02.06.17, 14:03
Koleżanka prosiła mnie o rozkład dla niej i jej kolegi
Znalazłam taki rozkład

1.ON.
Ta pozycja karty tarota ogólnie reprezentuje osobowość osoby w czasie teraźniejszym.

Rydwan
ROZDARCIE JAKIS DYLEMAT
2.ONA.
Ta pozycja karty tarota ogólnie reprezentuje osobowość osoby w czasie teraźniejszym.

GLUPIEC ZE WIDZI INNA DROGE

3.Jego życiowy cel.

Ta pozycja karty tarota reprezentuje główny, życiowy cel osoby. Cel może być tej osobie znany, lub nie znany. Uświadomiony lub jeszcze nie uświadomiony. To jakby główny “temat przewodni” całego życia.

KOCHANKOWIE
ZNALESC SZCZESLIWY ZWIAZEK MILOSC ZYCIA

4.Jej życiowy cel.

Ta pozycja karty tarota reprezentuje główny, życiowy cel osoby. Cel może być tej osobie znany, lub nie znany. Uświadomiony lub jeszcze nie uświadomiony. To jakby główny “temat przewodni” całego życia.

PUSTELNIK
NA SPOKOJNIE SOBIE MUSI PRZEMYSLEC . SPOKOJ I WYCISZENIE

5.Jego podświadome/nieświadome dążenia.

Ta pozycja karty tarota reprezentuje dążenia i pragnienia, które wpływają na nasze decyzje, zachowania, świat. Każdy z nas ma ukryte i nieświadome dążenia, które wspomagają lub zakłócają tryb naszego życia. Warto się im przyjrzeć aczkolwiek “świadomie” może się nam wydawać, że takich pragnień nie mamy. Każdy z nas zdaje sobie sprawę, że podświadome dążenia i pragnienia istnieją i wpływają na nasze życie. Aby mieć większą kontrolę nad swoim losem musimy je najpierw rozpoznać i dopiero wtedy możemy dokonywać zmian.

KSIEZYC
COS MU SIE ROI W GLOWIE ALE NIE WIE JAK TO URZECZYWISTNIC

6.Jej podświadome/nieświadome dążenia.

Ta pozycja karty tarota reprezentuje dążenia i pragnienia, które wpływają na nasze decyzje, zachowania, świat. Każdy z nas ma ukryte i nieświadome dążenia, które wspomagają lub zakłócają tryb naszego życia. Warto się im przyjrzeć aczkolwiek “świadomie” może się nam wydawać, że takich pragnień nie mamy. Każdy z nas zdaje sobie sprawę, że podświadome dążenia i pragnienia istnieją i wpływają na nasze życie. Aby mieć większą kontrolę nad swoim losem musimy je najpierw rozpoznać i dopiero wtedy możemy dokonywać zmian

SMIERC
I TU NIE WIEM ALBO CHCE ZAKONCZYC ZNAJOMODC ALE Z GLUPCEM W PARZE POWIEDZIALABYM ZE LICZY NA COS

7.Jego prawdziwe uczucia.

Ta pozycja karty tarota odkrywa PRAWDZIWE UCZUCIA danej osoby. Nie uczucia o jakich mówi, że są prawdziwe. Nie uczucia o jakich myśli, że są prawdziwe lecz prawdziwe uczucia.
KARTY INTERNETOWE .WIEC SIE POWTARZAJA
SMIERC , GWIAZDA,PUSTELNIK
MYSLI O NIEJ W SAMOTNOSCI
8.Jej prawdziwe uczucia.
Ta pozycja karty tarota odkrywa PRAWDZIWE UCZUCIA danej osoby. Nie uczucia o jakich mówi, że są prawdziwe. Nie uczucia o jakich myśli, że są prawdziwe lecz prawdziwe uczucia.

GLUPIEC MAG WIEZA
COS CHYBA SIE STALO ZE ONA MU NIE WIERZY

9.Konkluzja.
Ta pozycja karty tarota odpowiada na pytanie “Co wynika z tego wszystkiego?”. Czy związek ma rację bytu? Czy będzie działać? Jaki będzie ogólny wynik takiego związku?
Oczywiście pamiętajmy, że zawsze możemy dołożyć więcej kart gdy potrzebujemy większej przejrzystości.
RYDWAN UMIARKOWANIE KSIEZYC
HMMM
BEDA SIE DOCIERAC , AZ JEDNO Z NICH CHYBA PEKNIE JAK BANKA MYDLANA .ZNAJOMOSC JAKAS FLEGMATYCZNA

CO SADZICIE

Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: rozklad 02.06.17, 21:24

> 1.ON.
      > Ta pozycja karty tarota ogólnie reprezentuje osobowość osoby w czasie teraźnie
      > jszym.
      > Rydwan
      To dobra karta facet czuje wiatr w żaglach , jest kreatywny, pewny siebie , ma dobry okres w swoim życiu, rozwija się.

> 2.ONA.
      > Ta pozycja karty tarota ogólnie reprezentuje osobowość osoby w czasie teraźnie
      > jszym.
      >
      > GLUPIEC
      nie ma doświadczenia, sorry ale chyba wierzy za bardzo i ufa . To karta osoby, która nie ma doświadczenia życiwoego i każdemu daje kredyt zaufania, jest spontaniczna, prawdziwa i szczera.
      > 3.Jego życiowy cel.
      > KOCHANKOWIE
      ciężko mi tu powiedzieć ale miłość, związki, spotkania, amory.Być może kraty pokazały cel wobec niej, więc chce przynajmniej spotkania, romansu ale i Casanova z niego może być.

> 4.Jej życiowy cel.

> PUSTELNIK
      spokojna dziewczyna, poukładana, rozsądna, pustelnik ma wiedze

> 5.Jego podświadome/nieświadome dążenia.

> KSIEZYC

wg mnie facet koloryzuje, nagina rzeczywistość , ukrywa to co chciałaby zachowac dla siebie, omije pewne fakty, jest wybiórczy , ładnie mówi jednym słowem. Może więc nawet czasami kłamac by uzyskac to czego chce

> 6.Jej podświadome/nieświadome dążenia.
      >
      > SMIERC
      ona chce zmian, czeka na jakiąś konkretną zmiane , zwrot w akcji

> 7.Jego prawdziwe uczucia.

> SMIERC , GWIAZDA,PUSTELNIK
      tutaj musze pogłówkowac może coś podczas pisania mi wpadnie do głowy, pierwsza mysl facet chce byc sam

> 8.Jej prawdziwe uczucia.

> GLUPIEC MAG WIEZA
      jest szczera i prawdziwa ale czuje chyba ze on robi jakies przedstawienie , nie jest soba , gra , udaje bo chce coś uzyskać , to ja niepokoi, wieza na końcu ruina ....ona nie wierzy jemu coś ją niepokoi i przeczuwa ze to sie rozsypie
      > 9.Konkluzja.

> RYDWAN UMIARKOWANIE KSIEZYC
      Dla mnie to cos tu jest za pięknie aby było rzeczywiste . Po rozpędzie i takim zachłysnieciu czy porywie serc przychodzi ochłonięcie i spowalnia wszystko, księzyc na końcu za duzo niejasnosci, brak szczerości , pozory, niewyjasnione sprawy

Bardzo ogólnie bo nie znam sytuacji .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka