Dodaj do ulubionych

Wygrana w zdrapce

19.03.15, 10:01
Bardzo bym prosila o interpretacje mojego snu. Snilo mi się dzisiaj ze kupilam zdrapke w punkcie lotto i po zdrapaniu farby zobaczylam trzy „siodemki”. Za chwile uslyszalam ze wygralam prawie 1,9 mln zl.
Nie widzialam tych pieniedzy ale dokladnie widzialam te trzy cyfry „7”.
Może ktos zechce się pokusic o interpretacje. Będę zobowiazana.
Pozdrawiam i dziekuje
Ewa
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: Wygrana w zdrapce 19.03.15, 13:23
      7 to Rydwan, osobisty sukces smile Moze cos ruszyc do przodu nagle wink Moze byc podroz bo 3 razy 7 to 21 a to Swiat, Rydwan to tez podroz. Moglabybyc podroz taka, ktorej sie nie zapomina ;D Ciekawy sen. 7 to magiczna liczba. Graj w lotto smile
      • hanna1985 Re: Wygrana w zdrapce 19.03.15, 13:26
        Siodemka to opieka sil wyzszych. Cos sie wydarz milego w Twoim zyciu, daj znac co to jest. Jesli jestes rozwinieta duchowo, to moze byc zmiana w tej dziedzinie zycia!
        • ewulek525 Re: Wygrana w zdrapce 22.03.15, 09:32
          no to kiepska ta opieka byla. Dwa dni po tym jak mi sie to snilo dostalam wypowiedzenie z pracy. Ale jednoczesnie byl zwrot podatku plus ulga za dziecko. Moze to dlatego widzialam trzy "7".
          Jesli chodzi o podroz to chyba do Anglii na zmywak. Ech... zycie.
          Pozdrawiam
          Ewa
          • beata25_84 Re: Wygrana w zdrapce 22.03.15, 14:20
            Co za parszywe czasy, co druga osoba ma jakieś problemy związane z pracą. sad
            Trzymam kciuki,żebyś coś szybko znalazła!
            • hanna1985 Re: Wygrana w zdrapce 22.03.15, 18:52
              Ok teraz tracisz prace, ale daj znac oc dalej bedzie ok? Ten sen jest zwiazany z liczba magiczna, wiec sprawy powinny pojsc dobrze, bo ja tutaj dramtu nie widze, takze prosze daj nam znac co i jak!
              • ewulek525 Re: Sms od prezydenta 27.03.15, 09:35
                Witajcie kochani. Otoz co prawda dostalam wypowiedzenie ale dzisiaj snilo mi sie ze odczytalam smsa od prezydenta miasta (nie znam goscia) ze bedzie konkurs na szefa osrodka i ze wszyscy co zajmuja kierownicze stanowiska beda przeniesieni na nizsze a ja zostane kierownikiem tegoz osrodka. Nie wiem o jaki osrodek chodzi, nie wiem skad prezydent mial moj nr tel. chociaz w "realu" zostawialam swoje CV w urzedzie miasta.
                Moze to ktos zinterpretowac? Moze to ciag dalszy poprzedniego snu co mial sie ladnie skonczyc a skonczylo strata pracy.
                Jak myslicie
                • beata25_84 Re: Sms od prezydenta 27.03.15, 12:59
                  Hmm, skoro zostawiłaś CV w urzędzie miasta, to może się do Ciebie odezwą z ofertą pracy. smile
                  Przy snach jest ważne nasze odczucie po przebudzeniu, na ile od razu wiemy,że śniły się nam jakieś bdzury, bo organizm gdzieś musi dać upust temu co za dnia się działo, a o ile czujemy,że dany sen mógł naprawdę coś oznaczać. Mi się tylko kilka razy w życiu sny sprawdziły, zazwyczaj dużo wyraźniej je pamiętałam od tych "zwykłych".
                  Trzymam kciuki,zebyć szybko coś znalazła, nawet jak nie osobiście sam prezydent miasta się do Ciebie odezwie. wink
                  • huit8 SNY- czy one coś znaczą? 07.04.15, 20:30
                    Serio sprawdzają wam się sny?
                    Ja jak już zapamiętam co mi się śniło, jest to mocne uczucie. Przede wszystkim pamiętam właśnie uczucie.
                    Dwa częste sny jakie mam:
                    1. jadę samochodem, widzę jak przez mgłę, nie mogę zahamować, hamulec nie działa. Albo jest taka mgła że nie widzę gdzie jadę. Ale wypadku nigdy nie ma.

2. Śni mi się że ktoś mnie baaardzo kocha. Tak totalnie. Nigdy nie pamiętam twarzy. Tylko to uczucie. Jak się budzę, chwilę po przebudzeniu jest mi taaaak miło.
                    Myślicie że te sny coś znaczą?
                    • hanna1985 Re: SNY- czy one coś znaczą? 07.04.15, 20:42
                      Drugi Twoj sen tez podobny miewalam, spradzil sie po wielu, wielu, latach...
                    • beata25_84 Re: SNY- czy one coś znaczą? 09.04.15, 21:48
                      huit8 napisał(a):

> Serio sprawdzają wam się sny?
                      > Ja jak już zapamiętam co mi się śniło, jest to mocne uczucie. Przede wszystkim
                      > pamiętam właśnie uczucie.
                      > Dwa częste sny jakie mam:
                      > 1. jadę samochodem, widzę jak przez mgłę, nie mogę zahamować, hamulec nie dział
                      > a. Albo jest taka mgła że nie widzę gdzie jadę. Ale wypadku nigdy nie ma.
                      >
                      > 2. Śni mi się że ktoś mnie baaardzo kocha. Tak totalnie. Nigdy nie pamiętam twa
                      > rzy. Tylko to uczucie. Jak się budzę, chwilę po przebudzeniu jest mi taaaak mił
                      > o.
                      > Myślicie że te sny coś znaczą?

Z pewnością zastanawiające jest to,że te sny się powtarzają.
                      Ten pierwszy to może poprostu jakieś wewnętrzne lęki lub zahamowania.
                      Drugi to jak wspomnienie z poprzedniego wcielenia. Wieżąc paulo Coelho, to w kolejnych wcieleniach staramy się odnaleźć te dusze, które tak kochaliśmy wczesniej. wink

Co do snów, to kilka mi się sprawdziło. Zajrzyj na wątek Festiwal talentów, bo tam wspominałam m.in.o snach:
                      forum.gazeta.pl/forum/w,46867,156538982,156539059,Re_Fastiwal_talentow_.html
                      Takie pomniejsze sny, które miałam,np. podróże, odwiedzanie mieszkań we śnie itp., to bardziej jakieś ostrzeżenia, wskazówki, a nie bezpośrednie zdarzenia z rzecywistości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka