A jednak. Moje przeczucia sa jak w m..e strzelil.
Odkad zostalam przeniesiona do innej klasy pani z mitologicznego kraju poluje na mnie.
W poniedzialek potwierdOno ze odchodzi ze szkoly 35osob. Pani mobber tez z jednym z jej meskim wspolmobberem. Ale nie daje za wygrana.i dzis spokojnie sobie przy dokumentacji bpracuje a tu moja line manager z pani z mitologicznej krainy wreczaja mi pismo w bialej kopercie.
A w niej pismo z logo szkoly ze jutro mam spotkanie z nimi dwiema. Zarzucaja mi ze ni nie robie.
Hahaha. Tu ich mam bo w pracy najwiecej pracuje ja! Pkus darmowa sprzataczka.
Zrobilam rozklad co jest grane z tym pismem. Looknijcie sobie.
Przeklad: cesarzowa i 7 mieczy
Problem: 3kielichy
2.czego nie zmienie? 8 mieczy
3. Co zmienie: as kielichow
Co kto mi w tym pomoze? Paz denarkow
Wynik; 9 mieczy
Intyga zaplanowana perfekcyjnie. Pan ie zamiast dziecmi zajmuja sie mna. Widac jestem najtrudniejszym ale i najatrakcyjniejszYm dzieckiem

)))
Boje sie ze mnie zastraszaja a co gorsze ze juz gora mnie woli zwolnic. Wiec znaczy moj rozklad tyle ze dUe klopoty przede mna? Na pewno mnie chca w cos wrobic, bo to nie gora mi wyslala to pismo tylko z mojej klasy ale z logo szkoly na firmowym papierze. Nikt tego nie podpisal z gory ani z hr ani dyrekcja nikt tulko pani ktora zarzadza klasa i ma mnie pod soba ale nie moze pordzic sobie z tym ze ostro nie daje sie im klamstwom i zagrywkom. Jutro czeka mnie roMowa z dyrekcja bo nie wiem zy panj line manager nie zlamala prawa i czy nie bedzie jej grozic dyscyplinarka za straszenie ludzi i naduYcie stanowiska pkus bezprawne uzycie firmowego druku z logo bez wiedzy gory.
Boze ales mi szkole zalatwil na mękę; ))
Co Wy na to?