Dodaj do ulubionych

niefajna sytuacja

09.02.16, 15:19
związana z pewnym, ważnym facetem. Publicznie dawał mi coś na czym mi zależało. W ostatniej chwili wycofał się mówiąc że nie podołam. Dał to innej osobie nie pytając jej o szczegóły. Ona również mogła temu nie podołać tongue_out Osłupiałam, jak taka osoba może się zachować w ten sposób? Było to nie fair.
Pytanie: czy on o mnie/o tym myśli?
1.tak jest: Kochankowie, 10 Buł, RMon.
co???

2. tak nie jest - QMi, 9Buł, Diabeł
to opisuje sytuacje jaka nastąpiła później. Zdenerwowana niesprawiedliwością, w wybuchu emocji nazwałam go dosadnie. O tym on jednak nie myśli. Nie czuje się obrażony pomimo, że wahał się nad czymś w moją stronę kiedy to usłyszał.

3. wynik - PMi (4Mi, Cesarzowa, Cesarz)
PMi. nie może mówić iż myśli o tym co powiedziałam bo wyszło, że nad tym się nie zastanawia. Cesarz i Cesarzowa to mocna para, ale nie wiem w jakim znaczeniu. To są karty dopowiadające do sytuacji przedstawiającej Pazia.
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: niefajna sytuacja 09.02.16, 22:05
      Hej misboa smile

Za duzo kart. Zrobil sie chaos. Nastepnym razem cos napisze, ale kladz po jednej karcie. Wtedy wiele osob sie wypowie.
      • misboaa Cześć Hańcia :D 09.02.16, 22:20
        hanna1985
        > Za duzo kart.

nawiasy można pominąć bo ja je stosuje jako podtekst.
    • tabularasa22 Re: niefajna sytuacja 09.02.16, 23:17
      Baaardzo enigmatycznie napisałaś. Co to może być ? Rany !
      1. Heh. Wygląda na to że tak jest jak mówił. Zdecydował że dowali ciezaru komuś innemu smile nie wiem czy on to widzi w kategoriach fair. A może myśli że zrobił ci przysługę? Z facetami to jest różnie. Na ogół inaczej niż z kobietami. ?
      2. No i właśnie. Specjalnie się nie przejął.
      3. Wynik - wygląda na ciąg dalszy kwasu na początek. Potem się uspokoi i pójdzie w niepamięć.

Ciekawe. .. a może to były holenderskie panczeny do bicia rekordu toru i ci przeszły koło nosa ? ??
    • beata25_84 Re: niefajna sytuacja 10.02.16, 10:13
      Ty znasz najlepiej sytuacje,ale oto co ja widze,co mi intuicja podpowiada... smile
    • beata25_84 Re: niefajna sytuacja 10.02.16, 11:21
      Tak jest:
      Musial dokonac wyboru,bylo to dla niego trudne,obciazajace,ale kierowal sie zyskiem,interesem,strona praktyczna,a nie sentymentem.
    • beata25_84 Re: niefajna sytuacja 10.02.16, 11:33
      Tak nie jest:
      On chyba nie uwaza,ze zrobil Ci krzywde swoja decyzja.
    • beata25_84 Re: niefajna sytuacja 10.02.16, 11:44
      Wynik:
      Smutny paz-Ty i dwie silne osobowosci-wy,miedzy ktorymi powstala sciana milczenia.
      • misboaa Re: niefajna sytuacja 10.02.16, 14:45
        Tabulciu to był prezent. "pakiet holenderskich panczenów i kolacja z mistrzem" smile Marzenie.
        Tak Beata, on podszedł bezemocjonalnie do mnie. Chyba nie wziął pod uwagę uczuć, że robi mi przykrość. Argument miał z księżyca. Trudność o jakiej mówicie to nie trudna decyzja bo podjął ją w mgnieniu oka. On bardzo ciężko pracował w ostatnich dniach, ja to wiem, nawet w duchu podziwiałam go, że daje radę i może przez przepracowanie nie pomyślał? Tam było wiele osób.
        Mógł się zorientować, że ja to źle odebrałam dopiero gdy usłyszał ode mnie dosadny komentarz. To Cesarz. Wyszłam do niego z równej pozycji. Fajnie Beata mnie naprowadziłaś. Na pewno nie tego się spodziewał. Ważna persona.
        Czyli myśli o o zdarzeniu ale uważa, że zrobił słusznie?
        • tabularasa22 Re: niefajna sytuacja 10.02.16, 15:18
          Mis - bez obrazy, ale proszę nie zwracaj się do mnie per "Tabulciu". Nie mam 5 lat. Chciałam napisać na priv ale z jakichś powodów nie wyświetla mi się twój profil.

A co do faceta - uczucia kobiet to dla nich jednak często czarna magia. Trudno im je zauważyć i jeszcze zinterpretować - polecam skecz kabaretu Smile " tłumacz języka kobiecego " big_grin
          • misboaa do tabularasa 10.02.16, 16:24
            Myślę, że dobrze będzie jeśli wprowadzę ciebie w mój tok myślenia ponieważ niczego infantylnego nie miałam na myśli. Tabularasa dla mnie to bardzo głębokie pojęcie. Chyba zbyt głębokie jak na Szkółkę. Na tarota nie, ale forum tego typu już tak. Tutaj wprawdzie często operujemy pojęciami podstawowymi, czyli już czymś, ale wynikającym jednak z doświadczenia. Wielokrotnie też zachęcam osoby pojawiające się w Szkółce, a nie udzielające się z obawy bo nie znają kart, żeby miały odwagę ponieważ każdy człowiek posiada na tyle doświadczenia aby być w stanie wspomóc drugiego.
            Chyba uznałam, że twój nick powstał z ironii, przewrotności. Na pewno nie przedstawiał stanu rzeczy smile Podejrzewałam ciebie o filozoficzny dystans. Uwielbiam go u osób które zajmują się tą dziedziną.
            Szkółkę traktuję relaksująco, familiarnie ponieważ na co dzień tego mi niestety brakuje więc stąd rozpęd. Rozumiem, że mogłaś się poczuć nieswojo. Sama zrobiłam wielkie oczy kiedy zaczęto nazywać mnie tutaj różnie bo nijak ma się do mojego zamysłu. Nawet wczoraj wymyśliłam, żeby podać to jako zagadkę karcianą o której wspomniałaś. Uznałam, że może to być zbyt trudne do rozwiązania.
            To dlatego.

mam gazetowy adres: misboaa@gazeta.pl
    • ucztababette Re: niefajna sytuacja 19.02.16, 00:50
      Pozamiatalas té niefajna sytacje juz, Misboaa? Najwyzszy czas, Chyba sama wiesz. Cichutko, spokojnie, z angielskim szykiem. Zamykasz drzwi i idziesz do kina, pozniej na piwo.
      • misboaa Re: niefajna sytuacja 19.02.16, 18:14
        Emocje troche opadly. Juz nie rozpaczam, ale szkoda mi "panczenow". To bylo wielkie pragnienie wiec nie jest latwo. Jestem spokojna, ale nie zaluje tego co mu powiedzialam. Dobrze zrobilam, choc nie kulturalnie. Pewnie, ze moglam mu powiedziec to co powiedzilam bez publicznego epietu. Czuje jednak, ze moja wypowiedz byla by wtedy niepelna.
        Istnialo ryzyko, ze znow sie spotkamy, ale do tego nie doszlo. Rozlozylam karty na jego strone i wyszlo ze
        On mnie widzi - Pustelnik
        ma zamiar zachowywac sie wobec mnie - 2Puch
        Jesli znow moze dojsc do zobaczenia sie to znowu rozloze karty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka