Dodaj do ulubionych

Pytanie nr 3.

01.06.15, 01:22
"Na czym X powinna się skupić żeby osiągnąć sukces zawodowy?"
3 karty odpowiadające na to jedno pytanie:

1. 4 kielichy
2. 9 moent odwrócone
3. 8 kielichów

Powinna odejść z pracy (8 kielichów) która jej nie satysfakcjonuje (4 kielichy)? i zostać utrzymanką (9 monet)... Żartuję. Serio nie wiem co z tym 9 moent.
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Pytanie nr 3. 02.06.15, 00:48
      8 kielichów to rozstanie, ale czasem też sugestia,że nie doceniamy tego co mamy. Może więc nie koniecznie od razu odchodzić, ale na początek zmienić podejście do problemu. 4 kielichy i odwrócona 9 monet pokazują na to,że ona czuje się zraniona jakąś sytuacją, zamknęła się w sobie, nawet jeśli na zewnątrz robi dobrą minę do złej gry, to nie układa się wszystko po jej myśli. Czuję się niespełniona, martwi się o kasę.
      Czy ona już gdzieś pracuję? Jeśli tak to obecne miejsce wydaje mi się być bardzo przygnębiające dla niej. Jeśli jest bez pracy, to bardzo przygnębia ją bezrobocie.
      • huit8 Re: Pytanie nr 3. 02.06.15, 00:54
        Ona ma dużo prac. Jest zajęta, ale nie przekłada się to na kasę tak jak powinno. Chciałaby więcej zarabiać. Na 2 swoje prace jest wkurzona i łatwo może z nich zrezygnować.
        Tak, martwi się o kasę bo powinna zarabiać więcej. Ona szuka swojej drogi. Jest w stanie ciężko pracować, byle by dojść do większych pieniędzy. Stąd to pytanie.
    • coill Re: Pytanie nr 3. 11.06.15, 10:05
      jak traktujesz karty odwrócone, jako "zaprzeczenie" czy "negatywy" w sensie gorszą stronę karty
      Napisz TO spróboje pomocwink
    • meda08 Re: Pytanie nr 3. 11.06.15, 12:38
      obecnie X ma zanik działania, nic się jej nie chce , nic nie ma sensu. Czuje sie niedoceniona i nie odpowiednio wynagrodzona w obecnej pracy ( wg mnie pracuje). Jest ogólnie bardzo pogubiona czego chce dalej i jak powinna postąpić aby jej było lepiej. Ostatnia karta 8 kielichów wskazuje ze należy zerwac z dotychczasowym życiem-pracą aby mogły powstac nowe i lepsze perspektywy. Moe równiez wskazywać ze należy przeprowadzić reorganizacje w sferze zawodowej, która nie będzie łatwa ale jest niezbędna albo przekwalifikować się. Czyli reasumując- należy jedno definitywnie zamknąć i zakończyć co nie jest łatwe aby mogło być tylko lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka