Dodaj do ulubionych

Pytanie nr 2

01.06.15, 01:18
"Na czym X powinna się skupić żeby osiągnąć sukces zawodowy"?
Pociągnęła 3 karty. Bez konkretnych pytań do nich. 3 karty które mogą nam podpowiedzieć na czym powinna się skupić.

1. Q Monet
2. 3 kielichów
3. K Monet

I teraz znowu nie wiem.Q i K Monet wskazywaliby na bankowość, zawód tego typu zupełnie nie z jej branży. Zawód, który będzie dawał poczucie bezpieczeństwa i stabilizację. 3 kielichów skojarzyło mi się z organizowaniem imprez. A może powinna iść na jakieś spotkanie towarzyskie, gdzie ktoś złoży jej lukratywną ofertę pracy? Takie na etat? Bo na razie pracuje na zlecenia. Ma dużo różnych prac.

Q i K monet kojarzą mi się też z rodzicami po których można przejąć biznes - Co w jej przypadku nie ma miejsca.
Obserwuj wątek
    • huit8 Re: Pytanie nr 2 01.06.15, 17:51
      Albo "Co powinna zrobić, żeby osiągnąć sukces zaowodowy".
    • beata25_84 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 00:32
      Myślę,że powinna skupić się na rozsądnym myśleniu, takim realistycznym i odpowiedzialnym jak to przy monetach. Nastawić się na współpracę jak to przy 3 pucharach, gdzie trzeba się umieć dogadać z większą grupą, zespołem. Tak mi jeszcze przyszło do głowy,że szefem lub osobą rekrutującą może być mężczyzna o cechach króla monet i że powinna się jakoś starać dobrze wpasować w jego poglądy,sposób bycia, tak jak królowa monet dobrze pasuje do króla monet.
      • huit8 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 00:51
        ojej, to problem. Bo ona się nie wpasowywuje z założenia.
        Myślałam że powinna iść na bankiet związany ze sztuką (ma z nią coś wspólnego, ale nie dużo) i poznać tam ludzi w typie króla i królowej monet, którzy złożą jej ofertę, pomysł, przyczynią się do jej kariery.
        • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 19:15
          moze byc tak jak piszesz huit, niech idzie na ten bankiet ;D
          • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 19:16
            Czy znajoma estetycznie cos robi dla kobiet?
            • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 19:33
              Wspomoge Cie huit wink Wyciagnelam Kolo Fortuny na pytanie - W jakim kierunku ma podazac zawodowym, aby odnisc sukces? Kolo fortuny to Makler, człowiek grający na giełdzie, zegarmistrz, mechanik, złota rączka, krupier, kierowca, osoba za sterem, biznesmen prowadzący interesy, tancerz, osoba zajmująca się inwestycjami, ubezpieczeniami, finansami, osoba pracująca w kasynie, dj rozkręcający imprezę, ratownik.

BADZ smile

Koło Fortuny - bardzo często praca za kółkiem, czyli w samochodzie, kierowca, taksówkarz, ktoś kto musi dużo podróżować w samochodzie, praca zmienna,chaotyczna, raz rano, raz nocą.. bez ustalonych godzin..ekonomista, bankier, finansista, praca w kasynie ..
              • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 19:36
                Dociagnelam do Kola..Pazia bulaw wink Co sadzicie?
                • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 19:43
                  Jesli ta osoba sie zgodzi to mozesz przeslac mi zdjecie i zbiore do kupy wszystko, szosty zmysl zadziala smile Na poczte napisz moja huit ;*
                  • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 19:48
                    Super watek znalazlam wink forum.gazeta.pl/forum/w,46080,131464737,,Warsztat_220_wymarzony_zawod_dzieci_.html?v=2
              • huit8 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 22:32
                Dziękuję Haniu!
                O boże... nie. Nie pasuje to do niej. Ona jest osobą w typie Lisbeth Salander. Żadna z niej maklerka, ratownik, nie nadaje się do kasyna, tym bardziej na osobę rozkręcającą imprezę smile Najbardziej z powyższej listy pasuje do niej kierowca (mimo że dostała karną wklepkę za złe parkowanie), ale to też raczej nie jest jej wyobrażenie o karierze.
                • huit8 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 22:48
                  Koło, wyczytałam, to też wycieczki turystczne. To by pasowało!
                  • huit8 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 22:51
                    Paź buław- przyspieszenie spraw, obrót spraw w całkiem innym kierunku, zmiany planów. Plus to koło... wychodzi na to że powinna zacząć robić coś zupełnie innego niż dotychczas. Być może też coś niezgodnego ze swoim wykształceniem.

Albo wejść w spółkę z młodą osobą i robić z nią biznesy big_grin
                    • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 23:51
                      Tak moze byc spolka, bo suma Twoich kart to Kochankowie wink
                      • hanna1985 Re: Pytanie nr 2 02.06.15, 23:52
                        Przesylki, kurier, moze w ta strone biznes? Jakim ona jest znakiem zodiaku?
                        • huit8 Re: Pytanie nr 2 03.06.15, 01:30
                          Jest wagą. NIeeee, kurier i przesyłki nie pasuje. Ona musi móc się wykazać intelektualnie.
                      • huit8 Re: Pytanie nr 2 03.06.15, 01:31
                        Tak! To jest dobry szlak!
            • huit8 Re: Pytanie nr 2 03.06.15, 01:31
              Robi wiele dla kobiet, ale nie estetycznie.
        • beata25_84 Re: Pytanie nr 2 03.06.15, 01:05
          huit8 napisał(a):

> ojej, to problem. Bo ona się nie wpasowywuje z założenia.

To może właśnie tym bardziej sugestia,że w biznesie liczy się współpraca, dobre kontakty, układy, czasem nawet robienie czegoś trochę wbrew sobie, dobrej miny, mimo,ze mamy ochotę kogoś zadusić. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka