi o cechy królowej buław.
          Cechy Królowej buław to ogromna pewność siebie, ognisty temperament, zmysłowość...
          Nie wiem jak to odczytać przy tym pytaniu... Za mało to raczej tego nie ma u nas wink, więc może poprostu zbyt ogniście jest czasami, zbyt na potrzebach i pragnieniach się skupiamy, ogólnie seksie?

Karta dociagnięta:
          7.Czy M.będzie mi wierny - 10 Monet - prosta
          jak najbardziej karta stałości, wierności,wewnętrznej mądrości i panowania nad zachciankami, zrozumienia wyższych wartości w życiu.
          Jest to tez karta inwestowania swoich uczuć w życie rodzinne, partnera, więc M.jest bardzo mocno na mnie skupiony. smile

================================
          Huti dopisała jeszcze jedną cenną rzecz co do 8 mieczy i trafiła w sedno:
          8 mieczy skojarzyło mi się z tym że nie jesteście uczepieni siebie, że macie oddzielne hobby, dajecie sobie czas "osobisty" Potraficie spędzać czas osobno żeby się naładować. Nie jesteście uzależnieni od siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka