Witam serdecznie!
Jestem początkującym w tarocie i proszę o pomoc w analizie rozkładu.
Postawiłem taki rozkład na relację czy odnowimy relacje z pewna panią w przeciągu 6 miesięcy.
Dodam ze jest już ona w innym związku. Jakiś czas temu urwał nam się kontakt (w zasadzie wyszły przykre rzeczy) i nic się nie dzieje. Połączyłem dwa rozkłady zaczerpnięte z tego forum, aby aby karty dały odpowiedź na więcej pytań.
Proszę o pomoc w interpretacji zwłaszcza o pozycję 11 i wynik. talia Ridera Waitea
1. Perspektywa obecnie na odnowienie relacji - Sąd Ostateczny.
Perspektywy są albo karta wskazuje że partnerka jest już innej relacji czyli w tym wypadku mówi na nie. Ja jednak skłaniam się ku pierwszej opcji.
2. Co zrobi partnerka w kierunku odnowienia relacji/ chęci do jej odnowienia - Kapłanka.
Nic nie zrobi, kapłanka jest bierna i czeka, analizuje. Chęci może mieć na odnowienie relacji ale jako kochanka?
3. Czego nie zrobi - Wieża.
nie utnie definitywnie naszej znajomości tak jakby ten stan obecny jej w jakiś sposób odpowiadał albo boi się ostatecznie zakończyć naszą znajomość
4. Czego oczekuje ode mnie - Sprawiedliwość
rzeczowej rozmowy, wyjaśnienia sytuacji pomiędzy nami, chłodnego dogadania się co teraz, raczej na pewno nie propozycji małżeństwa czy zalegalizowania związku
5. Czego nie oczekuje ode mnie - 2,mieczy
tego że pozostawię ta sytuacje w impasie będę bierny, nie będę działał aby odnowić kontakt miedzy nami
6. co ja zrobię - Diabeł
hm, będę kusił, prowokował, uwodził dążył do romansu i seksu?
7. Czego na pewno nie zrobię - 8 denarów
Ponieważ pracujemy w jednej firmie to nie będę zabiegał aby z nią współpracować, ewentualnie w odniesieniu do uczuć nie będę działał,nie będę wytrwały,po prostu nic nie zrobię
8. Czego mogę oczekiwać od partnera 4 kielichów
będzie zamknięta w sobie, będzie rozmyślać analizować. to taka karta apatii i też skupianiu się tylko na sobie bez szansy na dostrzeżenie sygnałów od drugiej strony.
9. czego nie mogę oczekiwać od partnera - 7 mieczy
że nie będzie uciekać od kontaktu, nie będzie kombinować, kłamać albo też nie mogę oczekiwać że ucieknie od partnera?
10. Wpływy z zewnątrz - król denarów
tutaj widzę jej obecnego partnera, osobę stabilną ale brakuje jej takiej czułości
11. Warunek, który musi zostać spełniony - paź denarów
wydaje mi się ze chodzi o to aby być wytrwałym w dążeniu do odbudowy tej relacji to jedyne co mi przychodzi do głowy w tym kontekście, na nowo się zaprzyjaźnić i powoli dążyć do celu.
12. Wynik (czy dojdzie do odnowienia relacji) - rycerz mieczy, Umiarkowanie, as denarów (suma Koło Fortuny)
no właśnie o ile na początku nie będzie dobrze to umiarkowanie mówi o osiągnięciu stanu równowagi, ale też często pokazuje relację na odległość która z jakiś, jedynie as denarów wskazuje że coś jeszcze może z tego być przyczyn nie może zaistnieć.
Z góry dziękuje za pomoc