Dodaj do ulubionych

3 karty,bardzo prosilabym

03.09.16, 19:35
Jeśli jest taka możliwość,poprosilabym o wyciągnięcie 3 kart na znajomość z pewnym panem. Nie chciałabym kłaść sama, zee wzgledu na emocje sad chodzi mi konkretnie o przyszłość znajomości. Zinterpretować sprobuje sama. Bede wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 19:59
      9 Monet - prosta, 9 Buław - odwrócona, Rycerz Kielichów - odwrócony.
      Moim zdaniem niestety nic z tego nie będzie. sad
      • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 20:15
        Dziękuje
        Zmiana planów, niespelnienie oczekiwań.
      • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 20:23
        no i 9 monet czyli pustka
        • beata25_84 Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 20:31
          9 Monet to karta z której wychodzisz, to zadowolenie nie pustka, ale w samotności. Samej ze sobą będzie Ci dobrze, zadbasz o siebie.
          • ucztababette Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 20:35
            Justin biber? A nie było tak ze chciałam żeby pan spełnił jakieś Twoje wygodne marzenia, zadania pragnienia zachcianki etc etc?
            • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 21:09
              Nie wiem sama czego chcialam. Chyba żyłam w iluzji,myslalm,ze chce tego samego co ja,a jednak tylko bawił,manipulował...
            • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 21:14
              Co by nie bylo, jak napisalyscie,ze nic z tego nie bedzie... Czuje sie zraniona,ale emocje zaraz opadna, ale zycie toczy sie dalej. Dam rade big_grin dupek nie wart żadnych uczuc
              • beata25_84 Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 21:21
                Nic dziwnego,że czujesz się zraniona - 9 Buław się kłania. Odwrócony Rycerz Kielichów, to brak uczuć z jego strony.
                • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 21:30
                  Dziekuje Wam kobitki. Widziałam w jego oczach radość podczas spotkań ze mną i uśmiech na twarzy,ale jednak chyba to był po prostu śmiech ze mnie a nie uśmiech w moim kierunku. Trochę przykro a raczej nie trochę a bardzo sad
                  • ucztababette Re: 3 karty,bardzo prosilabym 03.09.16, 22:02
                    Amen. Długi spacer jako remedium bez prawa sadzenia mnie włącznie z gazeta wyborczasmile
                    • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 04.09.16, 07:58
                      Łatwo podać remedium,ale zamiast spaceru wolę prace
                      • ucztababette Re: 3 karty,bardzo prosilabym 04.09.16, 09:16
                        Łatwo?
                        To powiem Ci tak? Zajęło mi dojście do tego łatwo jak to nazywasz trywialnie ponad 12lat. Imbecylnie długo prawda? Wg Ciebie tak wg mnie nie.
                        Ja zapytam tak? Łatwo jest prosić o 3 karty i dostać prosta wykładnię o ludzi którzy zjedli żeby na czytaniu uczeniu sie dochodzeniu analizowaniu etc?

Skojarzyla mi sie taka sytuacja: puka do moich drzwi bezdomny i nie uragam takiemu statusowi! Byłam zależna wtedy od meZa bo moje
                        dziecko miało niespełna roczek. Nie zarabialam pieniędzy. Bezdomny poprosił czy nie mam coś do jedzenia. Powiedziałam ze mogę mu dać chlebi jakieś ciastka. Zabrał. Oddałam mu swój chleb który miał być na śniadanie. Zjadłem coś innego. Wychodzę z córka na zakupy, wyrzucane śmieci do kontenera i podcielo mi nogi. Wyrzucony chleb który dałam bezdomnemu i te ciastka. Które były dla dziecka!
                        Widzisz, nie chce być prorokiem ale za mało soli z beczki wyjadlas żeby tak łatwo powiedzieć ze spacer to gowniana porada. Gdybym była w Pl i gdybyś przyszła do mnie po poradę za słowo spacer zazadalabym zapłaty 500zl żebyś wyciągnęła bardzo drogie wnioski, zrezygnowała z wróżb albo zaczęła szanować uczciwe rady ludzi ktorZy zbyt wiele przeszli by nie pomoc Ci sie nauczyć czegoś z tej lekcji. Postawiłem karty jaka praca Ci pomoże:10mieczy! Mycie podłóg na kolanach całego domu plus u mamy jej kochanka braci i sióstr! Pisemne zażalenie proszę kierować do gazety wyborczej. Have a good day bo po angielsku to tak bardziej posh!
                        • dzastirbiber Re: 3 karty,bardzo prosilabym 04.09.16, 11:51
                          Zaraz zaraz,dlaczego od razu mnie atakujesz? Napisałam,ze wole prace,zająć się czymś niż spacerować i kminic. Nie chciałam abyś wróżyła jak praca wpłynie,wiec dlaczego to robisz. Poprosiłam o karty nie Ciebie, tylko ogólnie i serecznie dziękuję za wszystkie posty.
                          • ucztababette Re: 3 karty,bardzo prosilabym 04.09.16, 12:04
                            Proszę bardzo. Ps musisz podawać personalnie kto moze Ci udzielić porady za friko. Nie zapomnij o zapłacie Beaciesmile) to wymóg regulaminu!
                            • beata25_84 Re: 3 karty,bardzo prosilabym 05.09.16, 00:32
                              Zapłatę otrzymałam. Dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka