Dodaj do ulubionych

partnerski

31.05.16, 18:24
1.Karta wspólna DIABEŁ
ON/ONA
2. Wzajemne uczucia KRÓL KIELICHÓW/RYCERZ MIECZY
3. Wzajemne wyobrażenie o relacji 8 KIELICHÓW/ 5 KIELICHÓW
4. Odczucia skrywane wobec siebie 2 KIELICHÓW/ RYCERZ KIELICHÓW
5. Jak się wobec siebie zachowują 8 BUŁAW/ AS MIECZY
6. Jak widzą siebie w relacji 9BUŁAW/ 7MIECZY
7. Wzajemne oczekiwania 4BUŁAW/ 10 MIECZY
Karty wspólne
8. Plusy tej relacji 6MIECZY
9. Minusy 2MIECZY
10. Co należałoby zmienić 6 BUŁAW
11. Czego nie ruszać 5MIECZY
12. 13. 14. Przyszłość relacji KAPŁANKA UMIARKOWANIE WIEŻA
Obserwuj wątek
    • dzastirbiber Re: partnerski 31.05.16, 18:30
      Próbuję zinterpretować

1. Wydaje mi się, że związek toksyczny, ciągnie ich do siebie, kończą znajomość a za chwilę się znów spotykają
      2. ON czyżby kochał??? ale nie okazuje uczuć, jest zimny. ONA wiele nieporozumień,wynikająca z tego że on zamknięty w sobie
      • dzastirbiber Re: partnerski 31.05.16, 18:38
        3 ON chciałby zakończyć i odejść, ONa tak samo
        4. Miłość ale skryta, ona też wzdycha
        5. dużo energii, wzajemnego nakręcania a potem odcięcie
        6. cierpliwie czeka, rozmysla, ona coś ukrywa
        7. on chciałby się bawić, a ona aby zakończył bo sama nie potrafi tego przerwać
        • dzastirbiber Re: partnerski 31.05.16, 18:46
          8. ?? tu nie wiem
          9. ooboje mają związane ręce
          10. ??
          11. ??
          12,13,14 relacja w tajemnicy, w spokoju i rozpad
          • dzastirbiber Re: partnerski 31.05.16, 18:47
            Proszę o pomoc w interpretacji. Przepraszam że tak na raty pisałam,ale komputer mi sie przycinał
    • beata25_84 Re: partnerski 31.05.16, 23:31
      1.Karta wspólna DIABEŁ
      Diabeł jako karat wspólna to tak jak już ostatnio przy innej wróżbie, innej osoby pisałam - duża namiętność, dobry seks, czasem z nietypowymi upodobaniami, zniewolenie, uzależnienie od związku, bardzo silna chemia między osobami, możliwe też piekielne awantury. Tarcie, iskry. Taki związek nigdy nie jest martwy, chociaż często wyniszczający, bo spala tą swoją energią, brak w nim spokoju. Potrafi być również toksyczny w tej swojej uzależniającej formie.

ON/ONA
      2. Wzajemne uczucia KRÓL KIELICHÓW/RYCERZ MIECZY
      On kocha,pokazuje tą swoją miekką stronę, ona w tej chwili wkurzonba na coś, skłonna do awantur.

3. Wzajemne wyobrażenie o relacji 8 KIELICHÓW/ 5 KIELICHÓW
      Oj niedobrze, tak jak by oboej zranieni i świadomi, że trzeba to zakończyć.

4. Odczucia skrywane wobec siebie 2 KIELICHÓW/ RYCERZ KIELICHÓW
      Nadal jest miłosć między nimi.

5. Jak się wobec siebie zachowują 8 BUŁAW/ AS MIECZY
      Reakcje obu stron są bardzo gwałtowne, chociaż na chwilę obecna pani bardziej agresywnie, ale też logicznie, rozumowo, bo as mieczy to słowo, ale rycerz mieczy, który się wcześniej pokazał, to też słowem rani w sedno.

6. Jak widzą siebie w relacji 9BUŁAW/ 7MIECZY
      On zmęczony, ona wie, że nie ma tego wszystkiego czego potrzebuje. W sumie brak im spełnienia.

7. Wzajemne oczekiwania 4BUŁAW/ 10 MIECZY
      Karty wspólne
      On szuka domu, a ona chce się od tego odciąć, czuje się bardzo czymś skrzywdzona.

8. Plusy tej relacji 6MIECZY
      Znów ta karta co przy innej wróżbie i innej osobie wyszła - droga, ale trudna, czasem bolesna, trzeba dużo odwagi i silnego charakteru, żeby się nie złamać i odnieść sukces. Coraz czesciej mam wrażenie, że to jakaś karta karmiczna związków. uncertain

9. Minusy 2MIECZY
      Zamknięcie w związku, brak komunikacji.

10. Co należałoby zmienić 6 BUŁAW
      Za silna walka o własne ego, każdy chce być w tym związku górą.

11. Czego nie ruszać 5MIECZY
      Przestać podsycać awantury, jeśli była jakaś dawna, bardzo przykra kłótnia, to nie wywlekać ciągle tych brudów przy każdej kolejnej wymianie zdań.

12. 13. 14. Przyszłość relacji KAPŁANKA UMIARKOWANIE WIEŻA
      Kapłanka, to albo kochanka, albo brakj otwartości tej kobiety - ona dużo skrywa w sobie, będzie chwilę spokoju, a później znów będą wióry lecieć.

Masz rację, że związek w obecnej formie mocno toksyczny. Silna huśtawka emocji widoczna. On jej chyba coś zrobił, bo teraz się przymila, a ona mega wsciekła. Oboej czują się zmęczeni, ale jednoczesnie trudno im z siebie zrezygnować, kochają się. Ciągle się jednak kłócą. Obecnie to ona ma bardziej żale. Coś nie zostało wyjaśnione, nie rozmawiają ze sobą szczerze i otwrcie. Jest silna walka o dominacje w tym związku.
      Gdyby popracować nad komunikacją i lepszym wyrażaniem emocji, w tym złości, nie "strzelaniem" do siebie podczas kłótni, tylko skupieniem się nad problemem, a nie ranieniem, to z racji uczuć sznasa jest. Jest to jednak bardzo trudny i burzliwy związek.
    • beata25_84 Re: partnerski 31.05.16, 23:35
      Tak w ogóle to witam na forum, bo nie kojarzę, żebyś wcześniej tu zaglądał/a? Nie jest jednoznaczny Twój nick, więc wybacz, że tak bezosobowo. wink Im nas tu więcej, tym weselej. smile

Mam co prawda wrażenie, że ja już ten układ emocji gdzieś widziałam przy ostatnich wróżbach, ale mam nadzieję, że nikt się nie dubluje na forum przy użyciu różnych nicków. wink
      • dzastirbiber Re: partnerski 01.06.16, 17:06
        Witam witam serdecznie. Nie jestem pierwszy raz tutaj i na pewno nie dubluję nicków. Zaglądam często,ale bardzo rzadko wypowiadam. Brakuje mi troszkę śmiałości,ale może się w końcu rozkręcę.
        Dziękuję Beata25_84 za interpretację. Po Twojej interpretacji, wszystko ładnie ułożyło mi się w całość.
        Ciężka relacja, jak to Rrrozsypana napisała napisała (troszkę zmodyfikuję) "bez Ciebie źle, z toba jeszcze gorzej" wink
        • beata25_84 Re: partnerski 02.06.16, 20:39
          To rozkręcaj się śmiało, niczym się nie przejmuj, im nas więcej tym weselej. smile
          Przepraszam, że nie skojarzyłam, że już z nami pisałaś.
    • rrrozsypana Re: partnerski 01.06.16, 07:35
      Beatka czytam wlasnie to i wyglada to niemalze kropka w kropke jak w moim ukladzie. Sama sie nadziwic nie moge. Jak slowo daje. Widac nie tylko ja tkwie w takiej relacji
    • rrrozsypana Re: partnerski 01.06.16, 07:40
      Dzastir. Ciezki uklad. I razem zle i osobno niedobrze. Ja nie jestem obiektywna w tym temacie bo moje wypowiedzi sa przez pryzmat mojej sytuacji, ktora jest blizniaczo podobna jak w tym rozkladzie. Dziewczyny pieknie interpretuja i sa bardzo pomocne. Tylko, ze karty kartami a reszta zalezy od tego co Ty z tym zrobisz
    • beata25_84 Re: partnerski 01.06.16, 13:44
      Dokladnie Rozsypana - karty nie wyrocznia,maja wspomagac myslenie,a nie ograniczac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka