misboaa 30.08.16, 20:00 1. Ta osoba dzwonila - KPuch, Pust, 4Mon 2. W jakim celu ten ktos dzwonil - 5Mon, Kaplanka, RMon 3. Czy to dzwonil X.? - taka jest odpowiedz KFort, Sad, 2Mon Tak nie bylo - 6Puch, 3Bul, 9Mi wynik - Slonce(5Puch, Umiar) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ucztababette Re: kto dzwonil? 30.08.16, 20:14 Dzwonil Papiez. Chce z Toba zmajstrowac takie cos male zywe I cieple Goshhh)))))) Odpowiedz Link
misboaa Re: kto dzwonil? 30.08.16, 20:28 What?! Gadaj jasniej a nie zarty sobie rob z kobiety. Sprawa powazna jest! /tam nie ma Papieza tylko Pustelnik. Odpowiedz Link
ucztababette Re: i Kaplanka a nie Kaplan 30.08.16, 20:40 of course zartowalam. Mama Twoja dzwonila. cos gardlowego. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: kto dzwonil? 30.08.16, 23:44 Ni się wydaję, ze dzwonił jakiś facet z jasnymi włosami (brązowe, rude), który na co dzień jest niestety samotnikiem i skąpiradłem, albo po prostu słabo wychodzi mu okazywanie uczuć. Chciał jakiś interes ubić, wyjaśnić coś co zostało niedopowiedziane i wybadać czy są jakieś szanse, bo on się obawia, że już nie (mimo, że są jak to w 5Mon), zamartwia się. Wydaję mi się, że to on mógł dzwonić - jako wynik Słońce, w odpowiedzi Sąd się pojawił, KFoort i 2 Mon, niestety świadczą o ostrym kombinowaniu (może to Twoje obecne rozterki z tego powodu i szamotanie się o co i o kogo chodziło). W grę nie wchodziły uczucia (jakieś dawne sentymenty), czy też plany mieszkaniowe (3 Buł to czesto długie projekty związane z nieruchomością, z dobrami materialnymi, w odróżnieniu od 2 Buł - sukcesy intelektualne), ale też i nie masz się czym zamartwiać - 9Mi. Odpowiedz Link
misboaa Re: kto dzwonil? 16.10.16, 19:55 Do tej pory ta zagadka nie zostala rozwiazana. Pojawil sie nowy telefon, w kartach rowniez z Kaplanka w tle i RPuch zamiast KPuch. Odpowiedz Link