Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę - dziecko

21.04.15, 12:07
witam serdecznie,
chciałabym prosić o wróżbę dotyczącą mojego zajścia w ciążę.
W pierwszą ciążę zaszłam za pomocą lekarzy (in vitro), staraliśmy się o dziecko od paru lat. Teraz planujemy kolejne dziecko. Chciałam zapytać czy jest na to szansa i o jakiej perspektywie czasu mówimy.
Bardzo dziękuję i czekam na kontakt kogoś kto się podejmie, żebym zgodnie z regulaminem mogła się odwdzięczyć smile

ps. data urodzenia jeśli będzie potrzebna to 28.04.1980
Anna
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: prośba o wróżbę - dziecko 22.04.15, 15:36
      Witaj Anno! Na forum trzeba troszke poczekac, przypomniec sie, moze ktos polozy karty. Jesli nikt sie nie skusi ja poloze, ale dopiero w przyszlym tyg, przypominj sie wrazie czego!!!

Pozdrawiam!
      • anna.p35 Re: prośba o wróżbę - dziecko 22.04.15, 17:30
        Hanno bardzo Ci dziękujęsmile nie chciałam sie narzucać.. Jakby ktoś mógł wcześniej to super ale mogę poczekać. Pozdrawiamsmile
    • gwiazdeczka6666 Re: prośba o wróżbę - dziecko 23.04.15, 12:13
      moze lepiej nie robic wrozb na dziecko....zeby nie zapeszac....roznie to bywa z tymi kartami czasem mozna wywrozyc cos zlego..
      • hanna1985 Re: prośba o wróżbę - dziecko 23.04.15, 12:39
        Kladlabym karty na naturalne poczecie, a nie na invitro, na najblizsze dwa lata. Ja wroze na maksymalnie 3 lata, ale cuzje, ze nie bardzo moge na tak daleka przyszlosc ;D
        • anna.p35 Re: prośba o wróżbę - dziecko 29.04.15, 13:37
          Bardzo wam dziękuję za uwagi. może hanna znalazłabyś chwilę na położenie kart na naturalne w ciągu powiedzmy roku, dwóch? Byłabym wdzięczna smile
          • carolina-8 Re: prośba o wróżbę - dziecko 29.04.15, 16:42
            Ale jakie pytanie jest?
            kiedy zajdziesz w ciążę? kiedy urodzi się drugie dziecko?
            mogę się pokusić na postawienie kart na pory roku:wiosna, lato itp.. do dwóch lat, ewentualnie pododawać karty na rozwinięcie jak jakaś karta będzie ciekawa, bo nie wiem jaki rozkład na to byłby najlepszy
            • carolina-8 Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 04.05.15, 17:35
              rok 2015
              wiosna Król Buław
              lato 4 kielichy
              jesień Król Kielichów
              zima 7 mieczy

rok 2016
              wiosna 4 miecze
              lato Królowa Kielichów
              jesień Pustelnik
              zima 5 denarów

rok 2017
              wiosna Królowa Denarów
              lato Księżyc
              jesień 6 denarów
              zima 9 pucharów

Tak na szybko, to wiosna 2017 w Księżycu czuję, taka wczesna- a rozwiązanie na zimę 2017 w 9 pucharów. Z punktu widzenia numerologii wejdziesz w 6 rok osobisty sprzyjający rodzinnemu szczęściu. Ta ciąża może być kiedy już zupełnie odpuścisz, bo ponoć Księżycowa ciąża to wpadka smile
              Prosiłabym o swoje typy, albo opinie.
              • anna.p35 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 04.05.15, 20:16
                Carolina bardzo dziękujęsmile jak mogę się odwdzięczyć? może przepis na pyszny, prosty chleb domowysmile ?
                • carolina-8 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 04.05.15, 20:18
                  Nie ma za co, życzę powodzenia smile
                  przepis na chleb bardzo chętnie smile
                  • hanna1985 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 04.05.15, 20:47
                    Trzymamy kciuki ;D
                    • bladamery Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 04.05.15, 22:13
                      Powodzenia! Uda się! Tego Ci życzę smile
              • beata25_84 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 05.05.15, 01:07
                Kombinacje w 2015r.
                Partner będzie stawał na głowie,żeby wykazać się jaki z niego ognisty kochanek. Później być może lekko poczuję się dotknięty,że nic to nie dało. Następnie zacznie stawiać na uczucia i znów kombinbować, co by zrobić,żebyś zaszła w ciążę.

W 2016r. rezygnacja.
                Brak aktywności, zamykanie się w sobie, osamotnienie i poczucie niedostatku, w tym wypadku niespełnienia z braku upragnionej ciąży.

Rok 2017 - powinno się udać.
                Też jak zobaczyłam Królową denarów i Księżyc, to do razu pomysłałam o szansie na ciąże. Zwłaszcza,że reszta kart też jest dobra. Zastanawia mnie tylko te 6 denarów. Co będziesz musiała poświęcić,żeby w zamian dostać, w tym wypadku zajść w ciąże. Z drugiej strony jest to karta dawania i brania, ale też obópulnych korzyści, więc jednak zadowolenie. Dalej 9 pucharów, więc szczęście osobiste. smile

Tak jak Karolinka piszę, jak już odpóścisz, to wtedy najpewniej masz szansę zaskoczyć. Może tak bardzo chcesz,że gdzieś w psychice zaczęłaś blokować swoją płodność. Tak się zdarza często, więc postaraj się poprostu cieszyć seksem, a nie tylko chodzić do łóżka z nastawieniem "spłodzić dziecko" wink
                • anna.p35 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 05.05.15, 12:20
                  beata, carolina bardzo wam dziękuję smile wysłałam wam wiadomość przez gazeta.pl. jakby nie doszło dajcie znać to wyślę mailem wink

pozdrawiam
                  • carolina-8 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 05.05.15, 12:42
                    No właśnie, w uzupełnieniu mojej wcześniejszej wypowiedzi.
                    Skupiłam się na Księżycu, bo on szablonowo pokazuje ciążę, ale przecież Królowa denarów,to mała Cesarzowa, która uosabia macierzyństwo.. Tak więc te karty na 2017 fajnie się pokrywają, i ta ciąża może wypaść na początek roku, bo denary to zima.
                  • beata25_84 Re: Kiedy Anna zajdzie w ciążę? 05.05.15, 22:45
                    anna.p35 napisała:

> beata, carolina bardzo wam dziękuję smile wysłałam wam wiadomość przez gazeta.pl.
                    > jakby nie doszło dajcie znać to wyślę mailem wink
                    >
                    > pozdrawiam

Dostałam, dziękuję. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka